santos'tan ganso (paulo henrique), chelsea'den lukaku, leverkusen'den samet yeşil, arsenal'den alex oxlade chamberlain, bursaspor'dan serdar aziz ve porto'dan alex sandro'nun profillerini koyar mısınız mümkünse? şimdiden teşekkürler.
Ee bizde konusalim yani hic sikayet etmiyoruz kendi takimimizin oyuncularinin profilinden dunyanin 7.ci kalecisi sayilan musleranin profili kotu bana gore
türkiye liginde olan hic bir oyuncunun mevkisinde dünyada ilk 20de oldugunu dusunmuyorum belki gökhan gönül olabilir .kaldiki musleranın volkandanda iyi oldugunu dusunmuyorum
Ha fenerbahceye gelince oyuncular dunyada ilk 20"de galatasaraya gelince ilk 20 degil ne kadar taraftarca bi yazi
yok kardesim taraflı olarak yazmadım yanlıs anlama ben sadece gökhan gönül icin belki girebilecegini yazdım.volkan girebilir demiyorum .sadece sag beklere bakınca suan ilk 20 bi oyuncu grubu olucaksa gökhan gönül gireblir diye dusunuyorum acıkcası ama türkiye liginde baska oyuncu yok yani mevkisinde
Last edited by caner485 : 12.Ekim.2011 at 16:17
aynen katılıyorum bu yıl daha iyi bir serdar aziz var geçen yıla göre
semih ve bienvenu fena olmamış ama iş yapacak gibi durmuyor ikisi de. isteyen varsa tribundergi.com linki http://www.sendspace.com/file/dc3zb4
Semih'i şu haliyle ileri uçta değil AMC olarak oynatmak daha mantıklı. Bienvenu'yü ise çok fazla izleyemedik ama oynadığı maçlarda dribbling'i daha iyi gibi duruyordu. Tabii ki yine de böyle bir yorum yapmak için erken en azından 6-7 maç daha izlemek gerekli.
Deep Lying Attack'da aynı gerçekte ki gibi oynuyor Semih yani 2011 de öyleydi.
Ya bu semih AMC olmuş çıkmış,fiziksel özellikleri çok kötü olmuş,tamam okadar iyi değil ama en azından balance bukadar düşürülmeseydi deeplying oynatsaydık 12 balance mı olur bu adama,okadar top tutuyor kaptırmıyor takımı hücuma çıkarıyor kafa toplarını neredeyse hepsini alıyor bu özelliği var zaten Semihi Semih yapan dengesi ama oda 12 ben şaşırdım valla.
Heading 17 çok fazla o 13 olsaymış ordan kısılan 4 puan balance a koyulsaymış 16 olsaymış.
+Creavity 14 te fazla olmuş 11 olabilirmiş Decision da 15 ten 13 e düşürülebilirmiş
Last edited by RasAnt : 12.Ekim.2011 at 18:28 Reason: ekleme
Arkadaşlar, merhabalar. Ben foruma uzun süre önce üye oldum. Fakat yazar grubuna yeni katıldım.
Konuya gelicek olursak; bende bir Fenerbahçe taraftarıyım fakat, demoda (STSL'de açılan) oyuncu profillerini yerinde buldum. Araştırmacı arkadaşların emeğine sağlık diyorum.
Tam sürüm çıktığında nacizane fikirlerimi paylaşırım.
Sow ve Mustafa Yumlu'nun profillerini koyabilir misiniz?
Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?
ferrari sanırsam free player olarak başlıor oyunda yanlış bilmiyorsam bjk t.direktörüde carvalhal gözüküyor tayfur hocayla ilgili bi bağlantı yok sanırım ama adminler daha iyi bilir tabiki
manuel fernandes e çok sevindim bir de atınç tan iyi bir yükseliş bekliyorum
gerekte yok aslında atınç için yükseliş çünkü fm 11 de 2013 yılına falan geldiginde (eğer yetiştirirsen) mükemmel oluyor yine...... (asistan menejerinizi fazla dinlememenizi öneririm onlar profili düşük her oyuncuya kötü diyolar zaten) potansiyeli hissetmek ve yetiştirmek önemli
Aziz Yıldırım başkan olarak görünüyor evet.Tayfur Havutçu yok ve hoca Carvalhal Beşiktaş'ta.Garip bence de evet.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tayfur Havutçu'nun takımın başına döneceği tarih aşağı yukarı belli olsa, yine bir şekilde yansıtılırdı herhalde oyuna ama sonucun ne olacağı, nasıl olacağı, ne zaman olacağı beli değil, doğru yapılmış bence de.
q7'nin profili oyuna nasıl bir performans yansıtıyor deneme fırsatı bulan oldu mu?
Last edited by tearkan : 14.Ekim.2011 at 04:53
Mersin İdman Yurdu'ndan oyuncu profilleri koyabilirmisiniz acaba ? Özellikle Nduka ve Boum u merak ediyorum.