Sayfa 177 / 569 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
5,281 ile 5,310 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her yerden bize hazırlık maçı teklifleri geliyormuş.Başta Man City Man Utd ve Barca varmış.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280307SXQ
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be hala açıp izliyorum videoları yine duygulanıyorum.Bize bu sevinci yaşatan herkese bir kez daha teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: Barcelona’nın da bir teklifi var. Onlar için bir tarih ayarlamaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir olay bu.

Fatih Terim: Sezon öncesi Liverpool’la oynadığımız hazırlık maçını gören Manchester United ve Manchester City atmosferden çok etkilenmişler.

Fatih Terim: Bizimle Türk Telekom Arena Stadı’nda hazırlık maçı yapmak istiyorlar. Kendileriyle görüşüyoruz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah 2. bir Avrupa kupası kaldırırız da biz de artık geçmişe değil bugüne hayranlıkla bakarız. Cidden çok özledik. Geçen seneki gibi dişli ekiplerle hazırlık maçı yapacak olmamız güzel. Katkısını gördük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aman barca ile yapmayak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça ile yaparız umarım Arena'dan çıkamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ujfalusi yarım bıraktığı işi tamamlar Messi'nin ayağı kırar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"ÜNAL AYSAL'ın, basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

enteresan bir olay neyse takmıyorum takmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saylı gün çabuk geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sanki çok da maça geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sanki çok da maça geliyor.
    Sanki yazın maç var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Imparator....

[YOUTUBE="C75FVL1DzHs"]Fatih Terim[/YOUTUBE]

trt3 de uefa kupası maçı var

yorumcu ömer üründül

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    trt3 de uefa kupası maçı var

yorumcu ömer üründül
    Korkunç bir olay diyordu en son

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sampiyonluk kutlamalarına bakıyorumda hiç birisinde Servet Çetin yok. Soyunma odasında herkes heyecanla maçı izlerken o aşırı sakin bir şekilde izliyor ve maç bittikten itibaren hiçbir görüntüde yok. Arena'da ki kutlamalarda da kendisine uzatılan atkıyı reddetip kutlamalarda da bi köşeye geçip sevinmemişti. Ne olduda bu hale geldi bu adam ? Arka planda yaşanan şeyleri çok merak ediyorum gerçekten.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sampiyonluk kutlamalarına bakıyorumda hiç birisinde Servet Çetin yok. Soyunma odasında herkes heyecanla maçı izlerken o aşırı sakin bir şekilde izliyor ve maç bittikten itibaren hiçbir görüntüde yok. Arena'da ki kutlamalarda da kendisine uzatılan atkıyı reddetip kutlamalarda da bi köşeye geçip sevinmemişti. Ne olduda bu hale geldi bu adam ? Arka planda yaşanan şeyleri çok merak ediyorum gerçekten.
    Son şampiyonlukta da aynısı yapmamış mıydı? ki o zaman ilk 11'in değişmeziydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Son şampiyonlukta da aynısı yapmamış mıydı? ki o zaman ilk 11'in değişmeziydi.
    Hayır son şampiyonlukta sakat olduğu için katılamamıştı hiç bir kutlamaya. Ve ben o zamanlar Serveti çok seviyordum. Sırf o kutlamalara katılamadığı için içim buruk sevinmiştim 2008 deki şampiyonluğa.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hayır son şampiyonlukta sakat olduğu için katılamamıştı hiç bir kutlamaya. Ve ben o zamanlar Serveti çok seviyordum. Sırf o kutlamalara katılamadığı için içim buruk sevinmiştim 2008 deki şampiyonluğa.
    Doğru ama surat asmıştı gene kendisine yeterli ilgi gösterilmediği için mi ne, bir sorun olmuştu çok iyi hatırlıyorum.

Edit: Buldum

Sakatlığı yüzünden kupa törenine yetişememesi ve kendisine yardımcı olunmaması tecrübeli futbolcuyu üzdü. Arkadaşları Servet’i omuzlarında taşıyarak gönlünü aldı.

G.SARAY’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan Servet Çetin krizi kısa sürede tatlıya bağlandı. 3-4 haftadır sakat sakat oynayan, tam iyileşmemesine rağmen OFTAŞ maçında da takımını yalnız bırakmayan Servet, 84. dakikada sakatlanıp sahayı sedye ile terk etti. Bitiş düdüğü sonrası şampiyonluk coşkusuyla herkes kupaya odaklandı.

Futbolcular şampiyonluk kupası ile madalyalarını alırken ayağından sakatlığı nedeniyle yürümekte büyük güçlük çeken Servet törene yetişemedi. Arkadaşları kupayla tur atarken, burukluk yaşayan Servet, kendisinin beklenmemesine tepki gösterip, yanındakilere sitem ederek soyunma odasına yöneldi. Röportaj isteklerini kabul etmeyen Servet için takım menajeri Mustafa Turgun, "Konuşmaması normal, sakatlığı canını yakıyor" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2008de çıldırın diye bi parça vardı çok beyhenmiştim o parçayı keşke bi güzel beste daha çıksaydı bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Servet'i oldum olası beğenmem. Adam modern futbola tepki olarak devam ediyor kariyerine. Yarın öbür gün kapalı savunma oynayan bir takımda başarılı olursa bu onun iyi bir futbolcu olduğu anlamına da gelmez. Karakter olarakta çok kaprisli bir adam daha önce de Cem Sultan ile yaşadığı olayda da görmüştük. Bu sene için kaptanlık hayalleri vardı, ilk 18de bile zor yer buldu kendine. Bunun hatasını kendinde aramaktansa kendini üstün görmeye devam etti. Umarım bir an önce anlaşır bir takımla.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terimle tartışıp sonucunda da kadroya almamış olabilir. Arka planda birşeyler yaşandığı kesin. Çünkü aşırı küskün. Bir sürü ihtimal geliyor aklıma. Belki 5-10 yıl sonra açıklar neler yaşandığını.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Fatih Terimle tartışıp sonucunda da kadroya almamış olabilir. Arka planda birşeyler yaşandığı kesin. Çünkü aşırı küskün. Bir sürü ihtimal geliyor aklıma. Belki 5-10 yıl sonra açıklar neler yaşandığını.
    Valla F.Terim'le kanka olsaydı bile bu sene oynadığından fazla oynayamazdı. Aralarında bişey olmuşsa bile yerini Semih'e kaptırıp kadroya girememeye başlamasından sonra olmuştur. Yılların Ayhan'ı bile "ben yıllardır böyle bir kadro ile çalışmadım" dediği bir arkadaş ortamında bile sırf oynatılmadı diye bu kadar somurtkan ve takımdan uzak durması hiç hoş değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Doğru ama surat asmıştı gene kendisine yeterli ilgi gösterilmediği için mi ne, bir sorun olmuştu çok iyi hatırlıyorum.

Edit: Buldum

İşte dediğim şey. Sakatlığı çok şanssız bir anda oldu. 6 hafta üstüste, 6 eksikle felan baya bi 6 lı olayımız olduktan sonra kupayı kazanınca herkes Servet'i unuttu doğal olarak. O da biraz alınganlık göstermişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue"den imparator imparator fatih terim

http://s14.directupload.net/images/120518/ykhog8xy.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Eboue reyiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emmanuel Eboué: "27 numara giyiyorum çünkü, babamın vefat ettiği yaş. Bunu ilk defa ailem olan Galatasaray'da açıklıyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eboue'nin konuk olduğu bölümü nereden izleyebiliriz ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adamin En Dibisin Elmander , Fenerbahçe Maçinda Sakatlandiginda Soyunma Odasinda Aglamis.

http://www.dailymotion.com/video/xqx...-aylamyy_sport

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

[YOUTUBE="1Gc2XTfHD-s"]ŞL[/YOUTUBE]

Logodaki 8 yıldızdan biri Galatasaray'ı temsil ediyormuş.

Ayrıca saniye 20'den itibaren dikkatli dinleyin "Ünal Aysal" diyor

Mesaj Yetkileri