3 dünya yıldızı alıcaz dememiş giricez demişArda,Kewell,Neill,Baros karıştır bunları 3 tane eder işte
![]()
3 dünya yıldızı alıcaz dememiş giricez demişArda,Kewell,Neill,Baros karıştır bunları 3 tane eder işte
![]()
Bu stadta bitiyor be.
Bence statta Galatasaray yazmalı koltuklarla..
Mükemmel görünüyor.
Ben bile heyecanlandım abi süper stad veriyorlar gs ye,
Az birşey kaldı açılmasına. Umarım ilk maçta koltuklar sökülmez direk![]()
Bugün çekilen resimler bu hali bile süper gözüküyor
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
3. resmde stadı yaptıkları yere sanki kamynla kum getirip temeli oraya yapmışlar gibi bu sakıncalı değil mi çok güzel stad oluyo harbiden bu arada
inşaatı TOKİ üstlendi ve ihaleye açıp kendisiyle iş yapan bi firmaya verdi ama biz karşılığında ASY'nin arsasını verdik yani bildiğimiz takas usulü ama bildiğim kadarıyla bizim spor yasamızda kulüplerimiz stadların tapusunu alamadıkları için tüm haklarıyla bedelsiz olarak 49 yıllığına kiraya verildi. Şükrü Şaraçoğlu'da kiralık, İnönü'de yani hatta Aziz Yıldırım girişimlerde bulunmuştu ŞS için ama izin vermemişlerdi. Bu arada şöyle bi olay var stad ihalesi 290M$'a giderken Mecidiyeköy ihalesinde 420M$ düşük bulunarak reddedildi. (Fiyatlarda yanlışlık varsa kusra bakmayın ama yakın rakamlardı bunlar) Niye Seyrantepe konusuna gelincede aslında ASY yıkılıp yeniden yapılacaktı ama belediye merkezi yer olduğu için izin vermedi bizde Seyrantepe'deki arazimize yaptık. Umarım açıklayıcı olmuştur.![]()
cidden sanki kayıp gidicek gibi gözüküyor3. resmde stadı yaptıkları yere sanki kamynla kum getirip temeli oraya yapmışlar gibi bu sakıncalı değil mi çok güzel stad oluyo harbiden bu arada![]()
Olimpiyat'a maça giderken yanından geçtik. Stadyum gerçekten güzel olmuş ama stadyumun yanı yamaç gibi birşey sanki bir tepenin üzerine inşaa ediyorlar . . .
Sağol , yalnız bu dediğine göre mecidiyeköydeki arsa zaten tapulu olmadığı için fiyatının sizinle bir ilgisi yok demek istediğim şey de , şükrü saraçoğlu yapılırken bildiğim yıldırım kulübün kaynaklarıyla ve yatırımlarıyla yaptı bu stadı ancak galatasaray devlet yardımıyla yani arkadaşın demek istediği oydu , he benim umrumda mı ? değil . güzel stadlar yapılsın , futbolumuz gelişsin de , kim yaparsa yapsın
Devlet veriyor kim verecek,ya bak burda çekişmeye girme bu stad olayı gündem oldu okadar gs kendi yapmıyor diye, şimdi kalkmıs kim veriyo diosun
Ya varya siz gs lilerin konusuna güzel stad oluyor fenerli olarak heyecanlandım yazmak bile olay oluyor.Hepiniz için demiyorum böyle tartışma yaratmaya çalışanlara diyorum.
Bu stad müthiş ya. Bir Beşiktaşlı olarak kıskandım.
seyrantepe arazisi GS'nin Stad gençlik ve spor il müdürlüğünün
Toki'de olabilir![]()
bende senin tam olarak anlamadığını söylüyorum sen arazi tapusu yok dedin stadın tapusu Oğulcan'ın dediği gibi gençlik ve spor il müdürlüğünün, Türkiye'deki bütün stadlar böyle ama Mecidiyeköy arazisi Galatasaray A.Ş.'nin tapulu malıdır diyorumbi de ben orda sakindim yav smile koymadığım için sert gelmiş olabilir kusura bakma
![]()
Bu stad bu sene dolsun adım Kaan soyadım da Kobal değil.
İlk maç full dolacak zaten. Dolmaz diye beklemeyin.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sen avrupadan elen 5 maçta toplam bir elin parmak sayısını geçmeyecek şekilde pozisyonlara gir beklersin bu stad ne zaman dolacak diye.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aslantepe Türk Telekom Arena 7 Eylül Fotoları
![]()
Bu hızla devam ederse ocaktanda erken açılır gibi pek birşey kalmamış koltuklar zemin falan çok uzun sürmeyen işler