Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 19 / 21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon
541 ile 570 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Suçlu basındır.Chelsea-Man Utd maçını göstererek yok alkışlanacak mı diye günlerce konuştukları içindir.

Suçlu basındır.Bayrak dikilecek mi diye günlerce konuştular.

Suçlu Fb yönetimidir.Son yıllarda her şeyi hakemlere federasyona mal etmeleri,laga luga yapmalarıdır.Yok alkışlasalar ne olacakmış.Oldu sen git İngiltere'de oyna

Suçlu Fb taraftarıdır.Kadıköyde ki maçta sidik torbaları koymalarıdır.

Suçlu Gs yönetimidir.Aziz Yıldırım'ın o tavırlarına rağmen uzun süre Aziz Yıldırım'a tavır almadılar.Daha da cabası.

En son suçlu Gs taraftarıdır.Her şey üstlerine üstlerine geldi.Artık dayanamadılar patladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ülkemizde zatan adam akıllı yöneticilik modeli yok mesela bizde resmen Futbol Şube sorumluluğu Celal Kolat tarafından satın alınıldı

Yöneticiler maalesef profesyonel insanlardan oluşmuyor bu ülkede yöneticilik kavramı maçlardan sonra açıklama yapan insan gibi düşünülüyor

Mesela Chelsea'de Abramoviç geldiğinde yaptığı transferleden biride Peter Kenyon'du gerisini düşünün artık...
    Yönetimler profosyonel adamlar uzun süre daha olamayacaktır.Bizim yönetimimiz görev başında iş yapmayı öğrendiler.Bu böyle değil önceden öğrenilmeliydi.

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Suçlu basındır.Chelsea-Man Utd maçını göstererek yok alkışlanacak mı diye günlerce konuştukları içindir.

Suçlu basındır.Bayrak dikilecek mi diye günlerce konuştular.

Suçlu Fb yönetimidir.Son yıllarda her şeyi hakemlere federasyona mal etmeleri,laga luga yapmalarıdır.Yok alkışlasalar ne olacakmış.Oldu sen git İngiltere'de oyna

Suçlu Fb taraftarıdır.Kadıköyde ki maçta sidik torbaları koymalarıdır.

Suçlu Gs yönetimidir.Aziz Yıldırım'ın o tavırlarına rağmen uzun süre Aziz Yıldırım'a tavır almadılar.Daha da cabası.

En son suçlu Gs taraftarıdır.Her şey üstlerine üstlerine geldi.Artık dayanamadılar patladılar
    Aynen budur.Ama dediğim gibi galatasaray yönetiminin bir suçu daha varki bu olayları çok rahat engellebileceği halde engellemesidir.Ayrıca Aziz Yıldırım'a tavır almamak çok doğru,saygılı bir davranıştır.Fenerbahçe o adamın değildir,olmayacaktır.Kişilerle işi olmadıklarını gösterdi Galatasaray Yönetimi.

Olayi bu hale getirenler yönetimler ve medyadir! Yönetim ve medya taraftarlari yeteri kadar tahrik etti.Ve sonucunda bu olaylar gerceklesti.

Iki kulübü de bu hallere getirenler yönetimlerdir!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Olayi bu hale getirenler yönetimler ve medyadir! Yönetim ve medya taraftarlari yeteri kadar tahrik etti.Ve sonucunda bu olaylar gerceklesti.

Iki kulübü de bu hallere getirenler yönetimlerdir!
    Sonunda olayı kluplerden çıkartarak,asıl yerine getirdik.Seni de tebrik ediyorum demek istediğim tam olarak buydu.Olayı kişiselleştirmemek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ülkemizde zatan adam akıllı yöneticilik modeli yok mesela bizde resmen Futbol Şube sorumluluğu Celal Kolat tarafından satın alınıldı

Yöneticiler maalesef profesyonel insanlardan oluşmuyor bu ülkede yöneticilik kavramı maçlardan sonra açıklama yapan insan gibi düşünülüyor

Mesela Chelsea'de Abramoviç geldiğinde yaptığı transferleden biride Peter Kenyon'du gerisini düşünün artık...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Kadiköydekı maçta o olaylar olmasaydı dün hiç birşey olmayacaktı

polislerde zaten ufo gören masum köylü..

en ufak bir olayda orada maçı izlemeye gelen masum taraftara niye vuruyorlar..

geçiniz efendim geçiniz..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Polisler müdahale etmeden önce , taraftarlar onlara satasti, koltuklar havada uctu 10 15 dakika sonra polis müdahale etti.
    sen ordamıydın?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sadece ASY'de değilki heryerde böyle. Polis en ufak bir olayda girer tribüne en son Ankara'daki Ankaragücü-Sakarya maçında da aynısı oldu. Birbirine giren iki grubu ayırmak için neredeyse tüm kapalıyı dağıttı polis. Sadece ASY'de yapılmıyor bu.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'mi tebrik ediyorum ayrıca GS'lı FUTBOLCULARIDA tebrik ediyorum...

Fenerbahçeyi tebrik ediyorum.Fakat;maç esnasında çıkan olaylar son derece yanlış ve üzücüydü.Umarım bir daha türk futbolunda böyle çirkin olaylar yaşanmaz.

8-9 maç kapanabilir
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde başlayan ve maç sonuna kadar dinmeyen şiddet Sarı-Kırmızılı takımın canını yakacak. Tribünlerde yaşananlar, koltukların sökülüp sahaya atılması, bazı taraftarların tribünleri ateşe vermesi, sahaya atılan çok sayıda pet şişe nedeniyle Galatasaray yarın disiplin kuruluna sevkedilecek.

Çıkan olayların sarı kırmızılı kulübe pahalıya patlaması kaçınılmaz görünürken, yeni sezonda Ali Sami Yen'de oynanacak ilk maçların, yani 8-9 maçın seyircisiz olması bile bekleniyor ve yüklü bir para cezası kapıda.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) eski üyesi DHA'ya yaptığı açıklamada; "Ucu açık olmak üzere en az 5 maç ceza verilmesi lazım. Normal şartlarda şu görüntülerle Galatasaray'ın önümüzdeki sezonun ilk yarı boyunca evinde oynayacağı maçlar kapanmalı. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı. Çok vahim bir durum. Üzülerek izledik. Ağır ceza verilmeli. Çünkü bu bir emsal teşkil eder. Daha önce hiç örneği yok. Bunun önünü tıkamak lazım. Organize yapılmış olaylar. Bu kadar pet şişe suyun bir araya gelmesi bunu gösteriyor. Maçın hakeminin normal şartlarda içeri girip çıktıktan sonra devam eden olaylar nedeniyle maçı tatil etmesi gerekirdi. Ayrıca; yöneticilere de hafta içinde verdiği demeçlerden dolayı ağır para cezaları kesilmeli ki bu tür olaylar bir daha olmasın. Ortamı kışkırtmaya hiç hakları yok" diye konuştu.

Edinilen bir bilgiye göre ise; tribünde yaşanan olaylar incelendikten sonra en az 4 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılması beklenen Galatasaray'ın, çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile ayrıca 1 maç daha seyircisiz oynama cezası alacağı bildirildi. Bunun yanı sıra Galatasaray'ın toplamda en az 200 bin YTL para cezasına çarptırılacağı da belirtildi.
    20.05.2007

Kaynak : DHA

nerdeyse bütün Gs li arkadaşlar aynı şeyi tekrarlamş... orda oldu diye oldu vs... kimsenin bunu savuncağını düşünemiyorum... düşünmek istemiyorum... o övülen chelsea nin yaptığı hareketi herkes Gs den bekledi ortamı en çok geren buydu ama 2 sene önce chelsea şampiyon olup old traford a gittiğinde hatırlayanınız varmı bilemem ama man utd lı futbolcularda chelsea yi alkışlamıştır... kötü şeyleri örnek alıp herşeye intikam gözüyle bakılcana iyi şeyleri örnek alıp bi yerden başlanması lazımdı... bu Gs taraftarlarının eline geçti ama onlar kötü olanı seçti... bu olaylar tamamen futboldan anlamayan yöneticilerin suçudur. taraftarları alkışlamaya yöneltçeklerine ortamı hp gerdiler.dediğim gbi bu intikam düşüncesi kalkmadığı sürece bu olaylar bitmes ve yarışmaya çalıştığımız avrupa da anca böyle olaylarla gündeme geliriz...

Quote Originally Posted by ozgrkc View Post
    nerdeyse bütün Gs li arkadaşlar aynı şeyi tekrarlamş... orda oldu diye oldu vs... kimsenin bunu savuncağını düşünemiyorum... düşünmek istemiyorum... o övülen chelsea nin yaptığı hareketi herkes Gs den bekledi ortamı en çok geren buydu ama 2 sene önce chelsea şampiyon olup old traford a gittiğinde hatırlayanınız varmı bilemem ama man utd lı futbolcularda chelsea yi alkışlamıştır... kötü şeyleri örnek alıp herşeye intikam gözüyle bakılcana iyi şeyleri örnek alıp bi yerden başlanması lazımdı... bu Gs taraftarlarının eline geçti ama onlar kötü olanı seçti... bu olaylar tamamen futboldan anlamayan yöneticilerin suçudur. taraftarları alkışlamaya yöneltçeklerine ortamı hp gerdiler.dediğim gbi bu intikam düşüncesi kalkmadığı sürece bu olaylar bitmes ve yarışmaya çalıştığımız avrupa da anca böyle olaylarla gündeme geliriz...
    neye göre kötü olanı seçti ....

Söz Avrupalıdan açılmışken.....yıllar önce Belçikadaki heysel faciasını hatırlarsınız Liverpool-Juventus Avrupa Kupa finali yaklaşık 50 taraftar ölmüştü.....üst medeniyeti temsil eden Avrupalılar bununla kalmadı 1998 Dünya kupasında Alman taraftarlar bir Fransız polisini öldürdüler........

Verdiğim örnekler dünkü olayları örtbas etmek için değil.....onlar zamanında yasalar çıkarıp önlemler aldılar bu yasaları harfiyen uygulanması için takipcisi oldular.....onlar hiç bir zaman eyyamcı Medya maymunlarına boyun eğmediler yada cüzdanı kabarık olan yöneticilere güzel görünmek için komik kararlar vermediler.....Bence asıl dikkat edilmesi gereken konu bu!!! ...
    Eğer Kötüyü örnek alsaydık bunlarıda yapardık .... Biz kötüyü örnek almadık ...
    Sadece bize her maç yapılan olayların verilmeyen cezasının hesabını sorduk ... Bu kadar basittir ... Kimse bu olayları savunmuyor ama ceza sisteminin yöneticilere göre verildiği bir sistemde taraftar devreye girer ... (bakın galatasaray taraftarı demiyorum taraftar diyorum)!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

5 maç versler bile aynı fenerbahcede olduğu gibi cezalar indirmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç yazılar yazılmış burda resmen Galatasaray taraftarı suçsuz diyenler olmuş olayı Kadıköyde yaşananlara bağlamışlar Kadıköy'de maç durdu mu?Hayır.Bu tamamen Galatasaray yönetiminin taraftarlarını memnun edememesi ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu hazmedemiyişinin getirdiği etkilerdir.Kendinizi kandırmayın Gs taraftarı TÜrk futboluna büyük bir kara leke sürdünüzü yıllar sonra bu Fb taraftarıda yaptı diye hatırlanmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tribün'ün yaptığı baya ayıptı ya.. Bu ayıblarından dolayı tebrik ederim şampiyon bir takımı stadlarında baya süper ağırladılar...

Fenerbehçemi tebrik ederim yine her zamanki gibi galibiyet aldılar..

Ay Lav yu Aziz Yıldırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaba gecen sene Türkiye kupasında Asy de olaylar cıkmasa bunlar olcakmıydı.Gecen seneyide hatırlayın herseyı baslangıcı gecen seneden ibaret

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Acaba gecen sene Türkiye kupasında Asy de olaylar cıkmasa bunlar olcakmıydı.Gecen seneyide hatırlayın herseyı baslangıcı gecen seneden ibaret
    İşte böyle sürüp gider. Ben biraz önce attığım mesajda yukarıdaki mesajı görmemiştim. Bahane aradıktan sonra bulmak zor değil. Şimdi GS'liler çıkıp 6-0'lık maçta Hasan'a atılan yumurta diyebilirler, bu böyle sürüp gider. Bunlar bahane olmamalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi GS'liler çıkıp 6-0'lık maçta Hasan'a atılan yumurta diyebilirler, bu böyle sürüp gider. Bunlar bahane olmamalı...
    ben onu burdan çok önceki mesajımda demiştim. yani bizim istediğimiz, madem bu olaylar orada da oluyordu, neden fb taraftarı ve yönetimi aynı duyarlılığı göstermedi. mondragonun, geretsin kafası yarıldığında vs. vs. vs.

yapılanları hiçbirimiz onaylamıyoruz, çok suçlu var. işi düzeltecek kimse de yok. böyle gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    ben onu burdan çok önceki mesajımda demiştim. yani bizim istediğimiz, madem bu olaylar orada da oluyordu, neden fb taraftarı ve yönetimi aynı duyarlılığı göstermedi. mondragonun, geretsin kafası yarıldığında vs. vs. vs.

yapılanları hiçbirimiz onaylamıyoruz, çok suçlu var. işi düzeltecek kimse de yok. böyle gider.
    Şimdi olduğu gibi, Galatasaraylı arkadaşlar dünkü olayı kınamazsa, dünkü olayı kınayan Fenerbahçeli arkadaşlar aynı tepkiyi Kadıköy'deki maçtan sonra yapmadılar ve ileride Kadıköy'de oynanacak maçta çıkacak olaylardan sonra yapmazlarsa bu böyle sürüp gider.

Aklım da senin dediğin gibi bu işin böyle sürüp gideceğini söylüyor, çünkü aynı olay yarın Kadıköy'de olursa sadece roller değişecek yorumlar aynı devam edecek.

Kimse kendini suçlu görmediği, bu ortamı düzeltecek yöneticiler hatalarını kabullenmediğik ve büyük paraların döndüğü bu futboldan elini ayağını çekmediği sürece biz her maçtan sonra bu olayları tartışıyor olacağız maalesef...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Keşke hiç bir şey olmsaydıda bu duruma gelmeseydık geleck yıl belkıde 5 maç seyircisiz oynıcaz gelecek sende riske girdi

Bakıyorumda herkes şu ana kadar boş konuşmuş..

Özet şudur : Birileri alkış mı istedi ? - Cevap Verilmiştir Saygılarımızla.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sahaya koltuk parçası kabilinden bir şey fırlatıldığı esnada, tesadüfen bir futbolcu (ki Galatasaraylı da olabilir) kafasını tribüne doğru çevirecek olsa, o parça gözüne gelse, adamın gözü çıksa... Bu "Yok Kadıköy'de başladı, yok Ali Sami Yen'de başladı, yok alkış istendi ya, cevap verildi" zırvalıklarını yine yazacak mıydınız?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayır, uzun zamandır gözlemliyorum bunu.. Bir yere kadar dayanabildim, benim görüşüm bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konu amacından sapıyor ama madem açıldı yazayım, şu malum şahıs benim ortaya yazdığım her lafı alıntı ile cevaplamazsa sorun falan kalmayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İsteyen istediğinin mesajını alıntı yapar. Bunu ne sen ne de ben belirleyebilirim. O yüzden amaçsız şeylerle uğraşmayın. Şimdi ben sana yazdığım cümlenin sonuna b u (!) işareti koyunca bişey mi oluyor, o koyunca olsun. Anlamak zor. Serhat sende koyma bir daha ozaman.

Olay kapanmıştır... Bundan sonra devam eden cezalandırılır.
    Coşkun bazı smileların,noktalama işaretlerinin neler anlattığının sende bende çok iyi farkındayız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

benim görüşüm bu..
    Tribün'ün yaptığı baya ayıptı ya.. Bu ayıblarından dolayı tebrik ederim şampiyon bir takımı stadlarında baya süper ağırladılar...

Fenerbehçemi tebrik ederim yine her zamanki gibi galibiyet aldılar..

Ay Lav yu Aziz Yıldırım..
    Bunlarda benim görüşüm...

herkez burada görüşlerini açıklamakta serbest '' saygı ve sevgi çercevesinde'' bende bu açıklamaları yaptım burada her hangi bir hakaret edici söz ve ya vb. söz bulamıyorum..

Bana boş yere tepki gösteriyorsunuz.

85 Mesaj sildim. 10'dan fazla uyarı verdim. Saygı ve sevgi çerçevesi & forum kuralları dışarısında mesaj atan üyelere ceza sistemi kullanılacaktır.

Şimdi baktım 15 mesaj daha sildim ve afferin toplamda 100 mesaj sildim. ( Bu forum rekoru )Konu açıldı. Bundan sonra ceza sistemi kullanılacaktır. Haberiniz olsun.

Sheriff Misafir

Bende burdayım. Gözüm üzerinizde

Sayfa 19 / 21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon

Mesaj Yetkileri