Sayfa 178 / 191 İlkİlk ... 78128168176177178179180188 ... SonSon
5,311 ile 5,340 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

@Kaka Leite

Allah senden razı olsun sayende uzun bir süre sonra, kaptan Totti'yi ve Roma'yı seyredebildim 90 dakika

İlk yarı biraz sıkıcı geçti Roma çok fazla yüklenemedi, Parma sahasında oynamanın verdiği özgüvenle Roma kalesinde parça parça olup toplamda 20 dakika gibi bir süre baskı kurdu. Hatta golu de buldu.
    Fakat Parma'nın sanırım yaş ortalaması 35(!) falan, o yüzden olacaktır ki bunu bilen Roma ikinci yarıya harika başladı. Spalletti döneminin Roma'sına benzer bir takım kurgusu oluşturmuş Rudi Garcia (ne kadar futbolculuk kariyerinde kendinden söz ettirmese de bence teknik direktörlük dünyasında önemli işlere imza atacaktır). Totti'nin en önde santrafor oldugu diziliş 4-3-3. Genelde Totti ortasahaya kadar gelip(savunmaları peşinden cekerek) pas alıp, onun yarattıgı boşluktan faydalanan sag ve sol forvetleri savunma arkasında karşı karşıya bırakmaya çalışıyor. Sistem buna dayanıyor. Florenzi ve Ljajic bu şekilde ilk yarıda fazla pozisyon bulamadılar fakat ikinci yarı Parma savunması çözüldü önce yine aynı şekilde Totti'nin boşalttıgı alana giren Florenzi Pjanic'ten gelen pasa müthiş bir şu çekti 1-1'e getirdi. Ardından hafif ofsayt kokan pozisyon Totti karşı karşıya kaldı ve yazdı 1-2. Sonra Gervinho oyuna girdi kontratak adına, bir kaç kez soldan dribbling denedi ama erittiler, ardından marquinho oyuna girince saga geçti ve oradan yine dribbling ile girerken caprazdan karsı karsıya faule maruz kaldı ve penaltıyı da Kevin Strootman gole çevirdi. Roma da galibiyet serisine devam etti.

Amerikalı yatırımcı başkan modeline Roma taraftarı çok itiraz etmişti başlarda ama aksine Roma dinamikleriyle fazla oynamadan Roma ruhunu bozmadan çalışmalarına devam eden başkan bu takımı güzel günlerine döndürecek gibi gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Realden zorla almadı ya o paraları. Ne zaman görev verilse çıktı yapabildiğinin en iyisini yaptı..

Ve ilk günden bu yana kesinlikle küsmedi formaya, para göz bir oyuncu kesinlikle değil.
    Kimse öyle bi şey kastetmedi zaten, Real'den aldıklarıyla ihya oldu demiş abi sadece. Nedir bu kadar hassasiyet.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Maçı izleyenler zaten bilirler Balotelli'nin ne kadar berbat oynadığını.

Özellikle ilk yarı Kaka ve Monto'nun arkaya bıraktığı 2-3 tane karşı karşıya bırakacak topu sırf anlayamamasından dolayı harcadı.

Arkanda böyle oyuncular oynuyor ise öndeki adamında birazcık çakal kurt olması gerekli. Guiza ile yıllarca dalga geçtik ama koy bakayım bu ikilinin önüne her maç kaç kere karşı karşıya yakalıyor..

Ben hayatım boyunca onun kadar iyi arkaya sarkan adam görmedim. Balotelli bitsede gitsek havalarında oynadığı sürece ne Kaka verimli olur ne de Milan iyi oynar.

Diziliş zaten tamamen hata, oyuncu seçimleri büyük hata Muntari ve De Jong aynı anda oynatılmaz bana göre ne gerek var buna. Birisin koyup birinin yerine sağ tarafa El Shaarawy'i oynatmak daha mantıklı..

Milan'ın sorunu gol yemek değil ki gol atamamak doğal olarak pozisyon yaratamayınca kalesinde pozisyon görüyor.

Kaka'nın formsuz olduğuna katılıyorum ama bir maçta adamın boş transfer hamlesi olarak yorumlanmasına katılamam. Kaka bana göre çok yararlı olacak bir oyuncu ancak 2 senedir düzenli forma şansı bulamayan bir adamdan 2 - 3 antreman ve 1 maç ile bir beklenti için giremezsiniz.
    Maçı izlemedim ama Balotelli'nin oyun tarzı hep öyle. Her zaman sahada umursamaz bir hal içerisinde olur. İstediği topları alırsa kolay kolay kaçırmaz. Milan'ı ayakta tutan bir kaç oyuncudan biri Balotelli sakatlanırsa Milan tepe taklak olur. Dediğim gibi Balotelli'ye arkadan iyi servis yapılırsa her maç yazar. Oyun tarzı çok değişik bir forvet.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balotelli'yi ben bizim Burak'a benzetiyorum en kötü zamanında bile atar o da maçta hiç bi şey yapmasın yine bi şekilde atan adamlardan.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Roma'yı tutabilene aşk olsun İnter'i de 3-0'la geçmişler.Zaten kurdukları kadrodan belliydi iddialı olacakları ama bu kadarını beklemiyordum ben helal olsun valla.Şampiyonluk gelebilir Totti reis bugün golünü de yazmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gervinho Romada kendini buldu iyi gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

maçları tivibudan ücretsiz izleyebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Roma şahane oynuyor. dizilimleri ilginç aslında kağıt üzerinde Totti tek forvet gibi ama AMC oynuyor Gervinho ve Florenzi fazla geri dönmüyor kanatlarda 2 forvet arkalarında pası atacak Totti şeklinde oynuyorlar. Söylemeden geçmeyeyim hakemlerde biraz Totti'ye kıyak geçiyor 1-2 sarı kartı atlandı Totti'nin maçta.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Fikstür

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Roma'yı durdurabilene aşk olsun. Bomba gibi gidiyorlar.Dünkü maçta Pjanic frikikten güzel gol atmış.Penaltı vuruşu da güzeldi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fiorentina Juventus karşısında ilk yarısını 2-0 geride kapadığı maçı son 20 dakika da bulduğu gollerle 4-2 yendi.Juventus hep böyle olsun 6. hafta da affetmeyiz bunları.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Roma akmaya devam ediyor Gervinho ve Totti'den yoksun oldukları maçta hatta 10 kişi kaldıkları maçta Bradley'in golüyle Udinese deplasmanından da galip geldiler.Bu galibiyetle 9'da 9 yaptılar şampiyonluk gelir gibi bu gazla devam ederlerse.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Roma akmaya devam ediyor Gervinho ve Totti'den yoksun oldukları maçta hatta 10 kişi kaldıkları maçta Bradley'in golüyle Udinese deplasmanından da galip geldiler.Bu galibiyetle 9'da 9 yaptılar şampiyonluk gelir gibi bu gazla devam ederlerse.
    Şunları okuyup da 'oha' dememek elde değil. Juve, bu sene çok çetin bir rakiple savaşacak belli ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sanırım 14. haftaya kadar fikstürleri de 14te 14 yapmaya fazlasıyla müsait (haftayı karıştırıyor olabilirim)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chievo,Torino(deplasman),Sassuolo,Cagliari,Atalanta(deplasman),Fiorentina,Milan(deplasman),Catania,Juventus(deplasman),Genoa

Roma'nın 19. Haftaya kadar olan maçları bunlar baktığımızda omersal'ın dediği gibi 14. haftaya kadar 14'de 14 yapabilirler Fiorentina'yı da geçebilirler Milan ve Juve deplasmanları dışında puan kaybı yapmaları zor gibi görünüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Chievo,Torino(deplasman),Sassuolo,Cagliari,Atalanta(deplasman),Fiorentina,Milan(deplasman),Catania,Juventus(deplasman),Genoa

Roma'nın 19. Haftaya kadar olan maçları bunlar baktığımızda omersal'ın dediği gibi 14. haftaya kadar 14'de 14 yapabilirler Fiorentina'yı da geçebilirler Milan ve Juve deplasmanları dışında puan kaybı yapmaları zor gibi görünüyor.
    O 2 deplasmanda da yenilmezlerse, banko şampiyon olurlar zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

9 maç 9 galibiyet atılan 22 yenilen 1 nedir abi ya o 2 deplasmanda 2 puan bile yeter artar bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim için fark etmez ancak Totti için Roma'nın şampiyon olmasını isterim bu yıl.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir tek Juventus deplasmanı sıkıntı aralarından Milan iyi değil bu sene de oradan da puan çıkartır Roma.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan bu haftada kayıplarda ama Kaka 2 haftadır mükemmel oynuyor.

Geçen maç çok iyi pozisyonlar yakaladı ama değerlendiremedi. Bu hafta Lazio'ya attığı gol mükemmel.

Form tutmaya başladı.Allegri büyük ihtimal kovulacak, takım çok kötü ilerliyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Bugun Roma 10da 10 yapmaya çalışacak. İtalya liginde tarihte ilk maçtan itibaren 10da 10 yapan yok. Rekor için sahaya çıkacaklar.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O 2 deplasmanda da yenilmezlerse, banko şampiyon olurlar zaten.
    İnter deplasmanından 0-3 gibi bir skorla çıkan takım bu formuyla Milan deplasmanından da çok rahat çıkar. Belki biraz Juve zorlar. Ama böyle bir form yok yani nasıl böyle devam edecek merak konusu.
    Udinese deplasmanı da çok zordur bilen bilir. Totti ve Gervinho sakat olmasına ragmen 0-0ken Maicon kırmızı kart görmüş iken maçı almayı bildiler.

He arada bir Catania maçı var orada puan kaybı yaşanabilir. Bu Catania çok ters gelen bir takım Roma'ya. İçerde dışarda Catania ya 1 puan almıştır ya da çok yaklaşmıştır hep.

Ligdeki son 5 maçları şöyle;
    2010/2011 İTA 15.05.2011 MS Catania 2 - 1 Roma
    2011/2012 İTA 08.02.2012 MS Catania 1 - 1 Roma
    2011/2012 İTA 05.05.2012 MS Roma 2 - 2 Catania
    2012/2013 İTA 26.08.2012 MS Roma 2 - 2 Catania
    2012/2013 İTA 13.01.2013 MS Catania 1 - 0 Roma

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Roma şahane oynuyor. dizilimleri ilginç aslında kağıt üzerinde Totti tek forvet gibi ama AMC oynuyor Gervinho ve Florenzi fazla geri dönmüyor kanatlarda 2 forvet arkalarında pası atacak Totti şeklinde oynuyorlar. Söylemeden geçmeyeyim hakemlerde biraz Totti'ye kıyak geçiyor 1-2 sarı kartı atlandı Totti'nin maçta.
    Bu sistemin 1e1 aynısını ilk olarak spaletti getirmişti. Garcia o kadar akıllı bir hoca ki bazı şeylere takılıp kalan bir adam değil. Once takımı bir ele aldı bu takım ne oynar diye dusundu onu sahaya yansıttı sonra cift yonlu ortasaha oyuncularıya (Garcia'nın kendi dokunuşu) bunu geliştirdi.
    Kilit oyuncu Spaletti donemindeki gibi "forvet" Totti. Sene sonu bırakacak bakalım o zaman ne olacak.
    Roma ile son senesinde şampiyonluk istiyor.
    Last edited by Kaka Leite : 31.Ekim.2013 at 13:04 Reason: Birleştirildi.

Roma dün Chievo takımını 67. dakikada Borriello'nun golüyle yenerek ligde 10'da 10 yaptı ve bir rekora imza attı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Roma gol yedi Torino deplasmanında skor 1-1 son 20 dakika var bakalım böyle bitecek mi ?

edit : Maç 1-1 bitti Roma ligde ilk puan kaybını yaptı ayrıca 7 maç aradan sonra gol yediler.
    Last edited by Fearless Coward : 04.Kasım.2013 at 01:38

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pirlo başkan Napoli'ye çok güzel yazmış frikik golünü.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Fikstür

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan çöküşlerde bu sezonda gitti şampiyonluk.

Allegri'nin gitmesini bekliyorum. Takım çok kötü oynuyor ve bu skorlara da yansıyor. Yazık ne diyelim bu sezonda izleyemedik gerçek Milan'ı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Milan çöküşlerde bu sezonda gitti şampiyonluk.

Allegri'nin gitmesini bekliyorum. Takım çok kötü oynuyor ve bu skorlara da yansıyor. Yazık ne diyelim bu sezonda izleyemedik gerçek Milan'ı.
    Mesele Allegri'den ziyade Milan yönetimi. Ne yapmak istiyorlar ben anlamadım. Pirlo gibi bir adam elden çıkarılır mı?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Napoli ve Juve gibi 2 kalite takım varken Milan'ın 3. olmasını bekliyordum ancak onu bile başaramayacaklar.Roma'nın da bu çıkışını hiç beklemiyordu kimse onlar da ilk 3'de garanti olacaklardır şu son 2 maçta tökezlediler Juve ve Napoli'nin de işini gördüler.Yarış iyice kızıştı bu sezon kimin şampiyon olacağını kestirmek güç gibi çok zevkli gidiyor lig.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Mesele Allegri'den ziyade Milan yönetimi. Ne yapmak istiyorlar ben anlamadım. Pirlo gibi bir adam elden çıkarılır mı?
    Yönetime zaten diyecek lafım yok.

Hoca konusunda da sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben. Allegri kovulup, Bielsa alınırsa bence çok iyi olur ama ihtimal vermiyorum böyle bir hamleye.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Allegri'ye iyi dayanıyor Milan yönetimi harbiden.Herhalde kendilerinin de yetersiz olduğunun farkındalar. Şampiyonluk yarışında da Juve yine alır gibi geliyor bana.Bakalım Roma sezon sonuna kadar devam ettirebilecek mi bu performansını.Ettirebilirlerse güzel bir kapışma olur.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri