Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 18 / 31 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zemin biraz sert gibi gözüküyor, umarım bir sakatlık yaşanmaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kamera açisi berbat

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Lucas'a lisans çıktı mı? kontenjana takılmadı sanırım.
    http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1678074

Bruma gidince, sıkıntı olmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ontiveroda is var gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ontivero'nun kumaşı kaliteli. Vurduğu şutta çizgiyi geçmiş gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Goldü o ya, güme gitti.

Telles de iyi Ontivero da iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sol bekimiz yıllar sonra orta açıp,korner kullandı.Ağlamak istiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hajrovic attı gol oldu 1-0.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

asist ontivero gol hajrovic

bu siyahlar bizim takım mı? değişik değişik adamlar var. o ontivero ne iş ayrıca ?

Nesil
    2006

Sahada bence Galatasaray yok başka bir takım var ne ara bu kadar transfer yapıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yekta çok güzel bir gol attı, böyle bir şut çıkaracağını beklemiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mutlu'ya bir müdahele var ve penaltı gibi geldi bana ama?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rekabet arttı, formayı kapmak daha zor artık ve oyuncular biliyor ki Mancini rotasyonu seviyor, yani şans bulma ihtimalleri yüksek. Umarım sezon sonunda başarı gelmedi diye harcamazlar Mancini'yi, herkes gibi eksileri var ama artıları çok daha fazla ve uzun vadede önemli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Salihi begenmedim bugun. Veysel Sari iyi gibi, Ontivero cok ufak yahu Emre Colak'in ilk halleri gibi

Ontivero bana cok agir gibi geldi, belki kamera acisi yaniltiyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burdisso - Koray, Umut - İsmail değişiklikleri gelse güzel olur. Hatta Emre Çolak - Umut Gündoğan da lazım. Ayrıca daha çok gol buluruz umarım, fark atan takımı özledik. Bursaspor maçıyla başlayan ivme devam etmeli.
    Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Mutlu'ya bir müdahele var ve penaltı gibi geldi bana ama?
    Bence de penaltıydı, hatta kırmızı da verilmeliydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ontivero bence çok iyi,topla oynamayı biliyor,biraz tecrübe edinirse tercihleri de düzelecektir.Veysel ve Salih yer değiştirirse çok daha iyi olur.Salih Galatasaray'da sağ bek için hem yavaş hem de çok hantal.

İkinci yarıda da Berk,Koray ve Umut oyuna girer herhalde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kamera açısından dolayı kimin iyi kimin kötü olduğunu görmekte zorlanıyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla Veysel, Ontivero, Yekta, Hajrovic ve Telles iyi oynuyor. Umut ve Salih sahada yok gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ontivero'nun 1,67 boyu var. Tabiri caizse cücük kadar Ama zayıf değil, gayet fizikli duruyor. Emre Çolak'tan daha kalıplı en azından
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salih çok kötü. Kayseri'de iki maçını izlemiştim ve begenmiştim, transferinden umutluydum. Fakat Galatasaray'daki bütün maçlarını izledim ve üzülerek söylüyorum, Salih'ten bir yol olmaz.
    Ontivero baya yetenekli beğendim. Hajrovic gol dışında oyunda az göründü ama hatasızdı. Veysel, Emre, Yekta çok iyi. Telles iyi. Burdisso fena değil. Chedjou kalitesini gösteriyor. Umut Bulut ise tam aksine çok kötü.
    İkinci yarı, Veysel sağ beke geçip Salih'in yerine Umut Gündoğan girerse oyunu domine ederiz tam anlamıyla. Umut Bulut yerine İsmail Ünsal girse fena olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayserispor'dan adam almayı bırakmak lazım, Ali Turan, Amrabat, Salih Dursun. Hatta diğer takımlara giden oyuncuları da transfer olurken ses getiriyor, Mehmet Topuz olsun Gökhan Ünal olsun ama hep vasat kalıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Muslera'nın sakat olduğu maçlarda neden Ufuk yerine Eray'ı oynattık halen anlamıyorum. Son iki yıl içerisinde Ufuk'ta büyük gelişme var. Muslera'nın herhangi bir sakatlığı olursa onun yerine Ufuk oynamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Umut Bulut cikmali cok kotu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İsmail Ünsal giriyor oyuna.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Veysel attı 3-0.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Salih anca yedek olur bu takımda o da yerli statüsünden dolayı. Veysel gayet iyi attığı gol de çok güzeldi. Ontivero'nun kumaşı iyi, kendini geliştirirse güzel bir topçu olur. Hajrovic basit ama yararlı oynuyor kadro derinliği açısından iyi bir alternatif.
    Screw you guys, I'm goin' home

önemli olan basit oynamaktır yegen.
    neyse güzel maçtı bu, fakat galatasaray maçı ne zaman akşam mı oynanacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Berk o golü atsaydı iyi olurdu ancak genel olarak beğendim.Gelişmeye açık bir oyuncu,daha fazla şans tanınırsa,yararlı olacağına inanıyorum.Onrivero'da çok güzel gol attı(sayılmadı ama olsun ),ben gençleri beğendim ancak Salih yanlış pozisyonda oynuyor,ön liberoda çok daha yararlı olur.Sağ bek için alternatif olamaz kesinlikle.Burdisso'nun ise hamleleri çok yerinde,o da iyi oynadı denebilir.Veysel'i de beğendim,hem sağ bekte hem ön libero da iyi işler çıkarttı.

Tebrikler Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

• Burdisso'yu çok beğendim. Havadan inanılmaz etkili. Hamleleri başarılı. İyi pozisyon alıyor ve sağını solunu sürekli kolaçan ediyor. Çizgiyi bozmuyor. Defansı toparladı bildiğin bugün.
    • Salih çok kötüydü. Teknik olarak çok zayıf ki kendisi de bunları kabul ediyor. Hücumları baltalayan isim oluyor genelde ister istemez. Fakat iyi niyetli ve çalışkan bir çocuk. Çalışıp eksiklerini kapatacaktır. Enerjisi ve fiziği nedeniyle oynatıyor Mancini genel olarak zira 3-5-2'nin bekleri gidip gelen ve yorulmayan adamlar olmalı ama stoper olarak oynarsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum ben.
    • Veysel Sarı sağ beke geçtikten sonra çok etkili oldu. Salih'i kesebilir bu konuda rotasyonda. Maça ön libero olarak başladı ve ilk pas istasyonu oldu takımın basit ve net paslarla takımı rahatlattı. Sağa geçtikten sonra dinamizmi de kullandı, tempolu bir oyun oynadı sağda. İyiydi.
    • Alex Telles'i de baya beğendim. Çok kaliteli ortalar açıyor. Bindirmeleri fazlasıyla etkili oluyor. Savunmada da doğru kademelere giriyor. Geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.
    • Lucas'ın kumaşı baya kaliteli. Çok teknik, dribbling'i iyi, ufak cüssesine rağmen kuvvetli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu. Kendini geliştirirse büyük liglerde büyük takımlarda oynaması muhtemel. Oyun içinde kaybolmuyor kendi tarzındaki oyuncular gibi. Kondüsyon sorunları var gibi geldi ayrıca bana.
    • Emre Çolak git gide iki yönlü bir oyuncuya dönüşüyor. Geriye gelip oyun kuruyor, oyunu yönlendiriyor ve her geçen gün bunları daha da iyi yapıyor. Çevikliği en büyük artısı. Tabii yanlış tercihlerini azaltması lazım.
    • Yekta yine iyiydi. Çalışıyor, koşuyor, basıyor, doğru yerde pres yapıyor, doğru pasları yapıyor, hücumu çok güzel yönlendiriyor. İkinci yarı oyundan düştü ama biraz.
    • Berk İsmail karşı karşıya bir pozisyon buldu, savunmayı pres ile rahatsız etti ve de Umut'un direkten dönen topunda ceza sahasında topu yumuşatıp Umut'a bıraktı. Geriye gelip top bile aldı zaman zaman. İstekli ve bunu yaparken ki başarılı oyunu benim dikkatimi çekti.
    • Koray Günter de tam bir Dortmund'lu gibi oynadı. Takım arkadaşlarını yerleştirmeye çalışması bana Nuri'yi anımsattı nedense. İki ayağını da kullanabiliyor ve tekniği, dribbling'i iyi. Kanattan kanata bir top attı ki Umut'un pozisyonunu yarattı yanılmıyorsam. İleri çıkışları başarılıydı 3'lü savunmanın solunda ya da sağında iyi bir alternatif.
    • Hajrovic ise tam bir görev adamı. Sağ kanatta çok iyi savunma yardımları götürdü geriye. Savunma arkasına çok güzel koşular yaptı. Oyunu rahatlatan basit fakat dikine paslar da attı. Oldukça beğendim. Attığı golde de son vuruşu oldukça kaliteliydi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 18 / 31 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri