Başımızın belası İBB'ye 4 gol atacağımıza rüyamda bile görsem inanmazdım. Kızmıştım hatta, başka rakip mi bulamadılar diye.İyi oldu bu galibiyet. Oynamayan futbolculara da moral oldu.
Başımızın belası İBB'ye 4 gol atacağımıza rüyamda bile görsem inanmazdım. Kızmıştım hatta, başka rakip mi bulamadılar diye.İyi oldu bu galibiyet. Oynamayan futbolculara da moral oldu.
Hoca birazdan bjk tv'de canlı yayına çıkıcak. Bilginize..
Ispanyollar Jose Sambade"nin istanbuldaki hayatini çekmisler kalecileri nasil calistirdigi falan hepsi var istanbul cok iyi sehir diyor kaleciler konusndada almanyadan gelen kaleciye cok disiplinli azimli calisiyor demis
http://www.as.com/futbol/video/samba...sdasftb_20/Ves
Açılmış sonunda.
http://forum.forzabesiktas.com/
Çok yoruyor gözü, alışmak çok zor olucak forzaya. Ama forza candır.
Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!
Rahmi KOÇ : Beşiktaş, beni heyecanlandırıyor. Biz Beşiktaşlıyız, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız!
Fikret Orman : Beko, 3 branşa sponsor oluyor Futbol, hentbol ve tekerlekli basketbol branşları ile 5 senelik bir anlaşma olacak.
![]()
Vodafone olmayacak mıydı göğüs reklamında?
So what?
Saike
Göğüs demiyor ki Şemsi, kol veya şort reklamı olabilir. Hatta ikisi beraber de olabilir.![]()
Çok iyi olur, keşke göğüs olarak olsaydı ama bu bile yeter. Özledik BEKO'lu günleri.
Diyince öyle algıladım valla.Neyse sponsor iyidir.Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!![]()
So what?
Saike
Son detayları gözden geçirilen anlaşmaya göre Koç grubu, hentbol ve tekerlekli sandalye basketbol şubesine sponsor olacak. Koç grubu ayrıca, önümüzdeki sezondan itibaren futbol takımının giydiği formalara sırt reklamı verecek. 5 yıllık yapılacak olan sponsorluk anlaşması, önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle imzalanacak.
Acaba Koç mu yazar Beko mu? Göreceğiz... Bence Beko değil Koç yazacak. Koç grubu tüm markalarını kapsatan bir reklam yapacaktır.
SON DAKİKA : Beşiktaşlı yıldız ölümden döndü
22.11.2013 10:14
Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla Pazartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ise şok edici olaylar yaşandı.
Beşiktaş'ın dünkü antremanında yıldız oyuncu Olcay Şahan'ın ikili mücadelede takım arkadaşıyla çarpışma sonucu yerde kaldığı ve bir süre nefessiz kaldığı iddia edildi.
Olcay Şahan'ın yerde nefes kaldığını gören takım arkadaşları büyük bir panikle hemen doktoru çağırmak istedi ama kulüp doktoru antrenmanda yoktu. Olcay bir süre sonra takım arkadaşlarının da müdahalesiyle kendine geldiği belirtildi.
Olcay'ın kendisine gelmesinin ardından futbolcular "Doktorsuz antrenman yapıyoruz böyle bir şey mi olur" diye isyan ettiler.
Kulüp doktorunun ise Almanya'da bir fuarda olduğu öğrenildi.
sabah
Ciddi bir habermi bu ? Doktorsuz antreman yapmak nasil bir dusuncedir
yarisaha.com @YARISAHA
Portekiz teknik direktörü Paulo Bento, Record Gazetesine verdiği bir demeçte Manuel Fernandes'in milli takımda oynamak istemediğini açıkladı
yarisaha.com @YARISAHA
Paulo Bento: İsrail ve Azerbaycan maçları öncesinde Türkiye'ye gittim ancak Fernandes benimle görüşmeyi reddetti.
yarisaha.com @YARISAHA
Paulo Bento: Eğer bir oyuncu milli takım teknik direktörüyle görüşmek dahi istemiyorsa, milli formayı istemiyor demektir. Mesele kapamıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
BJK Üniversitesi tamam
Efsane başkan Süleyman Seba'nın en büyük hayali gerçek oluyor. Kıbrıs'taki Karpaz Üniversitesi, önümüzdeki dönemden itibaren Beşiktaş Üniversitesi olarak hizmet verecek.
Beşiktaş Camiası’nda uzun süredir konuşulan üniversite konusunda sonunda mutlu sona ulaşıldı. İlk defa Süleyman Seba döneminde ortaya atılan bu fikir, uzun süredir sürüncemede kalmıştı. Her kongre döneminde projelere konu ama bir türlü hayata geçirilemedi. Ancak Başkan Fikret Orman, bu yönde ilk resmi ve ciddi adımı attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne adeta çıkarma yapan Orman, burada kurulma aşamasında olan Karpaz Üniversitesi ile iş birliği için masaya oturdu. Taraflar ön protokol imzaladı. Yavru vatandaki bu eğitim kurumu, önümüzdeki öğretim döneminden itibaren Beşiktaş Üniversitesi adı altında eğitim verecek.
Üye çocuklarına öncelik
Akdeniz’in eğitim merkezine dönüşen yavru vatanda kurulacak olan bu üniversitede, Siyah-Beyazlı kongre üyelerinin çocuk ve yakınlarına öncelik verilecek. Bünyesinde birçok fakülte, meslek yüksek okulları, eğitim kurumları ve kampüsler yer alacak. Üniversitenin en büyük misyonu, dünya standartlarında eğitim veren ve her ülkede denkliği olan diploma sahibi gençler yetiştirmek olacak.
Orhan Yıldırım
Şu haber doğruysa, ne yorum yapılabilir bilmiyorum.
Yüzü mozaikleştirilmiş olan şahıs, Tuğrul Yenidoğan'dan başkası değil. Kan emici, kulübe zarar vermekten başka bir şeye yaramayan bir mahlukat. Tez zamanda kovulur inşallah kulüpten!
Last edited by footballer33 : 03.Aralık.2013 at 03:43
doğruluğu olduğuna inanmıyorum. şaka gibi resmen.
Gökhan Süzen kadro dışı bırakılmış.
Kadroda mıydı ki zaten?Yarınki Buca maçı kadrosuna Dentinho, Uğur Boral gibi yedek oyuncular da alınmamış. Sanırım yolcular az çok şekillenmeye başladı.
Toraman ve Sezer affı gündeme gelmiş. İnşallah böyle bir şey olmaz.
Bir maçla yargıya vardın demeyin; ama bizim takımda işi olmayan, çürük çarık çok adam varmış be! Geçen yıl oynayıp bu sene bazı transferlerden ötürü yedek kalan birçok futbolcu, gereksiz futbolcu olduklarını ve geçen sene zorunluluktan oynadıklarını göstermiş oldu. En başta da Cenk, Escude, Holosko bu saydığım isimler arasında. İsmail'in sakatlıktan tamamen kurtulup adam akıllı form tutması, önümüzdeki sezona bile sarkabilir. Hiçbir şey veremedi sahada. Serdar Kurtuluş ve Eneramo Beşiktaş'ın futbolcusu değil, devre arası takasla veya direk çıkarılmalı elden. Kerim Frei, Muhammed gibi gençlerin de çok çalışması lazım. Ömer Şişmanoğlu'ndan feyz alsınlar birazcık. Adam ne zaman şans bulsa elinden geleni yapıyor. Devre arasında da, Allah rızası için sağ bek, iki yönlü orta saha ve forvet alınsın şu takıma. Yoksa bu sene de fiyasko olacak.
Maçla ilgili tek yorumum şu; artık kabul edelim Muhammed foss çıktı.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
15 Aralık Pazar Saat: 19.00
Kasımpaşa - Beşiktaş
1453 Kartallar' grubunun kurucusu ve lideri Aşkın Aydoğmuş, 'sahtecilik'ten aldığı 10 yıl 8 ay cezası Yargıtay'da onanınca cezaevine kondu.
FM Gazetesi
Sakatlar ordusu !
Beşiktaş'a Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi...
Beşiktaş'ta sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor... Dün oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi.
Fenerbahçe ile oynanan A2 karşılaşmasında sakatlanan oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.
Kerim Frei'nin sakatlanmasının ardından Siyah - Beyazlılardaki sakat sayısı 8'e ulaştı. Sakatlıkları bulunana diğer futbolcular; Oğuzhan, Pedro Franco, Sivok, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak, Cenk, Gökhan Töre
Ortasahamız çökmüştü şimdide kanat oyuncularımız birer birer sakatlanıyor.
Bu sezona iyi bir başlangıç yapmıştık , oyuncularımızda sakatlanmıyordu fakat GS maçından sonra puan kaybetmeye ve sakat vermeye başladık.
Biran önce 17 maçlık periyodun bitmesini istiyorum , bu takım kendine sezon arasında gelecektir.Eğerki sezon arasında da toparlanmazsak Bilic'in geleceği hiç de parlak görünmüyor ..
Her sezon böyle oluyor tam iyi gidiyoruz derken 1 maç yeniliyoruz ve toplu sakatlıklar başlıyor. Bizim fizyoterapistlerimiz kondisyon antrenörlerimiz ne yapıyor çok merak ediyorumç
Kasımpaşa maçının hakemi, Barış Şimşek...
16. ve 17. hafta programları da açıklanmış:
16. Hafta: Beşiktaş - Elazığ (21 Aralık Cumartesi - 19.00)
17. Hafta: G.Birliği - Beşiktaş (27 Aralık Cuma - 20.00)
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=19603
EDİT: Böylece, ilk yarıdaki son 4 maçımızın günleri; pazartesi, pazar, cumartesi, cuma şeklinde sıralanmış oldu.![]()
Last edited by footballer33 : 11.Aralık.2013 at 22:06
Kaptanin annesi vefat etmis.
Basin sagolsun Tolga Zengin
Annesine ne kadar düşkün bir insan olduğunu biliyoruz.Başı sağolsun.
So what?
Saike