Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    James Rodriguez= 5.750M
    Nacer Chadli= 15M

Nacer Chadli transferin kumar oynadım gibi Ama WestHam 1 yıl önce 9 verip aldığı için fazlada ucuza alma şansım olmadı

Bu arada Ospinayı gördüm de aklıma geldi. Ben ilk bu seriyi oynadığım da GS ile kariyer açtığım da ilk sezon veya 2. sezon sonunda Adler boşa çıkmış onu almıştım. Adleri bir kontrol et istersen
    Rene Adler'e baktım 2018 e kadar sözleşmesi varmış

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ekrem Göksü'nun yetenekleri bana Emre Çolak'ı andırdı, onu iyi değerlendir bence.
    Bu yıl Emre Ve Ekrem e şans verip profillerini iyileştirmeyi düşünüyorum. Geçen yıl pek şans veremedim Emre ye

Geçen yıl 1.000.000 € karşılığı takıma katılan Zayette ı 2.900.000 € karşılığında Udinese ye sattık.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by yigit32 View Post

Geçen yıl 1.000.000 € karşılığı takıma katılan Zayette ı 2.900.000 € karşılığında Udinese ye sattık.
    iyi bir defans oyuncusuymuş. Ama Galatasaray'a daha iyileri layık

Tackiller2

Defans oyuncularım (Dc) : Ömer Toprak-Aykut Demir-Kemal Tokak

Bir tane yabancı defans almak istiyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum..

Almaya çalıştığım Defans oyuncusu : Jerome Boateng

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Defans oyuncularım (Dc) : Ömer Toprak-Aykut Demir-Kemal Tokak

Bir tane yabancı defans almak istiyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum..

Almaya çalıştığım Defans oyuncusu : Jerome Boateng
    ileriye dönük bir hamle yapacaksan Prestia var italyan ama ben senin yerinde olsam CANA yı alırım defansta oynatırım gerçekten çok faydalı

ileriye dönük bir hamle yapacaksan Prestia var italyan ama ben senin yerinde olsam CANA yı alırım defansta oynatırım gerçekten çok faydalı

Cana bana göre değil , 29 yaşında. Bana hem tecrübeli hemde 1-2 yıl sonra karla satabileceğim bir futbolcu almak istiyorum o yüzden Jerome Boateng i düşünüyorum.. Prestia güzel futbolcuymuş fakat biraz fazla para isteyebilirler gibi..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Cana bana göre değil , 29 yaşında. Bana hem tecrübeli hemde 1-2 yıl sonra karla satabileceğim bir futbolcu almak istiyorum o yüzden Jerome Boateng i düşünüyorum.. Prestia güzel futbolcuymuş fakat biraz fazla para isteyebilirler gibi..
    Bir bak ben ilk sezonda GS ye almıştım 1-2 milyon Euroya... Fazla pahalı değil ama ilerde 20-30M Euro ya rahatlıkla satıyorsun güzel antreman programı ile

Cana gibi adamlar takım için gerçekten çok iyi. Sana onu al dememde ki sebep adamın mükemmel özellikleri bir yana determinationı 20 ve bütün genç oyunculara eğitim verip oyuncuların gelişiminde mükemmel katkı sağlıyor. Ben denedim ve çok memnun kaldım. Bende veya bir çok kişi de aynı mantıkta oyunu oynuyor alıp daha sonra para kazanacağı transferler yapmak istiyor ama bu adam kadronda bulunup emekli edebileceğin bir adam. Benden tavsiye

zayatetteyi bende transfer etmişdim şu fierro bir türlü gelmiyor sezon bitsede allahın izniyle şampiyon olupda şampiyonlar ligine katılsakda aglaya aglaya gelmek istese fierro ve vela vs.. oyuncular

Bir bak ben ilk sezonda GS ye almıştım 1-2 milyon Euroya... Fazla pahalı değil ama ilerde 20-30M Euro ya rahatlıkla satıyorsun güzel antreman programı ile

Cana gibi adamlar takım için gerçekten çok iyi. Sana onu al dememde ki sebep adamın mükemmel özellikleri bir yana determinationı 20 ve bütün genç oyunculara eğitim verip oyuncuların gelişiminde mükemmel katkı sağlıyor. Ben denedim ve çok memnun kaldım. Bende veya bir çok kişi de aynı mantıkta oyunu oynuyor alıp daha sonra para kazanacağı transferler yapmak istiyor ama bu adam kadronda bulunup emekli edebileceğin bir adam. Benden tavsiye
    Söylediklerin tamamen mantıklı.. Boateng le tam imza atıyordum ama erteleyeceğim transferi bu 2 futbolcuyu düşünüp bu bölgedeki transferi bitireceğim.. Sağol kardeşim değerli yorumun için.

Prestia gelmek istemiyor , Cana ve Boateng Arasında kaldım...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Prestia gelmek istemiyor , Cana ve Boateng Arasında kaldım...
    Boateng hamlen beni şaşırttı ama hadi bakalım hayırlısı

Boateng hamlen beni şaşırttı ama hadi bakalım hayırlısı
    İnşallah inancımı ve güvenimi boşa çıkarmaz.

transferler guzel, takimin cok iyi gidiyor

ama tek anlamadigim olay Mehmet Ekici transferi olmus. Ben CL'de sampiyon olmama ragmen gelmedi. 4. yilimdi galiba. Gs'ye nasil geldi anlamis degilim.

Mehmet Ekici transfer listesinde miydi?

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    transferler guzel, takimin cok iyi gidiyor

ama tek anlamadigim olay Mehmet Ekici transferi olmus. Ben CL'de sampiyon olmama ragmen gelmedi. 4. yilimdi galiba. Gs'ye nasil geldi anlamis degilim.

Mehmet Ekici transfer listesinde miydi?
    Onu bende anlamadım zaten Sürekli gözlemci gönderdim sürekli iyi yorum yaptım galiba yoksa gelmezdi sanırım Belki takımı transfer listesine koyduğunda almışımdır hatırlamıyorum ne yazık ki

Jerome Boateng

Boateng'e karşılık Bayern Münich'e 6.750.000 € bonservis bedeli ödedik. Paranın tamamını 48 ayda ödeyeceğiz.

Oyuncuyla yıllığı 4.080.000 € ( Haftalık 85.000 € ) dan 5 yıllık sözleşme imzaladık. Boateng'e ayrıca Maç Başına 8.500 € ve Şampiyonluk primi olarak 450.000 € ödenecek.

wolffather: Cana ve Boateng arasında çok düşündüm. Boateng'in genç ve Joker niteliğinde bir oyuncu olması onu transfer etmemdeki en büyük etkendi..

Jucilei da Silva

Suleyman Kerimov'un takımı Anji Makhachkala takımının en önemli oyuncularından biri olan Jucilei ' yi İnter' le girdiğimiz transfer yarışında 14.000.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli karşılığında kadromuza kattık.

Jucilei'ye 5 yıllık sözleşmeye imza attırdık. Yıllığı 2.976.000 € ( Haftalık 62.000 € ) .. Ek ücret olarak Maç Başına 7.000 € , Attığı Gol Başına 2.500 € ve Şampiyonluk Primi olarak 275.000 € ödenecektir.

Moussa Sow 'u alayım mı? Düşünceleriniz benim için önemli

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şuanki transferler yalnız çok deli olmuş. GS takımı level atlamış resmen ehuehue. Bu kadroyla Avrupa'da iyi işler yapabilirsin. Moussa Sow, kaliteli bir forvet, hem pozisyon üretebilen hem de bitirici bir forvet. Hani eğer pozisyon var ama çok kaçırıyoruz dersen alabilirsin.

Edit: Paloschi veya Marilungo ikilisine de bi' göz atabilirsin İtalya'da. İyi top sürebilen oyuncular, özellikle Marilungo. Pozisyon yaratmak ve fırsatçılık da ikisi baya iyiler.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Şuanki transferler yalnız çok deli olmuş. GS takımı level atlamış resmen ehuehue. Bu kadroyla Avrupa'da iyi işler yapabilirsin. Moussa Sow, kaliteli bir forvet, hem pozisyon üretebilen hem de bitirici bir forvet. Hani eğer pozisyon var ama çok kaçırıyoruz dersen alabilirsin.
    Şampiyonlar Liginde katkı sağlar diye düşünüyorum.. Wilfried biraz beni delirtiyor. Bazen karşı karşıya pozisyonlarda gol atamıyor

# HAZIRLIK MAÇLARIMIZ #

ESTEBAN GRANERO

Real Madrid ile sözleşmesi biten Granero ya 5 yıllık sözleşme imzalattık. İnter-Milan-Juventus un transfer girişimlerine rağmen kadromuza kattığımız futbolcu için yıllık 3.648.000 € ödeyeceğiz..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Esteban Granero yalnız Madrid'de iş yapamayacağından gitmemiştir, çünkü aslında müthiş yetenekli bir oyuncu, Avrupa'da her takımda iş görebilecek bir yeteneği var. Böyle bir oyuncuyu transfer etmişsin. Helal olsun valla.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Esteban Granero yalnız Madrid'de iş yapamayacağından gitmemiştir, çünkü aslında müthiş yetenekli bir oyuncu, Avrupa'da her takımda iş görebilecek bir yeteneği var. Böyle bir oyuncuyu transfer etmişsin. Helal olsun valla.
    Real Madrid ile sözleşmesinin bittiğini görünce şaşırdım valla. Milan , İnter ve Juventus un kıskacında olunca hemen teklif yaptım

FABİO

JACARE

GALATASARAY - JUVENTUS

11 LER

Bugün sahadan yenik ayrılmamıza rağmen yeni transferlerimizi görme fırsatı buldum.. Gelecekte çok iyi bir takım olacağımızın sinyallerini verdiler.. J.Rodriguez-Babel-Quintero Bu 3 lü gerçekten güzel oynadı bugün..
    Yenilmemizdeki en büyük etken oyuncu değişikliğinde teknik bir hata yaptım.. Rakip takım korner kullanıyorken Ospina yı aldım

Barcelona ile yapacağımız Hazırlık maçı Barcelona-Villarreal maçı ile çakıştığı için iptal edildi..
    Başka tarihe ayarlamaya çalışıcam Barcelona maçını.

Barcelona nın fikstürü dolu olduğu için bu yıl Barcelona ile maç yapamayacağız.. Barcelona maçı yerine Palermo Ve Dynamo Kyiv le hazırlık maçı ayarladım..

Süper Kupada Rakibimiz Eskişehirspor

GALATASARAY - İNTER

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri