Geçen Sezon Oynanırken Anlaştığımız Futbolcular.
Bütün Hepsi Takımları Tarafından Kontrat Önerilmedi Bende Aldım
RYAN BABEL
DANİEL STURRİDGE
DARWİN QUİNTERO
KİM LUND
OĞUZHAN ÖZYAKUP
OLİVER MARKOUTZ
Geçen Sezon Oynanırken Anlaştığımız Futbolcular.
Bütün Hepsi Takımları Tarafından Kontrat Önerilmedi Bende Aldım
RYAN BABEL
DANİEL STURRİDGE
DARWİN QUİNTERO
KİM LUND
OĞUZHAN ÖZYAKUP
OLİVER MARKOUTZ
Teknik Kadroyu Genişlettik
Takımdan Ayrılan Futbolcular
2 tane Bomba transfer yaptım Müsadenizle yemek yiyip geliyorum sonra hemen koyacağım bekleyin![]()
JAMES RODRÍGUEZ
Liverpool la girdiğimiz transfer savaşından galip çıktık ve James Rodriguez i 5.750.000 € bonservis bedeli ödeyerek kadromuza kattık.. Bonservis bedelinin 750.000 € su peşin 5.000.000 € 48 ay taksitle ödeyeceğiz..
Oyuncuyla yıllık 3.024.000 € ( Haftalık 63.000 € ) olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık. J.Rodriguez 'e maç başına 8.000 € , Gol başına 5.000 € ve Şampiyonluk primi olarak 300.000 € ödenecek.
NACER CHADLİ
2012-2013 sezonunun başında almak istemiştim ama İngiltere'nin West Ham United takımına transfer olmuştu. Devre arasında teklif yaptım 20.000.000 € istediler bende transferi rafa kaldırmıştım.. Bu yaz kesin alacaktım ama Borussia Dortmund ta talip olunca transfer biraz uzadı ama mutlu sona ulaşan taraf biz olduk.. Oyuncu için West Ham United 'a 48 ay taksitle 15.000.000 € bonservis bedeli ödedik ve Nacer Chadli yi Aslan yaptık.
Chadli ile yıllık 2.496.000 € ( Haftalık 52.000 € ) olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık. Ayrıca ek olarak maç başına 7.000 € , Gol başına 3.000 € ve Şampiyonluk primi olarak 250.000 € ödenecek.
Yabancı kontenjanından dolayı elimizde bulunan kullanmayacağım futbolcuları satmaya başladım2011-2012 Sezonunda Bedelsiz olarak transfer edilen James McFadden'ı 1.800.000 € ve Glenn Verbauwhede'yi 3.800.000 € karşılığında elimizden çıkardık.. Yeni takımlarında iki oyuncuya da başarılar dilerim
OGC Nice takımıyla sözleşmesi biten David Ospina için Barcelona ile yarışıyoruz
Takımdan Ayrılanlar
Emirhan Ergün'ü 50.000 € karşılığı Gençlerbirliği ne verdik.
Ucuza gitti ama yapacak bir şey yok
2011-2012 sezonunda 2.200.000 € karşılığında Bahia takımından transfer ettiğimiz Avine yi 2.5 kat fazla paraya ( 5.500.000 € ) Standard'a sattık
De Laet i 1 yıllına Fransız ekibi Montpellier' e kiraladık.
Barcelona'ya Büyük Bir Transfer Çalımı
David Ospina yı sarı kırmızı renklerimize bağladık. Oyuncu ile yıllık 2.016.000 € olmak üzere 4 yıllık anlaşmaya vardık. Maç Başına 4.200 € , Gol Yememe Ücreti 12.500 € ve Şampiyonluk Primi 175.000 € alacak..
Ekrem Göksu
650.000 € ya genç oyuncuyu transfer ettik.
Geçen yıl bedelsiz olarak kadromuza kattığımız Santacroce 'yi Hamburg a 5.000.000 € a sattık.
James Rodriguez= 5.750M
Nacer Chadli= 15M
![]()
Bu arada Ospinayı gördüm de aklıma geldi. Ben ilk bu seriyi oynadığım da GS ile kariyer açtığım da ilk sezon veya 2. sezon sonunda Adler boşa çıkmış onu almıştım. Adleri bir kontrol et istersen
Ekrem Göksü'nun yetenekleri bana Emre Çolak'ı andırdı, onu iyi değerlendir bence.
...
taktiği paylaşırmısın ince ayarlarıyla![]()
Nacer Chadli transferin kumar oynadım gibiAma WestHam 1 yıl önce 9 verip aldığı için fazlada ucuza alma şansım olmadı
![]()
Rene Adler'e baktım 2018 e kadar sözleşmesi varmış
Bu yıl Emre Ve Ekrem e şans verip profillerini iyileştirmeyi düşünüyorum. Geçen yıl pek şans veremedim Emre ye![]()
Geçen yıl 1.000.000 € karşılığı takıma katılan Zayette ı 2.900.000 € karşılığında Udinese ye sattık.
Tackiller2
Defans oyuncularım (Dc) : Ömer Toprak-Aykut Demir-Kemal Tokak
Bir tane yabancı defans almak istiyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum..
Almaya çalıştığım Defans oyuncusu : Jerome Boateng
Bir bak ben ilk sezonda GS ye almıştım 1-2 milyon Euroya... Fazla pahalı değil ama ilerde 20-30M Euro ya rahatlıkla satıyorsun güzel antreman programı ile
Cana gibi adamlar takım için gerçekten çok iyi. Sana onu al dememde ki sebep adamın mükemmel özellikleri bir yana determinationı 20 ve bütün genç oyunculara eğitim verip oyuncuların gelişiminde mükemmel katkı sağlıyor. Ben denedim ve çok memnun kaldım. Bende veya bir çok kişi de aynı mantıkta oyunu oynuyor alıp daha sonra para kazanacağı transferler yapmak istiyor ama bu adam kadronda bulunup emekli edebileceğin bir adam. Benden tavsiye![]()
zayatetteyi bende transfer etmişdimşu fierro bir türlü gelmiyor sezon bitsede allahın izniyle şampiyon olupda şampiyonlar ligine katılsakda aglaya aglaya gelmek istese fierro ve vela vs.. oyuncular
![]()