Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
541 ile 570 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Diatta gibi çıkmaz umarım.Hiç bilinmeyen bir defans aldık.Transfer politikası aynı gene.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Hayırlı olsun.Diatta gibi çıkmaz umarım.Hiç bilinmeyen bir defans aldık.Transfer politikası aynı gene.
    Burak'cım merak etme.İnşallah Diatta gibi çıkmayacak.Zaten Diatta gibi olmasıda zor.Çünkü aralarında 10 yaş fark var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şemsi öyle diyorsun inşallah öyle olur yine son günlere doğru taraftarın tepkisinden kaçınılmak için yapılmış bir transfer gözüyle bakıyorum ben şahsen.. ama umarım beni yanıltır gordon yaşı bizim için bir avantaj olabilir hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Anıl ben adamı seyretmedim.Sinan Engin'in açıklamaları başka sitelerden okuduğum yazılar dolayısıyla umutluyum.İnşallah yanılmam.Dediğin gibi günü kurtarmak için bir transfer olabilir ama Diatta olayından sonra sanmıyorum transfer için transfer yapacaklarını.Dediğim gibi inşallah Gordon yüzümüzü kara çıkarmaz.

İddialı açıklamalar
    Dinamo Zagrep'in defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Beşiktaş'a başarılı olacağına inandığını söyledi.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. İlk uluslararası deneyimi olacağını söyleyen 1.91 cm boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Gordon, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böyle bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için Beşiktaş büyük bir fırsat ve ben bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Dinamo Zagrep'in taraftarı çok ateşli. Duyduğuma göre Beşiktaş'ın taraftarı daha ateşli ve çılgınmış. Eşimden de izin alarak buraya geldim. Çok mutluyum" dedi.

Dinamo Zagrep'in spor direktörü Mamic Zoran ise, "Drpic konusunda Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmıştık ama transfer son anda gerçekleşmedi. İnternette yayınlanan Drpic'in uygunsuz görüntülerinin bu transferin gerçekleşmemesinde etkili olmuş olabilir ama bunu Beşiktaş yönetimine sormanız gerekir. Gordon, Dr***'ten 4 yaş daha genç bir oyuncu. Savunma bölgemizde 5 oyuncumuz vardı. Gordon'un başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye'de iyi işler çıkartacaktır" diye konuştu.01.02.2008

Kaynak : Sporx.com ve İHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schildenfeld İstanbul'da

Beşiktaş'ın, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nden transfer ettiği Gordon Schildenfeld İstanbul'a geldi.

Siyah beyazlı kulübün, bugün sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld, yeni takımına katılmak üzere akşam saatlerinde Antalya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Schildenfeld, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, "Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir" dedi. Schildenfeld'in 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği bildirildi.

01.02.2008

Kaynak : DHA

Schildenfeld transferi hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.İlk defa duyuyorum ismini,bakalım oynayınca göreceğiz nasıl bir oyuncu.

Bu adam Hırvat mı yahu Britanyalı gibi bir ismi var.Hayırlı olsun Besiktas'a......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Bu adam Hırvat mı yahu Britanyalı gibi bir ismi var.Hayırlı olsun Besiktas'a......
    Alman asıllı Hırvat.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Şubat.2008 at 05:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çeklerde de var Alman adlı olanlar Hübschmann ve Koller gibi.Hitler'in Doğu'da egemen olduğu yerlerde kalan Almanların benliklerini yitirmesinden yada orada yaşamayı sürdürmek istemelerinden ötürü böyle şeyler oluyor.Slovakya,Slovenya,Belarus gibi ülkelerde çok görülen bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gordon hakkında yapılan 2 tane yorum.Oyuncu hakkında fikir verebileceğini düşünüyorum.Bu arada Gordon boyuna rağmen acayip hızlı.Youtube'deki görüntülerinden bu kanıya vardım.Birde bu yazılardan sonra Allah son anda kurtarmış hata yapmamızdan diye düşünüyorum.İnşallah yanılmam.

Yazılar alıntıdır.

Yönetim 2 gün icinde iki tane cok ama cok dogru is yapti. Birincisi Drpic den vazgecilmis olmasi. Verilebilecek en dogru karar bu adami transfer etmememkti.
    Karekter olarak sifirin alitinda bir yapiya sahip bir sahismis. Agresif ve biciciymis. Her macta en az 2 tanede rakip takima asisti varmis. Kimseyi takmayan ve takimdada ve taraftarlar arasinda kimse tarafindan sevilmeyen bir oyuncuymus. Bunlari iki gün önce 5 tane Hirvat Dinamo Zagrep taraftarlari olan dostlarimdan ögrendim.

Bu oyuncu icin 1,5 mio € ödeyecegimizi söyledigimde adamlar Piyangoda byük ikramiyeye kazandik diye nerdeyse bayram havasi yaratacaklardi.

Bugün ayni arkadaslara Gordon´u sordum. Ve hepsi Schildenfeld´in Zagrep´den gidecegine inanamadilar. Kendileri icin cok kötü bir haber oldugunu söylediler. Zagrep´li yöneticiler aslinda Gordon´un etrafinda gelecegin takimini kurmak istendigini söylediler. Genc olmasina ragmen bayagi soguk kanli ve saglam bir defans oyuncusu oldugunu söylediler. Avrupa Sampiyonasindan sonrada Hirvat defans´in degismez ismi olacagini söylediler. Ayrica gecen sezon Sibenik takiminda 21 yasinda olmasina ragmen takim kaptani olmasida bu oyuncunun lider özelikleri oldugunun göstergesidir. Hosgeldin Schindelfeld. Bravo yönetim. Son derece dogru secim yaptin.
    Beyler facebooktan elemanın birisine mesaj atmıştım sağolsun cevaplamış (mesaj attıgım kişi bunların Bad Blue Boys diye bir taraftar topluluğu varmış onlardan). Yazdıklarının türkçesi;

Kesin olarak Drpic ten daha profesyonel ve daha iyi bir oyuncu, bize transferi sırasında Hajduk ta cok isitiyordu. Geçen sene kritik maçlarda 2-3 basit hata yapması bize pahalıya mal oldu ama ona rağmen takımda vazgeçilmeyecek defans oyuncuları arasında. Teknik özellikleri dürüst olmak gerekirse cok fazla iyi değil ama hava toplarında ve markajda cok iyi vücudunu iyi kullanıyor, topa karsı sert bir oyuncu. Kısaca özetlemek gerekirse geleceği parlak (U-21 de oynuyormus) ve kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu bizim ...... (küfür etmiş ) markonun (marko heralde yöneticilerden biri) geçen seneden süre gelen transfer hatalarından birisi daha.

Bu arada eleman bizim Igor Biscan ile ilgilenip ilgilenmediğimizide sordu, bende yok dedim. Böyle bir durum söz konusumu?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Şubat.2008 at 18:02
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben bi Galatasaray taraftarıyım ama bu transfer içime sinmedi bjk için hayırlı bi trasnfer degil bence çünkü buda diaata facias olucak gibime gelior .bjk her şeyden önce sol bek almalıdır benim görüşüm

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben bi Galatasaray taraftarıyım ama bu transfer içime sinmedi bjk için hayırlı bi trasnfer degil bence çünkü buda diaata facias olucak gibime gelior .bjk her şeyden önce sol bek almalıdır benim görüşüm
    İzlemeden Diatta faciası olur demek yanlış.İzleyip.görelim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Schildenfeld’den İlk Röportaj
    03.02.2008 14:36

Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, ilk röportajını BJK TV'ye verdi. Şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirten Schildenfeld, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum" dedi.
    Herşeyin çok çabuk geliştiğini belirten Schindelfeld, "Ortam ve tesisler çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama kısa süre olmasına rağmen İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm" dedi.

İyi bir profesyonel olduğunun altını çizen Hırvat futbolcumuz, "Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamayacağımı ve zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir futbol takımına sahip ve Avrupa'da tanınan bir kulüp; bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını ben de takip ettim. Ayrıca Türk futbolunu ve futbolcularını da yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Ligi'nin daha zor ve kaliteli bir lig olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçını televizyondan izlediğini söyleyen Gordon Schildenfeld, "Bu maçta çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirm. Ama 2 ayaklı bir tur ve telafisi var. Biz bu ilk maçı telafi edecek güçteyiz. Benim de katılmamla Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum" dedi.

Bugüne kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünün altını çizen genç transferimiz, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum. Yaşım itibarıyla artık ülkemin ümit milli takımında oynayamayacağım; umarım buradaki performansımla A milli takımın değişmezlerinden olurum" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışına da değinen Schindelfeld, "Şu an liderle 2 puanlık fark var ve biz de yarıştaki 2 rakibimizle evimizde oynayacağız. Bu avantajı değerlendirerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Son olarak taraftarlarımıza değinen Schindelfeld, "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan hem de daha sonra internetten izledim. Maç sırasında ve galibiyet sonrasında taraftarların şovu tek kelime ile muhteşemdi" diye konuştu.
    Last edited by anilton : 03.Şubat.2008 at 15:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha önceden maçımızı seyretmesi,nereye geldiğinin bilincinde olması güzel.İnşallah performansıyla yüzümüzü kara çıkarmaz.

Yapması gereken çok basit bir şey var.Kayseri maçında golünü atsın,kral olsun.Tabii sonra yatmamak kaydıyla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tandoğan'a bak.Nasılda artist artis süzüyor.

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu adam 40 yasında gibi duruyor 23 değilmiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu adam 40 yasında gibi duruyor 23 değilmiydi?

Tecrübe işte.Adamın suratından tecrübe akıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Allah Allah.. Baki ile hemen arkadas olmuslar Baki simdi ona Kasaplik ögretir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baki bir çok yabancı dil bildiği için bütün yabancılarla arası iyi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kayserispor'dan kim gelecek?

Beşiktaşımız transfere doymuyor... Holosko’dan sonra Gordon’u da renklerine bağlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız şimdi de Boluspor’un genç yıldızı Engin’e kanca attı. Asbaşkanımız Levent Erdoğan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini belirtirken, "Engin ile birlikte Kayserispor’dan önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak için çalışıyoruz. Yarın (bugün) Kayserispor Yönetimi ile bir araya gelerek transfer teklifi konusunda görüşmelere başlamak istiyoruz. Ayrıca yurt dışından bir oyuncuyu cuma gününe kadar renklerimize bağlayacağız" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Mehmet Topuz olmaz heralde ama Cangele olursa süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cangele'ye ihtiyacımız yokki Burak.Biz zaten yedeğe çekecek forvet arıyoruz..

Kayseri'den oyuncu alacaz haberinin çıkmasında bu hafta Kayseri ile maç yapacak olmamızın etkili olduğunu düşünüyorum.Haber biraz sallama geldi açıkcası.Ama olabilir.Cisse'ye bir alternatif arıyoruz.Belki Kayseri'den bir isim alınabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Cangele eğer sağ açık oynayabiliyorsa alınabilir.Belki Koray Çölgeçen olabilir ön libero için.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gidip Cisse'ye alternatif diye Ragıp'ı almasınlar da...Kayseri'den Beşitaş'ın alabilceği tek oyuncu Mehmet Topuz'dur...Saçma sapan adamlar alcaklarsa hiç almasınlar daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sol tarafa Kemal Okyay'ı mı düşünüyorlar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Cangele eğer sağ açık oynayabiliyorsa alınabilir.Belki Koray Çölgeçen olabilir ön libero için.
    O bölgedede Holosko oynuyor zaten.

Uzun uğraş ve bekleyişlerin ardından defansa düşünülen takviye nihayet gerçekeştirildi.Düşünülen takviye diyorum fakat bu konuda herkesin hem fikir olduğu düşünülmesin.

Mevcut kadroda alternatifi türetilemeyen ve gün geçtikçe performansında belirgin düşüşler gözlemlediğimiz Üzülmez'in yerine transfer yapmayı bırakın, alternatif bir isim düşünülmediğini görmek bile şaşırtıcı, bir o kadar da üzücü ! Hedefe koşarken, süreklilik arz eden hatalar da bu denli ısrarcı olursanız; gün gelir yarışacak kulvar bulamazsınız ! Aylar öncesinden konulan erken teşhis, şampiyonluğu kurtarmakla kalmayıp bizi en güçlü aday konumuna getirebilirdi tabi sorunun temeline inme zahmetine gir(E)meyip, köşeleri başından yanlış teşhis koyan diplomasız doktorlar olmasaydı.

Gordon Schildenfeld transferi, her ne kadar imza atılana dek gündemde yer almadıysa da, öncelikli adam olduğu fakat yüksek maliyetinden dolayı transferinin sezon sonuna bırakıldığı açıklaması, ''Drpic olmadı Gordon olsun bari'' düşüncesinde olunmadığını, aksine uzun süredir takip edildiğinin hatta imkanlar doğrultusunda maddi durumun düşünüldüğünün göstergesidir.Zira Holosko'nun gelişi ile sarsılan bütçe, cuzi bir rakama alınacak ve katkı sağlayacağı düşünülen savunmacı ile toparlanabilirdi fakat ahlaki değerler bu transferin gerçekleştirilmesine mani olunca ve zaman daralınca, ister istemez paraya kıyıldı ve Gordon kadroya dahil edildi. Bu bölgeye Diatta'dan sonra transfer yapmış olmak için adam alınacağını ve yönetimin bu riske gireceğini sanmıyorum. Kısacası hedefde olan stoperlerden birini aldığımıza inanabiliriz.

Hiç izlemediğimiz bir oyuncunun sahadaki duruşuna ve oyun anlayışına dair iyi ya da kötü bir değerlendirme yapma şansımız şüphesiz ki yok.Buna bir de kısa sayılabilecek geçmiş kariyeri eklenince; yorum yapabilmek adına istatistiklerini ve geçmiş dönemlerde kadromuza dahil edip verim aldığımız Balkan kökenli oyuncuları ön plana çıkarma gereksinimi duydum. Her ne kadar bunlar Gordon'a dair gerçek değerleri ortaya koyma şansı vermese de, Trabzon'a gelen Brezilyalıların tamamına yakınının tutmaması,Galatasaray'ın Rumenlerden, Fenerbahçe'nin ise Brezilyalılardan yana sıkıntı çekmemesi, genel olarak İskandinavyalıların ülkemizde tutunamaması, geçmişten bugüne Yugoslav kökenli futbolcuların Beşiktaş forması altında başarılı olması vs. açıkcası tüm bunları tesadüfe bağlayamıyorum.Avrupa'nın önemli liglerine yelken açan ve yıldız olan Hırvat futbolcuların da (Vlaovic,Şuker,Boban,Prosinecki,Dario Simic,Eduardo da Silva) Zagrep havası soluduğunu düşünecek olursak, Gordon'u daha sahaya çıkmadan küçümsemek, yapabilecekleri karşısında yanılgıya düşmekten başka bir işe yaramaz.

Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş bu oyuncuların ortak özellikleri; 2.ligde sergiledikleri performans ile büyük takımların transfer listelerine dahil olmaları ve yükselişlerini Süper Lig'de de sürdürüp Milli takıma kadar yükselmeleridir. Bunu şu yüzden söylüyorum; Gordon'un 2007 yılına kadar 2.ligde top koşturmasını ön plana çıkarıp, bunu dezavantaj olarak nitelendirmek yerine; istikrarlı ve çıkışta olan, dahası önümüzdeki yıllarda Milli Takım'daki yerine kesin gözüyle bakılan bir futbolcunun transferini, bugun ve ilerisi adına kazanç olarak görebiliriz.

Premier League maç yayınlarının bir özelliği vardır. Ofansif bir duran top olduğu zaman kendi cezasahasından kopup gelen, uzun boyuyla rakip kalecilere "şunu tutun" demeye zorlayan John Terry, Toure, Ferdinand, Hyypia gibi stopeler koşar haldeyken kameralar ona döner.Biz de böylesi tehlike uyandıracak ve benzer karelerin ekranlara yansımasına neden olacak bir kuleye sahibiz ve artık ceza sahası içinde daha kalabalığız.

İsmi Gordon , lakabı Schifo (Şifo) !

İsmi de lakabı da tarihimize güzel izler bırakmış iki değeri hatırlatıyor.Umarım bu hatırlattıklarına yakışır başarıların elde edilmesinde önemli roller üstlenip pay sahibi olur.

Hoşgeldin Gordon Schildenfeld

Eser Gökulu (Forza Beşiktaş)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schildenfeld göz kamaştırdı
    Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli futbolcular ve gribal enfeksiyona yakalanan Ali Tandoğan, Ricardinho, sakatlıkları bulunan Cisse, Tello, Mehmet Sedef ile Serdar Kurtuluş katılmadı. Sakatlığı geçen Delgado ise takımla birlikte çalışırken, Cisse ve Tello'nun da yarın takımla birlikte çalışacakları bildirildi.
    Siyah-beyazlılar, kondisyon ve pas çalışması ile başladıkları antrenmanı, dar alanda çift kale maç oynayarak tamamladı.

Yeni transfer Gordon Schildenfeld, antrenman maçında soğukkanlı hareketleri ile dikkat çekerken, 1 de gol attı. Bu arada antrenman sonunda siyah-beyazlı futbolcular penaltı çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fanatik ve Hürriyet'te Tjikuzu ile ilgilendiğimiz haberleri çıktı.Her ne kadar bu 2 haberin yazarı İsmail Er ve Orhan Yıldırım gibi kolpa basının önde giden habercileri olsada inşallah haber doğrudur.

Cisse'nin alternatifi yok.Serdar Kurtuluş var ama onunda durumu belli değil.Tjikuzu tam bizim ihtiyacımız olan birisi.Hem yedek kalmayı kabullenebilecek bir isim,hem de Cisse'nin yerini doldurabilecek bir isim.Yönetimin transferin bitimine az bir süre kala bu transferi yapmasını bekliyorum.İnşallah olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfere doymuyor

Beşiktaş'ta göreve başladıktan sonra siyah beyazlı takıma Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Diatta, Cisse, Higuain, Atilla Özmen, Hakan Arıkan, Holosko, Tello ve Gordon Schildenfeld'i takıma kazandıran teknik patron bir transfer daha istedi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte hücum gücünü güçlendiren ancak savunmadaki açığına bir çare bulamayan Sağlam, Hırvat Gordon'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Namibyalı oyuncusu Tjikuzu'nun alınması için yönetimle görüştü.
    Sorunumuz çözülür
    Yaptığı transferlerin yanı sıra Mustafa Doğan, Murat Şahin, Ramazan, Ali Güneş, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Fahri Tatan'la yollarını ayıran genç çalıştırıcı, başkan Yıldırım Demirören'e bu oyuncunun son isim olacağını söyledi. Sağlam, "Sistemde bir sorun yok. Oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Yeni transferlerimiz de takıma çabuk uyum sağladı. Ancak savunmanın daha iyi olması ve toparlanması için İstanbul Büyükşehir Belediye takımında oynayan Tjikuzu'yu kadromuza katmalıyız. Eğer alınırsa büyük bir sorunumuz çözülür" dedi.
    Engin görüşecek
    Menajer Sinan Engin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yöneticileri ile bir araya geleceğini ve 2 gün içinde bu transferi bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın başarısı için çırpınıyor. Çok iyi niyetli ve çalışkan bir arkadaşımız. Beşiktaş'ı hedeflerine götürecek bilgi ve birikime sahip özellikler taşıyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını birlik içinde aralıksız olarak sürdürüyoruz."
    Bir ara Galatasaray'ın da transfer listesine giren Tjikuzu, Ç.Rize'deki performansının ardından sezon başında İstanbul BŞB'ye gelmişti.

05.02.2008
    Kaynak : Hürriyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tjikuzu bir Saidou bir Auerellio gibi patlar belki onlarda geldiği zaman bu kadar iyi olacakları tahmin edilmemişti.. Bu aralar çok para harcadık büyük ihtimalle bu para ŞL den gelen paraydı umarım karşılığını alırız en azından iilk 2de bitiririz ligi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tjikuzu'ya hiç gerek yok...

Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon

Mesaj Yetkileri