Bütçenin anasını ağlattık ama Adam 2017 yılına kadar bizimle.
Bütçenin anasını ağlattık ama Adam 2017 yılına kadar bizimle.
eto'o bitmiş.
Adam sözleşmeyi görünce suskunlaştı. Ulan kulübü senin üzerine yaptık daha ne istiyorsun vicdansız ?
eto'o bitmiş.
Bu seneki en önemli maçlarımızdan birine çıkıyoruz. FA Cup 3.tur. Oradan gelecek paraya ihtiyacım var.
eto'o bitmiş.
Rakipler transferleri patlatıyor. Biz züğürt ağa gibi.
eto'o bitmiş.
rakip hangi ligden? üst liglerden mi?
Championshipten rakip. Bizim 2 lig üstümüzdendi.
eto'o bitmiş.
Görmemişim kusura bakma. Antreman olarak öyle ciddi bir program kullanmıyorum. Çünkü hem tesisler zayıf hem yeterince koçum yok.
Onun yerine potansiyeli olan oyunucuya özel antreman hazırlıyorum. Oda takımda 1-2 kişi zaten
Matty çıkmayabilir, ben huge kurmuştum ve sadece İngiltere liglerini açık bırakmıştım. Karius'uda boşver daha iyisini bulabilirsin.
eto'o bitmiş.
Geçen senede buna benzer bir taktiğim vardı ve 6-7 yıl forvet ve bek sıkıntısı yaşamıştım. Bu seferde 2 ortasaha orta oyuncumda sıkıntı yaşıyorum 4 yıldır.
eto'o bitmiş.
Ben daha önce hiç oynamadım böyle 4.lig takımıyla.Maç güzel ama çok gollü geçiyor genel olarak.Oyuncuların acemiliğinden olabilir.
Bence kabul et.Avustralya'da iyi gençler çıkıyor![]()
Kabul ettim![]()
eto'o bitmiş.
Orda free oyuncu da çok oluyor.Onlarla iyi anlaş gelsinler takıma![]()
Benim gördüğüm rakip takım kaçıncı olursa olsun bulunduğu pozisyona göre oynamıyor. Küme düşmemeye oynayan ya da orta sıralardaki takımlara karşı çok zorlanıyorum nedense. Taktiğim daha çok savunmaya dayalı olduğu için bende sizin maçlardaki kadar gol olmuyor.
Ne Adammış bu yahu.Avustralya'da da başarılar.
![]()
TariboWest
eto'o bitmiş.