Sayfa 192 / 439 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
5,731 ile 5,760 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

dua edelim de saviola velenciayla anlasamasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lincolnu geride bırakacak diye bir seyin öyle bir sözün özhan canaydının söylediğine katılmıyorum ancak hasan sas mı rommedahl mi die bir soru srmak istiorum ayrıca sabrinin bn daha çok sağ bekte verim alınıldığının kanaatindeyim o yüzden rommedahlin gelmesini istiyorum ve bir forvette glcek ve iyi bir forvet olacağından galatasarayımıza yakısan bir forvet olacağından kimsenin süphesi olmasın...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Acı bir gerçek var ki Beşiktaş transfer konusunda çok acemi ve başarısız. Geçen sene Ze Roberto'yu da menajerlerin oyununa gelerek alamamıştı, bu sene de aynı tutumu sergiliyorlar, Helguera, Edmilson, Fabiano gibi oyuncuları alamadılar, Colin Kazım da öyle, başarısız transfer konusunda BJK yönetimi, tecrübeli biri lazım, Mario Berk ve Celal Kolot hayatlarında kaç transfer yapmışlar ki? Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.
    Sanırım iLk defa yazdığın bir yazıya katıLıyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hergün cok yakında bombayı patlatcaz diyolar bi patlatamadılar.Bomba ellerinde patlıycak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Güzel yazmışsın...Benim fikrimde sole :

Elimzideki sağ bek alternatifi çok o yuzden defansif acıdan bir sorun cekmeyız hele 4-4-2 de defansın sağı için konusyorsak.

Ancak, ne bizim takımda ne milli takımda ne de Türkiye orta yapmayı ve forveti beslemyi bilen fazla adam yok. Hamit ole ama o da Bayern de zaten. Sabri bazen iyiş orta cıakrıo ama istikrarsız orta açısından. Ergun desen gitti...

Ben forveti kantalrdan orta-pas vs şeklinde iyi besleyecek iyi bir kanat adamı alalım istiyorum. Bu Rommedhal oomazda, Zommedhal yada Maomedakl olur, isim onemli diil...

Maxi Lopez'e katıloorum..1.87 boyunda genç ve aç...O olmazsa Tomasson , Baiano da fizik olarak guclu adamlar. Nilmarı ve Limayı hiç seyretmedim...
    Abi ama şöyle bir de durum var. Bu kadroda kanat oynayabilecek envai çeşit oyuncu var. Arda var. Sabri var. Aydın var. Carrusca var. Hasan Şaş var. Daha ismini hatırlayamadığım da vardır belki. Üstelik bunların arasında Carrusca gibi müthiş ayaklara sahip bir oyuncu var. Rommedahl alıncağına bu Carrusca oynasa bu yılki en büyük başarılarımızdan biri Carrusca'yı kazanmak olur. Hatırlarsan Maradona zamanında 3 isim söylemişti. Biri Messi, ki şu anda Barcelona'nın banko oyuncusu. Biri Fernando Gago, ki o da Real Madrid'de kadrodaki yerini buldu. Biri de Marcelo Adrian Carrusca. Şimdi, Maradona'nın bile Arjantin'in en iyi oyuncuları olarak gösterdiği 3 oyuncunun arasında ise bu oyuncu, bence bunu iyi kullanmalıyız. Sağda Arda, solda Carrusca Türkiye'nin en iyi kanatları olurlar bence. Sağ bek konusunda sana katılıyorum. Uğur Uçar ya da Bouzid orada yeterli olur. Trabelsi'ye hiç gerek yok. Forvette de dediğim gibi, alınacak oyuncu Hakan Şükür'ü, Necati'yi gölgede bırakacak bir oyuncu olmalıdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez.
    Valencia 2 forvet oynuyor hatta Morientes'in hemen arkasinda oynuyor David Villa.

Suazo'yu alamayan ve Eto'o'yu Barcelona'dan koparamayacak gibi gorunen Milan'in Villa'nin pesinde oldugu haberleri var ortalikta. Ayrica Chelsea'nin ilgilendigi de baska bir gercek. Villa ayrilirsa veya ayrilacaksa yerine Saviola'nin gelmesi gayet mantikli olacaktir.

David Villa sözleşme yenilede ve ayrılmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın, rakipleri transfer bombalarını ardı ardına patlatırken bu kadar sessiz kalması normal değil. Bence ortalık biraz sessizleşince Beşiktaş bir anda patlama yapacak.

Saviola heyecan yarattı

Cim Bom’un Lincoln transferinden sonra gözünü Barcelona’nın süperstarı Javier Saviola’ya dikmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarlarda heyecanı en üst seviyeye çıkardı. Galatasaray Yönetimi ile Arjantinli futbolcunun menaceri Alfredo Cabrera arasında pazarlıklar tüm hızıyla sürerken, taraftarlar da heyecanla bu girişimin nasıl sonuçlanacağını beklemeye koyuldu. Gelişmeyi duyan futbolseverler, konuyla ilgili olarak yüzlerce mesaj gönderdi.

Kaynak: Fanatik Böyle bir haber vardıı belki gelir İNsaLLAH

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lincoln'ün imzasına dakikalar kaldı. Ben de yavaş yavaş televizyon başındaki yerimi alayım

Arkadaşlar dikkat !!!

Sabah yanlış duymadıysam HABERTÜRK kanalı Lincoln'ün imza törenini canlı verecekmiş...

Yaklaşık 40 dakka sonra , saat 11:00'da...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. Transfer büyük ihtimalle yarına yetişemeyecek. Yani Kalli'nin istediği vakitte bitmeyecek. Önceki sayfalarda gelcek forvet oyuncusunun 30'lu yaşlarda olduğu söyleniyordu.Bütün gece düşündüm düşündüm aklıma bir tek Recoba geldi. Nedenini söyliim.
    1- İsmi geçenler arasında Lincoln'ü gölgede bırakacak kimse yok (Saviola'yı katmıyorum )
    2- 27'sinden sonra kampa formda bir isim gelmeli. Recoba en güçlü aday. Çünkü kendisi Copa America'da Uruguay'ın değişmez oyuncularından. Bu nedenle Kalli bu transfere sıcak bakabilir.
    3- Recoba'da artık ilk 11'de oynamak istediğini belirtmişti.

Neden olmasın ne isimler geziyor ortalıkta. Ayrıca bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Recoba'nın da sözleşmesi bitiyor. Bu isime dikkat RECOBA ileriki günlerde gazetelerde çıkarsa şaşırmayalım
    I'm back...

tamam recobanın yetenekleri dünyadaki bir çok futbolcudan fazla ama kendisi inanılmaz sorunlu yani bn recobanın olumlu olacağını tamin etmiyorum bn tomasson u çk istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok kardeş patlayamazlar bunlar anca sıkmayı biliyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa iyi bi gözlemleme neden olmasın olabilir.

Transferde fırtına gibi esen ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın yeni hedefinin Arjantinli Saviola olduğu iddia edildi..

Sarı Kırmızılıların gol yollarında Ümit Karan'ın yanına bir partner aradığı ve bu bölgeye de Barcelona'da Henry'nin transferinden sonra tamamen gözden düşen Saviola'nın adı geçtiği öğrenildi..

25 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak oynamış ve UEFA Kupası sevinci yaşadıktan sonra burada gösterdiği performansla yeniden Barcelona'ya dönmüştü.. Eto'o'nun sakatlığında sık sık yer bulan Saviola, bu şansını iyi kullanmasına rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramadı..

Transferde yeni sezon öncesinde Henry'i renklerine bağlayan Katalan ekibinden ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcünün bir çok talibi var.. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde İspanya'da bir yerel radyonun haberine göre Saviola çoktan Real Madrid'e imza attı..

Real Madrid ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan Saviola'nın menajeri Alfredo Cabrera ile irtibata geçen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve aşama kaydettiği gelen haberler arasında..

Öte yandan bir diğer söylentiye göre GSTV'de Saviola ile ilgili bir tanıtım kasetinin hazırlandığı ve bu oyuncunun gelişi için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

saviolanın real madrid e gideceğini düşünmüyorum bnde bir yerden duymuştum bu saviolanın frmalarının ble hazırlandığını falan ama ne kadar doğru onu bilemem insallah saviola gelir lincolnden sonra saviola da geleblir neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Afonso Alves, Altın Ayakkabı'yı ucu ucuna kaçırdı. Peşinde bir sürü klüp vardır. Ha, Fener alabilir mi? Bence alabilir. En azından Adriano'dan daha mümkün.
    Yine alamaz

He Saviola hem Recoba gelse, Recoba kanatlardan birinde oynasa....

imzadan sonra görüsmek üzere hayırlı imzalar herkese)))))

Ben simdi okuldayim,, birisi canli yayin linkini verebilirmi?/?

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. Transfer büyük ihtimalle yarına yetişemeyecek. Yani Kalli'nin istediği vakitte bitmeyecek. Önceki sayfalarda gelcek forvet oyuncusunun 30'lu yaşlarda olduğu söyleniyordu.Bütün gece düşündüm düşündüm aklıma bir tek Recoba geldi. Nedenini söyliim.
    1- İsmi geçenler arasında Lincoln'ü gölgede bırakacak kimse yok (Saviola'yı katmıyorum )
    2- 27'sinden sonra kampa formda bir isim gelmeli. Recoba en güçlü aday. Çünkü kendisi Copa America'da Uruguay'ın değişmez oyuncularından. Bu nedenle Kalli bu transfere sıcak bakabilir.
    3- Recoba'da artık ilk 11'de oynamak istediğini belirtmişti.

Neden olmasın ne isimler geziyor ortalıkta. Ayrıca bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Recoba'nın da sözleşmesi bitiyor. Bu isime dikkat RECOBA ileriki günlerde gazetelerde çıkarsa şaşırmayalım
    Valla bence yarini gecse bile kalli yok dese bile transfer olur.Dun gs tv de levent tuzemende dedi 2 kisi daha var diye.Galatasaray bu sayede sponsorlardan para alipn reklam yapiyor.forma satiyor.Alirlar kalli oynatirmi bilmem.Ama isin ticari boyutnu dusunerek alirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by welet View Post
    Yine alamaz
    onu alamaz,bunu alamaz ee kimi alacak peki?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by welet View Post
    Yine alamaz
    Alırız R.Carlos'u alırız..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

alabilirsek iyi olur........

showPicture("6/26/2007 12:53:51 AM",0,0,0,15329003,3

karşılama töreni çok güzeldi

Ben umutlu değilim... Zor transfer yapmamız... Bu transferlerle giricez heralde sezona sadece....

* Tello
    * Rüştü
    * M.Yozgatli

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok ya o kadar da değiL.Transfer kesin yapıcaz iki yabancı kesin aLıcaz ama bunLar ne zaman oLucak biLmiyoruz tabi.Umarım avrupa kampına transferLer bitmiş oLarak gideriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    onu alamaz,bunu alamaz ee kimi alacak peki?
    Alfonso Alves o Hollanda daki oyuncuydu galiba Chelsea-Manu kapışıyo adam içiN... AdriaNo da gelmicem demiş... Daha dorusu kalmak istiyom demiş...
    Onu alamaz bunu alamaz değil... Onun elinden bu oyuncuları alıcaklar var... Yoksa tabiki alır FB...

Galatasaray'ın uzun çabalar sonrası Schalke'den transfer etmeyi başardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln, törenle resmi imzayı atıyor...
    Lincoln için Florya'da imza töreni düzenleniyor. Basın önüne çıkan Lincoln kendisini resmen Galatasaraylı yapan imzayı attı.

Lincoln basın toplantısında konuşuyor:

"Çok büyük bir takımın formasını giyeceğim için çok mutluyum. Büyük gurur duymaktayım.

İnanılmaz etkilendim. Büyük camiaların taraftarları byükmtür. İlk defa bu kadar büyük bir ilgi gördüm. İnanılmazdı.

Necati'ye 10 numaralı formayı verdiği için teşekkür ediyorum. Numaram ne olursa olsun önecilke iyi oynamak istiyorum. Hagi'den bahsediyorsak inanılmaz bir futbolcuydu.

Ben burya oyanabileceğim en iyi futbolu oynamak için geldim.

Dünki karşılama güzeldi... Taraftar bayağı çoştu... Saviola galiba düşmüş transferi çok para istemiş...

Mesaj Yetkileri