Ömer Abi ligde beraberlik bayağı var ama dedin gibi diğerleride çok bocalıyor...
CL bu sene senin..
Ömer Abi ligde beraberlik bayağı var ama dedin gibi diğerleride çok bocalıyor...
CL bu sene senin..
abi coşmuşun yahuu. tebrikler.
nasipse CL yide alırsın sonra ver elini Türkiye![]()
ıı gıdıosun abı celtıc i deplasmanda 4-2 guzel skor artık kupayı beklıoruz senden![]()
Barclays Premier League
______28.Hafta_____
Middlesbrough-Portsmouth
Deplasmanda Pompey'ler kötü sonuçlar aldı son günlerde bugün bunu değiştirmek istiyorlar ancak futbolcular daha çok Celtic maçını düşünüyorlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cesar Delgado ortaya çıktı ve maçı aldı götürdü..Rahat bir maç oldu..
Süper olmuş bu galibiyet
bellıydı abı yencegın tebrıkler fınalde kım olcak acaba rakıp![]()
Harika maçlar Şampiyonlar Liginde.![]()
Ve İşte Yarı Finaldeki Rakibimiz..
Gönül isterdi ki Ajax gelsin ama Artık yarı finaldeyiz ve buraya kadar geldiysek rakip beğenmeme gibi bi lüksümüz olamaz..Şansımızı zorlayacağız..Tek korktuğum forvetleri..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Cup Semi Final
Bildiğiniz gibi Carling Cup'a başlar başlamaz veda etmiştik.Fa Cup'ta baya iyi gittik ve yarı finale kadar geldik artık FA maçlarını da yayınlamaya başladım zaten final kaldı geriye..
Maçın Pompey'lerin sahasında olması ve Kameni'nin iyi performans göstermesi Portsmouth'u finale taşıdı ancak oyundan pek de memnun deilim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______29.Hafta_____
Aston Villa-Portsmouth
Pompey'ler bu maçıda alarak liderlik koltuğunda biraz daha rahatlamak istiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Makinaları işlerine güzel yapıyor ve Pompey'lere 3 puanı 3 golle kazandırıyorlar..
Oluşan Puan Durumu
Oldukça rahatız Chelsea ile aramızdaki puan farkını koruyarak ilerliyoruz..
Arsenali elersin abi sana güveniyoruz lig'te de çok iyisin..
Harıka gıdıyorsun abi tebrikler Arsenali ise gecersın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
oo sampiyon olmussun CL finalinde de milanı elersin![]()
Cl de bol şans Abi ztn igi kazanımışsın gibi bieşy
En ufak eleştiride kariyer bırakılmaz bence devam etmelisin.. Eleştirilmeyen hiçbi kariyer yok burda. Ama şunlar da var. Riquelmeyi o fiyata almak , 3. sezonda şampiyonlar ligini almak , cesar delgadoya ilk sezonda çalışma izni çıkarmak vs. bana da anormal gelmişti bana yine de saygı gösterip hiçbi kötü yorumda bulunmadım. Devamını beklerim kariyerin .. şimdiye kadar gördüğüm en sürükleyici kariyerlerden biriydi.
İstersen Git Real'e..
arsenali gecersin sana inanıyorum premier ligi kucuk bi takımla almak bence CL almaktan daha zor super gidiyo dedigim gibi arsenali gecersin ve gecmen lazım![]()
başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz![]()
Champions League Semi Final Leg 1
Aslında fena oynamadık ama istatistiklerde de görüldüğü gibi çok isabetli şut oranıyla oynadılar ve de Carlos Vela ile Adebayor müthiş gelişmişler gerçekten süper oynadılar bizim ise direkten dönen toplarımız oldu falan filan işte..1 gol bulabilsek çok iyi olucaktı ama son dk Delgado karşı karşıya % 100 lük golü kaçırdı ve umutlarımızı yitirdik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______34.Hafta_____
Charlton-Portsmouth
Portsmouth'da hafta içinde aldıkları ağır yenilgiden dolayı moraller oldukça kötü ve deplasmandalar 3 puan zor gözüküyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İki kere Pompey'ler öne geçmesine rağmen maçtan galibiyetle ayrılamadılar..Hafta içinde oynanıcak Arsenal maçından dolayı da konstrasyon bozukluğu olabilir şeklinde yorumlandı bu maç..
Arsenal yenilgisi kötü olmus.
ikinci macta 5 atacagına inanıyorum![]()
Champions League Semi Final Leg 2
Gerçekten inanılmaz bir maç..Maça çok hızlı başlayan Pompey'ler art arda Arsenal kalesini yoklayınca 35 dk. olunca skor 3-0 ı gösteriyordu ve Arsenal şaşkındı..45. dk'da Kolo Toure'de bu şaşkınlıkla kırmızı kartı görünce Arsenalin durumu daha da vahimleşti..Ve de 66. dk da Zapata'nın golüyle avantajı eline geçiren Pompeyler rahatlamıştı ancak 88.dk da gelen kontraatakla ibreler bi anda Arsenal'e döndü bu dk dan sonra 4-2-4 e dönen Pompey'ler 92. dk da Mark Gonzalez'in şık golüyle maçı 5-1 kazandılar ve Final'e çıktılar..
Oyuncularımı canıgönülden kutluyorum.Müthiş oynadılar..
Tebrikler Ömer Abi harika galibiyet...
cok guzel bı mac olmus tebrıkler.CL de yola devam etmen garantı gıbı
Tşk ederim Can'cım valla 4-1 bitseydi maç çıldırırdım heralde
Finalde ki rakibimizi koyucam arkadaşlar şimdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tşk samasti.Artık final maçında bakıyoruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______35.Hafta_____
Portsmouth-Wigan
Cl'de ki zaferin ardından ilk maçına çıkıcak olan Pompey'ler evinde kazanmaya çok yakın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rahat bir maçtı ve bu maçla birlikte Premier lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan ediyoruz..
İşte Puan Durumu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Rakibimiz..
![]()
Abi Arsenal maçı napmışsın öyle..
ooo tebrikler.Şampiyon olmussun.
Şampiyon olcaksın dedim bildim, Finalde Milanı yenersin dedim Finalde Milan gelmis hadi yen milanı da yuzumu kara cıkarma kazan şu CL yide![]()
Şampiyonluğu garantilediğimiz için diğer maçları oynadım ama yayınlamıcam geriye iki maçım kaldı biri Milanla CL Finali diğeri Blackburn ile FA Cup Finali
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Cup Final
Çok güzel maç oldu ve favori olduğumuz maçı zor da olsa kazanmasını bildik ve art arda 2. defa FA Cup'ı alarak Pompey taraftarlarının gönüllerinde başköşeyi kaptık diyebiliriz daha kapmadık CL var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan maçını oynamaya başlıyorum beyler 5dk sonra koyucam maçı hadi rasgele bana![]()
abı arsenal macı cok ıı olmus tebrıkler
Champions League FinaL
Gerçekten çok güzel bir oyun ve güzel bir galibiyet.Alkışlar Cesar Delgado'ya..[/B][/B]..Girdiği %100 'lük pozisyonların 3ü nü de değerlendirerek bize bu coşkuyu yaşattı..Kameni'de kalesinde mucizeler yarattı..
Artık alamadığımız tek kupa Dünya Kulüpler..
4.sezona geçiyoruz arkadaşlar birazdan ödüller..