Fenerbahçe Transfer Haberleri altında Galatasaray'a giydirmeye çalışırsan kusura bakma ama karışırım. "Burada" kelimesinden kastım bu forumdur. Burası bir taraftar formu değildir. O yazdıklarını kendi taraftar forumunda yazarak rant elde etmeye çalışırsan inan ki daha başarılı olursun... Fenerbahçe'yi savunmana birşey diyen yok zaten. Dikkatini çektiyse ben sadece Galatasaray'a laf sokmaya çalıştığın yeri alıntıladım kalan kısmı sildim.
İşte o beğenmediğiniz oyuncularla da Avrupa'da olmasa bile Türkiye'de kupa kazanıyoruz. Avrupa'da kupayı zaten sadece tek bir kadro 3 ay içinde 1-2 değişiklikle kazanabildi. Ayrıca fiyasko transfer her kulüp yapabiliyor... Son cümlen içinse biz Fenerbahçe için yazınca siz nasıl savunuyorsanız biz de öyle savunuyoruz, hatta inanın sizin yaptıklarınızdan daha hafif bir şekilde savunuyoruz biz...
Neyse konunun daha fazla dağılmasını istemem, konu Fenerbahçe Transfer Haberleri'dir.
Fenerbahçe'de nasıl daha çok oynayabilir ki ? Fenerbahçe zaten tek forvet oynuyo.Güiza oynuyo sürekli.O çıkarsa da Semih.Sercan nasıl oynasın ki ? Galatasaray'da Nonda giderse tek forvet Baros kalır.Baros çıkar Sercan girer.Bazen Sercan ilk 11 başlar.Nonda gitmese bile Rijkaard Sercan'ı 2.sırada düşünür.Galatasaray'da çok daha fazla oynar Fenerbahçe'ye göre.
Nonda bu saatten hiçbir yere gitmez sanıyorum.O yüzden 3. forvet olur Sercan.
Güiza'dan vazgeçebilir Daum, oyun yapısı ona müsait değil.Sercan bu konuda yedekten de olsa ilk 11 de olsa taktik konusunda Semih gibi çıkış oyuncusu olur.
Galatasaray'da Baros varken Baros'u kimse kesemez.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe 4-3-3 gibi oynuyor su anda arkadaşlar...3lünün her yerinde oynayabilir..Siz kendinize dert etmeyin gelsin de bi yerde oynatırız biz![]()
Galatasaray 5-3-2 oynuyor sanki. Neyse alınıyorsa alınsında görelim nekadar oynayacak, Hayırlısı.
Mesajın içinde Gs ile alakalı bir şey gören var mı
Gelsin görürüz...
Yok daha fazla oynar diyorsunuzya bende olaya bu yanından baktım...
iki takımada gitmicek siz hala neyi tartşıyosunuz![]()
Ertuğrul Sağlam "Sercan İyi Bir Oyuncu Ama Mali Sıkıntımız Var Gereken Desteği Alamıyoruz;İyi Bir Teklif Gelirse Yarın Satabiliriz" gibi şeyler söylemiş sanırım..
Sağlam şehrin destek vermediğinden, mali sıkıntıda olduklarından bahsetti. Sercan için reddedilemez teklif gelirse satabileceklerini, satmaları halinde ise tepkilerin olmaması gerektiğini, bunu zorunluluktan yapabileceklerini söyledi.
Eskiden Sağlam net konuşurdu, "satmıyoruz, bize lazım" gibisinden, ama şimdi satabileceklerinin sinyalini verdi.
Sercan Yıldırım Fenerbahçe'de hayırlı olsun...
KAynak ne gerçek mi :???
Futboligde açıkladılar 4 yıllık sözleşme 8 milyon euro+Vederson hayırlı olsun.
6 Pas'ta son dakika olarak yazdı.Sercan Yıldırım'la anlaştı Fenerbahçe dedi.
Osman Korkmaz diye biri bağlandı o söyledi Marmara Tv de görevliymiş ayrıca Sercan'ın uzaktan akrabasıymış.
Yararlı olacaktır. Ama kadro sıkıntımız doğacak. Sercan Sağdada oynayabilir. Kazım'ı kesip onu da koyabilir. Sprinter olarak sağ kanadı iyi kullanır. Ayrıca zaman zaman forveti çiftleyebilirsin Fakat Semih gibi bir oyuncu varken bence Sercan'ı çift forvette 11 oynatmak Semih'e acayip koyacaktır. Neyse kadromuz defans hariç çok güzel oldu.
Eğer 8 milyon + Vederson ise Fenerbahçe'ye bir sol bek lazım.Yabancı kontenjanı dolu şuan yanlış hatırlamıyorsam.Carlos ne zaman giderse o zaman alınır heralde bir sol bek.Carlos olmadığında Santos geçer sol beke.Bu durum hoşuna gitmez heralde Fenerbahçelilerin.
Bence Wederson yerine uğur Boral verilebilirdi
Uğur,Deniz,Bekir gibi solda az da olsa verim verebilecek adamlar var...
Sercan harika oldu böyle bi adama çok ihtiyacımız vardı...
Muthis haber valla gece gece super oldu bu transfer.
Sercan hayirli olsun Fenerbahcemize![]()
Bence tamamen gereksiz bir transfer takımımız için. Sağ açıkta Kazım-Topuz-Özer oynayabilir.. Zaten tek forvet oynuyoruz ikilediğimizde Semih var olmadı Deivid.. Bence Carlos'u satıp yabancı transferinde bir sağlam stoper bulunurdu. 8 M € vereceksen zaten kralını alırdık. Yazık valla. Çok çok gereksiz transfer takımımız için.
Bir Dost
Hellbells
Evet katiliyorum Burak Abi sana..
deniz vedersondan daha basarılı olacaktır bekte vederson hiç katkı saglamıyodu ki sadece bazen güzel orta yapıyodu bence hepsi bu.zaten carlos orda banko oynuyo sakatlık vb durumlarda santos bek oynayı önünde sercan topuz özer gibi oyunculara şans verilir bi sorun olmaz.harika transfer bence sercan beklediğim oyuncu geldi sonunda![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly