Sayfa 178 / 220 İlkİlk ... 78128168176177178179180188 ... SonSon
5,311 ile 5,340 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilic, kanaltürkte.

Belki bir transfer yapabiliriz, yapmayabiliriz de. Muhtemelen o transfer, sol bek olacak.

Corluka falan gündemde yok, basının uydurması.

Muhammed'in üzerine epey düşülecek bu sene anlaşılan ve Muhammed, kendini Bilic ile gösterme şansını bulacaktır.

Hugo Almeida, Bilic'in önemli bir oyuncusuymuş ve hoca, onun kalmasını istiyormuş.

Ronaldinho'yu istemeyen hoca yoktur dedi; ama transfer, benle ilgili değil dedi.

Fernandes için, takımın lideri ve kaptanı şeklinde konuşmalar yaptı. Sanırım, kalacak bizimle.

Toraman'dan kaptanlığı hoca almadı. Bilic, bununla ilgili 'kaptan, sürekli oynayanlardan biri olmalı' diyor.
    Last edited by footballer33 : 05.Ağustos.2013 at 00:40

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Millet Emirates Kupasını kazanıyor, biz burada Kanaltürk'de Bilic'i dinliyoruz, boynumuz eğik yazı yazıyoruz. Çok koyuyor be.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilic, Önder Özen'den de çok mutlu ve memnun. Bunu duymak iyi. Kolpa basın, aralarında sorun var diye yazmadan Bilic'ten duymuş olduk bu sözü en azından.

Bu arada, Euro 96'da Bilic ve Sergen karşılaşmasını gösterdiler de; Sergen yine artistliğini konuşturmuş.

Röportaj bitti ve Bilgin Gökberk'in de çok boş bir adam olduğunu, bu canlı yayında gözlerimle görmüş oldum.

Bunların mı arası kötü?

Tolga transferi sonrası...

[YOUTUBE="cCm-L6DFrSM"]Bunların mı arası kötü?[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu sezon ki ilk 11'imiz bu şekilde olur diye tahmin ediyorum. Orta sahada Fernandes'i destekleyen oyuncu Atiba, savunmaya yönelik orta sahada Veli olur. Veli yerine Necip'i tercih ederim ama Bilic'in favorisi Veli gibi. Diğer BJK'lı arkadaşlar sizinde beklediğiniz ilk 11'leri alalım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tore yerine dentinho olabilir supriz sekilide muhammed de olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan var daha bu sene değişken ve dönüşümlü bir kadro olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa böyle olur ;

Orta saha zaten belli. Atiba, Fernandes ve Oğuzhan mutlaka oynayacaktır. Alternatif düşünülüyorsa defansif ve ofansif olarak ayrı ayrı düşünülmeli. Mesela Fernandes ve Oğuzhan'ın alternatifleri Muhammed ve Sezer'dir. Atiba'nın alternatifleri ise Veli ve Necip'tir. Böyle ayırmak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Süzen hariç sana katılıyorum dark. Ersan'a razıyım orada
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Gökhan Süzen hariç sana katılıyorum dark. Ersan'a razıyım orada
    Valla bende razıyım abi ama Bilic'in Süzen'den vazgeçeceğini sanmıyorum, istemeyerek yazdım yani onu oraya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Franco sonradan dahil olabilir kadroya. Escude iyi gibi sanki bu sene. Geçen sezon sonunda da sağlamdı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oğuzhan hazırlık maçlarında kötüydü. Antrenmanlarda bile kötü olduğunu yazan muhabirlere rastlamıştım. Hem 4-2-3-1'de Oğuzhan, Fernandes ikilisi çok yumuşak kalıyor. Ben Bilic'in ikisini bir arada sahaya süreceğini düşünmüyorum. Ancak Fernandes Valencia'da olduğu gibi geride oynamayı kabul edecek ki Oğuzhan'da önde on numara pozisyonunda oynayacak. Fernandes göbekteki ikilinin önünde oynamaya alıştı. Oğuzhan ve Fernandes'li yapı top bizdeyken iyi ama rakipteyken orta saha çabuk geçiliyordu. Atiba, Veli ile rakibe orta sahada sertliği hissettirirsin. Atiba top yapabilen bir oyuncu topu her türlü öne taşır. Bilic'in Veli'yi sıklıkla oynatacağını düşünüyorum.
    Last edited by Mamadou : 09.Ağustos.2013 at 03:02

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sağ açıkta muhtemelen Gökhan Töre oynayacaktır ama sezon öncesinde beklentileri veremedi. Dentinho ise yabancı sınırlaması kurbanlarından diyebiliriz. Kimin oynadığına göre de solbekte ya yeni transfer ya da İsmail oynar.

UEFA'daki muhtemel rakiplerimiz:

FC Kuban Krasnodar (RUS)
    Tromsø IL (NOR)
    SV Zulte Waregem (BEL)
    CS Pandurii Târgu Jiu (ROU)
    FC Dila Gori (GEO)

Rumen veya Gürcü takımlarını tercih ederim. Diğerleri her an sürpriz yapabilecek takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangisi gelse farketmez. Eğer UEFA'da adam gibi oynayacaksak hepsini rahat geçmemiz lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rizespor maçını 1-0 kazandık, 90'da Pedro attı. Adamı defans aldık forvet çıktı. Takım kötü değildi, gayet iyiydik bugün. Topu ayağımızda tutuyoruz, top çeviriyoruz, pas yapıyoruz. En önemlisi takım halinde pres yapıyoruz. Ama gol sorunumuzun olduğu çok açık, Almeida ile gerçekten olmuyor. Hiçbir varlık gösteremedi bugün. Dentinho ve Mustafa girdikten sonra biraz hareketlendi ön taraf. Atiba 10 numara transfer, Cisse'nin upgraded versiyonu resmen. Artık defans ile orta saha arasında bir kopukluk yaşanmıyor, çünkü orada Atiba adında bir bağlantı var. Çok teknik ve akıllı oynuyor, takımı rahatlatıyor.

Son vuruş üstadı bir forvet ve vasatın üzerinde bir sol bek ile uçarız bu sezon.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu şu maçı izleyemedim! Varmıdır geniş özeti falan bulamıyorum aramadığım yer kalmadı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

maçi izledim hemen hemen 70 dakika falan evet atiba baya iyiydi ama besiktas hucumda cogalamiyor hucum kombinasyonlarini gelistirmesi lazim yoksa ligde çok SIKINTI yasarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pedro Franco nasıl kafa vurmuş öyle resmen top mermi gibi gitmiş.

[YOUTUBE="NO2xgjfP2wc"]BJK-RİZE HAZIRLIK MAÇI[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli
    Eneramo hariç, aynen katılıyorum. Hislerime tercüman olmuşsun. Almeida'yı satarak, daha iyisini almamız şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.
    Güya kaptanımız Fernandes'ti ama... Sanırım ayrılıyor Ferdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fernandes'in kaptan olmasını zaten saçma buluyordum. Sivok varken neden Fernandes?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok erken ama bence tolga yada sivok kaptan olmali

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saçma değil gayet mantıklı bir hamle ama dün niye kaptan olmadı bende anlamadım. Bu kaptanlık konusu iyice sıkmaya başladı. Önder Özen madem futbolun tek patronu, çıkar söyler Beşiktaş takımının kaptanı bu oyuncudur diye ama yok işte. Takım profesyonel bir şekilde yönetilecek denilirken en basit konularda bile amatörce yanlışlar yapılıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence biz -olaya dışarıdan bakanlar- bu olayları fazla büyütüyoruz. Akışına bırakmıyoruz, şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor, şu şunu demiş, bu bunu demiş diyerek paranoya yapıyoruz. Ben bu tarz şeyleri dışarıdan tartışmayı pek sevmiyorum. Sezon başlar ve kaptan belli olur. Bu kadar net. Beklemek lazım bazı şeyler için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK-TS Bilet fiyatları... Kuzey Kale Arkası 30.00 TL, Doğu Tribün 60.00 TL, Batı Tribün 90.00 TL, Batı VIP - 200.00 TL
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri