Başın sağolsun adam gibi adam Tolga ZENGİN.
Başın sağolsun adam gibi adam Tolga ZENGİN.
Başı sağolsun, çok zor günler onun adına
FM Gazetesi
Haberlerde gördüm şimdi çok üzücü gerçekten. Erken bir yaş üstelik üzüldüm. Allah sabır versin Tolga ve ailesine. Anasının da mekanı cennet olsun.
Henüz 52 yaşındaymış Melek Annemiz , Allah rahmet etsin..
Tolga Zengin'de hayatında yaşayabileceği en büyük acıyı yaşadı , Allah sabırlar versin..
Başın sağolsun adamın dibi, yüreği ZENGİN adam.Allah rahmet eylesin MELEK Annemiz'e.
![]()
çok zor bir durum Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın. Bu fotoğrafı görünce içim acıyor resmen. Umarım en yakın zamanda toparlar kendini Tolga.
Şu fotoğraf kelimelerin bittiği nokta cidden. Allah sabırlar versin Tolgamız'a.
"Olimpiyat Stadı'nın tek güzel yanı adının Atatürk olması" diyen bir evlat yetiştirdiğin için teşekkürler Melek Anne, mekanın cennet olsun..
Allah rahmet eylesin.
Allah sabır versin. Çok kötü ediyor insanı şu kareler.![]()
Biraz eskiye dönerek bi sorum olacak Beşiktaş taraftarına.
Samet Aybaba'ya nasıl dayandı bu taraftar ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sevinmek için sevmeyince böyle oluyor)
Forzada sir aybaba için protesto başlığı açılmıştı. Onlarca sayfa yazıldı çizildi sadece 7 kişi y.açık tünel çıkışında biz bağırmıştık aybaba istifa diye. Gerisini siz düşünün.
He ayrıca o zamanlar, biz aybaba istifa diye bağırırken "Yapmayın, takım uefaya gidecek, önünü kesmeyin" diyen tip tip insanlar vardı tribünde.
Denizli maçından sonra futbola ve beşiktaşa havlu atan "Tribün", o sıralarda aldırma kartal çekiyodu kapalıda.
Quaresma'yı gönderip, dentinho ve g.süzen'i de kadroya dahil eden sir, şimdilerde antalyada şapkadan tavşan çıkarmaya devam ediyo.
kaanbjk07 ; Valla Samet Aybaba'ya katlanmanın sevmesi falan olmaz yahu
kumbara ; Daha iyi anlayabildim şimdi taraftarın çilesini.
İstanbul'da olamadığım için içim içimi yiyordu Samet'e tepki veremediğimden ötürü; neyse ki, 1 sene dayanabildik. Allah muhafaza 4 senelik sözleşmenin sonuna kadar da kalabilirdi.
Bu arada, nereden geldi aklına bu soru? Biz unutmaya çalışıyoruz, sen hatırlatıyorsun.![]()
Elazığ Antalya maç sonucunu görünce direk aklıma Beşiktaş taraftarı geldi![]()
Olsun bazen kötüyü de hatırlamak iyidir![]()
Maç konusunda da yazmıştım; ama hızımı alamayınca yorumum kaldırılmış. Sözüm Fikret Orman'a:
Geldiğinizden beri yaptığınız fakir edebiyatı yeter! Çıkın yarın, o hakem müsvettesine düdüğünü astırın ve maçı tekrar ettirin! Aynı şeylerin F.Bahçe'ye veya G.Saray'a yapıldığında nelerin yaşanabileceğini bir düşünün ve buna göre bir ayar çekin! Omurgasız durmayın yeter ki! Sahipsiz değiliz biz; yeter artık bugüne kadar olanlar!!!
Fikret Orman'ı dinlediniz mi? Sonunda biraz sertleşmeye başladı.
Demin yine Samsun maçını açıp izledim. Ne zaman izlesem doluyorum.
F.O.'nın açıklamaları:
http://www.haber1903.com/Besiktas-20...iklamalar.html
FM Gazetesi
İzledim Görkem. İnşallah icraatte de görürüz artık bir şeyler. Bu da açıklamaların bulunduğu link. Video da var:
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ359086SXQ
Birisi sordu, bardak doldu tasti peki ne yapacaksiniz hic bir sey olmazsa dedi ve cevabi yine gecistirdi. Biz tehdit etmiyoruz, simdi bisey soyleyemem zamani gelince gorecek herkes gibi seyler dedi. Dusunuyorum da dostum, ne yapabilir ki?
FM Gazetesi
Bir de maçın 3-0 hükmen sayılmasını neden istemiyorsunuz diye bir soru geldi; ona da cevap vermedi. Benim umudum yok açıkçası, maç tekrar falan edilmez gibi geliyor.
Bunu samimi söylüyorum; keşke Hacıosmanoğlu ya da Aziz Yıldırım, bizim başkanımız olsaydı. En azından böyle zamanlarda hakkımızı savunacaklarını, bir şeyler yapacaklarını bilirdik.
Bu arada, şimdi aklıma geldi. Yıllar önce Trabzon-Sivas maçında da sahaya atlayan bir taraftar olmuştu ve maç 1-0 Trabzon lehine devam ederken o sahaya atlayan taraftarın yüzünden Trabzon 3-0 hükmen yenik sayılmış ve 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Aynı kararların bize geldiğinde de alınmasını sağlamaları lazım. O zaman iyi iş yaptılar derim ben. Yoksa herkes çıkar konuşur, önemli olan icraattir.
Vallahi açıkça söyleyeyim, onlar da olsa hiç bir şey olmaz. Sadece daha sert konuşurlar okadar. Hiç bir şey değişeceği yok. Kimlerin arkasında kimler var hepimiz biliyoruz. Kralı gelse bir şey değişmez.
FM Gazetesi
Demirören Ntv Spor'a konuk şu anda..
Şöyle bir pankart dolanıyor internette ama haber kaynağı Vatan gazetesi olunca pek itibar etmedim. Böyle bir pankart açılır mı sizce?
Pankart doğru fakat açılır mı bilemiyorum
"Fernandes idmana içkili geliyordu" Beşiktaş'ın geçen yılki Teknik Direktörü Samet
Aybaba son haftalarda futbolsuz günlerine geri
dönen Manuel Fernandes hakkında önemli
noktalara değindi. - Beşiktaş Aybaba, "Geçen yıl Ruslar astronomik paralar teklif
ederek Portekizli futbolcuyu istediler. Yönetime
hemen satalım, bir daha bu parayı bulamayız
dedim. Hatta çok da ısrar ettim. Fernandes'in
gitmesi halinde elimde onun yerine rahatlıkla
dolduracak olan Brezilyalı bir oyuncunun hazır olduğunu bildirdim. Fakat ne yazıkki kabul
ettiremedim" dedi.
Fernandes'in yetenekli, ancak kaprisli olduğu
kadar, alkole olan bağımlılığı ile bir türlü takım
arkadaşları ile uyum içinde olmadığını belirten
Aybaba, "Genellikle çoğu antrenmana alkollu geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek
istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu.
Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile
yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi
yönetim onu gözden çıkardık. Evet ama bedava
gidecek. Gitti Beşiktaş'ın paraları. Burayı da herkes atlıyor" diye konuştu. YANLIŞ YANLIŞ ÜSTÜNE Samet Aybaba, "Geçen sezon devre arasında
Webo'yu istedim. Anlaşmıştık bile. Bu kadar parayı
veremeyiz dediler. Adam benim alt katımda
oturuyordu. Hüseyin Çapkın'dan bile destek
istedim, o da sağolsun bu transferin gerçekleşmesi
için bize destek oldu. Ama ne yazık ki almadılar. Sonra sakat Enaromo'yu transfer ettiler. Benim
baştan beri istemediğim Sezer Öztürk'e dünyanın
parası verildi. Buyrun iki oyuncu da oturuyor. Hatta
birisi evden dışarı çıkmıyor!.." dedi. DHA Benzer Haberler
Samet Aybaba'nın yaptığı hiç doğru değil.
atiba sakatlanmış 2 hafta yok.
Samet Aybaba karakterinin ne olduğunu göstermiş oldu bu açıklama ile.
FM Gazetesi
Onun karakteri taa futbolculuk dönemlerinde belliydi zaten. Üzerinde durmaya gerek yok yani bu açıklamaların.
Fernandes pankartı çok saçma olmuş. Birçok kesim gitmesini istiyor olabilir; ama böyle olmaz. Tarikat kur, müridin olalım tarzı pankartların da açıldığını biliyoruz. Yanlışı yanlışla örtmeye çalışıyorlar, ayıp! İnşallah açılmaz o pankart tribünlerde. Gerçi, görenler gördü artık; iş işten geçti. Ayrıca, bu pankarta varana kadar TFF'yi, hakemleri ve MHK'yi falan hedef alan pankartlar hazırlanmalı, o konular üzerinde durulmalı.
Atiba'nın sakatlığına şaşırmadım. Maç esnasında sert darbelere maruz kaldı, kötü düştüğü pozisyonlar oldu. Belliydi böyle bir şey olacağı. Kaldı ki, sezon başından beri neredeyse hiç dinlenemedi. Bucaspor maçında bile sahadaydı. Bir yere kadar dayandı bünyesi. Veli'nin dönüyor olması, işin bir nebze iyi tarafı diyebilirim. Şu devre arası da, hayırlısıyla bir gelsin artık. Sağlam adam kalmayacak yoksa takımda.