Fierro çok iyiymiş gerçekten..
Çok fazla şut imkanı vermişsin sonuç doğal
Sezon başında bendede çok sorun oluyordu ortasahada orta 3 lü aralarında iyi anlaşmaya başlayınca bu sorunun üstesinden geldik takımı dar alanda oynamaya alıştırdım maçı sahanın küçük bir alanına yayıyoruz dar alandada güzel paslaşmalar yapınca sonuca ulaşıyoruz taktiğin nasıl bilmiyorum ama sende oyunun oynandığı alanı biraz daha daralt bence daha az pozisyon verirsin ayrıca defansın ortasındaki 2 linin mentalitesini ultra defansif yapmanı önerirm büyük takımlara araya çok pas atar ve genelde bu şekilde sonuca giderler şimdilik önerilerim bunlar![]()
Sen de feda demişsin hocam bu maç..
Deplasmanda beşiktaş'a 2 gol atman bile başarı hocam, 4 BÜYÜKLER dışındakilere özellikle evimizde kaybetmeyiiim yeter
2-3 maç daha glibiyet alsak çok rahatlarız.
Yuhh Türk takımları resmen fethetmiş Avrupa'yı..
Çok iyi gidiyoruz yeter ki iç sahada ki maçları alalım..
Büyükler dışındaki diğer maçları almaya çalışacağız büyüklere de çelme takarsak karımız
Aynen hocam , bu sene 1-2 takım çeyrek final yarı final görürse belki 6. yı da Avrupa ya göndeririz
Yok hocam elenmedik diğer hafta maç var deplasmana gidecek bu sefer Galatasaray 4 fark yemediği sürece çıkacak
5. olursak Avrupa Kupalarına katılma şansımız olacak ki bu çok büyük bir başarı olur , olmazsa da sağlık olsun![]()
Onların avrupa'da başarılı olmaları çok önemli , Büyükler ilerledikçe anadolu takımlarının avrupa arenasına katılma şansı da fazlalaşır.
Beşiktaşım Malaga ya patlamış rica etsem beşiktaşın bir kadrosunu koyarmısın ? Merak ettim borçlar falan vardı ne yapmışlar ki bu kadar iyi olmuş![]()
Hadi bakalım Ligi 5-8 arası bitireceksin gibi duruyor.
Son maç topa sahip olmayı başarmışsın ama bu seferde şut çekememişsin![]()