İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR 2012 / 13
(yenilikler sezonu)
TFF 2.ligden başladığımız kariyerimizde 4 sezonu devirdik.
Önce 1.lige ardından süperlige yükseldik. Süperligde ilk sezon lige tutunma mücadelesi verdik ve ligi 11.sırada tamamladık.
İkinci sezonda ise hedefleri büyülttük, sezonu 5. olarak tamamladık ve Uefa Avrupa Ligine katılmaya hak kazandık.
Kariyer başlığımda ifade ettiğim gibi buralara adım adım geldik ve emin adımlarla inşallah daha da ileriye gideceğiz.
Yeni sezonda hedef Avrupa’da elimizden gelenin en iyisini yapmak, ligde ise ilk 4 için mücadele etmek.
İşte yeni logo ve formalarımız:

(bunlar kendi çalışmalarım değil, hazır logo ve formalar üzerinde değişiklikler yaparak hazırladım)
2- İkinci yenilik ise; artık maçların sonuçlarını verirken bazı gollerin ve pozisyonların videolarını da ekleyeceğim.
Dileyenler vereceğim linklere tıklayarak son derece hızlı yüklenen ve kolayca izlenebilen bu görüntüleri izleyebilecekler.
Bunun kariyere renk katacağını düşünüyorum.
Sizlerden gelecek yorumlara göre bu tür paylaşımlara devam edip etmemeye karar vereceğim.
Bir fikir vermesi açısından ilk etapta hazırlık maçlarından bazı golleri paylaştım.
3- Bir diğer yeniliğim ise taktik değişikliğim olacak. Maçlara son derece enteresan bir dizilim ile çıkacağız.
Daha önceki sezonlarda hazırlık maçlarında takımı hep yardımcıma emanet ederdim. Bu sezonki hazırlık maçlarında ise taktiği test etmek adına tüm maçlarda takımın başında oldum.
Aslında hazırlık maçlarını daha güçlü rakiplere karşı oynamamız gerekirdi ki taktiği de daha sağlıklı analiz edebilelim. Ancak Uefa Avrupa Ligi ön eleme maçımızdan dolayı hazırlık maçları fikstürünü pek istediğimiz gibi organize edemedik. Gene de sistemin takıma güzel oturduğunu söyleyebiliriz.
İşte yeni sezon tatiğimiz:

Nasıl, çılgınca değil mi? J