Sayfa 196 / 220 İlkİlk ... 96146186194195196197198206 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRT1'de Stadyumda Önder Özen var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen'in icraatleri de, konuşmaları gibi olsaydı şu anda neler neler yapıyorduk kimbilir! Kendi kendine verdiği bir süre var, ben o süreye kadar sabretmeye devam edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzlerken ağzımın suyu akıyor ama işte...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Önder Özen'in icraatleri de, konuşmaları gibi olsaydı şu anda neler neler yapıyorduk kimbilir! Kendi kendine verdiği bir süre var, ben o süreye kadar sabretmeye devam edeceğim.
    Abi adamın elinde sihirli değnek yokki bir anda her şey mükemmel olsun.Maddi konuda şartlarımız belli,ona göre elinden geleni yapıyor işte adam.Önder Özen'i gönderip kimi getireceğiz bu pozisyona? Zaten Türkiye'de böyle bir pozisyonda olan adam yok,yeni yeni yerleşiyor bu kavram Türk futboluna.Bu konuda tecrübeli ve kendisini kanıtlamış birisi olsa diyeceğim ki tamam onu getirelim.(bu konuda İbrahim Altınsay'ı ayrı tutuyorum,olanları biliyorsun,bu görevi kabul etmesi mümkün değil) Velhasılı kelam,acele etmenin bir manası yok.Her sene şampiyon olmuyoruz zaten,bırak şampiyonluğu,sezon sonuna kadar şampiyonluğu bile kovalayamıyoruz bir çok kez.Zaman verelim şu adama,baktık olmuyor,o zaman zorlamanın manası yok diyip yolları ayırırız.O kendisine verdiği sürede (1.5 sene) bu işi yapıp yapamayacağını değerlendirmek sağlıklı olmaz bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen'in ve Fikret Orman ikilisinin beraber uzun vadede iyi işler yapacağına inanıyorum ben hala. Şu an ki yönetimleri biraz kısıtlı ilerliyor, sönük görünüyoruz evet. Sinir bozucu olabiliyor hatta. Beni bile hayal kırıklığına uğrattı ama 2-3 sene içinde ben sapasağlam bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Yeter ki Altınsay gibi Önder Özen'i de elimizden kaçırmayalım. Eğer Önder Özen'de giderse yine gerileme başlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi adamın elinde sihirli değnek yokki bir anda her şey mükemmel olsun.Maddi konuda şartlarımız belli,ona göre elinden geleni yapıyor işte adam.Önder Özen'i gönderip kimi getireceğiz bu pozisyona? Zaten Türkiye'de böyle bir pozisyonda olan adam yok,yeni yeni yerleşiyor bu kavram Türk futboluna.Bu konuda tecrübeli ve kendisini kanıtlamış birisi olsa diyeceğim ki tamam onu getirelim.(bu konuda İbrahim Altınsay'ı ayrı tutuyorum,olanları biliyorsun,bu görevi kabul etmesi mümkün değil) Velhasılı kelam,acele etmenin bir manası yok.Her sene şampiyon olmuyoruz zaten,bırak şampiyonluğu,sezon sonuna kadar şampiyonluğu bile kovalayamıyoruz bir çok kez.Zaman verelim şu adama,baktık olmuyor,o zaman zorlamanın manası yok diyip yolları ayırırız.O kendisine verdiği sürede (1.5 sene) bu işi yapıp yapamayacağını değerlendirmek sağlıklı olmaz.
    Ben bıraksın, çeksin gitsin falan demedim ki Şemsi. Çalışma şartlarını bilerek geldi zaten, her şeye hazırlıklıydı, neyin ne olduğunu da biliyordu. O yüzden, ben bunları görerek sabredeceğimi de söylüyorum. O 1,5 sene bittiğinde bu işi yapamıyorsa biz istemesek bile kendisi bırakıp gider zaten. Bunu kendisi de söyledi. Ayrıca, yönetimin de rahat çalışma ortamı sağlamadığını görüyorum hepsinin farklı türden açıklamalarıyla ve her işe burunlarını sokmalarıyla. Bundan ötürü şu aşamada Önder Özenle ilgili düşüncem, yönetim ve başkan için düşündüklerim gibi olamaz kesinlikle. İstediği çalışma şartları oluşmadığı için, kafasındaki plan yürümediği için de böyle olabilir. Bunu zamanla anlarız. Şu da var; o pozisyona İbrahim Altınsay olayının üzerine Önder Özen de giderse zor adam getiririz. Sportif direktör diye bir şey olmaz bir daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bıraksın, çeksin gitsin falan demedim ki Şemsi. Çalışma şartlarını bilerek geldi zaten, her şeye hazırlıklıydı, neyin ne olduğunu da biliyordu. O yüzden, ben bunları görerek sabredeceğimi de söylüyorum. O 1,5 sene bittiğinde bu işi yapamıyorsa biz istemesek bile kendisi bırakıp gider zaten. Bunu kendisi de söyledi. Ayrıca, yönetimin de rahat çalışma ortamı sağlamadığını görüyorum hepsinin farklı türden açıklamalarıyla ve her işe burunlarını sokmalarıyla. Bundan ötürü şu aşamada Önder Özenle ilgili düşüncem, yönetim ve başkan için düşündüklerim gibi olamaz kesinlikle. İstediği çalışma şartları oluşmadığı için, kafasındaki plan yürümediği için de böyle olabilir. Bunu zamanla anlarız. Şu da var; o pozisyona İbrahim Altınsay olayının üzerine Önder Özen de giderse zor adam getiririz. Sportif direktör diye bir şey olmaz bir daha.
    Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Önder Özen'in ve Fikret Orman ikilisinin beraber uzun vadede iyi işler yapacağına inanıyorum ben hala. Şu an ki yönetimleri biraz kısıtlı ilerliyor, sönük görünüyoruz evet. Sinir bozucu olabiliyor hatta. Beni bile hayal kırıklığına uğrattı ama 2-3 sene içinde ben sapasağlam bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Yeter ki Altınsay gibi Önder Özen'i de elimizden kaçırmayalım. Eğer Önder Özen'de giderse yine gerileme başlar.
    Fikret Orman branşları yönetimini profesyonellere bırakacağız sözünü uygulayana kadar,kendisi ve yönetimindekileri her işe burunlarını sokmayı kesene kadar ve her gördükleri kameraya atlayıp reklamlarını yapmaya bırakana kadar desteklemeyeceğim Fikret Orman'ı.Keşke İbrahim Altınsay başkanımız olsa.Eminim onun başkanlığında bu tarz şeyler kesinlikle olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.
    Bu saatten sonra gelecek sportif direktör Sergen Yalçın, Metin Tekin tarzı isimler olur; yani yine evlatlarımıza sarılırız. Başkası da kabul etmez böyle bir görevi. Söylediğim gibi Önder Özen'i, kendisine verdiği süre dolana kadar desteklemeye devam edeceğim. 1,5 yıl bazı şeyleri anlamak açısından çok da kısa bir süre sayılmaz neticede. Sana göre bu süre yeterli olmayabilir tabii, saygı duyarım. Umarım, her şey özellikle bu yazdan itibaren çok daha güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA - Jermaine Jones sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edildi. (via Atakan Kurt)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    SON DAKİKA - Jermaine Jones sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edildi. (via Atakan Kurt)
    Welcome to BJK!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Jones de gerçek Beşiktaşlı oldu, hayırlı olsun. 2 hafta uzak kalacakmış neyse ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abi böyle bir şey yok ya,yeni aldığımız adam bile daha sahaya çıkmadan sakatlanıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ufak bir ekleme yapacagim. Cunku Besiktas'in isi gercekten cok cok zor kisa donemde. Mayis ayi sonunda Besiktas'in bir yillik geliri, borcunun %61'i idi. Bu Fenerbahce'de %86, Galatasaray'da ise %110.

Yani kisacasi eger Besiktas butun bir yil hic bir harcama yapmasa (hic oyuncuya odeme yapmasa, hic oyuncu transfer etmese, hic deplasmana gitmese, hic mac yapmasa, forma satsa ama sattigi formayi bedavaya mal etse vs.) ama bir turlu butun gelirleri elde etse bile borc bitmiyor. Bunu iki yil ust uste yapsa ancak borclar bitecek.

Ayrica mevcut giderleri de gelirler karsilamiyor. Yani borc buyumeye devam ediyor (bu butun kuluplerde boyle gerci).

Besiktas bir ara donemde. Kaliteli transfer yapacak pek kaynagi yok. Bu nedenle de transfer yaparak cozum uretmek, eksikleri tamamlamak zor. Borclari asgari seviyede odeyip, olabildigince ucuz maliyetli bir takim kurarak idare etmek zorunda. Finansal acidan rakiplerini gecemiyorsan, onlari baska turlu gecmeye calisacaksin.

Sonucta futbol'da kazanmanin, basarili olmanin, tek bir yolu yok. Su anda bence Besiktas'in en cok ihtiyaci olan istikrar. Ve ozellikle teknik kadro istikrari ve dogru planlama.

Galatasaray'in finansal zorluk cektigi donemde Adnan Polat istikrarli bir yolu secmek yerine taraftari heyecanlandiracak transfer yapip durdu. Surekli teknik direktor degistirdi. Halbuki finansal zorlugun oldugu donem, Galatasaray'in en istikrarli olmasi gereken donemdi. Fakat Adnan Polat Galatasaray'i Fenerbahce'nin yonetildigi gibi yonetmeye kalkti.

Ayni hataya Besiktas'in dusmemesi gerekli. Taraftarin sabirli olmasi, Onder Ozen ve Slaven Bilic'i rakiplerinin butceleri ile degil, Besiktas'in butcesi ile degerlendirmesi gerekli. Umarim Onder Ozen projesi, daha fazla gelir kulube girene kadar taraftari oyalama amacli bir proje degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

https://twitter.com/BjkVideoEditing

Bu ekip yeni başladı icraatlerine,takip etmekte fayda var.Maç konusunda paylaştığım videolar bu arkadaşlara ait.

http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=16
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş futbolda bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor... Siyah-beyazlıların dev projesinin detaylarını VATAN ulaştı...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan ve Milli Emlak'a ait olan 12214 no'lu parselin üst kullanım hakkını alan siyah-beyazlı yönetim burada bir futbol lisesi açacak. Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in hayata geçirilmesini çok istediği bu projede Kartal'a sponsoru Bahçeşehir Koleji eşlik edecek.

12 SINIF OLACAK

Yaklaşık 12 dönümlük araziye kurulacak olan tesislerin hazır hale gelmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından seçilecek olan yetenekli ayaklar, burada hem lise eğitimini alacak hem de futbolunu geliştirmeye devam edecek. Beşiktaş Futbol Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatına bağlı kalınırken, ayrıca spor alanındaki derslerin yanı sıra ekstra yabancı dil dersleri de verilecek.

Lisede Beşiktaş'ın U15, U16, U17 ve U18 takımı oyuncuları eğitim görecek. 12 sınıf açılacak ve her bir sınıfta 24 kişi olacak. Bir başka deyişle her yaş grubundan 72 öğrenci bu tesiste eğitim görecek.

Üst kullanım hakkı alınan araziye tribünlü bir futbol sahası, tesis binası, okul binası, yatakhane, yemekhane, fitness salonu, otopark, oto yıkama merkezi ve mağazaların yapılması planlanıyor.
    http://sampiy10.gazetevatan.com/habe...isesi/607860/5

Şerefsizim benim aklıma gelmişti Aklın yolu bir işte, şükür akıl edip gerçekleştiren biri çıktı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

az önce gezinirken denk geldim, tanıyacak mısınız bakalım

Last edited by Nedvedmania : 12.Şubat.2014 at 03:49 Reason: Uygun konuya taşındı
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Slaven Bilic, David Beckham'e posta koyuyor. Efendi ol, insan ol diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Slaven Bilic, David Beckham'e posta koyuyor. Efendi ol, insan ol diyor.
    Aynen. Beckham çocuk gibi kalmış yanında, babasından azar işiten çocuk gibi
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Üst kullanım hakkı alınan araziye tribünlü bir futbol sahası, tesis binası, okul binası, yatakhane, yemekhane, fitness salonu, otopark, oto yıkama merkezi ve mağazaların yapılması planlanıyor.
    oto yikamada cocuklar mi caliscak
    yalniz su magaza olmazsa olmaz yani, arazi okul icin ama yine dukkanlar unutulmamis. illa bi alisveris olayi konduruluyor ihaleye. sinir mozucu, hepten tuketici olduk ciktik. alin verin, ekonomi canlansin bos arazi gorduk mu AVMyi cakiyoruz hemen.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    az önce gezinirken denk geldim, tanıyacak mısınız bakalım

Bu fotoğraf perspektifle oluşmuş sanırım çünkü Bilic karşısında Beckham'ın duruşu hiç tartışacakmış gibi değil. O elleri falan. Zaten Beckham da Bilic'e bakmıyor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yalniz harbiden cok iyi yakaladin. sen der demez ampul yandi
    bilic kadrajin disindaki yan hakeme satasiyor sanki, bechamla pek alakasi yok olayin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yok yahu, resim normal. Güneş ışığının üzerlerine vuruşuna bakın. Bilic'in West Ham'da oynadığı dönemden bu resim.

Aynı albümden diğer nostaljik resimler:
    http://sampiy10.gazetevatan.com/foto...stalji/32346/1
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Baksana adam hepsinin yanında öyle duruyor

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yok yahu, resim normal. Güneş ışığının üzerlerine vuruşuna bakın. Bilic'in West Ham'da oynadığı dönemden bu resim.

Aynı albümden diğer nostaljik resimler:
    http://sampiy10.gazetevatan.com/foto...stalji/32346/1
    Ama Bilic'in eli Beckham'ın suratına çok yakın. O yakınlığa rağmen Beckham çok tepkisiz duruyor, çözemedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Spor Toto Süper Lig 22. ve 23. hafta programları belli oldu.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında 22 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılarımız, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 28 Şubat Cuma günü saat 20:00’de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Kaynak : bjk.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=ndS3u...re=c4-overview

Heyecanlanmamak elde değil. Hayırlısıyla bir bitse de gitsek yuvamıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

http://t.co/Vgg7fIHJcf

Geçen Kasımpaşa maçında hakemin bizi ince ince doğrayışının videosu.Bugünkü maçta da Bursaspor'dan atılması gereken oyuncular vardı ama hakemler bu konuda bize karşı kart gösterme konusundaki kadar pek istekli veye cesaretli değiller malesef.Biz de birilerine düdük astırtmadıkça bu durum hiç bir zaman değişmeyecek herhalde.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=rJARR76lylE"]hakemden yediğimiz gol[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dany bugun nasildi sag bek oynamis galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dany bugun nasildi sag bek oynamis galiba
    Hücumda pek etkili olamadı normal olarak ama savunmada iyiydi.Serdar'dan daha faydalı oynadı sağ bekte diyebilirim.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri