Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

34.HAFTA (FİNAL HAFTASI)

İDÇ UEFA AVRUPA LİGİ BİLETİNİ ALDI !

İki takımında sakat ve milli takımlarda bulunan oyuncularından dolayı bir hayli eksik olduğu maçta gülen taraf ev sahibi İskenderun DÇ oldu.

Oyunun genelinde Galatasaray'ın üstün oynadığı maçta, akılcı bir taktik uygulayan İDÇ, 1-0 yenik duruma düşmesine karşın maçı çevirmeyi başardı. İkinci yarıda oyuna giren Fatih, 1 gol ve 1 asistle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Aynı geçen haftaki gibi, gidip gelen lig 5.liği.
    Bir yandan maçımızı oynarken diğer yandan kulağımız Kocaeli maçındaydı.
    Müthiş stresli bir 90 dakikaydı, görüntülerden belki anlayabilirsiniz yaşadığım heyecanı.

Ve bu maç sonrası oluşan puan durumu.

Süperlig Son Hafta Sonuçları

Hacettepe'yi kutluyoruz Son maçlarında ilk ve tek galibiyetlerini aldılar.

TÜRKCELL SÜPERLİG

2011/12 SEZONU PUAN TABLOSU
    (Ben lig 6.sı Uefa'ya gidemiyor sanıyordum Kayseri kupa finalini Fenerbahçe ile oynadığı için ama yanılmışım, statü farklıymış sanırım. Boşuna o kadar heyecan yapmışız 5.lik için yani )

İÇ SAHA PUAN TABLOSU

DIŞ SAHA PUAN TABLOSU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok iyi bir sezon geçirmişsin abi.İnşl. Avrupa'dada başarılı olursun

sakary Ali Misafir

Beşiktaşı İnönü yakmış

Güzel bir sezon olmuş..Şimdi Kayseri Fenerbahçe ile Kupa Finali oynadıda UEFA ya gitmiyormu

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Çok iyi bir sezon geçirmişsin abi.İnşl. Avrupa'dada başarılı olursun
    Teşekkürler, inşallah. Şimdi iyi bir kadro kurma zamanı, gelişmeler yakında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Beşiktaşı İnönü yakmış

Güzel bir sezon olmuş..Şimdi Kayseri Fenerbahçe ile Kupa Finali oynadıda UEFA ya gitmiyormu
    Valla bende anlamadım. Kurallarda öyle yazıyor ama bakalım nolacak.
    Last edited by Walter Sakana : 23.Temmuz.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler abi. UEFA da basarılar
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hobaaaa.... hadi hayırlı olsun sana da avrupa... bak ben 5. sezona fırtına gibi girdim haberin olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Kardeşim hemen baktım serbest şu anda ama bana pek umut vadeden bir oyuncu gibi gelmedi

Bu seneki kadroya olsa alır şans verirdim ama artık anadolu takımı kimliğinden çıkıp hedef büyültme ve o hedeflere uygun oyuncuları kadroya katma zamanı geldi.

Çok ince eleyip sık dokuyorum transferde, artık 6-7 yıldızlık oyunculardan aşağısını almıyorum kolay kolay.

Bu tür oyuncular bendeki örneklerdeki gibi beklentilerin çok üstünde oynasalarda takımı ilk 3'e taşıyacak kalitede değiller. Ama al diyorsan alırım tabi kardeşimi mi kıracam
    Dediğin Gibi Orta Sıralarda ve Düşmeme Mücadelesi Veren Takımlar İçin Çok İyi Oyuncu Boşver Abicim. Regenler Yeter de Artar Bize

Evet Sende Ligi 5.Bitirmişin Hocam Ama Bir Sene Rötarlı Oldu Ama Bu En Kötü Derecemiz Olacaktır Bundan Sonra Eminim Buna Artık Ligin Ağır Toplarındanız.

Bu Arada Abicim Bütçe Açıklandımı Yeni Sezon İçin. Kadrona Kattığın Oyuncuları Merakla Bekliyorum Açıklamanı. Bende Çok Güzel Genç Wonderkitler Araştırdım Hepsi Takıma Gelmek İstiyor Ama Maaştan ve Kaynaktan Alamıyorum Gözlemci Listem Yıldız Kaynıyor Valla

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Lige Başlayana Kadar Beni Beklersin Değilmi Abicim Ben Daha İlk Yarıyı Bitiremedim Ama 2-3 Günde Bitiririm Bugün Yarılarım Kısmetse Beni Beklemeyi Unutma Hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Temmuz.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Süper Bitirmişsin Sezonu Yeni Sezonda Bomba Transferler Bekliorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR 2012 / 13

(yenilikler sezonu)

TFF 2.ligden başladığımız kariyerimizde 4 sezonu devirdik.

Önce 1.lige ardından süperlige yükseldik. Süperligde ilk sezon lige tutunma mücadelesi verdik ve ligi 11.sırada tamamladık.

İkinci sezonda ise hedefleri büyülttük, sezonu 5. olarak tamamladık ve Uefa Avrupa Ligine katılmaya hak kazandık.

Kariyer başlığımda ifade ettiğim gibi buralara adım adım geldik ve emin adımlarla inşallah daha da ileriye gideceğiz.

Yeni sezonda hedef Avrupa’da elimizden gelenin en iyisini yapmak, ligde ise ilk 4 için mücadele etmek.

Yenilikler

Yeni sezona başlarken kariyere renk katması açısından bazı yeniliklerle karşınızdayım.

1- İlk yenilik beğenmediğim klüp logosu ve formaları değiştirmek oldu.

İşte yeni logo ve formalarımız:

(bunlar kendi çalışmalarım değil, hazır logo ve formalar üzerinde değişiklikler yaparak hazırladım)

2- İkinci yenilik ise; artık maçların sonuçlarını verirken bazı gollerin ve pozisyonların videolarını da ekleyeceğim.

Dileyenler vereceğim linklere tıklayarak son derece hızlı yüklenen ve kolayca izlenebilen bu görüntüleri izleyebilecekler.

Bunun kariyere renk katacağını düşünüyorum.

Sizlerden gelecek yorumlara göre bu tür paylaşımlara devam edip etmemeye karar vereceğim.

Bir fikir vermesi açısından ilk etapta hazırlık maçlarından bazı golleri paylaştım.

3- Bir diğer yeniliğim ise taktik değişikliğim olacak. Maçlara son derece enteresan bir dizilim ile çıkacağız.

Daha önceki sezonlarda hazırlık maçlarında takımı hep yardımcıma emanet ederdim. Bu sezonki hazırlık maçlarında ise taktiği test etmek adına tüm maçlarda takımın başında oldum.

Aslında hazırlık maçlarını daha güçlü rakiplere karşı oynamamız gerekirdi ki taktiği de daha sağlıklı analiz edebilelim. Ancak Uefa Avrupa Ligi ön eleme maçımızdan dolayı hazırlık maçları fikstürünü pek istediğimiz gibi organize edemedik. Gene de sistemin takıma güzel oturduğunu söyleyebiliriz.

İşte yeni sezon tatiğimiz:

Nasıl, çılgınca değil mi? J

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ön bilgilerin ardından artık sezona start verelim J

TV yayın hakları gelirimiz geçen sezon olduğu gibi 2.000.000 Euro olarak açıklandı.

Hedef: Yönetim ile yaptığım toplantı sonrası yeni sezonda ligi Avrupa kupalarına katılacak bir derece ile bitireceğimiz sözünü verdim. Yönetimde buna paralel olarak 180.000 Euro transfer bütçesi ile aylık 375.000 Euro maaş bütçesi verdi. Sezona başlarken mevcut maaş giderimiz aylık 539.205 Euro, buda bizi sıkıntıya sokuyor. Ancak satılacak ve kiraya verilecek oyuncular var. Dolayısıyla aylık maaş giderimiz bir miktar düşecek. Gelecek olan transfer gelirlerinden maaş bütçesine aktararak bu açığı kapatmayı planlıyoruz.

Yeni sezon fikstürümüz: Türkcell Süperlig 2012/13 sezonu fikstürü açıklandı.
    İlk hafta Fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz. Ardından Manisaspor ile kendi sahamızda oynayıp 3.hafta Sivasspor deplasmanına çıkacağız.

Geçen sezonu takip edenler sezona Beşiktaş, Ankaragücü, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarından oluşan oldukça zorlu bir fikstürle başladığımızı hatırlar sanırım. Bu sezona nispeten daha iyi bir fikstürle ancak ilk haftada gene büyük bir takımla karşılaşarak başlıyoruz.

Fikstüre göre ilk 5 maçımız (Uefa maçları ile birlikte); Uefa Avrupa Ligi 4.ön eleme 1.maç – Fenerbahçe (dep.) – Uefa Avrupa Ligi 4.ön eleme 2.maç – Manisaspor – Sivasspor (dep.) şeklinde.

Bu sezon klüp tarihimizde ilk defa Avrupa kupalarına katılıyoruz. Buda kentte doğal olarak büyük bir coşku yarattı. İskenderun halkı bu ilk Avrupa maceramızda bizden çok şeyler beklemese de biz onların bu heyecan ve coşkularının erken bitmemesi için gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

Kaptanlar: Bu sezon birinci kaptanımız geçen sezon olduğu gene Kerem Şeras olacak. Geçen sezon ikinci kaptanlık görevini yapan Fatih Atik’in yerine ise bu sezon ikinci kaptanlık görevini Gökdeniz Karadeniz’e verdik.

Şimdi özetleyelim:

İskenderun Demirçelikspor

Başkan: Ali Cengiz Gül
    Teknik direktör: Gabi Huri
    Favori personel: Gabi Huri, Michel Sylla
    Finans durumu: Güvenli
    Klüp değeri: 19 milyon euro
    Avrupa kupası: Uefa Avrupa Ligi
    Medya tahmini: 10.luk
    Kaptanlar: Kerem Şeras, Gökdeniz Karadeniz
    Takımın genel karakteri: Profesyonel

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık dönemi:

Hazırlık dönemini geçen sezon olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışı kampı olmak üzere ikiye ayırdık. Önce Belek’te kamp yapıp bazı hazırlık maçları oynayacağız. Ardından Hollanda’ya geçerek çalışmalarımıza burada devam edeceğiz ve gene bazı hazırlık maçlarımız olacak.

Antrenmanlarda Avrupa’nın en iyi çalıştırıcılarından olan yardımcım Massimo Neri ile Galatasaray’daki Rijkard-Neeskens ikilisi gibi uyum içerisinde çalışıyoruz. Oyuncularımızı sezona en iyi şekilde hazırlayıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Uefa Avrupa Ligi’ne 4.ön elemeden başlayacağız ve kuralar 9 ağustosta çekilip ilk maçımızı 16 ağustosta oynayacağız. Dolayısıyla hazırlık dönemimizi fazla uzatamıyoruz.

Yurtiçi hazırlık maçlarımız (Belek):
    Kırıkkalespor
    Beylerbeyi
    Akhisar Bld.
    Elazığspor

Yurtdışı hazırlık maçlarımız (Hollanda):
    FC Den Bosch
    Fortuna Sittard
    FC Groningen
    RBC

ANTRENMANLAR

Oyuncularımızı sezona en iyi şekilde hazırlayabilmek için mevkilerine ve taktik sistemimize uygun antrenman programları hazırladık. Farklı mevkiler ve görevler için farklı antrenman programlarımızla çalışmalarımız devam ediyor.

Last edited by Walter Sakana : 27.Temmuz.2009 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ - 2012/13 SEZONU TRANSFERLERİ

Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik.
    Önce daha önceden anlaştığımız oyuncular takıma katıldı. Bu oyuncuların takıma katılmasının ardından genel bir analiz yaparak transfer stratejimizi belirledik ve çalışmalara başladık.

Kadromuza gerçekten iyi oyuncular kattık ancak almayı çok isteyipte başka takımlara kaptırdığımız oyuncularda oldu. Özellikle Bursaspor ve Gençlerbirliği tam 5 oyuncuyu elimizden kaptılar. İki süperstarı ise Avrupa devlerine kaptırdık. Bunlar Juventus'tan Rossi ile Manchester City'den Schmeichel idi. Bu oyuncuları diğer takımların kat kat üstünde ücret teklif etmemize rağmen ikna edemedik.

Önce gelen ve giden oyuncular tablosu:

Kadromuzu Zapotocny, Ali Turan, Wederson ve Escobar gibi ligi iyi tanıyan tecrübeli 3 oyuncuyla takviye ettik. Bunlardan Wederson ve Escobar aynı zamanda Türk vatandaşı oldukları için yerli oyuncu statüsünde forma giyecekler.

Porto'dan aldığımız savunma oyuncusu JOAQUIM ANDRE müthiş bir transfer oldu. Portekiz futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan olan Andre'yi, ilk başta gelmek istemesede ikna etmeyi başardık ve kadromuza kattık.

İşte Andre'nin profili

1.93 boyuna karşın hızıyla da dikkat çeken çok önemli bir yetenek.

Bir diğer süper transferimiz ise Austria Wien'den aldığımız golcü SEBASTIAN SELMANI. Bir golcünün sahip olması gereken ne kadar özellik varsa fazlasına sahip bir oyuncu. Geleceğin süperstarlarından biri olmaya aday.

İşte Selmani

Selmani'de Andre gibi 1.93 boyunda ve boyuna karşın gayet hızlı bir oyuncu.
    Bu iki oyuncuyla İskenderun Hava Yolları'nı kurmuş bulunuyoruz

Kadromuza bir çok genç yıldızı kattık ve bu oyuncuların bir kısmını kiraya gönderdik. Takımda kalanlar ise ligde oynayamayacaklar ancak Uefa maçlarımızda (Avrupa maçlarında 21 yaş altı oyuncuları listeye eklenme zorunluluğu olmaksızın oynatma hakkı var) forma giyebilecekler. Bunlar arasından özellikle Danimarka'lı kalecimiz Norregaard ile Hollanda'lı ofansif oyuncumuz van Compenhout Avrupa maçlarında ilk 11'de sahaya çıkacak çok önemli yetenekler.

Baldini, Gomis, Beghetto ve Angel Bilbao'da forma şansı yüksek oyuncular.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Not: Bu arada sattığımız oyunculardan gelecek vaad edenler için satış sözleşmesine "geri alma ücreti" seçeneğini ekledik. Böylece bu oyuncular eğer gittikleri takımlarda kendilerini beklentilerimizin üstünde geliştirir ve değerleride artarsa, onları sattığımız paraya geri alabileceğiz.
    Last edited by Walter Sakana : 27.Temmuz.2009 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Transferlerimizin profilleri.
    Daha sonra ideal kadromuzu açıklayacağım.

Angel Bilbao ve Jem Karacan'ın profillerini daha sonra oyuna girdiğimde ekleyeceğim.

Bunlarda gelecek sezon için anlaştığımız Brezilya'lı iki genç yetenek

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ
    2012/13 SEZON BAŞLANGICI

BAŞKAN ve TEKNİK KADRO

TAKIM KADROSU

İDEAL TAKTİK ve KADRO

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hocam sen bu taktikle basarı yakala Fm de hic taktik yapmaya gerek yok demektir Cıkarırırız takımı. Herkes kafasına göre oynasın
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HAZIRLIK MAÇLARI

Yeni taktiğimi denediğim için tek tek veriyorum.

YURTİÇİ

YURTDIŞI

TOPLU SONUÇLAR

*** HAZIRLIK MAÇLARINDAN GÜZEL GOLLER ***

SYLLA Special !

Michel Sylla'nın ne kadar özel bir oyuncu olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

UEFA AVRUPA LİGİ

Ve İskenderun için tarihi gün geldi.
    Tarihimizdeki ilk Avrupa sınavımızda karşılaşacağımız rakip belli oldu.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi bu kariyeri direkman hikayelerden çıkarıp rehberlere eklemek lazım anlatım tarzın 10# numara .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN'DA TARİHİ GÜN

UEFA AVRUPA LİGİ 4.ÖN ELEME - 1.MAÇ

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan İskenderun Demirçelikspor ilk sınavından alnının akıyla ayrıldı.

Yunan temsilcisi PAOK önünde ilk yarıyı 1-0 yenik kapayan Gabi Huri'nin öğrencileri son 20 dakikada bulduğu gollerle ikinci maç için avantajlı bir skor yakaladı.

Rövanş maçı 30 Ağustosta Selanikte TOUMBA stadyumunda oynanacak.

Karşılaşmada 79.dakikada oyuna giren Michel Sylla 1 gol ve 1 asistle maçı çeviren oyuncu olurken, ilk golün şutunu çeken ve kapanış golüne imza atan Matias Escobar maçın yıldızı oldu.

Takımın yeni transferlerinden olan ve hazırlık maçlarında 5 gole imza atan Sebastian Selmani bu maçta forma giyemedi. Selmani son hazırlık karşılaşmasında sakatlanmış ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

GOLLER (izlemek için alttaki linklere tıklayınız)

Junuzovic dk.42 : 0-1

Sergio Conceiçao (kk) dk.79 : 1-1

Sylla dk.81 : 2-1

Escobar dk.88 : 3-1

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi süper devam ediyorsun. Bu kadar emek verip de ayrıntıları eklemek gercekten süper
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2012/13 SEZONU

TÜRKCELL SÜPERLİG HEYECANI BAŞLADI

İLK MAÇ

10 ASLAN YÜREK KADIKÖYÜ TİTRETTİ !

Son iki sezonun şampiyonu karşısında müthiş oynayan ve net fırsatları kaçıran İDÇ, 29.dakikada 10 kişi kaldığı maçta rakibine nefes aldırmadı ancak çok şanssız bir şekilde sahadan yenik ayrıldı.

Özet:

Fenerbahçe'nin golü - İZLE
    Bilardo topu gibi seken topa son vuran Hakan 3 puanı getiren golü attı.

Maçın kırılma anı - İZLE
    29.dakikada Ali Küçik'in karşı karşıya kaçırdığı %100'lük gol ve pozisyonun devamında gelen kırmızı kart.

Kaçan fırsat - İZLE
    Saracoğlu tribünlerinin nefeslerini tuttuğu an.

SON SANİYEDE KAÇAN MUTLAK GOL - İZLE
    Ah çocuklar ah, kaçarmı bu pozisyon hemde son saniyede. Bu pozisyonun ardından aut atışı bile yapılmadan maçın son düdüğü çaldı.

MAÇ YORUMU:

Fenerbahçe'de müthiş işler yapan Thomas Schaaf'ın Inter'e gitmesi sonucu göreve gelen bir başka ünlü teknik direktör Javier Clemente, Schaaf'ı aratacak gibi görünüyor.

Ligin ilk maçında Fenerbahçe'nin kendi sahasında mutlak favori olarak çıktığı mücadelede, rakip takım 29.dakikada 10 kişi kaldı. Ancak Clemente 10 kişi kalan rakipten çekiniyor olmalı ki 60.dakikaya girildiğinde oyuncu değişiklikleri yapıp takımını savunmaya çekti.

Bu taktiksel değişim sonrası Fenerbahçe için kabus dakikalarıda başlamış oldu. 10 kişi kalan İDÇ maç sonuna kadar Fenerbahçe kalesine yüklendi, önemli fırsatlar buldu ancak Clemente şanslı günündeydi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by Walter Sakana : 28.Temmuz.2009 at 00:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sylla'nın attığı ilk gol inanılmaz (rüzgarın oğlu -1 adlı gol)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Süper Anlatım Var yien Transferler Süper

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ - SON GELİŞMELER

Transfer:

Sezona Uefa Avrupa Ligi 4.ön eleme karşılaşmasıyla start veren İskenderun DÇ, transferin son gününde Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü GÖKHAN ÜNAL'ı 675.000 euro gibi düşük sayılabilecek bir bedele kadrosuna kattı.

Uzun süredir Trabzonspor'dan 3 oyuncuyla ilgilenen İskenderun Demirçelikspor, daha çok Egemen Korkmaz üzerine yoğunlaşmıştı. Egemen ile anlaşmaya varan ancak klübüyle para konusunda 1 ay boyunca bir türlü anlaşamaya varamayan İDÇ, Tayfun Cora'nın da bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle askıya aldığı Gökhan transferini gerçekleştirdi.

Forvet hattında yeterli güce sahip olmasına karşın kadrosunda tecrübeli bir yerli santrfor bulundurmak isteyen Gabi Huri; "Gökhan kendini kanıtlamış önemli bir golcü. Henüz 30 yaşında ve en az 3 sezon önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bizim için çok yerinde bir transfer oldu" diyerek bu transferden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

UEFA Avrupa Ligi:

İDÇ Gruplara Kaldı

İskenderun Demirçelikspor Uefa Avrupa Ligi 4.ön eleme 2.karşılaşmasında PAOK karşısında ecel terleri döktü. İlk maçtan 3-1'lik avantajlı bir skorla ayrılan İDÇ, rövanş maçında ateşli taraftarlarıyla ünlü PAOK karşısında tutuk göründü.

Karşılaşmanın 24.dakikasında 1-0 öne geçerek iyice avantajlı duruma geçen İDÇ, 28-45 ve 77. dakikalardaki gollere engel olamayarak 3-1 yenik duruma düştü ve bir anda avantajını yitirdi. Ancak yeni transferlerden Oscar van Campenhout'un 86.dakikadaki golüyle hayat bulan İDÇ tur biletinide cebine koymuş oldu. Kalan dakikalarda 2 gole ihtiyacı olan PAOK uzatmaların son dakikasında skoru 4-2'ye getiren golü bulduysa da elenmekten kurtulamadı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İDÇ teknik direktörü; "İlk maçtaki skorun ardından bu duruma düşmemeliydik. Turu geçtiğimiz için mutluyum ancak çok daha iyi mücadele etmeliyiz, bu şekilde oynarsak işimiz zor" dedi.

Türkcell SüperLig:

Süperligin ilk haftasında Fenerbahçe deplasmanında beğeni toplayan bir oyun sergileyen ancak sahadan 1-0 yenik ayrılan İDÇ, ardından Uefa Avrupa Ligi maçında zor anlar yaşamış ve sahadan 4-2 mağlup ayrılmıştı. Bu iki mağlubiyetin ardından ligin 2. haftasında sahasında Manisaspor'u konuk eden Gabi Huri'nin öğrencileri farklı galibiyetle moral buldu.

Maça şok bir golle yenik başlayan ev sahibi ekip çabuk toparlanarak 3, 16 ve 18. dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 öne geçti. 23. dakikada Manisaspor'un 10 kişi kalmasıyla iyice rahatlayan İDÇ ikinci yarıda 2 gol daha atarak 5-1'lik farklı bir galibiyet aldı.

Uefa Avrupa Ligi:

4. ön eleme turunda PAOK'u geçen İskenderun Demirçelikspor'un UEFA Avrupa Ligindeki grubu ve rakipleri belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu İ grubuna düşen İDÇ, Fransa'dan Bordeaux, İngiltere'den Portsmouth ve Hırvatistan'dan NK Dinamo ile eşleşti.

İskenderun Demirçelikspor'un UEFA Avrupa Ligi I Grubu maç programı ise şöyle:

20 Eylül 2012 - PORTSMOUTH (deplasman)
    04 EKim 2012 - DINAMO
    25 Ekim 2012 - BORDEAUX (deplasman)
    08 Kasım 2012 - PORTSMOUTH
    06 Aralık 2012 - DINAMO (deplasman)
    20 Aralık 2012 - BORDEAUX

Fortis Türkiye Kupası:

Fortis Türkiye Kupası 2. eleme turundaki rakibimizde belli oldu. Kura sonucu Trabzon Karadenizspor ile eşleştik.

Last edited by Walter Sakana : 28.Temmuz.2009 at 18:10
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

3.HAFTA

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Güzel gidiyorsun abi Uefada Ne yapıpı edip deplasmandanlardan puan çıkarman lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MAÇLAR

İ GRUBU - 1.MAÇ

4.HAFTA

PUAN DURUMU

2.ELEME TURU

YÖNETİM / TARAFTAR GÜVENİ

TARAFTARLARIN YENİ TRANSFERLERLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİ

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

5.HAFTA

İskenderun DÇ tarihinde ilk kez SüperLig liderliğine yükseldi.

Ankaragücü deplasmanında maç boyunca temkinli oynayan İDÇ, ilk yarıda kötü bir oyun ortaya koyan David Obua'nın 51.dakikadaki golüyle 3 puanı aldı. Devre arasında teknik direktöründen fırça yiyen Ugandalı yıldız Gökdeniz'in güzel ortasında mükemmel bir kafa vuruşuyla galibiyeti getirdi.

Bu arada sezona fırtına gibi giren Ukrayna'lı süperstar Kokoev mücadelenin 89.dakikasında sakatlandı ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Ligde ilk haftaki Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından üstüste 4 maçını da kazanan İDÇ, Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada liderliğe oturdu.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İ GRUBU - 2.MAÇ

İDÇ 2-0'ı koruyamadı

İskenderun DÇ kendi sahasında çok önemli 2 puan bıraktı.

Maç boyunca baskılı oynayan temsilcimiz 2-0 öne geçmesine karşın ikinci golden hemen 1 dakika sonra kalesinde 1 gol gördü. Ardından 77.dakikada Escobar'ın sebebiyet verdiği penaltıyı gole çeviren konuk ekip skorda eşitliği yakaladı.

Kalan dakikalarda rakip kaleye yüklenen İDÇ bir türlü aradığı golü bulamayınca çok önemli bir şansı kaçırmış oldu.

Beğendiğim golleri paylaşmaya devam.

Genç yıldız Angel Bilbao'nun dar açıdan klas golü - İZLE

(bu golde Escobar ve Gökdeniz gibi tecrübeli oyuncuların takıma ne kadar faydalı olduğuda bir kez daha ortaya çıkıyor)

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Güzel Gidiyoruz Yine

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Avrupa liginde başarılar kariyeri çok emek vererek yayınlamaya devam ediyorsun Valla ben bu kadar emek veremiyorum açıkcası Avrupada da Türkiyede de maçlar güzel... Ben 5. sezonda UEFA'ya katıldıgımda çeyrek finalde İnter'e kaybettim, 2-0 yendim ,dışarda 5-0 yenildim Umarım sen de iyi yerlere gelirsin...Küçük takımlardaki en büyük sorun transfer bütçesi ve büyük yıldızların gelmeye sıcak bakmaması
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri