Her yerden bize hazırlık maçı teklifleri geliyormuş.Başta Man City Man Utd ve Barca varmış.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280307SXQ
Her yerden bize hazırlık maçı teklifleri geliyormuş.Başta Man City Man Utd ve Barca varmış.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280307SXQ
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay be hala açıp izliyorum videoları yine duygulanıyorum.Bize bu sevinci yaşatan herkese bir kez daha teşekkürler.
Fatih Terim: Barcelona’nın da bir teklifi var. Onlar için bir tarih ayarlamaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir olay bu.
Fatih Terim: Sezon öncesi Liverpool’la oynadığımız hazırlık maçını gören Manchester United ve Manchester City atmosferden çok etkilenmişler.
Fatih Terim: Bizimle Türk Telekom Arena Stadı’nda hazırlık maçı yapmak istiyorlar. Kendileriyle görüşüyoruz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İnşallah 2. bir Avrupa kupası kaldırırız da biz de artık geçmişe değil bugüne hayranlıkla bakarız. Cidden çok özledik. Geçen seneki gibi dişli ekiplerle hazırlık maçı yapacak olmamız güzel. Katkısını gördük.
aman barca ile yapmayak![]()
![]()
Barça ile yaparız umarım Arena'dan çıkamazlar![]()
Ujfalusi yarım bıraktığı işi tamamlar Messi'nin ayağı kırar![]()
"ÜNAL AYSAL'ın, basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI"
enteresan bir olay neyse takmıyorum takmıyorum![]()
Sanki çok da maça geliyor.![]()
Imparator....
[YOUTUBE="C75FVL1DzHs"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
trt3 de uefa kupası maçı var
yorumcu ömer üründül![]()
![]()
![]()
Sampiyonluk kutlamalarına bakıyorumda hiç birisinde Servet Çetin yok. Soyunma odasında herkes heyecanla maçı izlerken o aşırı sakin bir şekilde izliyor ve maç bittikten itibaren hiçbir görüntüde yok. Arena'da ki kutlamalarda da kendisine uzatılan atkıyı reddetip kutlamalarda da bi köşeye geçip sevinmemişti. Ne olduda bu hale geldi bu adam ? Arka planda yaşanan şeyleri çok merak ediyorum gerçekten.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Doğru ama surat asmıştı gene kendisine yeterli ilgi gösterilmediği için mi ne, bir sorun olmuştu çok iyi hatırlıyorum.
Edit: Buldum
Sakatlığı yüzünden kupa törenine yetişememesi ve kendisine yardımcı olunmaması tecrübeli futbolcuyu üzdü. Arkadaşları Servet’i omuzlarında taşıyarak gönlünü aldı.
G.SARAY’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan Servet Çetin krizi kısa sürede tatlıya bağlandı. 3-4 haftadır sakat sakat oynayan, tam iyileşmemesine rağmen OFTAŞ maçında da takımını yalnız bırakmayan Servet, 84. dakikada sakatlanıp sahayı sedye ile terk etti. Bitiş düdüğü sonrası şampiyonluk coşkusuyla herkes kupaya odaklandı.
Futbolcular şampiyonluk kupası ile madalyalarını alırken ayağından sakatlığı nedeniyle yürümekte büyük güçlük çeken Servet törene yetişemedi. Arkadaşları kupayla tur atarken, burukluk yaşayan Servet, kendisinin beklenmemesine tepki gösterip, yanındakilere sitem ederek soyunma odasına yöneldi. Röportaj isteklerini kabul etmeyen Servet için takım menajeri Mustafa Turgun, "Konuşmaması normal, sakatlığı canını yakıyor" dedi.
2008de çıldırın diye bi parça vardı çok beyhenmiştim o parçayı keşke bi güzel beste daha çıksaydı bu sene
Servet'i oldum olası beğenmem. Adam modern futbola tepki olarak devam ediyor kariyerine. Yarın öbür gün kapalı savunma oynayan bir takımda başarılı olursa bu onun iyi bir futbolcu olduğu anlamına da gelmez. Karakter olarakta çok kaprisli bir adam daha önce de Cem Sultan ile yaşadığı olayda da görmüştük. Bu sene için kaptanlık hayalleri vardı, ilk 18de bile zor yer buldu kendine. Bunun hatasını kendinde aramaktansa kendini üstün görmeye devam etti. Umarım bir an önce anlaşır bir takımla.
Fatih Terimle tartışıp sonucunda da kadroya almamış olabilir. Arka planda birşeyler yaşandığı kesin. Çünkü aşırı küskün. Bir sürü ihtimal geliyor aklıma. Belki 5-10 yıl sonra açıklar neler yaşandığını.
Valla F.Terim'le kanka olsaydı bile bu sene oynadığından fazla oynayamazdı. Aralarında bişey olmuşsa bile yerini Semih'e kaptırıp kadroya girememeye başlamasından sonra olmuştur. Yılların Ayhan'ı bile "ben yıllardır böyle bir kadro ile çalışmadım" dediği bir arkadaş ortamında bile sırf oynatılmadı diye bu kadar somurtkan ve takımdan uzak durması hiç hoş değil.
Eboue"den imparator imparator fatih terim
http://s14.directupload.net/images/120518/ykhog8xy.swf
Eboue reyiz![]()
Emmanuel Eboué: "27 numara giyiyorum çünkü, babamın vefat ettiği yaş. Bunu ilk defa ailem olan Galatasaray'da açıklıyorum."
Eboue'nin konuk olduğu bölümü nereden izleyebiliriz ?
Adamin En Dibisin Elmander , Fenerbahçe Maçinda Sakatlandiginda Soyunma Odasinda Aglamis.
http://www.dailymotion.com/video/xqx...-aylamyy_sport
[YOUTUBE="1Gc2XTfHD-s"]ŞL[/YOUTUBE]
Logodaki 8 yıldızdan biri Galatasaray'ı temsil ediyormuş.
Ayrıca saniye 20'den itibaren dikkatli dinleyin "Ünal Aysal" diyor![]()