Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Canım o gazeteye ne bakıyorsunuz Bugun de ronaldoyu fenerbahcelı yaptı.Ama en komık haberlerı gecen seneydi.Başlık da şuydu Dida trabzonda jefferson brezilyaya dönüyor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslan'ın gözü Alex'te

Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe ile Alex arasında yaşanacak transfer pazarlıklarını yakından takip edecekleri, görüşmelerde pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. İkinci başkan Adnan Polat'ın, "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği vurgulandı.

Alex kalmak istiyor ama...
    Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza ile nikâh tazelemek için bu futbolcunun menajeri Juan Figger'i Türkiye'ye çağırdı. Futbol hayatına Fenerbahçe'de devam etmek isteyen Alex, sözleşme uzatmak için yıllık 2.5 milyon euro talep ederken, sarı-lacivertli yöneticiler bu rakamı yüksek
    buluyorlar. Alex ile Fenerbahçe yönetimi arasında yaşanan transfer pazarlıkları, bu futbolcuya talip olan Beşiktaş'ı da yakından ilgilendirirken, dün çok ilginç bir gelişme yaşandı.

Cimbom'un aradığı adam
    Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe ile Alex arasındaki görüşmeleri çok yakından takip edecekleri ve bir pürüz çıkması halinde hemen devreye girecekleri öğrenildi. G.Saray'ın Alex'e yıllık 2.5 milyon vermeye hazır olduğu da sızan bilgiler arasında. İkinci başkan Adnan Polat'ın Alex için "Yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz ama bulamıyoruz. Alex, Hagi ayarında bir yıldız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer edebiliriz" dediği belirtildi.

Ne zamandır bu haberi beklıodum acaba Alexi galatasraya fotmacmı gönderce,fotospor mu die ve beklenen haber cıktı fotomacın haberi

heuhe bu habere iyice güldüm..

Bu fotomac haberleri niye hala yayinlaniyor anlamiyorum.Alexide bize getirdiler ya yuh diyorum onlara.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

evet yaa galatasarayın alexle ne işi olur onların o bölgeye ihtiyacı olsa direk fotomac ronaldinhoyu getirir zaten

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da Alex için pusuda beklediği ortaya çıktı.
    evet pusudayız :P

bir gece ansızın gelebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandez, G.Saray'dan teklif bekliyor!
    Real Betis'in Dünyaca ünlü Teknik Direktörü Luis Fernandez Telesport televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Adı F.Bahçe ve Galatasaray ile bir dönem geçen başarılı çalıştırıcı kendisine Türkiye'den herhangi bir teklif gelmediğini fakat gelecek sezon için bu iki takımdan birini ya da herhangi bir Türk takımını çalıştırmak istediğini belirtti.

Tekliflere açık!

Fernandez yaptığı açıklamada; "Türk futbolunu çok yakından takip ediyorum, şuanda Real Betis'le sözleşmem var ancak 6 ay sonra sözleşmem sona eriyor eğer G.Saray'dan bir teklif gelirse tabiki düşünürüm bu F.Bahçe'de olabilir' dedi.

Türk futbolculara mesaj!

Türkiye'den çok yakın takip ettiğim oyuncular olduğunu vurgulayan Fernandez; "İsimlerini vermek istemiyorum fakat çok iyi oyuncular ,bu oyuncuları çalıştırdığım takımlarda görmek isterim" ifadelerini kullandı.

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'i eleyerek büyük sükse yaratan Real Betis'in Fransız hocası R.Madrid zaferi ile ilgili olarka ise; "Real Madrid'i geride bırakmak gerçekten çok önemli fakat önümüzde zorlu bir maraton var. Ligde Santander, Barcelona ve Sevilla maçlarından en az 4-5 puan almak zorundayız" dedi.

47 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı son olarak yayın hayatına yeni başlayan Telesport televizyonuna başarılar diledi.

kaynak: www.superspor.com

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya neden Gerets varken böle adamlar gündeme geliyor anlamış değilim...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28651

Birde bu konuyu okuduktan sonra yorum yapabilir miyiz? Lütfen yalan haber sohbetleri yapmayalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav töneticiler bas bas bağırıyo transfer yok diye hala haber uyduruyolar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ya gelsin seneye fenere uefada final oynatsin saracoglunda kupayi kaldiririz
    boyle habere boyle yorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets kalmalı bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

kesinlikde Gerets kalmali, o kadro ile fazla bile yapiyo. Fernandez BJK ye yakisir ama.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    evet yaa galatasarayın alexle ne işi olur onların o bölgeye ihtiyacı olsa direk fotomac ronaldinhoyu getirir zaten
    işte bu güzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Bu yorumu yaptıysa bile, öncelikle şunu sormak lazım ; 3 sene önce neden gelmedin ?

Fernandez o dönemlerde Fransa Ligi'nde görev yapıyordu, yanılmıyorsam da PSG'nin başındaydı. Galatasaray istemişti ve söylentiden ibaret bir haber değil resmi bir teklifti, önce "Tamam, geliyorum" demiş, ardından da "Kariyer" bahanesi ile gelmemişti, şimdi kariyer yapmaktan vazgeçmiş olmalı ki Türkiye'ye gelebileceğini açıklamış..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

gerets cok basarili bence kalmali...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Iyide arkadaslar Geretsin bir yere gittigi yok zaten.Bu saaten sonra zor gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
    Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
    Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
    Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    evet pusudayız :P

bir gece ansızın gelebiliriz..
    çok güzeldi

galatasaray'ın alex i alabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öyle bi acıklama yapmıski sanki zorla beni alın der gibi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Adnan Polat View Post
    transfere gerek yok
    Tabi canım hiç olurmu zaten sol bek çok iyi durumda önliberomuz dünya çapında hiç takviye gerekir mi. Tövbe tövbe ya çık adam gibi transfer yapacak paramız yok de boş yere kıvırma ve bunu transfer sezonunun başında yap taraftarı boşyere ümitlendirme para olmadıını bilioruz siz bunu bize adam gibi açıklasanız biz zaten kabul ederiz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
    Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
    Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
    Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.
    Açılmayan şey kapanmaz, önce açacaksınız ki sonra kapayabilesin
    Gs taraftarlarına Allah sabırlar versin..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Açılmayan şey kapanmaz, önce açacaksınız ki sonra kapayabilesin
    Gs taraftarlarına Allah sabırlar versin..
    Öyle deme Yıldıray, Hamit, Alex fln ne güne duruyor? Onları almadık mı yoksaa??

ya sene sonunu bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bekle bekle nereye kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendimi bildim bileli hep aynı sözler, hep aynı isimler .. Bıktım vallahi .. Galatasaraylı olmak zor iş ..

inamoto yu takımdan kessin onun yerine kim oynarsa benim için en büyük transfer o dur .... cihan içinde aynı cümleyi kullanırdım ama onun yerinde oynuyacak kimse yok

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

herkes kendi işine baksın

Adnan brothers konuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konuşmasınlar, az laf çok iş. Artık icraat yapsınlar. Yada boş konuşup laf kalabalığı yapmasınlar. Alamayacakları adamların isimlerini verip, taraftarları sinir etmesinler .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılara kotu haber.Hamit ya Bayerne yada İntere gitcekmıs Alman basınına konusmus

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri