Sayfa 18 / 492 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Shaun Wrigh-Philips dikkatimi çekti.O koridoru çok iyi kullanıyor tekniği,hızı güzel ama ortaları sıfır.Bu konuda geliştirmesi lazım kendini..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    son penaltidan sonra rooney nasilda chelsea tribunlerine sus isareti yapti, helaldir sana tum kupalar rooney...

Helal sonra Rooney Gene yapmış yapacağını

Van Der Sar....
    Yıllanmış şarap

Spiker iyi değildi yahu. Adam frikik atarken "Topla arasında kimse yokmuş gibi.." diyor. Zaten kimse olmayacak. Frikik atıyor adam

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok iyi oyuncu.Çok iyi transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fmnin en iyi ortasaha oyuncularından çok iyi transfer olur gerçekten olursa

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Van Der Sar....
    Yıllanmış şarap

Spiker iyi değildi yahu. Adam frikik atarken "Topla arasında kimse yokmuş gibi.." diyor. Zaten kimse olmayacak. Frikik atıyor adam
    Haklısın özellikle kupayı kırmızı şeytanlar kazanınca birden bağırmaya başladı. Maç boyunca hiç bir gole tepki vermeyen spikerin böyle bağırması bana ilginç geldi. Ayrıca bu yıl bütün Priemier Lig maçları FOX'ta olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Keşke almasaymış..

omer-faruk-14 Misafir

Tevez, o kadar çok abartılıyor ki, daha ne diyim?

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

helal manuya güzel top oynadı chelseanın eksikleri olmasına rağmen sıkıcı bir futbol oynadı ama mouluda transferi tam isabet olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Van der Sar,Van Der Sar hecelemek lazım bu ismi.Birde maçın başından beri Carvalho Mourinhonun vazgeçilmezlerinden diyip duruyor. Penaltılar hariç maçın yıldızı Wright Philips di. Manu takım oalrak bu maçı hakketti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Ronaldo frikiklerden önce kendini kasıyormu?biraz ilginç geldi de bana
    Aynen. Spikerde kendini kasıyor.. Spikerin sözlerinden sonra Ronaldo'nun yüzyılın vuruşunu falan yapacağını zannettim.

Quote Originally Posted by Spiker
    Ronaldo aşırı konsantre oldu,topla arasına kimse giremez,topla iletişim içinde.. v.s
    Philips bir pozisyonda iki kişiyi birden yatırdı kaldırdı,muhteşem bir görüntüydü. Çok etkili bir oyuncu. Joe Cole ortada hiç görünmedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Santraforsuz maça çıktı Chelsea 3 hızlı forvetle.Bu şartlarda Manu'nun kazanması gerekirdi daha etkili oynadılar ama atamadılar.Bu arada Lmapard iyi penaltı atamıyor atmasın artık önce Dünya Kupası şimdi bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

manchester chelsea'yi rahat yenmeliydi.chelsede eksikler vardı.ronaldo dünya çapında kendini kanıtlamak istiyorsa böyle büyük maçlara damga vurması lazım.bencilliği yüzünden 2 net gol kaçırdı.ben beğenmedim.ferdinandın maloudanın golünde gücü yetmedi.geriye iyi dönemedi.van der saar penaltılarda coştumanchester chelseaden daha iyi takım bu kesin.bu sene yaptığı transferlerle ferguson'un 2 farklı dünya çapında 11'i oldu.mourinho bu akılla daha çok kupa kaybeder.anca ben en büyük yıldızım,laf atmalar vs.. bu işlerle uğraşır artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Koyu bir ManU fanı olarak yorumlarımı yapayım.

Tevez'e gerek yok deniliyor, ama geçen seneki sakatlıklardan sonra mutlaka bir forvet alınması gerekiyordu. Geçen sene Rooney sakatlanınca, Saha sakatlanınca Alan Smith'e, Rossi'ye kalıyorduk. Bunların ikiside üst düzey forvet değil. Aslında Saha'da o kadar iyi değil, ama Allah var işinin iyi yapıyordu. Bu sezon bu sakatlıkların sorununu çözmek için, bu forvet transferi yapıldı. Böylece iki tane sıradan sayılabilecek forvet yollandı, yerine üst düzey forvet alındı. Böylece Saha yedek kulübesine gitti. Artık forvetimizde sorun yok.

Ortasaha transferlerine gelirsek, Artık Ryan Giggs 34 yaşına bastı. Scholes'da 33 yamulmuyorsam. Nani ve Anderson bu oyuncuların yerine transfer edildi. Gerçi ben hep Messi'nin hayalini kurmuştum ama hayal kırıklığına uğrattılar beni Düşünün bir 34 yerinde adamın yerine 20, 33 yaşındaki bir adamın yerine 19 yaşındaki futbolcu aldık. Ayrıca merak etmeyin Ferguson bu oyuncuları direkt sahaya sürmeyecek. Geçen sene ortasahamızdada çok sakatlık yaşadık. O yüzden Fletcher gibi oyunculara kaldık. Bu sene orta sahadaki ikilimiz değişmeli olacak.
    Carrick artık eskisi gibi forma bulamayacak. Ama İngiltere'de 50 60 tane maç oynayabiliyorsun. Birde CL var tabii.

Ayrıca bu transferlerin bir diğer faydası, oyuncuların mevkiisinin esnek olması. Bu işimize çok yarayacaktır.
    Ben hep kaleci transferi istiyordum, ama Van Der Sar dün iyiydi. Ancak yinede mutlaka bir kaleci alınmalı. Tomazs bu takımı kaldıracak kapasitede değil. Galiba artık ikinci transfer dönemine kaldı.

Çok gereksiz bir transfer bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Koyu bir ManU fanı olarak yorumlarımı yapayım.

Tevez'e gerek yok deniliyor, ama geçen seneki sakatlıklardan sonra mutlaka bir forvet alınması gerekiyordu. Geçen sene Rooney sakatlanınca, Saha sakatlanınca Alan Smith'e, Rossi'ye kalıyorduk. Bunların ikiside üst düzey forvet değil. Aslında Saha'da o kadar iyi değil, ama Allah var işinin iyi yapıyordu. Bu sezon bu sakatlıkların sorununu çözmek için, bu forvet transferi yapıldı. Böylece iki tane sıradan sayılabilecek forvet yollandı, yerine üst düzey forvet alındı. Böylece Saha yedek kulübesine gitti. Artık forvetimizde sorun yok.

Ortasaha transferlerine gelirsek, Artık Ryan Giggs 34 yaşına bastı. Scholes'da 33 yamulmuyorsam. Nani ve Anderson bu oyuncuların yerine transfer edildi. Gerçi ben hep Messi'nin hayalini kurmuştum ama hayal kırıklığına uğrattılar beni Düşünün bir 34 yerinde adamın yerine 20, 33 yaşındaki bir adamın yerine 19 yaşındaki futbolcu aldık. Ayrıca merak etmeyin Ferguson bu oyuncuları direkt sahaya sürmeyecek. Geçen sene ortasahamızdada çok sakatlık yaşadık. O yüzden Fletcher gibi oyunculara kaldık. Bu sene orta sahadaki ikilimiz değişmeli olacak.
    Carrick artık eskisi gibi forma bulamayacak. Ama İngiltere'de 50 60 tane maç oynayabiliyorsun. Birde CL var tabii.

Ayrıca bu transferlerin bir diğer faydası, oyuncuların mevkiisinin esnek olması. Bu işimize çok yarayacaktır.
    Ben hep kaleci transferi istiyordum, ama Van Der Sar dün iyiydi. Ancak yinede mutlaka bir kaleci alınmalı. Tomazs bu takımı kaldıracak kapasitede değil. Galiba artık ikinci transfer dönemine kaldı.
    Bende senin gibi koyu ManU fanıyım, Carrick hariç bütün yorumlarına tümüyle katılıyorum. Carrick bu takımda kesinlikle oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Chelsea santraforsuz oynayınca böyle oldu.Bence bu sistemden bir an önce vazgeçmeli Mourinho çünkü tutmayacak.

Van der Saar müthişti penaltı atışlarında.Birde Anderseon,Hargreaves,Tevez bunlarda katılınca durdurulamaz bir takım olacak ManU.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Ada'da yıldız savaşları!

Ada'da yıldız savaşları!

Dünyanın en çok izlenen liglerinden biri olan İngiltere Premier Ligi, her sezon olduğu gibi yine yeni yıldız adaylarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Premier Lig'de nefesler tutuldu ve 2007-2008 sezonunun heyecanı tüm taraftarları sarmaya başladı. Manchester United'ın şampiyonluğuyla sonuçlanan geçtiğimiz sezonun ardından bu yıl, Premier Lig'de dikkat çekici bir başka nokta ise, yeni yıldız adayları olacak.

Ronaldo'ya rakip çok

Geçtiğimiz sezon, Chelsea'de Andriy Shevchenko ve Michael Ballack'ın beklenen patlamayı bir türlü yapamamaları her iki yıldızın da eleştiri oklarını üzerlerine çekmelerine neden olmuştu. Ancak, Premier Lig'de geçtiğimiz sezona damgasını vuran isim ise, hiç kuşkusuz Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Christiano Ronaldo olmuştu. Portekizli kanat oyuncusu oynadığı başarılı futbol ve attığı gollerle takımı lig şampiyonluğuna taşımakla kalmamış aynı zamanda 'yılın futbolcusu' ödülüne de layık görülmüştü. Ronaldo şimdi başarılı çıkışını bu sezonda sürdürmenin planlarını yaparken, Premier Lig'in başarıya aç yıldızlarıyla da mücadele etmek zorunda. Eğer, büyük paralarla transfer edilen Fernando Torres ve Owen Hargreaves gibi isimler kalitelerini ispatlayabilirlerse Premier Lig'e bu sezon damga vuran isimler olabilirler.

Tottenham bombalarını bekletiyor

Arsenal ve Tottenham Hotspur, genç yetenekleriyle Premier Lig'de yıldız çıkaracak kulüpler olarak otoritelerin dikkat çektiği takımlar arasında yer alıyorlar. Özellikle, Tottenham'ın sahneye sunacağı 21 yaşındaki Younes Kaboul, 18 yaşındaki oyuncular Gareth Bale ve Adel Taarabt, 20 yaşındaki Kevin-Prince Boateng öne çıkan isimler olarak boy gösteriyorlar. Tottenham Teknik Direktörü Martin Jol'ün, bu isimler arasından Taarabt'ı futbol biçimi olarak efsane Fransız yıldız Zinedine Zidane'a benzetmesi dikkat çekiyor. Fas doğumlu Fransız oyuncu Taarabt Fransız ekibi Lens'ten transfer edilmişti.
    Galler Milli Takımı'nın formasını giyen en genç oyuncu olan Gareth Bale ise, 10 milyon poundluk transfer bedeliyle takımının pahalı transferlerinden biri olmuştu. Bale, öldürücü serbest vuruşları ve sol kanattaki etkili oyunuyla İngiliz futbol otoriteleri tarafından David Beckham'a benzetiliyor.

Arsene Wenger'in gençlik aşısını ihmal etmediği Arsenal ise, Cesc Fabregas, Robin van Persie ve Emmanuel Eboue gibi potansiyel yıldız adaylarıyla bu sezon da Premier Lig'in lokomotif takımı olmaya hazırlanıyor. Ancak ilk 11'de yeterince şans bulan bu üçlünün yanı sıra, Wenger'in Brezilyalı orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Denilson ve Danimarkalı golcü 19 yaşındaki Nicklas Bendtner'le de lig macerasında boy göstermesi bekleniyor.

Yeni Ronaldinho Anderson

Premier Lig Şampiyonu Manchester United ise, yıldız adaylarını ülke dışından bulma arayışlarıyla dikkat çekti. Alex Ferguson ve arkadaşları dört yılda gelen ilk şampiyonluğun ardından Porto'nun 19 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucusu Anderson ve Sporting Lizbon'un 19 yaşındaki kanat oyuncusu Nani'yi renklerine bağladı. Manchester'ın her iki oyuncu içinde ödediği 32 milyon poundluk bonservis bedeli ise adeta dudak uçuklatan cinstendi. 1990'ların gençlik ruhunu yeniden oluşturmayı düşünen Ferguson ithal yıldız adaylarının yanı sıra 21 yaşındaki Chris Eagles ve 20 yaşındaki Lee Martin gibi İngiliz genç yetenekleri de sahaya sürmeye hazırlanıyor.

İspanyol teknik adam Rafael Benitez yönetiminde özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarıyla dikkat çeken Liverpool da ezeli rakipleri gibi genç yeteneklere yönelen bir başka takım oldu. Liverpool, Ajax'ın 20 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Babel'i 11 milyon 500 bin poundluk bonseervis bedeliyle renklerine bağlayarak bu alanda iddialı olduğunu gösterdi.

Diğerleri...

Premier Lig'de zirveye oynayan bu üçlünün dışında umudunu gençlere bağlayan başka takımlar da yok değil Teknik direktörlük görevine İsveçli Sven Goran Eriksson'u getiren Manchester City, milli takım forması da giyen 19 yaşındaki İngiliz Micah Richards'ın yanı sıra, 20 yaşındaki Stephen Ireland ve 19 yaşındaki Michael Johnson'lı kadrosuyla zirveye oynamayı hedefliyor.

Aston Villa'da forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Gabriel Agbonlahor ve Derby Country'de ter döken 19 yaşındaki Giles Barnes ise bu sezon Premier Lig'de adından sıkça söz ettirmesi beklenen yıldız adayları arasında gösteriliyorlar.
    06.08.2007
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok iyi bir transfer olur Lucho.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu sezon yine umarım ManU şampiyon olacak. Man City ve Tottenham 1 kademe daha yüselebilir diye düşünüyorum.

manchester gene fırtına gibi esecek

Arsenal den bişey beklemiyorum...M.City iyi oynar... Manu-Chelsea ilk2de olur... Liverpool de kupayla kapatır ligde de çok fark yemez puan olarak ilk 2den...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok iyi bir pazarlamaya sahip bir lig ancak zaman geçtikçe onlardada büyük takımlar farkı açmaya başlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal transfer yapmazsa işi çok zor ilk4e girerse başarı onlar için Man Utd Chelsea favoriler ama Man Utd şampiyonluğu bırakmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Her takım süper transferler yaptı.Ama bu sene süpriz ekip Man City.Çok iyi transferleri var ilk 7ye girerler bence keşke tuncay man citye gitseydi

Default Ballack Chelsea'de kalacak

Ballack Chelsea'de kalacak
    Michael Ballack, Barcelona'ya transfer olacağı şeklindeki haberleri yalanladı. Alman futbolcu, İngiltere'de mutlu olduğunu söyledi.

Real Madrid'in başına Alman Bernd Schuster'in geçmesiyle adı İspanya şampiyonuyla anılmaya başlayan Michael Ballack, Chelsea'den ayrılmayacağını açıkladı.

Mavi-beyazlı takımda mutlu olduğunu belirten Ballack, "İspanya'ya gitmek gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Chelsea'ye bir çok başarı kazanmaya geldim. Hedeflerimi gerçekleştirene kadar da ayrılamaya niyetim yok" dedi.

Alman Bernd Schuster, Ballack için yaptığı, "Real Madrid'in kadro yapısına tam uyacak bir futbolcu. Her teknik adam onun gibi bir oyuncuyu takımında görmek ister" açıklamasının ardından İspanyol basını, Alman yıldızın Real Madrid'le görüştüğünü ve anlaşmak üzere olduğunu iddia etmişti.

BARCELONA'DAN LAMPARD YALANLAMASI
    Barcelona da, Chelsea'nin bir başka yıldızı Frank Lampard ile görüştüğü haberlerine yer veren Ada basınını yalanladı.

Katalan kulübü İngiliz futbolcuyu transfer etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıklarken, ikinci başkan Albert Vicens, haberleri, ‘komik’ olarak niteledi.

İngiliz basını kulübü ile hala yeni sözleşme imzalamayan Lampard'ın bir süredir Barcelona ile görüştüğünü iddia ediyordu.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real'e gitse daha iyi olurdu ama aldığı para Realdeki futbolcuları bile rahatsız edebilir

Katalan kulübü İngiliz futbolcuyu transfer etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıklarken, ikinci başkan Albert Vicens, haberleri, ‘komik’ olarak niteledi.

Neresi komik yahu Dünya Alem biliyor Barca Lampard ile ilgilendiğini niye komik olsun...

Ballack Real e gelse aslında 2taraf içinde çok iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ballack'ın Chelsea'ye pek faydası olmadı.Bayern'de tüm oyun onun üstüne kuruluydu o da buna alışmıştı.Ama Chelsea'de öyle değil.Bu yüzden zorluk çekiyor.Umarım bu sene daha iyi bi oyun ortaya koyar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Favori Arsenal.

Sayfa 18 / 492 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri