Canım o gazeteye ne bakıyorsunuzBugun de ronaldoyu fenerbahcelı yaptı.Ama en komık haberlerı gecen seneydi.Başlık da şuydu
Dida trabzonda jefferson brezilyaya dönüyor!
Canım o gazeteye ne bakıyorsunuzBugun de ronaldoyu fenerbahcelı yaptı.Ama en komık haberlerı gecen seneydi.Başlık da şuydu
Dida trabzonda jefferson brezilyaya dönüyor!
Aslan'ın gözü Alex'te
Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe ile Alex arasında yaşanacak transfer pazarlıklarını yakından takip edecekleri, görüşmelerde pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. İkinci başkan Adnan Polat'ın, "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği vurgulandı.
Alex kalmak istiyor ama...
Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza ile nikâh tazelemek için bu futbolcunun menajeri Juan Figger'i Türkiye'ye çağırdı. Futbol hayatına Fenerbahçe'de devam etmek isteyen Alex, sözleşme uzatmak için yıllık 2.5 milyon euro talep ederken, sarı-lacivertli yöneticiler bu rakamı yüksek
buluyorlar. Alex ile Fenerbahçe yönetimi arasında yaşanan transfer pazarlıkları, bu futbolcuya talip olan Beşiktaş'ı da yakından ilgilendirirken, dün çok ilginç bir gelişme yaşandı.
Cimbom'un aradığı adam
Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe ile Alex arasındaki görüşmeleri çok yakından takip edecekleri ve bir pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. G.Saray'ın Alex'e yıllık 2.5 milyon vermeye hazır olduğu da sızan bilgiler arasında. İkinci başkan Adnan Polat'ın Alex için "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği belirtildi.
Ne zamandır bu haberi beklıodum acaba Alexi galatasraya fotmacmı gönderce,fotospor mu die ve beklenen haber cıktı fotomacın haberi![]()
heuhe bu habere iyice güldüm..![]()
Bu fotomac haberleri niye hala yayinlaniyor anlamiyorum.Alexide bize getirdiler ya yuh diyorum onlara.
evet yaa galatasarayın alexle ne işi olur onların o bölgeye ihtiyacı olsa direk fotomac ronaldinhoyu getirir zaten![]()
evet pusudayız :PBeşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı.
bir gece ansızın gelebiliriz..
Fernandez, G.Saray'dan teklif bekliyor!
Real Betis'in Dünyaca ünlü Teknik Direktörü Luis Fernandez Telesport televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.
Adı F.Bahçe ve Galatasaray ile bir dönem geçen başarılı çalıştırıcı kendisine Türkiye'den herhangi bir teklif gelmediğini fakat gelecek sezon için bu iki takımdan birini ya da herhangi bir Türk takımını çalıştırmak istediğini belirtti.
Tekliflere açık!
Fernandez yaptığı açıklamada; "Türk futbolunu çok yakından takip ediyorum, şuanda Real Betis'le sözleşmem var ancak 6 ay sonra sözleşmem sona eriyor eğer G.Saray'dan bir teklif gelirse tabiki düşünürüm bu F.Bahçe'de olabilir' dedi.
Türk futbolculara mesaj!
Türkiye'den çok yakın takip ettiğim oyuncular olduğunu vurgulayan Fernandez; "İsimlerini vermek istemiyorum fakat çok iyi oyuncular ,bu oyuncuları çalıştırdığım takımlarda görmek isterim" ifadelerini kullandı.
İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'i eleyerek büyük sükse yaratan Real Betis'in Fransız hocası R.Madrid zaferi ile ilgili olarka ise; "Real Madrid'i geride bırakmak gerçekten çok önemli fakat önümüzde zorlu bir maraton var. Ligde Santander, Barcelona ve Sevilla maçlarından en az 4-5 puan almak zorundayız" dedi.
47 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı son olarak yayın hayatına yeni başlayan Telesport televizyonuna başarılar diledi.
kaynak: www.superspor.com
Ya neden Gerets varken böle adamlar gündeme geliyor anlamış değilim...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28651
Birde bu konuyu okuduktan sonra yorum yapabilir miyiz? Lütfen yalan haber sohbetleri yapmayalım.
yav töneticiler bas bas bağırıyo transfer yok diye hala haber uyduruyolar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya gelsin seneye fenere uefada final oynatsin saracoglunda kupayi kaldiririz
boyle habere boyle yorum![]()
Gerets kalmalı bence
kesinlikde Gerets kalmali, o kadro ile fazla bile yapiyo. Fernandez BJK ye yakisir ama.
Bu yorumu yaptıysa bile, öncelikle şunu sormak lazım ; 3 sene önce neden gelmedin ?
Fernandez o dönemlerde Fransa Ligi'nde görev yapıyordu, yanılmıyorsam da PSG'nin başındaydı. Galatasaray istemişti ve söylentiden ibaret bir haber değil resmi bir teklifti, önce "Tamam, geliyorum" demiş, ardından da "Kariyer" bahanesi ile gelmemişti, şimdi kariyer yapmaktan vazgeçmiş olmalı ki Türkiye'ye gelebileceğini açıklamış..
gerets cok basarili bence kalmali...
Iyide arkadaslar Geretsin bir yere gittigi yok zaten.Bu saaten sonra zor gider.
Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.
Öyle bi acıklama yapmıski sanki zorla beni alın der gibi![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tabi canım hiç olurmu zaten sol bek çok iyi durumda önliberomuz dünya çapında hiç takviye gerekir mi. Tövbe tövbe ya çık adam gibi transfer yapacak paramız yok de boş yere kıvırma ve bunu transfer sezonunun başında yap taraftarı boşyere ümitlendirme para olmadıını bilioruz siz bunu bize adam gibi açıklasanız biz zaten kabul ederiz
ya sene sonunu bekliyoruz![]()
bekle bekle nereye kadar
Kendimi bildim bileli hep aynı sözler, hep aynı isimler .. Bıktım vallahi .. Galatasaraylı olmak zor iş ..
inamoto yu takımdan kessin onun yerine kim oynarsa benim için en büyük transfer o dur .... cihan içinde aynı cümleyi kullanırdım ama onun yerinde oynuyacak kimse yok![]()
herkes kendi işine baksın
Adnan brothers konuşsun![]()
Konuşmasınlar, az laf çok iş. Artık icraat yapsınlar. Yada boş konuşup laf kalabalığı yapmasınlar. Alamayacakları adamların isimlerini verip, taraftarları sinir etmesinler .
Galatasaraylılara kotu haber.Hamit ya Bayerne yada İntere gitcekmıs Alman basınına konusmus