Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718
511 ile 520 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Top zaten Besiktas'in ayaginda idi o anda. Avantaj yok pozisyonda. Hakem gormedi pozisyonu ve maci devam ettirdi. 4. Hakem gorduyse hemen haber vermesi gerekirdi ama vermedi. Ancak top taca atildiktan sonra oyun durdu. Ama bunun yuzunden mac tekrari bence cok gereksiz.
    Serkan a faul yapıldığında top serkandaydı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Selçuk kendini savundu!
    Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta tribünlere yaptığı el hareketiyle büyük tepki toplayan Fenerbahçeli Selçuk Şahin, ''Yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler'' dedi.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle basına açıklama yapmak istediği belirtilen Selçuk, çalışmanın bitmesinin ardından gazetecilerin yanına gelerek, soruları yanıtladı.

Selçuk, el hareketini tüm Beşiktaş tribünlerine yapmadığını kaydederek, ''Yapmış olduğum bir hata var, ama aşırı tahrik vardı. Özellikle yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler. Dayanamadım o an ve öyle bir el hareketi yaptım. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Dışarıda sizi gördüğünde imza isteyen insanlar, tribüne çıkınca aslan kesiliyorlar. Küfürler hiç hoş değildi, ama yine de parmak hareketinde hatalı olduğumu düşünüyorum'' diye konuştu.

Maçtan sonraki olayların, sevinçten kaynaklanan normal şeyler olduğunu ifade eden Selçuk, şöyle devam etti:

''Tek hatalı olduğum şey, yaptığım parmak işaretiydi, ama orada da aşırı tahrik vardı. Sahaya çıktığımızda, kulübeye gelene kadar inanılmaz bir küfür vardı. Özellikle bizim yedek kulübesinin arkasından. Hatta maç içinde de tükürükler vardı, sigara, bozuk paralar atıldı. Hiç rahat durmadılar. Orada hatam olduğunu kabul ediyorum, ama aşırı bir tahrik var. Maçtan sonraki sevinç gösterilerinde bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Bunlar futbolda olan şeyler, ceza alacağımı sanmıyorum.''

-''ÇEKİRGE LAFINI ONLARI KIZDIRMAK İÇİN SÖYLEMEDİM''-

Selçuk, soyunma odasına giderken 'Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar'' şeklindeki sözleri bağırarak söylemediğini ileri sürdü.

''Çekirge deyişini, soyunma odasında rakip oyuncuları kızdırmak için söylemediğini vurgulayan Selçuk, ''Sadece kendi aramızda, arkadaşlarla bir konuşmaydı. İbrahim (Üzülmez) ağabeyin biraz abarttığını düşünüyorum. Art niyetim olsa, çıkar basın önünde onu söylerdim, ama kendisi çıktı basın önünde söyledi. İbrahim ağabey milli takımdan arkadaşım, aramızda hiçbir zaman kötü bir şey olmaz, ama olayları biraz abarttı. Kendisi çok sevdiğim bir ağabeyimdir, fakat ne İbrahim ağabey ne de bir başkası benim delikanlılığım hakkında konuşamaz'' diye konuştu.

-''YÜZDE 50-60 İŞİ BİTİRDİK''-

Selçuk, Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Yüzde 50-60 işi bitirdik, ama çok önemli 3 maçımız daha var. İnşallah 100. yılda mutlu sona ulaşacağız'' dedi.

Beşiktaş gibi çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini vurgulayan Selçuk, ''Puan farkı 2'ye düşmüştü ve bütün Türkiye'nin 'Fenerbahçe artık şampiyonluğu kaybetti' dediği anda biz tekrar ayağa kalktık. Son haftalarda kötü gidiyorduk. Düştüğümüz durumdan ayağa kalkmak kolay değil. Bunu başaran takımlar da bizim gibi büyük takımlardır. Bunu başardık'' şeklinde konuştu.

Selçuk, Beşiktaş maçından önce mentor desteği almalarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

''Biz en büyük desteği yine kendi içimizde yarattık. Denizlispor maçından sonra çok üzülmüştük. Hafta içinde kendi aramızda yaptığımız görüşmelerde kazanacağımızı düşünüyorduk. Hatta rahat galip geleceğimizi düşünüyorduk, çünkü bunu başaracak kaliteli bir takımımız var. Son gün bir mentordan da destek aldık, ama oyuncu olarak çok güçlü karaktere sahip oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden çok zor bir durumda ve belki de kendi taraftarımızın bile 'acaba şampiyonluk gidiyor mu?' dediği bir anda tekrar ayağa kalktık. Müthiş bir sevinç yaşattık onlara. Biz de çok mutluyuz.''

Bir soru üzerine, bir futbolcu için çok zor 2 ameliyat geçirdiğini kaydeden Selçuk, ''Kolay değil, ama şu an hiçbir sorunum yok. Ligde en uzun süreyi bu hafta Beşiktaş maçında aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendimi hazır hissediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
    07.05.2007

Kaynak : AA

Selcugun kendini savunmasi biraz komik olmus. Cok agir bir ceza almali, hatta FB onu gondermeli, boyle terbiyesiz ve cirkef bir oyuncu yakismiyor FB'ye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Yenildiniz artık kabul edin yok maç taçla başlamış faulle başlamış.Sonuca bakın 1-0 Her ne kadar Fenerbahçe'yi sevmesemde bu sefer haklı bir galibiyet aldılar.
    Fenerbahce ayni sekilde bir mac tekrar ettirerek sampiyonlugun ilk halkasina imza atti. Bu sene yine esame listesinden dolayi bir maci tekrar ettirmek istediler, BJK yapinca niye ayip oluyor onu anlamadim.

Selçuk'u göndermeli miyiz? Önce siz Runje'yi gönderin.

Bize laf atmadan önce kendi kapınızın önünü temizleseniz iyi olacak, anladın sen onu

Ve biz maç tekrarı yaptığımız Ç.Rizespor maçı bariz kural hatasıydı. Hakem 2. sarı karttan dolayı atmadı oyuncuyu, o pozisyona kural hatası demeyen adam futboldan anlamıyordur ama BJK-FB maçında kural hatası falan yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Birak da ona sen degil, TFF karar versin. Ayrica BJK Runje'nin biletini kesecek, sen merak etme. Nasil Nouma'nin biletini sak diye sampiyonluk yarisinin ortasinda kesmisse yine keser sezon sonunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hakem hatası var BJK-FB maçında.

Ayrıca Selçuk'a en az 3 maç ceza verilmeli ama ortada bir Runje skandalı(başka bi tabir bulamadım) var.O harekete 1 maç ceza veren bi Federasyon Selçuk'a 1 den fazla verirse çifte standart yapmış olur.

Bu Federasyonla Böyle ! Napalım !

Hiç sanmıyorum Kesse kadrodışı bırakarak keserdi, hem de Murat Şahin süper bir maç çıkarmışken, Şahin'e güvenir, Runje'yi kovardı, ama şampiyonluktan olmamak için Runje'nin bileti kesilmedi, kesilmez de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakin..!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Hakem hatası var BJK-FB maçında.

Ayrıca Selçuk'a en az 3 maç ceza verilmeli ama ortada bir Runje skandalı(başka bi tabir bulamadım) var.O harekete 1 maç ceza veren bi Federasyon Selçuk'a 1 den fazla verirse çifte standart yapmış olur.

Bu Federasyonla Böyle ! Napalım !
    Fenerbahce Rize macini 85. dakika yapilan bir hatadan dolayi 90 dakika, ustelik yeni transferleriyle birlikte (sanirim Nobre 2 gol bile atmisi) oynarken sizin taraftan kimsenin sesi cikmiyordu, TFF alehine kimse bagirmiyordu degil mi? Ayni sekilde biz de hakkimizi kovalamaliyiz ve sonuna kadar mucadele etmeliyiz, sonucta Besiktas durusuna yakisan birsey degil, ama Turkiye'de bu adaletsizlik olduktan sonra normaldir...

Ve bir konu daha kilitli. Tebrikler.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Serkan a faul yapıldığında top serkandaydı
    Hakem faul'u gormedi ve oyunu devam ettirdi. Besiktasli oyuncular Serkan'in sakatligini gormese veya Serkan oyun sahasi disina ciksa ve centilmenlik yapip topu taca atmasalar bunun yerine gidip gol atsalar ne olacakti peki? Avantaj faul yapilan oyuncunun takimi topu kaybettiginde uygulanir. Faul pozisyonunu hakem kacirdi ve vermedi oyunu devam ettirdi. Oyun tac atisi ile durduktan sonra 4. hakemin uyarisi sonucu kirmizi karti verdi ve daha once devam dedigi pozisyonu geri alip faul verdi.

Edit: Pardon mesaj atmadan konunun kilitli oldugunu gormemistim..

Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718

Mesaj Yetkileri