Sayfa 193 / 436 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
5,761 ile 5,790 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haber paylaşılabilir ama gelen yorum zaten nasıl bir hırsla bunu yazdığını gösteriyor.

Tahriklere kapılmaya gerek yok, mesela Osmanlı'yı yendiğimiz gibi yeneceğiz tarzı söylemi olduğu haberleri de dolaşıyor başkanlarının, tahrik edici şeyleri fazlasıyla yapacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin bir tarihi fark atması lazım bu takıma.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Habere bakmadan yoruma çok takıldım.Arif sana yakışmıyor böyle şeyler.

Fenerbahçe gereken cevabı fazlasıyla verecektir.Bu tarz takımlar yaptıkları çirkeflik ile kalır ancak..

Ayrıca ben o Dünya klübü olup her yerde tanınmamızı başka birşeye bağlıyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

7 yıldızlı şikeci değil. 7 yıldızlı şike depremi diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu sanki haberi ben yazmisimda ben sikeci demisimde olay benim uzerime yikiliyor oruç basiniza vurdu galiba benim aldigim yerde boyle yaziyordu o son yorum bana ait degil aldigim yerde oyle yaziyordu galiba yanlis anlasildim neyse. =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yahu sanki haberi ben yazmisimda ben sikeci demisimde olay benim uzerime yikiliyor oruç basiniza vurdu galiba benim aldigim yerde boyle yaziyordu o son yorum bana ait degil aldigim yerde oyle yaziyordu galiba yanlis anlasildim neyse. =)
    Kuzenim yazmış bence daha iyi bahane.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O zaman biz de twitter dan Galatasaray a hakaret eden herseyi Galatasaray sohbet alanında paylaşalım. Ne dersin ? Böyle savunma mı olur Allah askina ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yok yok eli kaymıştır arkadaşın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

anlamada sorun var galiba son yaziyi ben eklemedim aldigim yer ole yazmis o yanlislikla oldu ama haberin obur kismi 7 yildizli sikecilermi ne diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

istediginizi anlayabilirsiniz ha size laf anlatmisim ha karsimdaki duvara hadi selametle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

istediginizi anlayabilirsiniz ha size laf anlatmisim ha karsimdaki duvara hadi selametle.
    Sen bir açıklama yapmadan müneccimlerle bir münasebetimiz olmadığı için yazıyı senin yazıp yazmadığını nereden bilelim? Senin yazmadığını daha doğru kelimelerle ifade edebilirdin.

Ki bu 7 yıldızlı şikecilerle karşılaşacağız yazdığı da kesin değil ama bunu duymaktan ya da görmekten senin keyif aldığın muhtemel. Değilse de özür dilerim, böyle düşündüğüm için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ha baskasi paylasinca ornek dun vaslui baskaninin yazdiklarini ooo adama gununu gostercez rezil etcez tarzi mesajlar var ben paylastigimda ise yani romanya basininin yazdigini biz kotu oluyoruz bize yukleniyorlar nese rabbim kimseye fesatlik dusundurmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ha baskasi paylasinca ornek dun vaslui baskaninin yazdiklarini ooo adama gununu gostercez rezil etcez tarzi mesajlar var ben paylastigimda ise yani romanya basininin yazdigini biz kotu oluyoruz bize yukleniyorlar nese rabbim kimseye fesatlik dusundurmesin.
    Amin.

Hala anlaşılamayan bir durum var, paylaştığında o yazılmış yazı hoş değil, hoş olmayan yazıya da tepki gösteriliyor.

Yineliyorum, onu senin yazıp yazmadığını bilemeyiz biz, sanki çıkıp oruç başınıza mı vurdu gibisinden yine dalga geçer gibi bir açıklamayla bunu yaparsan yine anlaşılmak zor olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rumen basını bir haber yapmış Arif de eklemiş bir şey yok bunda.Bizzat basının yaptığı bir şey.GS için de böyle bir şey varsa ekleyin.Dün UEFA.com'da ilk sırada haberdi Fatih Terim röportajı.Onu koyun mesela.Arada çok fark var ama olsun

Bunca olaydan sonra böyle bir manşet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Rumen basını bir haber yapmış Arif de eklemiş bir şey yok bunda.Bizzat basının yaptığı bir şey.GS için de böyle bir şey varsa ekleyin.Dün UEFA.com'da ilk sırada haberdi Fatih Terim röportajı.Onu koyun mesela.Arada çok fark var ama olsun

Bunca olaydan sonra böyle bir manşet normal.
    Onunla alakalı haber zaten sitede paylaşıldı.

Rumen basını bizzat, öyle Türkçe bir cümle kullanmamıştır sanırım Aygün.

Ki o yazanın, o Türkçe kurulmuş cümle olduğu da kesin değil. Zaten amaç Rumen basının yazıp yazmaması da değil, amaç bundan keyif almak.

Sizler için demiyorum ama bu süreçte UEFA tüm takımları men etse, avrupada oynamayacağı için üzülmekten çok, Fenerbahçe'ye bunun için sürekli laf sokmanın keyfini yaşamak isteyenler de azımsanamayacak kadar çok, ne kadar bunu dile getirecek kadar mert olamasalar da.

Bunu görüyoruz, bir ara diğer ülke federasyonları başvuru yapıyor haberleri çıktığında da gördük, UEFA sopası her hafta düzenli olarak önümüze sunulurken de görüyoruz, şimdi FIFA sopası diye bir şey çıkartılmasında da görüyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haberde geçen cümle şöyle

"Cutremur cu blatişti de 7 stele "

cutremur = deprem, cu= ingilizcedeki "of" gibi ek, blatişti= şike

Burada gördüğünüz gibi şike depremi diyor haberde. Ama bizim güzide basınımız "deprem" kelimesini nereye koyacağını bilmiyor. Haberi şöyle yapıyor :

"Deprem! 7 Yıldızlı şikeci" Burada tamlama olan "cutremur cu blatişti" birden 2 ayrı cümle oluyor.

Buraya kadar alışkınız zaten medyanın yalanlarına, cahilliklere.

Esas rahatsız edici olan bu haberi büyük bir olaymış gibi taşıyan, son derece tahrik edici bir mesaj yazıp ben yazmadım internette gördüm gibi sığ bahanelere sığınan, "aa bakın size ne demişler xD, uefa.com'da da bizle ilgili haber çıkmıştı " anlayışındaki üyeler.

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Onunla alakalı haber zaten sitede paylaşıldı.

Rumen basını bizzat, öyle Türkçe bir cümle kullanmamıştır sanırım Aygün.

Ki o yazanın, o Türkçe kurulmuş cümle olduğu da kesin değil. Zaten amaç Rumen basının yazıp yazmaması da değil, amaç bundan keyif almak.

Sizler için demiyorum ama bu süreçte UEFA tüm takımları men etse, avrupada oynamayacağı için üzülmekten çok, Fenerbahçe'ye bunun için sürekli laf sokmanın keyfini yaşamak isteyenler de azımsanamayacak kadar çok, ne kadar bunu dile getirecek kadar mert olamasalar da.

Bunu görüyoruz, bir ara diğer ülke federasyonları başvuru yapıyor haberleri çıktığında da gördük, UEFA sopası her hafta düzenli olarak önümüze sunulurken de görüyoruz, şimdi FIFA sopası diye bir şey çıkartılmasında da görüyoruz.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.
    Ben diyorum şike depremi sen diyorsun şikeci diye anılmıyor musunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ya aklınız almıyor mu her ne kadar vurgu yapsalarda 7 yıldızlı şikeci diye kimse bir ibare kullanmaz. Bildiğiniz anlatım bozukluğu fakat. Sizin işinize geliyor. Gelmiyor diyorsanız da bizi inandıramazsınız. İnanmıyoruz. İşinize geliyor.

Yani herhangi bir yerde 7 yıldızlı şikeci diye bir başlık atılabileceğine inanıyorsanız o sizin sorununuz. Gerçekten böyle bir olduğuna inandı iseniz pes.

Türk gazetelerinde doğru yazan tek şey tarihtir.
    Haim Revivo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberde geçen cümle şöyle

"Cutremur cu blatişti de 7 stele "

cutremur = deprem, cu= ingilizcedeki "of" gibi ek, blatişti= şike

Burada gördüğünüz gibi şike depremi diyor haberde. Ama bizim güzide basınımız "deprem" kelimesini nereye koyacağını bilmiyor. Haberi şöyle yapıyor :

"Deprem! 7 Yıldızlı şikeci" Burada tamlama olan "cutremur cu blatişti" birden 2 ayrı cümle oluyor.

Buraya kadar alışkınız zaten medyanın yalanlarına, cahilliklere.

Esas rahatsız edici olan bu haberi büyük bir olaymış gibi taşıyan, son derece tahrik edici bir mesaj yazıp ben yazmadım internette gördüm gibi sığ bahanelere sığınan, "aa bakın size ne demişler xD, uefa.com'da da bizle ilgili haber çıkmıştı " anlayışındaki üyeler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aynı haberin alt satırlarında "Atatürk'ün Takımı" ibaresi de var ama #hasir6

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aynı haberin alt satırlarında "Atatürk'ün Takımı" ibaresi de var ama #hasir6
    İnsanlar işlerine gelen kısımları alıyorlar.

Ben artık alıştım bu tarz durumlara sanki ayrı ülkenin takımlarıyız Fener'e olsun, Beşiktaş'a olsun yapılan yorumlarda rakip takımlarda destek veriyorlar.Hangi ülkenin topraklarında olduğumuz düşünülmüyor.

Temsil edilen bayrak bir iken bunlar hoş değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dünyanın yarısı bizi Arap sanıyor mesela bu beni, şikeci anılmaktan daha fazla rahatsız eder ama bir şey değişiyor mu?

Ya da Juventus'un, Milan'ın şikeci olarak anılması burada bir şey değiştiriyor mu? Juventus gidip liginde şampiyon oluyor, Milan gidip ŞL'yi kazanabiliyor ve bu takımları destekleyenler de dünyanın dört bir yanında yer alıyor, sadece İtalya'da kendi şehirlerinde değil.

Dünyanın yarısı yine hindi diye dalga geçiyor bizimle ama değişen ne?

Rumen basının haberi, şike depremi şeklinde. Sonrasında yazılan yorum art niyetli, bunu ne kadar ciddiye alırsın?

Fenerbahçe'ye yüklenilmemesinden bahsetmedim, Fenerbahçe ile geçilecek dalganın keyfi, gidememenin üzüntüsünü unutturur anlamında yazdım, benim fikrim bu yöndedir.

Tabi bu arada kendini çok akıllı sandığın için özenle seçtiğin kelimelerle kurduğun cümleler karşı salağa yatayım, anlamamış gibi yapayım da, sen o keyfi yaşayama.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ?
    ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER sayesinde anılıyoruz aziz yıldırımında bu durumda katkısı var tabiki.
    Bakın gidin twitterden facebooktan herhangi bir yerde BALYOZ davası ile ilgili bir haber paylaşın hemen herkes özel yetkili mahkemelere saldırır allah o savcının belasını versin derler fakat şike davası ile ilgili birşey paylaşın bakın insanlar nasıl 180 derece dönüyorlar.Savcıya mahkemeye övgüler adalet sağlandı gibi laflar gırla gidiyor.

Bu iki davanın ortak noktası sadece savcısı mahkemesi değil bir de savunucuları var başta taraf gazetesi yazarları rasim ozan kütahyalı,mehmet baransu ve diğer yazarlar bunlara ek olarak talip doğan karlıbel gibi dolandırıcılıktan hüküm giymiş yüzlerce dolandırıcılık olaylarına karışmış biri var.Bunda bir bit yeniği yok mu sizcede ?.Ammann ne uğraşıyon ki fener yıllardır şike yapıyor diğer kulüplerimiz tertemiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

7 yıldızlı şikeci değil o başka bişey yanlış yazılmış orada. Doğrusunu anlayan anladı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"fransız"lar kadar olsaydık zaten en başta , trabzon gitmeyi kabul etmez , birbirimizle dalga geçmeye "çalışmaz" , geçen sene şampiyonluk değil , kümede kalma yarışındayken , kalkıp alakası bile yokken olayla , taraftarı , yöneticisi , şikayet mektuplarıyla , sırtından vurmaya çalışmazdı birileri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...
    Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?
    Ben o yazıyı görmedim dostum o yüzden ne yazdığını bilmiyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)
    Romanya basını da 7 yıldızlı şikeci demiyor sen hala diyorsun ben mi dedim

Mesaj Yetkileri