Sayfa 194 / 220 İlkİlk ... 94144184192193194195196204 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk idmanını 10 bin kişi izlemiş. Quaresma kim yeaaa?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresme onun ayak bilegini yesin aman uzak olsun bizden
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

quaresma oynardi oynardida basin ve hocalarin kurbani oldu bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Porto tekrar Quaresma'yı parlatıp iyi bir paraya satarsa yok artık derim. Gerçi onun için almamışlardır herhalde.Hem yaşı hem de geçmişi nedeniyle çok zor bir şey çünkü bu dediğim.

Quaresma'nın bizden gönderiliş şekli çok saçma bir şekilde gerçekleşti malesef.Yeterince yararlanamadan gitti ama bu durumda kendisinin de hataları var tabii.Neyse artık olan oldu,ileriye bakmamız lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Aga buradan atıp tutuyorsun Quaresma hakkında ama Facebook'ta beğenmekten de vazgeçmemişsin.

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Porto'ya gitti tekrar ve Fikret Orman var başımızda. Daha ne kadar uzak olacak ki zaten Görkem?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aga buradan atıp tutuyorsun Quaresma hakkında ama Facebook'ta beğenmekten de vazgeçmemişsin.

Adam araştırmış Hemen hallediyorum bu olayı!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam araştırmış Hemen hallediyorum bu olayı!
    Hehe,yok ya sağ taraftaki arkadaş ve sayfa önerme kısmında dikkatimi çekti tesadüfen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hehe,yok ya sağ taraftaki arkadaş ve sayfa önerme kısmında dikkatimi çekti tesadüfen.
    Hallettim o işi pampa
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Sezer Öztürk Almanya'da bıçaklandı!

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün, Almanya'da bıçaklandığı öğrenildi.
    Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Sezer Öztürk (28), devre arasında verilen arada tatil için gittiği Almanya'da karıştığı bir kavgada bıçaklanarak yaralandı. Sezer'in kuzeniyle eğlenmek için gittiği barın çıkışında birkaç kişiyle tartıştığı ve hafif bıçak darbesi alarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Beşiktaşlı futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adamın başına gelmeyen kalmadı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçmiş olsun, inşallah futbolunu etkileyecek çok mühim bir şeyi yoktur!

Ayakta müdahalesi yapılmış.İlk söylenene göre durumu iyi.Bu sezon bir türlü doğrultamadı kendisini , etme bulma dünyası.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bence bukadar belanın bir adamın başına gelmesini sorgulamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen Ntvspor'da şiir gibi konuşuyor maşallah. Çok umutluyum geleceğe dair. Biraz sabır sadece..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Önder Özen hakkaten harika konuştu.Tepkisini de çok güzel ortaya koydu helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tarz konuşmalar ne zaman olsa geleceğe dair umutlanıyor ve heyecanlanıyorum ama sonuç ne oluyor, koca bir hiç. Sıkıldım boş umutlara kapılmaktan. Takım kötü giderken başkan çıkıyor bizleri gaza getirici konuşmalar yapıyor, ya da Önder Özen gibi konuşmalar yapıyor. Tabi bunlar hoş şeyler, bizi umutlandırıcı şeyler ama artık ben icraat görmek istiyorum. Yıllardır sabır taşına döndük. Kusura bakmasınlar ama artık gaza gelmiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seyrettim şimdi programı.Gerçekten çok güzel konuştu.Futbolun böyle bir adama teslim olması gerçekten büyük bir şans bizim için.Gelecek için ben de umutluyum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların merakla beklediği Ronaldinho transferinden stat konusuna kadar birçok konuda Lig TV 'ye özel açıklamalar yaptı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret...ci-aciklamalar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baba bu çok iyi ya Çok seviyorum bu adamı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Dun Portekizli müşterimle futbol muhabbeti yapıyorduk.
    Bruma'dan falan konuşurken konu Quaresma'ya geldi.
    Dediği aynen şu;
    "Bak mesela Quaresma. Ronaldo'dan cok daha yetenekliydi ama Ronaldo kadar çalışmadı. Onun kadar çalışsa belki de Ronaldo yerine şimdi o olurdu."

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dun Portekizli müşterimle futbol muhabbeti yapıyorduk.
    Bruma'dan falan konuşurken konu Quaresma'ya geldi.
    Dediği aynen şu;
    "Bak mesela Quaresma. Ronaldo'dan cok daha yetenekliydi ama Ronaldo kadar çalışmadı. Onun kadar çalışsa belki de Ronaldo yerine şimdi o olurdu."
    Bende şu meseleyi anlamıyorum , neye göre karar veriyorlar Ronaldo'dan yetenekli olduğuna ?

İkisi zaten kıyaslanmaz da şuan , gençken daha mı yetenekliymiş nereden biliyorlar

Genelde hep aynı muhabbet oluyor Sergende çalışsa yok Barca'da oynarmış Real'de oynarmışta , keşke çalışsalardı da görseydik bizde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bende şu meseleyi anlamıyorum , neye göre karar veriyorlar Ronaldo'dan yetenekli olduğuna ?

İkisi zaten kıyaslanmaz da şuan , gençken daha mı yetenekliymiş nereden biliyorlar

Genelde hep aynı muhabbet oluyor Sergende çalışsa yok Barca'da oynarmış Real'de oynarmışta , keşke çalışsalardı da görseydik bizde
    İkisi de 2001-2003 arasında Sporting Lizbon'da oynamışlar ve Quaresma'nın oynadığı maç sayısı neredeyse Ronaldo'nun 3 katı.(65-25) Bu dönemdeki gözlemine dayanarak söylemiş olabilir portekizli arkadaş. Gerçi bu durumda Ronaldo'nun 2 yaş genç olmasının da etkisi olabilir.

2003'ten sonra Ronaldo Manchester'a,Quaresma Barcelona'ya gitti.Quaresma 1 sezon sonra ülkesine geri dönerken,Ronaldo Manchester'da 6 sezon boyunca bir efsaneye dönüştü.Burada bence 2 faktör önemli,birincisi Ronaldo'nun çok çalışkan bir oyuncu olması,ikincisi de Ferguson gibi bir hocayla çalışması.

Quaresma'nın gönderilme şekli bu yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan birisi.Sırf egoları uğruna harcadılar adamı.Tabii burada tek hatalı yönetimde değildi.Quaresma profesyonel davranmadı Beşiktaş forması giydiği dönem boyunca.Bu da sonunu hazırladı.Zaten en büyük eksisi bu.Böyle olmasa o yaşta bizde forma giymezdi,bu da bir gerçek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İkisi de 2001-2003 arasında Sporting Lizbon'da oynamışlar ve Quaresma'nın oynadığı maç sayısı neredeyse Ronaldo'nun 3 katı.(65-25) Bu dönemdeki gözlemine dayanarak söylemiş olabilir portekizli arkadaş. Gerçi bu durumda Ronaldo'nun 2 yaş genç olmasının da etkisi olabilir.

2003'ten sonra Ronaldo Manchester'a,Quaresma Barcelona'ya gitti.Quaresma 1 sezon sonra ülkesine geri dönerken,Ronaldo Manchester'da 6 sezon boyunca bir efsaneye dönüştü.Burada bence 2 faktör önemli,birincisi Ronaldo'nun çok çalışkan bir oyuncu olması,ikincisi de Ferguson gibi bir hocayla çalışması.

Quaresma'nın gönderilme şekli bu yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan birisi.Sırf egoları uğruna harcadılar adamı.Tabii burada tek hatalı yönetimde değildi.Quaresma profesyonel davranmadı Beşiktaş forması giydiği dönem boyunca.Bu da sonunu hazırladı.Zaten en büyük eksisi bu.Böyle olmasa o yaşta bizde forma giymezdi,bu da bir gerçek.
    Sorun Bjk yönetiminde değil bence de adam sonuçta gittiği hiç bir takımda istikrarlı kalamadı , Chelsea - İnter - Barca gezmediği takım yok .

Ferguson'la çalışması da şanstı Ronaldo için dediğin gibi , Ronney olsun , Ronaldo olsun hep genç yaşlarında alıp yetiştirdi adam , bırakıp gitti bide şimdi bak Manchaster'in haline .

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Manchester United Menajeri Alex Ferguson'ın listesinde, Cristiano Ronaldo'dan önce Quaresma yer alıyordu. Sporting Lizbon'un 2003 yılında Manchester United'la oynadığı hazırlık maçı ise Quaresma için dönüm noktası oldu. Bu maçta üstün bir performans sergileyen C. Ronaldo, Ferguson'ın dikkatini çekmeyi başardı ve İngiltere bileti almaya hak kazandı.

Adamın listesinde zaten Quaresma varmış yetenekli olmasa zaten giremezdi Ferguson'un listesine ama adam Ronaldo'yu aldığına göre o zamandan anlamış demek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gönderilmesi demedim,gönderilme şekli dedim zaten. He bana gönderilmesi de yanlıştı.Geçen sezon faydalanabilirdik Quaresma'dan ama işte karşılıklı iki tarafın tavırları olayı buralara getirdi.Olan oldu,artık önümüze bakmamız gerekiyor.
    So what?
    Saike

@benzema35

Koltuga dayanarak söyledi
    Fikir belirtti adam yani böyle düşünüyor. Bu bir gerçekliktir değildir diyemeyiz ama adam böyle düşünüyor, ikisinin de gençliğini stadtan seyretmiş bir fanatik Sportingli kendisi.
    Onun fikrini paylaştım sadece. Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?

Ferguson bak akıllı adammış dogrsunu almış yorumuna da katılmıyorum.
    Ferguson geleceği görüp hmmm Quaresma çalışmaz Bjk'da oynar Ronaldo süper dunya yıldızı olur en iyisi bunu alayım ben demiyor yani

Listesinde quaresma var. Sporting lizbon ile hazırlık maçı yapıyorlar. O dönem maçı da TRT 1 vermişti. Ronaldo duman ediyor Man Utd.'ı Scholes önderliğinde futbolcular gidip Ferguson'a bu çocugu mutlaka almamız gerekiyor diyorlar.

Transfer hikayesi böyle gelişiyor her yerde de yazan Ferguson tarafından da dogrulanan bir gerçek mesela bu.

Dipnot: Hatta maçı ben de izlemiştim lisedeydim. Bizim sınıftan arkadaşlar da izlemişti. Olm akşam Ronaldo diye bir cocuk vardı gördünüz mü geyikleri dönmüştü.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @benzema35

Koltuga dayanarak söyledi
    Fikir belirtti adam yani böyle düşünüyor. Bu bir gerçekliktir değildir diyemeyiz ama adam böyle düşünüyor, ikisinin de gençliğini stadtan seyretmiş bir fanatik Sportingli kendisi.
    Onun fikrini paylaştım sadece. Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?

Ferguson bak akıllı adammış dogrsunu almış yorumuna da katılmıyorum.
    Ferguson geleceği görüp hmmm Quaresma çalışmaz Bjk'da oynar Ronaldo süper dunya yıldızı olur en iyisi bunu alayım ben demiyor yani

Listesinde quaresma var. Sporting lizbon ile hazırlık maçı yapıyorlar. O dönem maçı da TRT 1 vermişti. Ronaldo duman ediyor Man Utd.'ı Scholes önderliğinde futbolcular gidip Ferguson'a bu çocugu mutlaka almamız gerekiyor diyorlar.

Transfer hikayesi böyle gelişiyor her yerde de yazan Ferguson tarafından da dogrulanan bir gerçek mesela bu.

Dipnot: Hatta maçı ben de izlemiştim lisedeydim. Bizim sınıftan arkadaşlar da izlemişti. Olm akşam Ronaldo diye bir cocuk vardı gördünüz mü geyikleri dönmüştü.
    'Koltuga dayanarak söyledi ' 1 dk sonra jeton düştü koptum

Valla o maçı izledim 9 yaşındaymışım , Ronaldo'yu Manudayken izlemeye başladım ilk ,

şimdi baktım o maça duman etmiş manunun savunmayı

'Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?' => Bende zaten bunu söylemeye çalışmıştım ilk mesajımda

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Gönderilmesi demedim,gönderilme şekli dedim zaten. He bana gönderilmesi de yanlıştı.Geçen sezon faydalanabilirdik Quaresma'dan ama işte karşılıklı iki tarafın tavırları olayı buralara getirdi.Olan oldu,artık önümüze bakmamız gerekiyor.
    Yanlış okumuşum o zaman

Gerçi bu adama Fernandes'e verilen şans verilse daha iyisini de yapabilirdi bence .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...konun-turkcesi

bu adam neden türk yapılmıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammed muazzam bir gol atmış bugün ki maçta. Bir de aynı şekilde direkten dönen topu var.

Mesaj Yetkileri