Sayfa 18 / 21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

2. Default

Quote Originally Posted by caner485 View Post

beklenen profil geldi teşekkürler

santos'tan ganso (paulo henrique), chelsea'den lukaku, leverkusen'den samet yeşil, arsenal'den alex oxlade chamberlain, bursaspor'dan serdar aziz ve porto'dan alex sandro'nun profillerini koyar mısınız mümkünse? şimdiden teşekkürler.

Ee bizde konusalim yani hic sikayet etmiyoruz kendi takimimizin oyuncularinin profilinden dunyanin 7.ci kalecisi sayilan musleranin profili kotu bana gore

türkiye liginde olan hic bir oyuncunun mevkisinde dünyada ilk 20de oldugunu dusunmuyorum belki gökhan gönül olabilir .kaldiki musleranın volkandanda iyi oldugunu dusunmuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ha fenerbahceye gelince oyuncular dunyada ilk 20"de galatasaraya gelince ilk 20 degil ne kadar taraftarca bi yazi

yok kardesim taraflı olarak yazmadım yanlıs anlama ben sadece gökhan gönül icin belki girebilecegini yazdım.volkan girebilir demiyorum .sadece sag beklere bakınca suan ilk 20 bi oyuncu grubu olucaksa gökhan gönül gireblir diye dusunuyorum acıkcası ama türkiye liginde baska oyuncu yok yani mevkisinde

Last edited by caner485 : 12.Ekim.2011 at 16:17

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Serdar Aziz genç yaşı ve gelişme gösteren profiliyle alınası bir defans olmuş. Bursaspor ile oynamakta ayrı bir keyif verecektir.

aynen katılıyorum bu yıl daha iyi bir serdar aziz var geçen yıla göre

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

semih ve bienvenu fena olmamış ama iş yapacak gibi durmuyor ikisi de. isteyen varsa tribundergi.com linki http://www.sendspace.com/file/dc3zb4

Semih'i şu haliyle ileri uçta değil AMC olarak oynatmak daha mantıklı. Bienvenu'yü ise çok fazla izleyemedik ama oynadığı maçlarda dribbling'i daha iyi gibi duruyordu. Tabii ki yine de böyle bir yorum yapmak için erken en azından 6-7 maç daha izlemek gerekli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Deep Lying Attack'da aynı gerçekte ki gibi oynuyor Semih yani 2011 de öyleydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya bu semih AMC olmuş çıkmış,fiziksel özellikleri çok kötü olmuş,tamam okadar iyi değil ama en azından balance bukadar düşürülmeseydi deeplying oynatsaydık 12 balance mı olur bu adama,okadar top tutuyor kaptırmıyor takımı hücuma çıkarıyor kafa toplarını neredeyse hepsini alıyor bu özelliği var zaten Semihi Semih yapan dengesi ama oda 12 ben şaşırdım valla.

Heading 17 çok fazla o 13 olsaymış ordan kısılan 4 puan balance a koyulsaymış 16 olsaymış.

+Creavity 14 te fazla olmuş 11 olabilirmiş Decision da 15 ten 13 e düşürülebilirmiş
    Last edited by RasAnt : 12.Ekim.2011 at 18:28 Reason: ekleme

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Arkadaşım, demo da bu iki oyuncu bende açılmıyor, profillerini nereden buldun acaba?

Paylaşım için teşekkürler bu arada.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Arkadaşım, demo da bu iki oyuncu bende açılmıyor, profillerini nereden buldun acaba?

Paylaşım için teşekkürler bu arada.

Tribün Dergi'nin elinde beta meta bir sürüm var sanırım, fotoğraflara baktığında göreceksin zaten reklamını.

Arkadaşlar, merhabalar. Ben foruma uzun süre önce üye oldum. Fakat yazar grubuna yeni katıldım.

Konuya gelicek olursak; bende bir Fenerbahçe taraftarıyım fakat, demoda (STSL'de açılan) oyuncu profillerini yerinde buldum. Araştırmacı arkadaşların emeğine sağlık diyorum.
    Tam sürüm çıktığında nacizane fikirlerimi paylaşırım.

Sow ve Mustafa Yumlu'nun profillerini koyabilir misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    Ben baktım da Mustafa'nın geçen seneden bir farkını göremedim.Tam incelemedim ama yinede kesin bir karara varmayayım.Akşam eve gidince bir karşılaştırma yapar koyarım ss buraya.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    Dediğim gibi Mustafa'da pek bir değişim göremedim.2çzelliğinde artış birinde düşüş olmuş sanırım eskiye göre.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Dediğim gibi Mustafa'da pek bir değişim göremedim.2çzelliğinde artış birinde düşüş olmuş sanırım eskiye göre.

saol paylaşım için.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?
    demo sebebiyle Türk oyuncular sınırlı sayıda. Bu yüzden tek tük oyuncular var.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ferrari sanırsam free player olarak başlıor oyunda yanlış bilmiyorsam bjk t.direktörüde carvalhal gözüküyor tayfur hocayla ilgili bi bağlantı yok sanırım ama adminler daha iyi bilir tabiki

manuel fernandes e çok sevindim bir de atınç tan iyi bir yükseliş bekliyorum

gerekte yok aslında atınç için yükseliş çünkü fm 11 de 2013 yılına falan geldiginde (eğer yetiştirirsen) mükemmel oluyor yine...... (asistan menejerinizi fazla dinlememenizi öneririm onlar profili düşük her oyuncuya kötü diyolar zaten) potansiyeli hissetmek ve yetiştirmek önemli

Nesil
    2003

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım başkan olarak görünüyor evet.Tayfur Havutçu yok ve hoca Carvalhal Beşiktaş'ta.Garip bence de evet.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

28. Default

Tayfur Havutçu'nun takımın başına döneceği tarih aşağı yukarı belli olsa, yine bir şekilde yansıtılırdı herhalde oyuna ama sonucun ne olacağı, nasıl olacağı, ne zaman olacağı beli değil, doğru yapılmış bence de.

q7'nin profili oyuna nasıl bir performans yansıtıyor deneme fırsatı bulan oldu mu?
    Last edited by tearkan : 14.Ekim.2011 at 04:53

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Mersin İdman Yurdu'ndan oyuncu profilleri koyabilirmisiniz acaba ? Özellikle Nduka ve Boum u merak ediyorum.

Sayfa 18 / 21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri