Di Mariayı ne kadara almıştım abi süper para TL oynuonn sanırım 15-16 m euro güzel para
Di Mariayı ne kadara almıştım abi süper para TL oynuonn sanırım 15-16 m euro güzel para
Ya ben sizi sürekli takip ediyorum bi ara fener galatasaray beşiktaş trabzon kariyeriniz vardı sonra premier lig falan oldu bizde 2 arkadasımla oynamak istiyoruz ama beceremedik unable to connect hatası veriliyo laiglenior sen bilgilisin bi yardım eder misin çok memnun olacağım kariyeri de açacağız yapabilirsek hamachiden ilk kez oynucaz üçümüzde internette denılenlerı gördüm arkadas benı oyunda göremedi ipyi yazdı oraya unable to connect gibi bir hata verdi özelden veya burdan bir yardım edin arkadaşlar.
Oyunu kuran kişi yani server olacak kişi ayalardan 'Run As Server' >Sunucu olarak çalış işaretlemesse girmeyebilir.
Resimdeki yerleri işaretlerseniz olacaktır.Yanda süre mevcut oyunda birden fazla kişi olduğunda,kişilerden biri ileri butonuna basınca süre işler ve süre dolduğunda oyun diğer kişilerin ileri demesini beklemeden ilerler.
Birde hamachi sürümleri aynı olsun ondan da bazen sorun oluyor.
--------------------------------------------------------------------------------------
Kariyere gelince bu Samsun şampiyon olacak,burdan vermez herhalde.
Murat seneye senden bomba ibi bir yıl bekliyorum haberin olsun.
Di Maira bonservisi ile birlikte geldi kardeşim parasal olarak büyük kardayız (:
Diğer açtığınız konuya yazdım sorunu Mustafa'da açıklamış zaten ..
Kanka işimiz kolay değil ama Şampiyonluğu bu sene de istiyoruz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Paranın Satın Alamayacağı Şeyler Vardır Sayın Murat Özdemir !!
Rakibimiz Giresunspor serbest kalma maddesi olan oyuncularımızdan önce Bell - Baggie'ye sonra Kemal Tokak'a teklfide bulundular..
Bell - Baggie Masaya oturmaya bile tenezzül etmezken , Kemal ile görüşmelerine rağmen Kalite ve İtibarın öneminin farkına varan Kemal'i de alamadılar..
6 aydır Okoye'ye teklif veren kimdi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Okoye olayında senin hatan var sen hemen attın teklifi ,
Bizim için sorun yok her şartta biz sizi avlarız Murat bey Şampiyon olun öyle konuşalım![]()
7. Sezon'un Hatrına...
Daha 60. dakikada 7-0 önde götürdüğümüz maçta Emenike sakatlanınca hücum hattımızın gücü azaldı ve 3 tane kontradan gol yedik. Emenike sakatlanmasa 10 olurdu herhalde.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Avrupa'da fırtına gibi esmeye devam ediyoruz !!
1.Maç : Hibernian : 0 Samsunspor : 0
İshak'ı çok aradık ve kötü oynadık ama iyi sonuç aldık ..
2.Maç : Samsunspor : 4 Hibernian : 1
Giresun maçındaki şok dan sonra moral depoaldık turlayarak ..
Avrupa'da rakibimiz açıkçası çekindiğimiz bir takım oluyor ;
Giresunspor maç yorumum ;
İshak 2.yarı oyuna girdi ve nelerin değiştiğini 2.yarı gördükGiresun'u tebrik ediyoruz..
Uuuu Giresun'um 7 atmış. Helal olsun
Tebrikler, şampiyonluk istiyoruz.
Ouff 7.Sezonun hatrına iyi bir kıyak gelmiş görünüşe göre 10-15 gelmediğine şükret Durgut abi![]()
Şampiyonluk yolundaki takıma bak 7 yiyor ayıp ya ayıp![]()
7.sezon hatrına 7-2 cuk diye oturmuş.Samsun cephesinde 2-3 sezondur süregelen bir rehavet vardı zaten![]()
Sizce o maç hiç umrumda oldu mu ?
- Cevap veriyorum yok![]()
Neden umrumda mı olmadı ?
- Cevap veriyorum ; Avrupa kupası maçım varken ligde basit bir maçı düşünemk Çok Saçma![]()
Ek olarak iki takım arasındaki maçları merak edenler varsa bir iki sayfa geriye gitmeleri yeterlidir
Yahu sende o zaman bak önceki sayfalara senle oynadığım maçlar öncesi Avrupa'da biz de oynamışmıyız ?
Herşeye bir bahane...
Teşekkürler Turgo'cum![]()
Süper Ligde 4'er 4'er devam.
Emenike 2 ay, Eren Güngör 2 ay, Semih Kaya 2.5 ay sahalardan uzak kalacak. Bu arada idare etmemiz lazım.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Real Barca derbisini geçtim, Giresun - Samsun El Clasico olmuş![]()
Leeds eski günlerine dönmüş anlaşılan![]()
Eski günlerdeki Leeds'e yenilsem gram üzülmezdim de , Ballı Leeds'e yenilince üzülüyo insan![]()
Ligde işler rayına girdi ancak o Eskişehir beraberliği olmasaydı...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Turgut abi Kemal nasıl 2.seneme başlarken antalyaya transfer ettim memnunmusun nasıl gelişiyor bir profil rica edebilirmiyim