Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tirübünden de atlamış olabilir garantisi yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şşşşş şimdi herkes sussun ve şu güzel resmin tadını çıkarsın...

Bu çok hoş bi görüntü hakkaten dikkatimi çekmişti benim de . Bir de sakatlanan Sow'un elini sıkmaya giden Fatih Terim fotoğrafı vardı .

Şunu söyleyeyim , yok kontra oynadık da kazandık şuydu buydu demesin renkdaşlarım , karşında Barcelona yok bu kadar defansif başlamak çok ağrıma gitti , evet Galatasaray iyi bir takım yalnız yenmek zorunda olan bizdik , sadece yendik diye seviniyorum ama böyle olmaz biliyorum .

İkincisi , şampiyon olmadık henüz , büyük bir adım attık o ayrı .

Galatasaray savunması 2 kere pozisyon hatası yaptı ikisi de gol oldu kendileri adına üzücü şekilde.Volkan'ın iyi kaleci olmadığıyla ilgili yorumlar görüyorum Volkan iyi bir kalecidir bunu bu akşamki halinden söylemiyorum zira bu akşam Volkan kurtarmadı Galatasaray ' lı oyuncular kaçırdı .

Üçüncüsü 'bu futbolla Fener bizi yenemez' diyen biri vardı , tam da o futbolla yendik , manidar oldu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    tirübünden de atlamış olabilir garantisi yok
    Hhahaaha

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu videoda ki 2-3 kurtarış dışında ki kurtarışları görmüştüm.Volkan'ı değerlendirken şunu sorarım kendime; objektif olarak bakıyor muyum? Fenerbahçeli Mahmut Taşkıran'ı yere göğe sığdıramıyorsam, evet objektif bakıyorum. Volkan Türkiye ligi için iyi bir kaleci mi? Şu videoda da gözüken o ki evet. Peki bütün klasmanları ele aldığımızda nasıl ortalama, kötüde değil iyide değil. Ben gelip bunları yazdığımda bir sürü şey deniyor hakaretler bilmem neler. Bunları görünce aklımda soru işareti oluşuyor tabii. Acaba kaleci anlayışlarımız mı yoksa sıfat kullanma anlayışlarımız mı uyuşmuyor diye. Çünkü kimisi iyi kaleciye mükemmel der kimisi ise orta işte abartılmaya gerek yok der. Herkes birşey için farklı sıfatlar kullanır kişinin görüşüne bağlı. Ben Fenerbahçe'den Mahmut için en az 15 yıl kaleci sorunu çekmez Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci diyorum. Bunu diyen biri objektif bakamaz mı sizce?
    Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Valla ben derim bidon bile daha etkili olur ondan,yedekten öteye gitmemeli
    Serdar bana göre çok kaliteli bir oyuncu ve daha 22 yaşında. Onun yaptığı bazı hataların aynısını çok rahat yapan Bekir 27, Yobo 31 yaşında. Geriden oyun kurmada Bekir'e göre kat ve kat üstün. Ve en önemli özelliği pas atacakken topu taca atmıyor : ) Aykut Kocaman genç oyunculara karşı biraz daha tahammülsüz olduğundan şans bulamıyor, aksi olsaydı Selçuk Şahin'in yerine 50 tane adam çıkarıp monte etmiştik 11'e.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok canım. Ben kaleden kaleye koşarak gelip sarıldırlar diye biliyorum.
    Bizi arkadan ittiler abi.!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by futureless View Post

Üçüncüsü 'bu futbolla Fener bizi yenemez' diyen biri vardı , tam da o futbolla yendik , manidar oldu.
    bu olay gerçektende çok doğru

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben şunu bilir ve buna inanırım. Her ağlamanın ardında bir sevinç, her sevincin ardından bir ağlama vardır.
    O anneanne öğütü, öyle inanmışlar, öyle görmüşler, gerçekçiliği de yok. Fazla gülmemek lazımmış, yoksa arkasından ağlanırmış vs vs. Gülün geçin böyle şeylere.

Fenerbahçeliler Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna inanır, Galatasaray'lılar Galatasaray'ın. Bu konunu sonu yok, gece oldu yatın uyuyun iş var. Hatta öğrenciler uyumayın, 1-2 saat daha FM oynayın yarın tatil Abartmayın aman haa.

Admin konu kapansa mı artık?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceli arkadaslari tebrik etmek lazim. Playoffun tadi simdi cikmaya baslicak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence tatliya baglandi kapanmasi icin bir neden yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Admin konu kapansa mı artık?
    Şiddetle katılıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Serdar bana göre çok kaliteli bir oyuncu ve daha 22 yaşında. Onun yaptığı bazı hataların aynısını çok rahat yapan Bekir 27, Yobo 31 yaşında. Geriden oyun kurmada Bekir'e göre kat ve kat üstün. Ve en önemli özelliği pas atacakken topu taca atmıyor : ) Aykut Kocaman genç oyunculara karşı biraz daha tahammülsüz olduğundan şans bulamıyor, aksi olsaydı Selçuk Şahin'in yerine 50 tane adam çıkarıp monte etmiştik 11'e.
    Viking gibiyken 10 numara oynuyordu,ne zaman sakallar gitti bunun aklıda gitti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kapanmasına gerek yok yahu daha maç üzerinden 1 gün bile geçmedi Galibiyeti kutlamayada engel olma yönetiim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.

Özelden yazdım dostum

Eğlenmek, sevinmek, takımın galibiyetini çoşkuyla karşılamak, şampiyon olmak her takımın ve her taraftarın hakkı. Bir taraf üzülür bir taraf sevinir daha sonra bu tersinede dönebilir ya da beraberlik ile her iki takımda aynı hissi paylaşır, futbol böyle birşey. Bir takımın sürekli yenmesi ve onun getirdiği mutlulukta bence futbolun doğasında yer almayan bir özellik. Nitekim Barcelona maçlarında da bir çok taraftarın empatisini kazanmıştı bu tutumu ile. Bu yüzden her iki takımıda tebrik ediyorum. İyi oynayıp galip gelemeyen takımıda, üç puan alıp yoluna devam eden takımıda.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kapanmasına gerek yok yahu daha maç üzerinden 1 gün bile geçmedi Galibiyeti kutlamayada engel olma yönetiim
    Galibiyeti kutlayın kimse size bişey demiyor. Ama kutlarken bizim sevmediğimiz oyuncuların tt'lerini koymayın mesela laf atmayın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Katılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galibiyeti kutlayın kimse size bişey demiyor. Ama kutlarken bizim sevmediğimiz oyuncuların tt'lerini koymayın mesela laf atmayın.
    Siz o oyuncuyu sevmiyosunuz diye konuşamıcakmıyız ? Volkan iyi maç çıkardı ama rakip takım sevmiyo konuşmayalım mı dicez ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım düşüşe geçince ister istemez o da düşüşe geçti, Sezon öncesi sakat olduğunu ve sezonun neredeyse yarısını sakat geçirdiğini unutmayalım. Ben ondan çok çok umutluyum. Stoch, Serdar, Caner, Özgür, Gökay, Recep ve Mert bu takımın geleceği, bu oyuncular üzerine gidilir bunlar çevresinde bir takım oluşturulsa ortaya güzel bir pasta çıkıverir.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır ne alakası var, sevmediğimiz oyuncuların derken onların alakasız açıklamalarını koymayın. Örn. Gökhan Gönül'ün koreografi için yaptıgı alakasız açıklama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok canım. Ben kaleden kaleye koşarak gelip sarıldırlar diye biliyorum.
    İyiydi Alican
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoch, Serdar, Caner, Özgür, Gökay, Recep ve Mert bu takımın geleceği
    Valla böyle gelecek olmaz olsun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gökay'ı neden işaretlediğini anlamadım valla. Daha gencecik çocuk kaç maç izledinde aynı şekilde Özgür ve Caner bence gayet iyi özellikle defans anlamında Stoch'u 2. yarıda almakla daha iyi iş yapıyo Aykut Hoca.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hayır ne alakası var, sevmediğimiz oyuncuların derken onların alakasız açıklamalarını koymayın. Örn. Gökhan Gönül'ün koreografi için yaptıgı alakasız açıklama.
    E bunu da koymayacaksak neyi koyalım.Sahada oynamıs futbolcumuzun maçtan sonra ki yorumu tabii ki koyucaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuklu, Maldonadolu, Deniz Barışlı kadrolar size müstehak : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rakibi kışkırtan yorumları koymayın.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ziegler 90'a asıyordu rüyamda diyen kimdi Alt 90'a attı adam

Ziegler Kadıköy'deki maçta 1 gol daha atsın Selçuk gibi olsun valla Alalım bonservisini sadece GS derbilerinde oynasın
    Sabah rüyamda 1-0 önde olduğumuzu görmüştüm, sonrası kesildi, uyandım. Müthiş bir baş ağrısı ile uyandım, migren ilacı ağrıyı kesmesi öğleden sonrası 2'yi bulmuştu.

Nonda'nın golü ile şampiyonluğu 1-0 kaybettiğimiz maç sabahı da maçın skorunu 1-0 aleyhimize olarak görmüştüm, maçın bittiği anlamıştım rüyamda.

Sabah skoru gördüğüm de sen yazınca aklıma geldi nedense, bütün gün farkında değilmişim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gökay'ı neden işaretlediğini anlamadım valla. Daha gencecik çocuk kaç maç izledinde aynı şekilde Özgür ve Caner bence gayet iyi özellikle defans anlamında Stoch'u 2. yarıda almakla daha iyi iş yapıyo Aykut Hoca.
    Gökayı oynattı Aykut hoca geçen sene olsun bu sene olsun oynattığında izledik,bana çok narin geldi öyle orta saha olmaz yani umutlanmanızı tavsiye etmem,işaretlediğim oyuncular yedek kulübesinde geleceğimiz olur,ilk 11 için bence hayal onlar ve hayal olmalı daha iyiler bulunmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Selçuklu, Maldonadolu, Deniz Barışlı kadrolar size müstehak : )
    Heheh tam bu sene iyi kadromuz olacak dedik oda nasip olmadı artık seneye

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aklanalımda gerisi kolay.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aklanalımda gerisi kolay.