5.HAFTA
Valencia maçı öncesi 5 genç oyuncuya ilk 11 de şans verdim ve beni yanıltmadılar ..Geleceğimiz oldukça parlak görünüyor !!
5.HAFTA
Valencia maçı öncesi 5 genç oyuncuya ilk 11 de şans verdim ve beni yanıltmadılar ..Geleceğimiz oldukça parlak görünüyor !!
6.HAFTA
Çok iyi oynadık ve kazandık..Gurpegi insan üstü performans sergiliyor 35 yaşına gelince adam azıttı![]()
Lyon a karşı başa baş oynadık ama çok kaliteli regenler çıkarmışlar Yine beraberliğe oynarken bu kez yenildik..
Türkçe yama hatasıdır yoksa saçmalık bu
Mükemmel işler çıkarmışsın, Bilbao ile şampiyonluk süper olmuş tebrikler
ŞL'yi alana kadar kal takımdaHatta sonra da bırakma UEFA sıralamasında 1. ol
Lige iyi başlamışsın, ŞL grubunda zormuş ama çıkarsın o gruptanBiraz da şansla kupayı bile alabilirsin. Başarılar
![]()
Belki stadı toki yapıyodur nerden biliyosun ?![]()
...
7.HAFTA
Her sene ezdiğimiz Zaragoza karşısında bu sefer çok tutuk oynadık ve bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşadık
Muhtemelen stadında koltuksuz bölüm vardır onlara koltuk yerleşcektir![]()
8.HAFTA
Deplasmandan kolay bir galibiyet çıkardık..Yeni transferimiz 15 yaşındaki Delgado ilk golünü buldu...Ondan çok ümitliyim..Sakatlık yaşamazsa iyi bir kanat oyuncusu olacak
İyi oynadık ve 3 puana uzanan taraf olduk..
9.HAFTA
Yine saçma sapan bir puan kaybı yaşadık...Az daha yeniliyorduk 1 puanı zor kurtardık
Tamamen genç takımla çıktık ve dağıttık ...Gençler çok ümit veriyor gerçekten ...
10.HAFTA
Oscar de Marcos maçın yıldızı oldu ve bize 3 puanı kazandırdı...Bence zor bir deplasmandan 3 puan çıkardık...Yolumuza devam ediyoruz
Genç yırtınıyor
Salzburgdan hedeflediğimiz 6 puanı aldık ..Gruptan çıkmak adına güzel oldu
11.HAFTA
Realle kendi sahamızda berabere kaldık ..Galipde gelebilirdik ama önemli olan öncelikle yenilmemekti tabi..Ligde lideriz ama real ve barçanın nefesi ensemizde
İspanya milli takımı ile gruptan lider çıktık..Avrupa şampiyonasının favorisi bence biziz..Fransanın kadrosuda oldukça iyi gerçi..Ama ben en azından final oynarız diye düşünüyorum
En iyi genç oyuncularımız çeşitli yaş gruplarında milli takımda olduklarından diğer gençleri oynattım ve onlarda bu şansı iyi değerlendirdiler ve turu geçecek skoru aldılar
Kardeşim yönetimin biraz canı sıkılmış heralde![]()
Şampiyonluk çok iyi oldu. Avrupa'nın 1 numaralı kupasını istiyoruz artık.![]()
12.HAFTA
Kötü bir beraberlik adlık ve liderliği Real e kaptırdık .
Bana göre çok iyi bir galibiyet aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik son maçta Lyon ile liderlik maçı yapacaz..Ama sıkışık fikstürden dolayı gençleri oynatmayı düşünüyorum
13.HAFTA
Tenerifeyi topa tuttuk ve 6-0 gibi net bir skorla kazandık.Hat trick yapan muniain maçın yıldızı oldu
14.HAFTA
Bask derbisinden galibiyetle ayrıldık..Takımda moraller tavan yaptı ve de Real in Villereral deplasmanında berabere kalamsıyla yeniden liderliğe yükseldik
15.HAFTA
Rakip bizden daha etkili oynadı ama biz şanslarımızı iyi değerlendirdik..Skorun gösterdiği kadar kolay bir maç olmadı
Maça yedek ve gençlerle çıktık ..Çıkın ve zevk alın dedim ama maça çok asılarak Lyon u yenmeyi başardılar..Üzerlerinde baskı olmayınca çok iyi oynuyor oyuncular..Gruptan lider çıktık..Umarım bu sezon kolay bir kura çekeriz ve en azından yarı final görürüz
16.HAFTA
Gurpegi atıldıktan sonra iyi mücedele etmemize rağmen bereberlikten kurtulamadık.. 90+ da yediğimiz golle kendi sahamızda 2 puan bıraktık...