Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Acaba gecen sene Türkiye kupasında Asy de olaylar cıkmasa bunlar olcakmıydı.Gecen seneyide hatırlayın herseyı baslangıcı gecen seneden ibaret
    İşte böyle sürüp gider. Ben biraz önce attığım mesajda yukarıdaki mesajı görmemiştim. Bahane aradıktan sonra bulmak zor değil. Şimdi GS'liler çıkıp 6-0'lık maçta Hasan'a atılan yumurta diyebilirler, bu böyle sürüp gider. Bunlar bahane olmamalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi GS'liler çıkıp 6-0'lık maçta Hasan'a atılan yumurta diyebilirler, bu böyle sürüp gider. Bunlar bahane olmamalı...
    ben onu burdan çok önceki mesajımda demiştim. yani bizim istediğimiz, madem bu olaylar orada da oluyordu, neden fb taraftarı ve yönetimi aynı duyarlılığı göstermedi. mondragonun, geretsin kafası yarıldığında vs. vs. vs.

yapılanları hiçbirimiz onaylamıyoruz, çok suçlu var. işi düzeltecek kimse de yok. böyle gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    ben onu burdan çok önceki mesajımda demiştim. yani bizim istediğimiz, madem bu olaylar orada da oluyordu, neden fb taraftarı ve yönetimi aynı duyarlılığı göstermedi. mondragonun, geretsin kafası yarıldığında vs. vs. vs.

yapılanları hiçbirimiz onaylamıyoruz, çok suçlu var. işi düzeltecek kimse de yok. böyle gider.
    Şimdi olduğu gibi, Galatasaraylı arkadaşlar dünkü olayı kınamazsa, dünkü olayı kınayan Fenerbahçeli arkadaşlar aynı tepkiyi Kadıköy'deki maçtan sonra yapmadılar ve ileride Kadıköy'de oynanacak maçta çıkacak olaylardan sonra yapmazlarsa bu böyle sürüp gider.

Aklım da senin dediğin gibi bu işin böyle sürüp gideceğini söylüyor, çünkü aynı olay yarın Kadıköy'de olursa sadece roller değişecek yorumlar aynı devam edecek.

Kimse kendini suçlu görmediği, bu ortamı düzeltecek yöneticiler hatalarını kabullenmediğik ve büyük paraların döndüğü bu futboldan elini ayağını çekmediği sürece biz her maçtan sonra bu olayları tartışıyor olacağız maalesef...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri