Sayfa 188 / 220 İlkİlk ... 88138178186187188189190198 ... SonSon
5,611 ile 5,640 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başımızın belası İBB'ye 4 gol atacağımıza rüyamda bile görsem inanmazdım. Kızmıştım hatta, başka rakip mi bulamadılar diye. İyi oldu bu galibiyet. Oynamayan futbolculara da moral oldu.

Hoca birazdan bjk tv'de canlı yayına çıkıcak. Bilginize..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ispanyollar Jose Sambade"nin istanbuldaki hayatini çekmisler kalecileri nasil calistirdigi falan hepsi var istanbul cok iyi sehir diyor kaleciler konusndada almanyadan gelen kaleciye cok disiplinli azimli calisiyor demis

http://www.as.com/futbol/video/samba...sdasftb_20/Ves

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Açılmış sonunda.

http://forum.forzabesiktas.com/

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Açılmış sonunda.

http://forum.forzabesiktas.com/
    Forum yapısı baya değişmiş yahu.Alışması zaman alacak.
    So what?
    Saike

Çok yoruyor gözü, alışmak çok zor olucak forzaya. Ama forza candır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!

Rahmi KOÇ : Beşiktaş, beni heyecanlandırıyor. Biz Beşiktaşlıyız, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız!

Fikret Orman : Beko, 3 branşa sponsor oluyor Futbol, hentbol ve tekerlekli basketbol branşları ile 5 senelik bir anlaşma olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vodafone olmayacak mıydı göğüs reklamında?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Göğüs demiyor ki Şemsi, kol veya şort reklamı olabilir. Hatta ikisi beraber de olabilir.

Çok iyi olur, keşke göğüs olarak olsaydı ama bu bile yeter. Özledik BEKO'lu günleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!
    Diyince öyle algıladım valla.Neyse sponsor iyidir.
    So what?
    Saike

Son detayları gözden geçirilen anlaşmaya göre Koç grubu, hentbol ve tekerlekli sandalye basketbol şubesine sponsor olacak. Koç grubu ayrıca, önümüzdeki sezondan itibaren futbol takımının giydiği formalara sırt reklamı verecek. 5 yıllık yapılacak olan sponsorluk anlaşması, önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle imzalanacak.

Acaba Koç mu yazar Beko mu? Göreceğiz... Bence Beko değil Koç yazacak. Koç grubu tüm markalarını kapsatan bir reklam yapacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SON DAKİKA : Beşiktaşlı yıldız ölümden döndü

22.11.2013 10:14
    Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla Pazartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ise şok edici olaylar yaşandı.
    Beşiktaş'ın dünkü antremanında yıldız oyuncu Olcay Şahan'ın ikili mücadelede takım arkadaşıyla çarpışma sonucu yerde kaldığı ve bir süre nefessiz kaldığı iddia edildi.

Olcay Şahan'ın yerde nefes kaldığını gören takım arkadaşları büyük bir panikle hemen doktoru çağırmak istedi ama kulüp doktoru antrenmanda yoktu. Olcay bir süre sonra takım arkadaşlarının da müdahalesiyle kendine geldiği belirtildi.

Olcay'ın kendisine gelmesinin ardından futbolcular "Doktorsuz antrenman yapıyoruz böyle bir şey mi olur" diye isyan ettiler.

Kulüp doktorunun ise Almanya'da bir fuarda olduğu öğrenildi.

sabah

Ciddi bir habermi bu ? Doktorsuz antreman yapmak nasil bir dusuncedir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    SON DAKİKA : Beşiktaşlı yıldız ölümden döndü

22.11.2013 10:14
    Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla Pazartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ise şok edici olaylar yaşandı.
    Beşiktaş'ın dünkü antremanında yıldız oyuncu Olcay Şahan'ın ikili mücadelede takım arkadaşıyla çarpışma sonucu yerde kaldığı ve bir süre nefessiz kaldığı iddia edildi.

Olcay Şahan'ın yerde nefes kaldığını gören takım arkadaşları büyük bir panikle hemen doktoru çağırmak istedi ama kulüp doktoru antrenmanda yoktu. Olcay bir süre sonra takım arkadaşlarının da müdahalesiyle kendine geldiği belirtildi.

Olcay'ın kendisine gelmesinin ardından futbolcular "Doktorsuz antrenman yapıyoruz böyle bir şey mi olur" diye isyan ettiler.

Kulüp doktorunun ise Almanya'da bir fuarda olduğu öğrenildi.

sabah

Ciddi bir habermi bu ? Doktorsuz antreman yapmak nasil bir dusuncedir
    "Tanrı parçacığı" Erdal cömert'in haberi. Hiç şaşırmadım ilk okuduğumda, böyle bir şey mümkün olacağını zannetmiyorum. Zaten gündeme gelmedi bile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yarisaha.com ‏@YARISAHA
    Portekiz teknik direktörü Paulo Bento, Record Gazetesine verdiği bir demeçte Manuel Fernandes'in milli takımda oynamak istemediğini açıkladı

yarisaha.com ‏@YARISAHA
    Paulo Bento: İsrail ve Azerbaycan maçları öncesinde Türkiye'ye gittim ancak Fernandes benimle görüşmeyi reddetti.

yarisaha.com ‏@YARISAHA
    Paulo Bento: Eğer bir oyuncu milli takım teknik direktörüyle görüşmek dahi istemiyorsa, milli formayı istemiyor demektir. Mesele kapamıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

BJK Üniversitesi tamam
    Efsane başkan Süleyman Seba'nın en büyük hayali gerçek oluyor. Kıbrıs'taki Karpaz Üniversitesi, önümüzdeki dönemden itibaren Beşiktaş Üniversitesi olarak hizmet verecek.

Beşiktaş Camiası’nda uzun süredir konuşulan üniversite konusunda sonunda mutlu sona ulaşıldı. İlk defa Süleyman Seba döneminde ortaya atılan bu fikir, uzun süredir sürüncemede kalmıştı. Her kongre döneminde projelere konu ama bir türlü hayata geçirilemedi. Ancak Başkan Fikret Orman, bu yönde ilk resmi ve ciddi adımı attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne adeta çıkarma yapan Orman, burada kurulma aşamasında olan Karpaz Üniversitesi ile iş birliği için masaya oturdu. Taraflar ön protokol imzaladı. Yavru vatandaki bu eğitim kurumu, önümüzdeki öğretim döneminden itibaren Beşiktaş Üniversitesi adı altında eğitim verecek.

Üye çocuklarına öncelik
    Akdeniz’in eğitim merkezine dönüşen yavru vatanda kurulacak olan bu üniversitede, Siyah-Beyazlı kongre üyelerinin çocuk ve yakınlarına öncelik verilecek. Bünyesinde birçok fakülte, meslek yüksek okulları, eğitim kurumları ve kampüsler yer alacak. Üniversitenin en büyük misyonu, dünya standartlarında eğitim veren ve her ülkede denkliği olan diploma sahibi gençler yetiştirmek olacak.

Orhan Yıldırım

Şu haber doğruysa, ne yorum yapılabilir bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yüzü mozaikleştirilmiş olan şahıs, Tuğrul Yenidoğan'dan başkası değil. Kan emici, kulübe zarar vermekten başka bir şeye yaramayan bir mahlukat. Tez zamanda kovulur inşallah kulüpten!
    Last edited by footballer33 : 03.Aralık.2013 at 03:43

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

doğruluğu olduğuna inanmıyorum. şaka gibi resmen.

Gökhan Süzen kadro dışı bırakılmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kadroda mıydı ki zaten? Yarınki Buca maçı kadrosuna Dentinho, Uğur Boral gibi yedek oyuncular da alınmamış. Sanırım yolcular az çok şekillenmeye başladı.

Toraman ve Sezer affı gündeme gelmiş. İnşallah böyle bir şey olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir maçla yargıya vardın demeyin; ama bizim takımda işi olmayan, çürük çarık çok adam varmış be! Geçen yıl oynayıp bu sene bazı transferlerden ötürü yedek kalan birçok futbolcu, gereksiz futbolcu olduklarını ve geçen sene zorunluluktan oynadıklarını göstermiş oldu. En başta da Cenk, Escude, Holosko bu saydığım isimler arasında. İsmail'in sakatlıktan tamamen kurtulup adam akıllı form tutması, önümüzdeki sezona bile sarkabilir. Hiçbir şey veremedi sahada. Serdar Kurtuluş ve Eneramo Beşiktaş'ın futbolcusu değil, devre arası takasla veya direk çıkarılmalı elden. Kerim Frei, Muhammed gibi gençlerin de çok çalışması lazım. Ömer Şişmanoğlu'ndan feyz alsınlar birazcık. Adam ne zaman şans bulsa elinden geleni yapıyor. Devre arasında da, Allah rızası için sağ bek, iki yönlü orta saha ve forvet alınsın şu takıma. Yoksa bu sene de fiyasko olacak.

Maçla ilgili tek yorumum şu; artık kabul edelim Muhammed foss çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta

15 Aralık Pazar Saat: 19.00

Kasımpaşa - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1453 Kartallar' grubunun kurucusu ve lideri Aşkın Aydoğmuş, 'sahtecilik'ten aldığı 10 yıl 8 ay cezası Yargıtay'da onanınca cezaevine kondu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Sakatlar ordusu !

Beşiktaş'a Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi...

Beşiktaş'ta sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor... Dün oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi.
    Fenerbahçe ile oynanan A2 karşılaşmasında sakatlanan oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.

Kerim Frei'nin sakatlanmasının ardından Siyah - Beyazlılardaki sakat sayısı 8'e ulaştı. Sakatlıkları bulunana diğer futbolcular; Oğuzhan, Pedro Franco, Sivok, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak, Cenk, Gökhan Töre

Ortasahamız çökmüştü şimdide kanat oyuncularımız birer birer sakatlanıyor.

Bu sezona iyi bir başlangıç yapmıştık , oyuncularımızda sakatlanmıyordu fakat GS maçından sonra puan kaybetmeye ve sakat vermeye başladık.

Biran önce 17 maçlık periyodun bitmesini istiyorum , bu takım kendine sezon arasında gelecektir.Eğerki sezon arasında da toparlanmazsak Bilic'in geleceği hiç de parlak görünmüyor ..

Her sezon böyle oluyor tam iyi gidiyoruz derken 1 maç yeniliyoruz ve toplu sakatlıklar başlıyor. Bizim fizyoterapistlerimiz kondisyon antrenörlerimiz ne yapıyor çok merak ediyorumç

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kasımpaşa maçının hakemi, Barış Şimşek...

16. ve 17. hafta programları da açıklanmış:

16. Hafta: Beşiktaş - Elazığ (21 Aralık Cumartesi - 19.00)

17. Hafta: G.Birliği - Beşiktaş (27 Aralık Cuma - 20.00)

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=19603

EDİT: Böylece, ilk yarıdaki son 4 maçımızın günleri; pazartesi, pazar, cumartesi, cuma şeklinde sıralanmış oldu.
    Last edited by footballer33 : 11.Aralık.2013 at 22:06

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kaptanin annesi vefat etmis.

Basin sagolsun Tolga Zengin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Annesine ne kadar düşkün bir insan olduğunu biliyoruz.Başı sağolsun.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri