tirübünden de atlamış olabilir garantisi yok![]()
Bu çok hoş bi görüntü hakkaten dikkatimi çekmişti benim de . Bir de sakatlanan Sow'un elini sıkmaya giden Fatih Terim fotoğrafı vardı .
Şunu söyleyeyim , yok kontra oynadık da kazandık şuydu buydu demesin renkdaşlarım , karşında Barcelona yok bu kadar defansif başlamak çok ağrıma gitti , evet Galatasaray iyi bir takım yalnız yenmek zorunda olan bizdik , sadece yendik diye seviniyorum ama böyle olmaz biliyorum .
İkincisi , şampiyon olmadık henüz , büyük bir adım attık o ayrı .
Galatasaray savunması 2 kere pozisyon hatası yaptı ikisi de gol oldu kendileri adına üzücü şekilde.Volkan'ın iyi kaleci olmadığıyla ilgili yorumlar görüyorum Volkan iyi bir kalecidir bunu bu akşamki halinden söylemiyorum zira bu akşam Volkan kurtarmadı Galatasaray ' lı oyuncular kaçırdı .
Üçüncüsü 'bu futbolla Fener bizi yenemez' diyen biri vardı , tam da o futbolla yendik , manidar oldu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.
Serdar bana göre çok kaliteli bir oyuncu ve daha 22 yaşında. Onun yaptığı bazı hataların aynısını çok rahat yapan Bekir 27, Yobo 31 yaşında. Geriden oyun kurmada Bekir'e göre kat ve kat üstün. Ve en önemli özelliği pas atacakken topu taca atmıyor : ) Aykut Kocaman genç oyunculara karşı biraz daha tahammülsüz olduğundan şans bulamıyor, aksi olsaydı Selçuk Şahin'in yerine 50 tane adam çıkarıp monte etmiştik 11'e.
...
O anneanne öğütü, öyle inanmışlar, öyle görmüşler, gerçekçiliği de yok. Fazla gülmemek lazımmış, yoksa arkasından ağlanırmış vs vs. Gülün geçin böyle şeylere.
Fenerbahçeliler Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna inanır, Galatasaray'lılar Galatasaray'ın. Bu konunu sonu yok, gece oldu yatın uyuyun iş var. Hatta öğrenciler uyumayın, 1-2 saat daha FM oynayın yarın tatilAbartmayın aman haa.
Admin konu kapansa mı artık?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahceli arkadaslari tebrik etmek lazim. Playoffun tadi simdi cikmaya baslicak![]()
bence tatliya baglandi kapanmasi icin bir neden yok![]()
Kapanmasına gerek yok yahu daha maç üzerinden 1 gün bile geçmediGalibiyeti kutlamayada engel olma yönetiim
![]()
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Özelden yazdım dostum
Eğlenmek, sevinmek, takımın galibiyetini çoşkuyla karşılamak, şampiyon olmak her takımın ve her taraftarın hakkı. Bir taraf üzülür bir taraf sevinir daha sonra bu tersinede dönebilir ya da beraberlik ile her iki takımda aynı hissi paylaşır, futbol böyle birşey. Bir takımın sürekli yenmesi ve onun getirdiği mutlulukta bence futbolun doğasında yer almayan bir özellik. Nitekim Barcelona maçlarında da bir çok taraftarın empatisini kazanmıştı bu tutumu ile. Bu yüzden her iki takımıda tebrik ediyorum. İyi oynayıp galip gelemeyen takımıda, üç puan alıp yoluna devam eden takımıda.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takım düşüşe geçince ister istemez o da düşüşe geçti, Sezon öncesi sakat olduğunu ve sezonun neredeyse yarısını sakat geçirdiğini unutmayalım. Ben ondan çok çok umutluyum. Stoch, Serdar, Caner, Özgür, Gökay, Recep ve Mert bu takımın geleceği, bu oyuncular üzerine gidilir bunlar çevresinde bir takım oluşturulsa ortaya güzel bir pasta çıkıverir.
...
Hayır ne alakası var, sevmediğimiz oyuncuların derken onların alakasız açıklamalarını koymayın. Örn. Gökhan Gönül'ün koreografi için yaptıgı alakasız açıklama.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
...
Rakibi kışkırtan yorumları koymayın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sabah rüyamda 1-0 önde olduğumuzu görmüştüm, sonrası kesildi, uyandım. Müthiş bir baş ağrısı ile uyandım, migren ilacı ağrıyı kesmesi öğleden sonrası 2'yi bulmuştu.
Nonda'nın golü ile şampiyonluğu 1-0 kaybettiğimiz maç sabahı da maçın skorunu 1-0 aleyhimize olarak görmüştüm, maçın bittiği anlamıştım rüyamda.
Sabah skoru gördüğüm de sen yazınca aklıma geldi nedense, bütün gün farkında değilmişim![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gökayı oynattı Aykut hoca geçen sene olsun bu sene olsun oynattığında izledik,bana çok narin geldi öyle orta saha olmaz yani umutlanmanızı tavsiye etmem,işaretlediğim oyuncular yedek kulübesinde geleceğimiz olur,ilk 11 için bence hayal onlar ve hayal olmalı daha iyiler bulunmalı.
Aklanalımda gerisi kolay.![]()