Sayfa 192 / 480 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
5,731 ile 5,760 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aurelio niye geldi bence fink gidiyor işte holoskoda gidince gelsin 2 yabancı+sivok

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?
    Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.

Klose'yi hiçbir yerde görmedim.Zaten Almanya'ya da Almeida en iyi ihtimalle Gomez için gidildiğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

eger aurelio eski formundaysa ve schuster tek önliberolu sistemle devam etme niyetindeyse aurelio ernsti keser

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.
    Ben ezeli takımdan geldi diye demiyorum. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyordu Bjk taraftarı. Türk futbolunun önünü kestiğimiz söyleniyordu. O açıdan dedim. Sonuçta aurelio formanın hakkını verir. Taraftar da bağrına basar. Ayrıca Aurelioyu biz nasıl yabancıya takılmamak için Türk futbolunu zarara uğratmışsak aynı şeyi şu an Beşiktaş yapıyor. Demek istediğim bu. Büyük konuşmamak lazım.
    TariboWest

Klose gelmez. Almanya dışına çıkacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Robinho ne oldu beyler gelişme varmı..?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hep aynı gündüz olumsuz gece bizde.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Eğer Beşiktaş sağ bek ya da stoper de alırsa ligin en büyük favorisidir. Oyuncu kalitesi geçen seneye göre 2 kat arttı.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hep aynı gündüz olumsuz gece bizde.
    Bu gece muhabbet edilirken duydum aurelio olmuş heralde..
    Robinho'da sponsor okey dedikden sonra geliyormuş.?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Koray Aslan Şu adamı almalıyız. Sponsor zaten Erdoğan Demirören. Benimde aklım bu haberleri almıyor , sponsor zaten bir şekilde Demirören'in kendisi sayılır. Sponsordan onay çıkmaması nasıl oluyor acaba... Bazen diyorumki hatta bugün buraya da yazdım akşamüstü , acaba Aurelio'ya gelecek tepkileri azaltmak için mi Robinho'yu bu haberlerle sürekli ertelediler acaba... Eğer böyle birşey varsa gerçekten çok zekice olur. 1 taşla 2 kuş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Her gece isten gelip ilk actigim konulardan biri oluyor Gel artik Robinho yorma beni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aurelio ilginç bir transfer , ernst ve necip varken gereksiz duruyor , eğer necip'i yedek bekleticekse Fenerli olarak , çok üzülürüm , o çocuk oynamayı hakediyor

Necip'in geçen senenin son maçında attırdığı gol hala gözümün önünde.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Beşiktaş Real Betis'te forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio ile iki yıllık sözleşme yaptı. Türk statüsünde forma giyen Aurelio ile yarın resmi sözleşme imzalanacak.Aurelio Çarşamba günü Finlandiya'yageçerek Helsinki maçını da tribünden izleyecek.
    Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aurelio ilginç bir transfer , ernst ve necip varken gereksiz duruyor , eğer necip'i yedek bekleticekse Fenerli olarak , çok üzülürüm , o çocuk oynamayı hakediyor
    nokta atışı gibi bence ernst necip guti tabata mehmet aurelio 5 oyuncu bu uzun maratonda göbeğin yükünü taşıyacaklar

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Matias Delgado'nun gidişiyle birlikte Kartal'da yabancı sayısı 10'a düşerken, Rodrigo Tabata'ya da ciddi teklif gelmesi, Fink'in takımda kalabileceği anlamına geliyor. Schuster'in fazla şans tanımamasına rağmen, Alman oyuncu çalışmalarını aksatmamış ve profesyonel tavırlarıyla alkış toplamıştı. Fink, "Kulübümle bir senelik sözleşmem var. Transfer dönemi kapanmadan son kararı vereceğiz" yorumunu yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aurelio nokta transfer olmuş. Necip açısındanda çok büyük sorun olacağını sanmıyorum Schuster sık sık rotasyon yapan bir hoca zaten bunun sakatlığı, kartı derken bence yeterli oynama fırsatını bulacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyen Beşiktaş taraftarları ne diyor bu işe gerçekten merak ediyorum.Transfer hakkında ki düşünceme gelirsek Fenerbahçe eskisi hangi futbolcu Beşiktaş'a faydalı oldu ki bu olsun diyorum.Necip iyi çalışarak formayı kapacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyen Beşiktaş taraftarları ne diyor bu işe gerçekten merak ediyorum.Transfer hakkında ki düşünceme gelirsek Fenerbahçe eskisi hangi futbolcu Beşiktaş'a faydalı oldu ki bu olsun diyorum.Necip iyi çalışarak formayı kapacaktır diye düşünüyorum.
    Rüştü bence faydalı oldu.Biraz daha eskiye gidersek Tayfur var. Aurellio'nun da faydalı olacağını düşünüyorum ben.En büyük avantajı yabancı kontenjanını işgal etmeyecek olması.En kötü rotasyonda kullanılır.Üstelik Fenerbahçe'ye para ödenmeyecek olması da bu trasnfere pozitif bakmama neden oluyor.Ben Aurellio'nun çok daha önceden beri alınmasını istiyordum.Robinho ile birlikte açıklanmasına gerek yok yani benim için.

Robinho ve Aurellio ile birlikte Klose'de gelirse müthiş olur gerçekten.Kadromuz sağ bek hariç çok iyi olacak böylelikle.Az kaldı artık transfer döneminin bitmesine.Heyecanla bekliyoruz bakalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Rotasyon için yerli olması sebebiyle iyi bir isim.Ancak Necip diyorum başka birşey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Aurelio'yu Türk yapıp Türk statüsünde oynatmak isteyen Fenerbahçe'yi protesto edip Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diye pankartlar açan Beşiktaş taraftarının tepkisini bende çok merak ediyorum.

Zira şuan yabancı kontenjanına takılmamak için Aurelio alınıyor. Fenerbahçe yıllar önce Beşiktaş adına yararlı bir iş yapmış meğerse de kimsenin haberi yokmuş.

hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizde de Marcio Nobre,"Mert" Nobre olmuştu. Taraftarın Aurellio geldikten sonra ona tepki göstereceğini sanmıyorum.İlk etapta bağırlarına da basmayacaklardır zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Aurelio'yu Türk yapıp Türk statüsünde oynatmak isteyen Fenerbahçe'yi protesto edip Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diye pankartlar açan Beşiktaş taraftarının tepkisini bende çok merak ediyorum.

Zira şuan yabancı kontenjanına takılmamak için Aurelio alınıyor. Fenerbahçe yıllar önce Beşiktaş adına yararlı bir iş yapmış meğerse de kimsenin haberi yokmuş.

hayırlısı olsun.
    Aslında Türk vatandaşı yapılması Fenerbahçe'den çok Fatih Terim'in inisiyatifiyle oldu diye hatırlıyorum. Fatih Terim'den böyle bir istek gelince kontenjanı açılacak olan Fenerbahçe de hayır demez tabii. Şimdi ekşisözlük'e baktım biraz da 180 derece dönenler de olmuş Aurelio'nun transferiyle. Eskiden malum kavga olayında Aurelio ile birlikte Fenerbahçe'ye sallanırken, Aurelio kendi takımlarına transfer olunca iki oyuncu arasında maçın sıcağıyla olmuş sıradan bir olay oluvermiş. Aynılarını o zamanlar Fenerbahçe tarafı söylerken farklı düşünülüyordu. İnsanlar çok garip.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aslında Türk vatandaşı yapılması Fenerbahçe'den çok Fatih Terim'in inisiyatifiyle oldu diye hatırlıyorum. Fatih Terim'den böyle bir istek gelince kontenjanı açılacak olan Fenerbahçe de hayır demez tabii. Şimdi ekşisözlük'e baktım biraz da 180 derece dönenler de olmuş Aurelio'nun transferiyle. Eskiden malum kavga olayında Aurelio ile birlikte Fenerbahçe'ye sallanırken, Aurelio kendi takımlarına transfer olunca iki oyuncu arasında maçın sıcağıyla olmuş sıradan bir olay oluvermiş. Aynılarını o zamanlar Fenerbahçe tarafı söylerken farklı düşünülüyordu. İnsanlar çok garip.
    Hocam böyLe diyorsunuz da kendinizde bunun normaL oLduğunu biLiyorsunuz eminim.Yani o zaman tepki oLmuş oLabiLir,ama o oyuncu sizin takımınıza geLince tepki koyarsanız adamın moraLi bozuLacak,takıma bir şey veremeyecek.Hangi taraftar ister bunu? İLLaki kabuL edecekLer.Ona bakaranız Q7 bir-iki sene önce İnönü'de son dakikada atıp tüm sahayı turLamamışmıydı? Ne yapacaktık protesto mu edecektik bu transferi?
    Tek istediğim cevabını baL gibi biLdiğimiz soruLarı sorarak hata arama/vurguLama eyLeminde buLanmayaLım.Lütfen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Hocam böyLe diyorsunuz da kendinizde bunun normaL oLduğunu biLiyorsunuz eminim.Yani o zaman tepki oLmuş oLabiLir,ama o oyuncu sizin takımınıza geLince tepki koyarsanız adamın moraLi bozuLacak,takıma bir şey veremeyecek.Hangi taraftar ister bunu? İLLaki kabuL edecekLer.Ona bakaranız Q7 bir-iki sene önce İnönü'de son dakikada atıp tüm sahayı turLamamışmıydı? Ne yapacaktık protesto mu edecektik bu transferi?
    Tek istediğim cevabını baL gibi biLdiğimiz soruLarı sorarak hata arama/vurguLama eyLeminde buLanmayaLım.Lütfen.
    Beşiktaş taraftarı tabii ki sahiplenecektir Aurelio'yu. Benim vurgulamak istediğim, o zaman yaygara koparılırken o kavga ile ilgili, şimdi önemsiz denmesi. Sadece Beşiktaş taraftarıyla da ilgili değil aslında. Genel olarak bu davranışı sorgulamak düşüncesindeyim. Dün Fenerbahçeli, bugün Beşiktaşlı, yarın Galatasaraylı da yapacak benzer şeyi. Dün ak dediğine bugün kendi lehine durum sözkonusuysa kara diyecek.

Maalesef insanların olayları bu denli terse dönerek kendileri lehine neden yonttuklarının cevabını ben bilemiyorum, çözemedim hala. Evet, benim de yaptığım bu davranışın yanlış olduğunu biliyorum ve ısrarla bunun nedenlerini sorgulamak istiyorum, hata arıyorum. Ki bir daha yapmayalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Necip yedeğe çekilecek Fink'in sözleşmesi fesih edilecek. Rotasyonda da Uğur İnceman olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aurelio fenerdeki formunda ise çok yararlı bir transfer finkten çok daha iyi bir isim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş eskiden Fenerbahçe'de oynamış kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Beşiktaş eskiden Fenerbahçe'de oynamış kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor
    Yan, bu sözünle aklınca Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ölülerini topluyor mu demeye getiriyorsun ?

Mesaj Yetkileri