Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

5.HAFTA

Valencia maçı öncesi 5 genç oyuncuya ilk 11 de şans verdim ve beni yanıltmadılar ..Geleceğimiz oldukça parlak görünüyor !!

6.HAFTA

Çok iyi oynadık ve kazandık..Gurpegi insan üstü performans sergiliyor 35 yaşına gelince adam azıttı

Lyon a karşı başa baş oynadık ama çok kaliteli regenler çıkarmışlar Yine beraberliğe oynarken bu kez yenildik..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by muzoadux View Post

Buna anlam verebilen varmı ?? 5 sezondur yalvarıyorum yönetime stadyum genişletilsin diye sonunda kabul ettiler diye havalara uçtum ama açıklamayı okuyunca neye uğradığımı şaşırdım..7. ayda başlayacak olan inşaat 5. ayda bitecekmiş ????Ve bize 0 maliyet getirecekmiş..Kafamı buluyorsun benle yönetim !!!
    Türkçe yama hatasıdır yoksa saçmalık bu

Mükemmel işler çıkarmışsın, Bilbao ile şampiyonluk süper olmuş tebrikler

ŞL'yi alana kadar kal takımda Hatta sonra da bırakma UEFA sıralamasında 1. ol

Lige iyi başlamışsın, ŞL grubunda zormuş ama çıkarsın o gruptan Biraz da şansla kupayı bile alabilirsin. Başarılar

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Türkçe yama hatasıdır yoksa saçmalık bu

Mükemmel işler çıkarmışsın, Bilbao ile şampiyonluk süper olmuş tebrikler

ŞL'yi alana kadar kal takımda Hatta sonra da bırakma UEFA sıralamasında 1. ol

Lige iyi başlamışsın, ŞL grubunda zormuş ama çıkarsın o gruptan Biraz da şansla kupayı bile alabilirsin. Başarılar
    Yorumların için teşekkürler..Diyelim ki başlangıç ve bitiş tarihleri yama hatası ..Ama benim stad zaten 40000 kişilik ?? Neyi genişletecek şimdi bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belki stadı toki yapıyodur nerden biliyosun ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Belki stadı toki yapıyodur nerden biliyosun ?
    Tokı ye bu kadar yalvarsam şimdiye bana 100.000 kişilik stad yapmıştı kesin

7.HAFTA

Her sene ezdiğimiz Zaragoza karşısında bu sefer çok tutuk oynadık ve bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşadık

Muhtemelen stadında koltuksuz bölüm vardır onlara koltuk yerleşcektir

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Muhtemelen stadında koltuksuz bölüm vardır onlara koltuk yerleşcektir
    Koltuk yerleştirmesinler ya taraftar ayakta kalsın bağırsın çekirdek taraftar istemiyoruz

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Koltuk yerleştirmesinler ya taraftar ayakta kalsın bağırsın çekirdek taraftar istemiyoruz
    Nerde öyle yönetim be..

8.HAFTA

Deplasmandan kolay bir galibiyet çıkardık..Yeni transferimiz 15 yaşındaki Delgado ilk golünü buldu...Ondan çok ümitliyim..Sakatlık yaşamazsa iyi bir kanat oyuncusu olacak

İyi oynadık ve 3 puana uzanan taraf olduk..

9.HAFTA

Yine saçma sapan bir puan kaybı yaşadık...Az daha yeniliyorduk 1 puanı zor kurtardık

Tamamen genç takımla çıktık ve dağıttık ...Gençler çok ümit veriyor gerçekten ...

10.HAFTA

Oscar de Marcos maçın yıldızı oldu ve bize 3 puanı kazandırdı...Bence zor bir deplasmandan 3 puan çıkardık...Yolumuza devam ediyoruz

Genç yırtınıyor

Salzburgdan hedeflediğimiz 6 puanı aldık ..Gruptan çıkmak adına güzel oldu

11.HAFTA

Realle kendi sahamızda berabere kaldık ..Galipde gelebilirdik ama önemli olan öncelikle yenilmemekti tabi..Ligde lideriz ama real ve barçanın nefesi ensemizde

İspanya milli takımı ile gruptan lider çıktık..Avrupa şampiyonasının favorisi bence biziz..Fransanın kadrosuda oldukça iyi gerçi..Ama ben en azından final oynarız diye düşünüyorum

En iyi genç oyuncularımız çeşitli yaş gruplarında milli takımda olduklarından diğer gençleri oynattım ve onlarda bu şansı iyi değerlendirdiler ve turu geçecek skoru aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeşim yönetimin biraz canı sıkılmış heralde

Şampiyonluk çok iyi oldu. Avrupa'nın 1 numaralı kupasını istiyoruz artık.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kardeşim yönetimin biraz canı sıkılmış heralde

Şampiyonluk çok iyi oldu. Avrupa'nın 1 numaralı kupasını istiyoruz artık.

Böyle devam ederlerse ben onların canını sıkmayı bilirim

Şampiyonlar ligi çok büyük hayal ...Lig şampiyonluğu birkaç sezon içinde gelecek biliyordum ama Şamp ligi şampiyonluğunun 4-5 sezondan önce zor olduğunu düşünüyorum

12.HAFTA

Kötü bir beraberlik adlık ve liderliği Real e kaptırdık .

Bana göre çok iyi bir galibiyet aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik son maçta Lyon ile liderlik maçı yapacaz..Ama sıkışık fikstürden dolayı gençleri oynatmayı düşünüyorum

13.HAFTA

Tenerifeyi topa tuttuk ve 6-0 gibi net bir skorla kazandık.Hat trick yapan muniain maçın yıldızı oldu

14.HAFTA

Bask derbisinden galibiyetle ayrıldık..Takımda moraller tavan yaptı ve de Real in Villereral deplasmanında berabere kalamsıyla yeniden liderliğe yükseldik

15.HAFTA

Rakip bizden daha etkili oynadı ama biz şanslarımızı iyi değerlendirdik..Skorun gösterdiği kadar kolay bir maç olmadı

Maça yedek ve gençlerle çıktık ..Çıkın ve zevk alın dedim ama maça çok asılarak Lyon u yenmeyi başardılar..Üzerlerinde baskı olmayınca çok iyi oynuyor oyuncular..Gruptan lider çıktık..Umarım bu sezon kolay bir kura çekeriz ve en azından yarı final görürüz

16.HAFTA

Gurpegi atıldıktan sonra iyi mücedele etmemize rağmen bereberlikten kurtulamadık.. 90+ da yediğimiz golle kendi sahamızda 2 puan bıraktık...

Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri