Agüero, Torres, Tevez. Bence de Torres. Çok ödüyor çünkü.
kopkoyu bir live taraftari olmama ragmen bu denli pahali bir transferi dogru bulmuyorum. Cok buyuk bir risk cunku oyuncu bekleneni veremezse elde patliyor. Bence genc-yetenekli ama bu kadar abarti bir para olmayan biri daha uygun olurdu. Yine de kaptana guvenim tam, o ne yaptigini bilir.
Torres olmayabilir çünkü diğerleri daha pahalıymış...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tevez geliyor galiba!!!
Andriy Shevchenko İle Yollarımızı Ayırdık !!!
Kulübümüz oyuncusu Shevchenko ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Bu zamana kadarki katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder geri kalan hayatında başarılar dileriz...
Ayrıca Joe Cole ve David Villa ise kulüp binamıza gelip özür diledikten sonra Murat Özdemir tarafından affedilmiştir.
Roman Abramovich
Chelsea Kulübü Başkanı
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nasıl ya? Murat Abi satsaydın hiç olmazsa...
Sheva'yı bakalım hangi takım kapacak.
Yani Tevez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu oyuncu için Liverpool Valencia ile çekişiyormuş...
Transfer sonuçlanmış...
Sheva'yi renklerimize kattigimiz icin cok sevincliyim buyuk bir yildiz Transfer gerceklestirdik..
Gerçekten iyi bir transfer...
![]()
Atletico Madrid'in 22 yaşındaki yıldız futbolcusu Fernando Torres artık Liverpool için ter dökecek. Bu oyuncuya Avrupa'nın birçok kulübünün teklif yapması ve Valencia'nın 96 M YTL'lik teklifi bu oyuncunun fiyatını arttırdı. Liverpool diğer ilgilendiği oyunculardan olan Aguero'ya 65 M YTL'lik teklif yaptı ancak Atletico kabul etmedi diğer taraftan West Ham Tevez'e yapılan 55 M YTL'lik teklifi kabul etmedi.
Bu transfer 71 M YTL+Arbeloa karşılığında gerçekleşti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sheva çok iyi bir transfer, hem de bedavaya kapatmışsın.![]()
İyi transfer Torres.
Şimdi gördüm bu transferler de manyakk !!!
waLLa acaip transferLer paraLar dönüor
ıLgınc we zewkLı gıdıo baya
torres'in anfield'a hayirlar getirmesini temenni ederim
Evet haklisin bir o taraf eksik zaten baska bir yerde eksigim yok bakalim Artik bu sezon Boyle bitecek..
İlla ki yıldız mı olması lazım. Özellikleri çok iyi onun...
Ben Manchester'dayken oynatıyordum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada, Mehmet Abi, C.R'yi sola çek. MR'ye Fletcher'ı koy.