Sayfa 19 / 50 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray PAF Takımı, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği PAF Takımı’nı 4-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Hakan’la önce geçen Gençlerbirliği PAF Takımı’na, Galatasaray PAF, 56, 78 ve 90. dakikalarda Anıl ve 58. dakikada Onur’un golleriyle cevap vererek sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynandı.
    Anıl Dilaver dün de 3 gol atmış. 10 gole ulasmış. Ben editörde bulamadım kendisini. Datada yok mu , ben mi hata yaptım? Bir de bu çocuk hakkında ne düşünüyorsun Ömer abi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit...........
    Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 18:06

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün Beşiktaş namaglup diyordun , Şimdi Galatasaray mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Anıl Dilaver dün de 3 gol atmış. 10 gole ulasmış. Ben editörde bulamadım kendisini. Datada yok mu , ben mi hata yaptım? Bir de bu çocuk hakkında ne düşünüyorsun Ömer abi?
    Datada yok Eklenmeli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Şu anda 2.Sezondayım ve Galatasaray Namağlup lider.Gelene 5 gidene 5 atıyor.Avrupadada Namağlup.Acaba benim oyundamı böyle yoksa herkestemi öyle?
    bence bir tek senin oyunda var bu çünkü böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum

crush''berkay'' dumps hatası,bunun çözümü yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar bir yorum yazan üye ne kadar mantıksız yazarsa yazsın onu alaya almayalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.............
    Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 18:06

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sadece 1 kayıtlı oyuna bakarak GS abartılmış diyemezsin saçma olur..O halde tek bir oyunla sivrelen Anadolu takımıda abartılmış dersin eğer bir abartı taraf görüyorsan somut şeyler göstermelisin..(mehmet topal'ın uzun şutu çok yüksek şu kadar olmalı)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.............

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak ibob. Bakış acın yanlış bir defa. Dün diyordun ki Besiktas gelene 5 gidene 3 atıyor namaglup diyordun. Şimdi koydugun puan durumuna bak besiktas nerede ? Arada oluyor böyle. Yani sey mi istiyorsun? Galatasaray bursaya deplasmanda yenildi burada da mı yenilsin istiyorsun? Eger bunu istiyorsan; çok şey istiyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Benim demek istediğim Fm gerçek hayattaki gibi.Yani Menajer'lik olarak.Öyle değilmi?Öyle

Peki Galatasaray Önümüzdeki 5 Sezon bunu yapabilirmi?ASLA!

Eleştirmek istediğim takım bu haldeyse mutlaka oyuncularında katkısı vardır.

Neyse ben derdimi anlatamadım kusura bakmayın.

Peluk, nerde kalmıştık.Hadi son bir uyarı kaldı onuda ver dalya yapcam.
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak ibob. Bakış acın yanlış bir defa. Dün diyordun ki Besiktas gelene 5 gidene 3 atıyor namaglup diyordun. Şimdi koydugun puan durumuna bak besiktas nerede ? Arada oluyor böyle. Yani sey mi istiyorsun? Galatasaray bursaya deplasmanda yenildi burada da mı yenilsin istiyorsun? Eger bunu istiyorsan; çok şey istiyorsun...
    Adım Berkay Emre'cim.İsmimle Hitap edersen sevinirim.
    1'den fazla kariyer açılamıyormu oyunda.Dinle bak.Beşiktaş'ı boşver şimdi.Oraya yazdıklarımı bir daha yazmak istemiyorum.
    Neyse ya kime anlatıyorumki derdimi.
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..
    Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..
    ama Oğuz abi birde şöyle düşün.Sonuçta ben bunları sallamıyorum.Ne yazıkki birtek bana olduğu için kimse beni anlamak istemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ama Oğuz abi birde şöyle düşün.Sonuçta ben bunları sallamıyorum.Ne yazıkki birtek bana olduğu için kimse beni anlamak istemiyor.
    İşte Berkay'cım bu noktada hangi oyuncuyu abartı görüyorsan veya hangi özelliğini değerler vererek belirtmelisin ki dikkate alınsın..Hani şu takım çok güçlü dersen yapacak birşey yok..

Nesil
    2003

Anil en son veritabani yolladigimizda prof. sozlesme imzalamamisti, bu nedenle de oyunda yok.

Benim izledigim kadari ile Anil'in iyi bitirici vuruslari var ve en one cikan meziyeti bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Anil en son veritabani yolladigimizda prof. sozlesme imzalamamisti, bu nedenle de oyunda yok.

Benim izledigim kadari ile Anil'in iyi bitirici vuruslari var ve en one cikan meziyeti bu.
    Anladım abi. Dediğin gibi bitirici vuruşlar yapıyor. Bu konuda cok iyi.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

daha önce söylendiyse özür dilerim ancak
    Metin Oktay ve Gündüz Kılıç
    Hagi ve Bülent'den 3 kat daha efsanedir...
    Lütfen bu iki efsaneyi Galatasaray'ın efsaneleri arasına oyundada ekleyin...
    birde İcon'lara Coşkun Özarı eklenebilir...
    Favorited Personals içinde Cevad Prekazi-Simovic ve Uğur tütüneker olabilir...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    daha önce söylendiyse özür dilerim ancak
    Metin Oktay ve Gündüz Kılıç
    Hagi ve Bülent'den 3 kat daha efsanedir...
    Lütfen bu iki efsaneyi Galatasaray'ın efsaneleri arasına oyundada ekleyin...
    birde İcon'lara Coşkun Özarı eklenebilir...
    Favorited Personals içinde Cevad Prekazi-Simovic ve Uğur tütüneker olabilir...
    Su anda hayatta olmayan kisileri ekleyemiyoruz.

Ayrica su anda futbolda gorev almayan veya veritabaninda zaten olmayan kisileri de ekleyemiyoruz (eklememiz istenmiyor).

Prekazi/Simovic eklemistim. Ugur'da eklenebilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Barış Özbek az önce oyunumda AMC oynadı, Lincoln yoktu belki ama Arda veya Kewell varken biraz tuhaf oldu.Biraz indirsek AMC değerini doğru olur mu acaba?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Barış Özbek az önce oyunumda AMC oynadı, Lincoln yoktu belki ama Arda veya Kewell varken biraz tuhaf oldu.Biraz indirsek AMC değerini doğru olur mu acaba?
    En son yama icin 12 yapmistim Cengiz.

Kirlilik (Dirtiness)
    Oyuncunun saha içinde ne kadar fazla kirli hareket yaptığı (rakibin ayagina bilerek basma, çelme takma, rakibe tükürme, formadan çekme vs.)
    Kirliliğin tanımı bu olarak girilmiş forumda.

Lincoln,Baros vs oyuncularımızın yapmaya çalıştıkları hareketler ne olarak geçio oyunda??(kendini yere atma,topa elle dokunma vs)

Eğer dediğim şey kirlilik ise lincoln 14 baros 12 girilen değer az değilmi.Baros neredeyse her maç topa 1den fazla eliyle müdahela yapıyor. Keza Lincoln de ceza sahasına yakın yerlerde kendini yere bırakmayı ayakta kalmaya tercih edio...

eğer oyunda bunları anlatan terim buysa bu değerlerin daha fazla olması gerekmezmiydi??

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Lincoln,Baros vs oyuncularımızın yapmaya çalıştıkları hareketler ne olarak geçio oyunda??(kendini yere atma,topa elle dokunma vs)
    Sportmenlik..

teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi Skibbenin gelişiyle bazı futbolcularda alan savunmasıyla alakalı olarak pozisyon almalaraından gelişme görmeye başladım. Mehmet topal, barış ve özellikle Servette (galiba sende belirtmiştin) bir artış olacak mı bir sonraki yama için?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sportmenlik..
    Ömer abi şaka mı yaptın yoksa gerçekten sportmenlik kendini yere atma mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Hayır bahsi geçen özellik sportmenlik.. Sportmenlik düşükse yere atma olayları artıyor..

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Dediğin yere atma, elle oynama gibi hareketler sportmenlik kategorisine giriyor. Bunları yapan oyuncunun sportmenliği düşük oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömer abi şu google olayı için ne diyorsun?Bence bu bizim taraftar sayımız fazlalığının kanıtıdır sıralama gayet gerçekteki gibi..Bunun dışına world repimizin daha fazla olduğunuda gösterebilir?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kendini yere atmak profesyonelliktir tabiki .Futbolun içinde olan bişey .

@Onurap;Zaten her yapılan ankette en fazla taraftara sahip oluyoruz degil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 19 / 50 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri