Başarılar diliyorum. Transferler çok yerinde olmuş. Bulunduğun lige göre iyi oyuncular.
Başarılar diliyorum. Transferler çok yerinde olmuş. Bulunduğun lige göre iyi oyuncular.
(/s)
Teşekkürler...
Fm2009 da ilk kez bu düzeyde bir takım aldığım için transferlere yarım günüm gittimaç yapmaya dermanım kalmadı
![]()
Transfer bütçesi yok, maaş bütçemide aşmış durumdayım, sezon sonunu nasıl getireceğiz bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler.
Bu konuyla ilgili bir yazı hazırlamıştı bir arkadaşımız, forumlarda bulabilirsin daha önce bakmadıysan. Bence önemli bir konu, soruları dikkatle yanıtlamaya özen gösteriyorum ve neredeyse katıldığım tüm basın toplantılarının sonucu takıma olumlu yansıyor.
Last edited by Walter Sakana : 04.Haziran.2009 at 06:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SEZON BAŞLADI
İLK MAÇ :
Sezonun ilk maçında takımım tutuk bir oyun sergiledi. Erken öne geçtiğimiz maçta rakibin en etkili oyuncusu olan Azad'ın kişisel becerisiyle attığı gole engel olamadık. İlk maçta, takım daha rayına oturmamışken kendi taktiklerimden birini denemem yanlış bir tercih oldu.
İKİNCİ MAÇ :
İlk maçtan ders çıkararak çıktığımız bu maça etkili başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak ardından biri kornerden diğeri frikikten olmak üzere yediğimiz 2 duran top golü sonrası skor 2-2'ye geldi. Ardından yeniden ofansif anlayışa geçerek 2 gol daha bulmayı başardık ve sezonun ilk galibiyetini aldık.
![]()