Sayfa 19 / 48 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..
    ama Oğuz abi birde şöyle düşün.Sonuçta ben bunları sallamıyorum.Ne yazıkki birtek bana olduğu için kimse beni anlamak istemiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak ibob. Bakış acın yanlış bir defa. Dün diyordun ki Besiktas gelene 5 gidene 3 atıyor namaglup diyordun. Şimdi koydugun puan durumuna bak besiktas nerede ? Arada oluyor böyle. Yani sey mi istiyorsun? Galatasaray bursaya deplasmanda yenildi burada da mı yenilsin istiyorsun? Eger bunu istiyorsan; çok şey istiyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

daha önce söylendiyse özür dilerim ancak
    Metin Oktay ve Gündüz Kılıç
    Hagi ve Bülent'den 3 kat daha efsanedir...
    Lütfen bu iki efsaneyi Galatasaray'ın efsaneleri arasına oyundada ekleyin...
    birde İcon'lara Coşkun Özarı eklenebilir...
    Favorited Personals içinde Cevad Prekazi-Simovic ve Uğur tütüneker olabilir...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    daha önce söylendiyse özür dilerim ancak
    Metin Oktay ve Gündüz Kılıç
    Hagi ve Bülent'den 3 kat daha efsanedir...
    Lütfen bu iki efsaneyi Galatasaray'ın efsaneleri arasına oyundada ekleyin...
    birde İcon'lara Coşkun Özarı eklenebilir...
    Favorited Personals içinde Cevad Prekazi-Simovic ve Uğur tütüneker olabilir...
    Su anda hayatta olmayan kisileri ekleyemiyoruz.

Ayrica su anda futbolda gorev almayan veya veritabaninda zaten olmayan kisileri de ekleyemiyoruz (eklememiz istenmiyor).

Prekazi/Simovic eklemistim. Ugur'da eklenebilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Barış Özbek az önce oyunumda AMC oynadı, Lincoln yoktu belki ama Arda veya Kewell varken biraz tuhaf oldu.Biraz indirsek AMC değerini doğru olur mu acaba?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Barış Özbek az önce oyunumda AMC oynadı, Lincoln yoktu belki ama Arda veya Kewell varken biraz tuhaf oldu.Biraz indirsek AMC değerini doğru olur mu acaba?
    En son yama icin 12 yapmistim Cengiz.

Kirlilik (Dirtiness)
    Oyuncunun saha içinde ne kadar fazla kirli hareket yaptığı (rakibin ayagina bilerek basma, çelme takma, rakibe tükürme, formadan çekme vs.)
    Kirliliğin tanımı bu olarak girilmiş forumda.

Lincoln,Baros vs oyuncularımızın yapmaya çalıştıkları hareketler ne olarak geçio oyunda??(kendini yere atma,topa elle dokunma vs)

Eğer dediğim şey kirlilik ise lincoln 14 baros 12 girilen değer az değilmi.Baros neredeyse her maç topa 1den fazla eliyle müdahela yapıyor. Keza Lincoln de ceza sahasına yakın yerlerde kendini yere bırakmayı ayakta kalmaya tercih edio...

eğer oyunda bunları anlatan terim buysa bu değerlerin daha fazla olması gerekmezmiydi??

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Lincoln,Baros vs oyuncularımızın yapmaya çalıştıkları hareketler ne olarak geçio oyunda??(kendini yere atma,topa elle dokunma vs)
    Sportmenlik..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sportmenlik..
    Ömer abi şaka mı yaptın yoksa gerçekten sportmenlik kendini yere atma mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Hayır bahsi geçen özellik sportmenlik.. Sportmenlik düşükse yere atma olayları artıyor..

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Dediğin yere atma, elle oynama gibi hareketler sportmenlik kategorisine giriyor. Bunları yapan oyuncunun sportmenliği düşük oluyor.

teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi Skibbenin gelişiyle bazı futbolcularda alan savunmasıyla alakalı olarak pozisyon almalaraından gelişme görmeye başladım. Mehmet topal, barış ve özellikle Servette (galiba sende belirtmiştin) bir artış olacak mı bir sonraki yama için?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömer abi şu google olayı için ne diyorsun?Bence bu bizim taraftar sayımız fazlalığının kanıtıdır sıralama gayet gerçekteki gibi..Bunun dışına world repimizin daha fazla olduğunuda gösterebilir?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ömer abi şu google olayı için ne diyorsun?Bence bu bizim taraftar sayımız fazlalığının kanıtıdır sıralama gayet gerçekteki gibi..Bunun dışına world repimizin daha fazla olduğunuda gösterebilir?
    Hala Yao Ming diyorum
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hala Yao Ming diyorum
    Bende saçmalıyorsun diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bende saçmalıyorsun diyorum..
    Kardeşim... Kendinden 7-8 yaş büyük birisine. Üstelik bu işe gönül vermiş, emek vermiş birisine saçmalıyorsun demesen olmazmı?

Zira beni ilgilendirmez belki haddim de değildir ama şahsen bana küfür etseler şu lafa kızdığım kadar kızmam.

Herkes farklı düşünebilir. Bu ona aittir onun zihninden çıkmış ona özgü birşeydir. O sana örnekler verip olayı anlatmak istediğinde sen tek cümle bence saçmalıyorsun yazamazsın. Aynısı birkaç hafta önce bana oldu. Bu forumdan sevdiğim bir kardeşim... Benim yorumuma (cümlelerce, paragraflarca süren yorumuma). İki cümle bişey yazıp sonuna da saçmalıyorsun yazmış... Bu kadar basit değil, olmamalı. Sonra da kırdım sanırım biraz kendisini.

Neyse biraz daha dikkatli olursanız kendi adıma sevinirim. Senden 7 yaş büyük olduğu için değil. Ona ait bir düşüncesi olduğu için saygı göster diyorum yanlış anlama. Abilikle amcalıkla alakası yok. 14 yaşında olsada saygıyla cevap vermeliyiz 24 yaşında olsada.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kendini yere atmak profesyonelliktir tabiki .Futbolun içinde olan bişey .

@Onurap;Zaten her yapılan ankette en fazla taraftara sahip oluyoruz degil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Bu bir yildan fazla suredir soyledigim bir sey. Galatasaray'in finansal durumu duzelsin Galatasaray'in itibari Fenerbahce'nin ustundedir. Google vs. hikaye.

Şuanki performanslarına göre Lincolnun Barosun özellikleri artacakmı ocakdan sonraki patche ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln zaten 9.01 de iyi. Stamina sı 2-3 puan artabilir. Pek oynama olmaz da ; Baros'da ciddi oynamalar yapılmalı diye düşünüyorum. Ömer abi sen ne düşünüyorsun ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Lincoln zaten 9.01 de iyi. Stamina sı 2-3 puan artabilir. Pek oynama olmaz da ; Baros'da ciddi oynamalar yapılmalı diye düşünüyorum. Ömer abi sen ne düşünüyorsun ?
    Baros'da ciddi oynama olmayacak. En azindan Ocak ayina kadar. Biraz yaptigim oynama ile cok pozisyona giren ancak cok da kaciran Baros asagi yukari ortaya cikmis durumda. Ayni zamanda rakibin ustune dripling ile gidebilen, top saklayip, takim arkadaslari ile pas trafigine girebilen Baros'da oldu saniyorum. Cok ufak 1-2 degisiklik daha olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış nasıl olacak abi?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Barış nasıl olacak abi?
    Ilk yarinin cogunu sakat gecirdi. Buyuk oynama yok. Ayrica bildigimiz Baris'dan farkli degil su anda Baris.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamamdır abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben teknik özelliklerinin biraz fazla olduğunu düşünüyorum vede amc değerinin..Onun dışında stamina ve work rate güç 1-2 puan artabilir gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aboo tamamen haklı. Google' daki aramaya göre iş yaparsan en çok aranan müzik sanatçısı Hepsi Grubu. O zaman en çok taraftarı Hepsi grubunun mu? Hİç sanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Aboo tamamen haklı. Google' daki aramaya göre iş yaparsan en çok aranan müzik sanatçısı Hepsi Grubu. O zaman en çok taraftarı Hepsi grubunun mu? Hİç sanmam.
    Hayır öyle değil en çok aranann galatasaray..
    Yani sen ben o en çok galatasarayı aramış nette internette geçen kelime sayısı değil..

Öyle olsaydı Aboo'ya hak verirdim zaten you ming olayı için..(belki oda haberi yanlış anladı bilemiyorum)

He birde yao ming olayına gelince ben çindeki adamı başka ülkedekiyle kıyaslamıyorumki insan farkı olsun..Aynı insan sayıdaki insanlarla yani türkiye içinde..
    Ben yao mingle fransadaki biadamı kıyaslasam doğru olurdu dediği..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi GSli bazı oyuncular için söylediğim pozisyon alma ile ilgili herhangi bir değişiklik olacak mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ömer abi GSli bazı oyuncular için söylediğim pozisyon alma ile ilgili herhangi bir değişiklik olacak mı?
    Zamanla ufak ufak gelisecek.

Sayfa 19 / 48 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri