Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

yaa arkadaşlar benim başıma böyle şeyler gelmedi daha tottenham ile oyunumua devam ediyorum 8. senem böyle seyler olmadı ilk senemde berbatova büyük kulüpler bayern real ve barça çok büyük paralar verdi ama ben kabul etmedim başkanda karışmadı...galiba bu biraz sizden kaynaklanıyo restinizi çekin ersun yanal gibi işime karışmayn diyin

FM'nin bir başka saçma özelliği daha.Tamam takımın maddiyatı kötüyse karışılır ama zaten para içinde yüzüyor kulüp 10 milyon dolar için bi tarafını yırtmaya değmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Baskan'lar karar verdimi olur ben chelsea yonetirken abidal almıstı hıcte gerek yoktu ama aldı yapabılıcegın bir sey yok.....Gecmis olsun üstune bir bardak soguk su iç...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Minimum fee release clause 10 000 000$ falanmıydı?

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Minimum fee release clause 10 000 000$ falanmıydı?
    Dediğin maddeyle bu olayın alakası yok..

benim başıma bir kere geldi..west bromwıch albiona billy jonesi almıştım ilk sezon championshipte oynayıp ikinci sezon premier lige cıktık everton teklif yaptı reddettim ama bi baktım anlamdım şekilde oyuncu gitti attı imzayı...benim oyun 2010da dondu yeniden başladım tabi billy jonei aldım ama bu kez anlaşmayı 4 senelik yaptım ve birazda istedinden çok para verdim yine premire çıktık ama bu kez teklif geldinde satmadım oyuncuda gitmedi ve suan 2014-2015 senesindeyim bir dahada başıma gelmedi boyle bi olay....sanırım ilk seferkinde kontratına dikkat etmedim o yüzden olabilir..........

Bu olay benim başıma Galatasaray'dayken 2 kere geldi.Hem de tahmin edersiniz ki başkan Özhan Canaydın'dı

İlkinde Betis , 19 yaşındaki kalecime 30 Milyon Dolar teklif vermişti.Ben reddettim.Çünkü ileride daha iyi fiyata satabilirdim.Ama Özhan Canaydın bir mesaj yayınladı ve teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu söyledi.Bahsettiğim kaleci de beni çok seviyordu.Favori personeli falan bendim.Neyse sözleşme görüşmelerinde anlaşamadılar ve bende kaldı.

Ama diğer futbolcu da bu kadar şanslı olamadım 1 sene önce bedavaya aldığım oyuncuya Roma 26 Milyon Dolar teklif verdi.Ben yine reddettim.Fakat gerisi malum Özhan başkanımız yine kabul etti bu teklifi.Sözleşmede de anlaştılar ve gitti

Özhan Canaydın'ı oyuna aynen yansıtmışlar

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Bu olay benim başıma Galatasaray'dayken 2 kere geldi.Hem de tahmin edersiniz ki başkan Özhan Canaydın'dı

İlkinde Betis , 19 yaşındaki kalecime 30 Milyon Dolar teklif vermişti.Ben reddettim.Çünkü ileride daha iyi fiyata satabilirdim.Ama Özhan Canaydın bir mesaj yayınladı ve teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu söyledi.Bahsettiğim kaleci de beni çok seviyordu.Favori personeli falan bendim.Neyse sözleşme görüşmelerinde anlaşamadılar ve bende kaldı.

Ama diğer futbolcu da bu kadar şanslı olamadım 1 sene önce bedavaya aldığım oyuncuya Roma 26 Milyon Dolar teklif verdi.Ben yine reddettim.Fakat gerisi malum Özhan başkanımız yine kabul etti bu teklifi.Sözleşmede de anlaştılar ve gitti

Özhan Canaydın'ı oyuna aynen yansıtmışlar
    baba kimmiş o kaleci banada söle alıyım yaa 19 yaşında iyiymiş....

Quote Originally Posted by bangbangstar88 View Post
    baba kimmiş o kaleci banada söle alıyım yaa 19 yaşında iyiymiş....
    Ömer Faruk Serkan diye bir oyuncuydu..

arkadaşlar ben,m başıma hiç böyle birşey gelmedi ama siz satmak istemediğniz şekilde başkan satacak oluyorsa sizde oyuncuya yeni teklif önerin karşı takımdan daha iyi bir teklif verirseniz kesin kalır...

özhan başkanın para arzusundan dırne yapsın adam para görünce dayanamıyo...

Finansında problem olan takımlarda böyle olayların olması FM 2007 de normal.

Quote Originally Posted by TaRMaN View Post
    Finansında problem olan takımlarda böyle olayların olması FM 2007 de normal.
    Bahsettiğim olaylar gerçekleştiği sırada finansım Zengin olarak nitelendiriliyordu.Dediğin ile alakası yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya siz diyosunuz finansı iyi kulübün hiç gerek yok diye adamın transfer parasını cebe atmadığı ne malum

Eeee nede olsa kulübün finansı iyi

tevezi real madrid valencia roma istedi...roma 40m$ verdi bn red ettim ama baskan gönderdi

Nesil
    2007
    Yer
    DERĞ*NCE KOCAELĞ*

BEnde Galatasaray da Bu olay gıbı bı olayla karsılastım ozhan bey oyuncuyu bana sormadan sattı !!!
    Kafayı yiyecektim delirdim oyunu bırakacaktım onun yüzünden !!
    Sanki satmasa ne olacak ribery De aynısını yaptı 64 verdiler ben satmadım iki gün sonra adam chelsea gitti hiç bişe anlamadım Noldugundan da bişe anlamadım valla ben oyuncu alıyom Oynatıyom 1 sezon ikinci sezon oyunculara teklif gelir gelmez satılıyoo......

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Benim başıma böyle bi olay gelmedi ama benim başkan oyuncu aldı hemde 36,00,000 a :@

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Benim başıma böyle bi olay gelmedi ama benim başkan oyuncu aldı hemde 36,00,000 a :@
    benim de başıma geldi ama 36.00.000 $ değilde 27.00.000 roy makaay ı getirmişdi özhan canaydın

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

yaa arkadaslar ozhan canaydindan bahsediyoruz 5 000 000$ bile olsaydi satardi

Bende oyuncuyu serbest bırakırken o problemi yaşıorm ama bu olay fm2005 ve 2006 da da vardı ama bahsettiğin olay başıma gelmedi daha

Banada çok oldu santos felan adam alıyodum demıroren(bjk) 20 milyona felan kabul edıyorduu ama çözümünü buldum artık
    Bakın ilk önce oyuncunun transfer durumuna gırın sonra bır rakam belırleyınn sonra altındakileri reddet diyin sonra alayı gelse karışamıyor

yaw arkadaşlar sizde satmak istemediğiniz halde başkan satıyorsa oyuncuya yeni kontrat önerin eğer sizin teklifiniz daha cazip ise rakip real madrid bile olsa oyuncu sizde kalıyor haberlerde de oyuncunun real madrid reddeddiği ve takımıyla yeni kontrat imzaladığını yazıyor... bu kadar basit bir şey satmamak...

Bu başkanların hepsi paragöz Bende de Aziz başkan yapmıştı.6.000.000 M'a Anderson'u almıştım.Real Madrid 50.000.000 M verdi başkan hemen sattı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya herşeyi anladımda ben kalouyu 36m ytl ye aldım sen nası o kadar ucuza kapattın

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    ya herşeyi anladımda ben kalouyu 36m ytl ye aldım sen nası o kadar ucuza kapattın

Kardeş valla 3,700,000 e aldım yalan yok
    Galiba 24 yaşındaydı ve chelsea de yedekti ben de teklif yaptım hemen geldi.

4 sene sonra Şampiyonlar ligi şampiyonu oldum o zaman da cristiano ronaldo manchester da mutsuzdu 30,000,000 teklif yaptım hemen kabul etti manchester sonra ronaldo da kabul etti (gerçi gol bonusu fln verdik ronaldoya tabi kabul etcek maaşı da takımdaki en yüksek maaştı).
    Diyeceğim o ki c.ronaldo bile gs ye geldi yani eski fm lerden çok daha gerçekçi bence bu.Hem haftalık ödeme de 3-4 sene içinde avrupa klüplerininki kadar oluyo ama fm 2005 te asla yükselmezdi...

vallahi aynısı birçok kez benim başıma geldi.giresunspor'la.iyi bir genç oyuncum vardı.ishak özbey.banko kadrodaydı.süper oynuyordu.daha gençti tabi yaş 23.adam gitti diyarbakırspor'a sattı.bana para lazım değildi.2.lig b'de ne yapayım parayı ben.hiç bi oyuncu gelmiyor zaten.gelen oyuncular da kötü.serbest oyuncular yani.hadi bırak onlarda zor geliyor neyse bunları engellemenin yolu yok yani.satıyor adam karışamıyorsun ki

Quote Originally Posted by hagi89 View Post
    Arkadaşlar ben gs deyim.Chelsea den salomon kalou yu aldım 3,7 $ a. Sonra 1 sene oynattım 2. senesinde Manchester,Lyon,Chelsea,Roma,Real Madrid gibi kulüpler ilgilenmeye başladı.Ama resmi teklif yapan yoktu.En sonunda kalou çok formdayken Real Madrid teklif yaptı 10,000,000 $ Ama benim satmaya niyetim yoktu zaten para da lazım değildi.Bütçem iyiydi.ir baktım Özhan Canaydın teklif çok cazip olduğu için kabul ettiğini belirtti sonra da anlaştı ve gitti Real Madrid e

Neden ben müdahale edemiyorum transfere? Ama oyuncu alacağım zaman kendim alıyorum yönetim müdahale etmiyo ama satmaya gelince karışamıyorum...

Ne yapmam lazım acaba?
    yaw gardaş satmak istemediğin halde başkan satıyorsa hemen o oyuncuya yeni sözleşme öner eğer karşı takımdan daha iyi teklifde bulunursan oyuncu sende kalır başkan öyle kalır dene bir bak faydasını göreceksin bir de oyuncu etkileşimi oradan doğru seçeneği seçersen oyuncu büyük ihtimalle sende kalıyor...

Bu oyunun tamamen gerçekçiliğinden kaynaklanan bir özellik bence.(Bkz.Recep Mamur-Mehmet Topuz)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya bu baskanlar kulubun gelecegini hic dusunmuyorlar bendede Kayseri baskani Recep Mamur(ADI BATASICA)Gokhan Unal 27mnytl yeverdi ben reddettim o verdi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başkanlar bazen saçmalıyo

Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri