Juve Muve İNter Milan hepsi şike arkadaşlar İtalyan futbolu bundan sonra izlenmez izlenmeyecektirde.
Juve Muve İNter Milan hepsi şike arkadaşlar İtalyan futbolu bundan sonra izlenmez izlenmeyecektirde.
italyan futbolu böyle şeyleri sindirir, lafı bile olmaz![]()
Serie A'da bir sezon daha başlıyor.Şüphesiz bu sezon Serie A'da seyredilecek en önemli oyunculardan biri de Ronaldinho olacaktır.Şampiyonluk yarışı İnter-Juventus-Milan arasında geçer,Bu 3 takımın arasında oynayacağı maçlar şampiyonu belirler diye düşünüyorum.
favori malesef inter, juventus umarım interi zorlar ve şampiyon olur.1-inter 2- juventus gibi.ama juventus olursa muhteşem olur.![]()
Gilardino'dan çok umutluydum geldiğinde ama maalesef beklentileri karşılayamadı ve gitti.Umarım Fiorentina'da başarılı olur..
So what?
Saike
Lippi'yi herkes seviyor
İyi olanı yaptı bazen yenilik iyidir.. Fiorentina'da Pazzini-Mutu ile uyum içinde olursa çok gol atar ...
40 kusur macta 10 gol atarsan kacinilmaz olur elbet.
Inter ilk kez Mourinho sayesinde iyi transferler yapmaya başladı.
gilardino milan'ın oyuncusu değil ama kadrodaki en iyi forvetti.
bence milan çok arayacak gilardinoyu.bu sene çok iyi işler yapabilirdi.
belkide şamp. liginde oynamak için takımdan kendi ayrılmıştır orasını bilemem.
Milan bu sene kümede kalsın yeter..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Milan'ın yıldızı Kaka, tendonlarındaki problem nedeniyle sezon öncesi hazırlıklarına devam edemeyecek.
Milan'ın resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre; geçen yıl FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü alan Kaka, kronikleşen sakatlığından kurtulmak üzere tedavi görecek. Sol dizindeki rahatsızlık nedeniyle bir uzman doktor gözetiminde tedaviye tabi olacak. Brezilyalı futbolcu, bu sakatlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde oynanan Sevilla maçı kadrosundan da çıkarılmıştı.
Geçen sezonun önemli bir bölümünü kaçıran Kaka'nın bu sezon da aynı problemi yaşamaması için ciddi bir tedavi süreci yaşayacak. Bu süreç boyunca takımdan ayrı kalacak olan yıldızın yanı sıra olimpiyatlara katılacak olan Pato ve Ronaldinho ile yine sakat olan Borriello ve Inzaghi'nin yokluklarında Milan'ın ne kadar iyi bir biçimde sezona hazırlanabileceği önemli bir soru işareti
goal.com
Juventus'un genç defans oyuncusu takımın yeni transferini övdü.
Arsenal ile oynanan ve Juventus'un 1-0 kazandığı Emirates Kupası maçından sonra Juventus Tv'ye konuşan Chiellini defastaki yeni transfer Olof Melleberg ile her geçen gün daha iyi anlaştıklarını söyledi.
Chiellini, " Mellberg takıma katıldığından beri iyi bir uyum sağladık. Özellikle kafa toplarında çok iyi ve görünen o ki gelen hava toplarında kafayı ilk hep ikimizden biri vuruyor. Umarım bu uyumumuz artarak devam eder." dedi.
Chiellini sözlerini bugünkü Arsenal maçında sırf kendisi ve Mellberg'in değil tüm defans oyuncularının çok iyi oynadığını söyleyerek bitirdi.
goal.com
Milan’ın asbaşkanı Adriano Galliani, Massimo Ambrosini’nin bu sezon defansın ortasında oynayabileceğini söylerken Andrea Pirlo gibi bir dönüşüm süreci yaşayabileceğini belirtti.
Kırmızı-siyahlılar Kaka, Filippo Inzaghi, Alexandre Pato ve Alessandro Nesta gibi oyuncularının sakatlıklarıyla kadro sıkıntısı çekiyor. Milan’ın savunmadaki seçeneklerinin azlığı birçok kesimin dikkatini çekerken Nesta ve Paolo Maldini’nin savunmadaki ilk isimler olduğu düşünülüyor.
Buna rağmen “Danielle Bonera, Diago, Dario Simic ve Paolo Maldini gibi orta sahada oynayabilen birçok savunma oyuncumuz var” diyen Galliani bu konuda rahat bir görüntü çizdi.
Milan’ın transfer gurusu aynı zamanda kariyeri boyunca orta sahada oynayan Ambrosini’nin de acil durumlarda defansa çekilebileceğini belirtti. Gücü ve hava hakimiyeti olan 31 yaşındaki futbolcu oyunu okuma kabiliyeti ile de bir defans oyuncusunun sahip olması gereken her özelliğe sahip.
Cesenalı eski futbolcunun savunmaya çekilmesinin Pirlo’nun atağa dönük orta saha mevkiinden oyun kurucu mevkiine çekilmesinde olduğu gibi başarıyla sonuçlanacağını düşünen Galliani, “Carlo Ancelotti’ye Ambrosini’yi defansta dene gibi bir öneri yaptım. Ambrosini’nin mükemmel bir defans olacağını düşünüyorum çünkü havada güçlü ve çok zeki. Onunla bu konuda konuştuk o da buna hazır” diye konuştu.
goal.com
Bonera ve Simic'in orta sahada oynadigi nerede gorulmus? Ileride Dinho, Pato, Kaka gibi bi' hucum hattin var, defansta Nesta ve Zambro disinda dunya capinca adam yok. Sonra Ambro defans oynayacak ha.
Ne hale getirdiler Milan'i.
Bu Chiellini de Materazzi havasi goruyorum. Viola yillarindan beri bilirim, sol bekken de sert oynardi ama stoperde resmen hayvan gibi oynuyor artik.
Juventus'un yeni golcüsü Amauri, uluslararası kariyeriyle ilgili spekülasyonlara son noktayı koyarak, anavatanı olan Brezilya formasını giymenin her zaman en büyük hayali olduğunu açıkladı.
Azzurriler, geçtiğimiz yıl içinde Amauri'ye İtalyan Milli Takımı'nda oynaması için teklif yapmışlardı.
Fakat güçlü santrafor oyuncusu, İtalya için oynamaya istekli gözükmezken, Dunga'nın Brezilya'sından gelebilecek herhangi bir çağrıyı dört gözle bekliyor.
İtalya menajeri Marcello Lippi, eski Palermolu oyuncuya geleceğini netleştirmesi konusunda çağrı yapmıştı. Lippi ayrıca, İtalya'nın amaçlarına tamamen kendini adamamış birisinin kadrosunda yer bulamayacağını da belirtti.
Juventus'un dün akşam Londra'da aldığı 1-0'lık Arsenal galibiyetinin ardından Brezilyalı muhabirlere konuşan Amauri, gelecekle ilgili planlarını açıkladı:
"Kendi ülkemin milli takımında oynamak istiyorum. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim bu. İdolüm Romario ve kalbimde Sao Paolo sevgisiyle büyüdüm. Sarı-yeşil formayı giymek benim için büyük bir onur olur. Dunga da müthiş bir oyuncuydu. Şimdi kararı verecek olan kişi"
"İtalya? Öncelikle vatandaşlığa ihtiyacım var. Üç aydan önce elimde olmayacak bir şey. Eğer bu üç ay içerisinde Brezilya'dan bir teklif gelmezse, Gök Mavililer için oynamak da bir onur olur"
goal.com
Baya kaliteli bir isim.Bu yıl çağırır kanımca Brezilya
Milan 5yemiş yarezalet ya kalecisiz-defansız-menejersiz bu olur zaten...
Bi' mactan bunu diyorsaniz, HSV'den 3 yiyen Juve'ye ne demeli? Milan elbette bu kadroyla sampiyonluga oynayamaz bence de ama bu takimin formasini sahaya sursen ilk 5'e girer yine ; rahat olmak lazim.
bu takımı kurtaramaz
milanın önündeki tek engel ancelotti
Hazirlik maclarini ciddiye almamak lazim dedigim gibi. Eger ciddiye alacaksak HSV ile Chelsea arasindaki siklet farkini da dusunmek lazim. Veya Milan'in CL'yi veya Scudetto'yu aldigi zamanlarda da "top oynamadan ; cirkef bir sekilde" kazandigini soylerdi herkes ; bunu da dikkate alalim.
Ayni Milan 1 hafta once de TIM Cup'i aldi. Juve ve Inter'i gecerek. Ama ondan once de Serie C takimiyla 0-0 kaldi. Sadece Milan degil, dunyada bunun yuzlerce ornegi oluyor her sezon. Hazirlik maclarini ciddiye alip "Milan bu sene duser, Besiktas sampiyon, Spurs desen banko ilk 2'de vs" diyenlere pek iyi gozle bakmiyorlar bizim burada. Milan bu, elbette basarili olacaktir, bir kazanma gelenegi vardir. Sampiyonluk icin iddiali degilim fakat rahat olun diyorum sadece. Milan kolay kolay ilk 5'in altina dusmez. 2 sene once B'ye dusmek biraz yaralamis Juvelileri anlasilan. Pat diye kume dusuruyorsunuz koskoca camiayi.
1981 yılında 16 takımlı ligde 14. olan Milan gibi küme düşmüş olsalardı bu beni gerçekten yaralardı ama 80 yıllık tarihi olan ligde sadece 2 sezonu 12.sırada bitirip diğer yıllar 8.sıranın altını görmediler.
Hazırlık maçları konusuna katılıyorum.
Andrea Galliani Kalac'ın birinci kaleci olduğunu söyledi.
Önümüzdeki sezon inter-totodan gider UEFA ya Milan Anca Kalac kalede olursa...
Corriere Dello Sport’a göre Fiorentina Juventus’un Arjantinli ortasaha oyuncusu Sergio Almiron’u renklerine bağladı.
Adrian Mutu’nun sözleşmesini uzatan Fiorentina’da Pantaleo Corvino Juventus ile anlaşma sağlamak için görüşmelerde bulunuyordu.
Almiron için başlangıç bedeli olarak 400.000 € ödenecek ve Fiorentina oyuncunun haklarının yarısına sahip olacak. Bu transfer Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak isteyen Cesare Prandelli’yi oldukça memnun etti.
Arjantinli ortasaha oyuncusu Torino’daki hayatından bir türlü memnun olamadı ve geçen sezon oldukça eleştirildi. Zaten sezonun büyük kısmında da Monaco’da kirada kalmıştı.
İtalya’dan son gelen haberlere göre Almiron bugün sağlık kontrolünden geçecek ve daha sonra resmi sözleşmeye imza atacak.
Inter’in yeni transfer gözdesi Mirel Radoi oldu. Başarılı stoper San Siro’ya gelebilmek için Jose Mourinho engelini aşmak istiyor.
Steaua Brükreşli defans oyuncusu Inter’in son dönemlerde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Milano ekibinin transfer listesine girdi.
Jose Mourinho Marco Materazzi, Ivan Cordoba ve Walter Samuel’in yokluklarında Radoi’yi transfer etmesi için yönetime baskı yapmaya devam ediyor.
Corriere Dello Sport’a konuşan Radoi “Inter’i istiyorum çünkü çok önemli bir takım. Bu şansı geri çeviremem. Inter gibi bir takıma geçmek her futbolcunun rüyasıdır ve kariyerimin zirvesine çıkmış olacağım. Ayrıca orada Chivu da var” dedi.
Ancak Radoi’nin bu kadar istekli olması yeterli olmayabilir çünkü Mourinho transfer pazarına tekrar dönmek istemiyor.