Sayfa 198 / 220 İlkİlk ... 98148188196197198199200208 ... SonSon
5,911 ile 5,940 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.
    Bunu bende uzun süredir bekliyorum. Olcay'dan çok daha fazla verim alabiliceğimiz fakat takım oyunu ve takım savunmasına katkısı ne derecede yeterli olacak orası tartışılır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bizde hiç sakatlanmayan dany de sakatlandıysaolan sizin antrenman tesislerinde bitiyodur bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Dany'de 2. derece yırtık varmış 2 hafta yok.
    Sakatlık olduğu için kötü bir şey yazmak istemiyorum; ancak iyileşince de oynamasın mümkünse. Bu arada Almeida'nın sakatlığı dışında Necip ve Atiba'yı da kart cezalısı olduğu için izleyemeyeceğiz Eskişehir'e karşı. Sağ bekte tek alternatif Serdar Kurtuluş kaldı mecburen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

quaresma gollerine devam ediyor portoda besiktasda basarili olurdu ama iste yanlis yonetim yanlis hoca...

http://www.tvgolo.com/jogo-showfull-1394389631---39

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yanlış yönetim yanlış hocadan çok,yanlış hareketler,fazla maaş Querasma'nın gitmesine neden oldu.Bana göre yanlış bir karardı ancak mali açıdan mantıklı bir hamle oldu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ömer şişmanoğlu sakatlanmış 2-3 hafta yokmuş.Yine bir Beşiktaş maçı yine sakatlık.

Yine mi sakatlık. Tam kanser bu iş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Portekiz ligi Türkiye ligi gibi değil.Orada top geniş alanda oynanıyor, rakiper Süperligdeki gibi kapanmıyor haliylede Quaresma gibi geniş alan bulduğunda oynayan oyuncuların önemi artıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hadi ulan, doğru olsun bu haber be!

--------------------------------------------------------

Medya Departmanında Flaş Karar

Beşiktaş Yönetimi İletişim ve medya departmanında flaş bir karar aldı.

Beşiktaş Medya ve iletişim koordinatörü Tuğrul Yenidoğan'ın görevine son verildi.

BJK Yönetimi, Komite başkanlığına başarılı gazeteci Erdoğan Aktaş'ın geleceği öğrenildi. Erdoğan Aktaş ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

BJK Kongre Üyesi olan Erdoğan Aktaş'ın bu görevi ücret almadan yapacağı bildirildi.Görevine son verilen Tuğrul Yenidoğan'a Beşiktaş'ta yeni görev verilip verilmeyeceği merak konusu.

BJK TV'nin yeni haber müdürü Beşiktaş taraftarlarının yakından tanıdığı isim Hakan Gündoğar ismi konuşuluyor

Erdoğan Aktaş'ın Genel Yayın Yönetmeni olacağı BJK TV'de Beşiktaş yönetimi Hakan Gündoğar'a haber müdürü olarak görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

doğru haber abi çok şükür

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yeri değil o yüzden linkini vermiyorum ama malum tapeyi dinlediniz mi ? şu stad işini durdurma ile alakalı olan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bence bir süre bu başlıkta küfür serbest olmalı. Zira Ahmet Hamdi Çamlı ve Reyisine ben ağır bi gitmek istiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://tr.eurosport.com/futbol/super...74/story.shtml

fikret orman dan bir şamar bekliyorum artık

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çomak sokmaya başladılar yine, bu stadı istediğiniz kadar yırtının bitireceğiz! Fikret Orman'ı BJK Başkanı olarak görmek istemiyorum, bilen bilir; ancak o da bu stadın bitiminde, o koltukta oturmaya devam edecek. Gidecekse de stad bitince gider! Siz ne yaparsanız yapın, emellerinize ulaşamayacaksınız!!!

Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.

Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
    Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.

Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
    Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.
    Küfrü eden şahsın ismi hiç önemli değil. Sen 111 yıllık kulübün başkanına o küfürleri nasıl edersin? Sorulması gereken o. Lafım sana değil, yanlış anlama. Sadece sorgulanması gereken olayı atlamayalım, onun derdindeyim.

En geç pazartesi günü, Fikret Orman'dan çok sert bir açıklama ve akabinde ''mahkeme önünde hesaplaşacağız, ne olursa olsun o stadı da bitireceğiz'' demesini bekliyorum.

Küfrü eden şahıslara da en derin muhabbetleri yolluyorum gece gece, kulakları çınlasın hepsinin ve güçleri yetiyorsa da durdursunlar stadın yapımını, o zaman görürler işte o pis ağızlarına aldıkları çArşı'nın ne olduğunu! Hadi bakalım, hodri meydan!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabrımızı sınıyorlar..

Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
    Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
    Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
    Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
    Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.
    Ben böyle hukuka tüküreyim o zaman. Adaletini sevdiğimin dünyası! Ülke bu kafayla devam ettiği sürece, gün de dönmez, devran da maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gökhan Töre de sakatlanarak gerçek Beşiktaşlı oldu
    Şaka bir yana üzüldüm ya,
    http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...khan-tore-soku

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İki ay yok deniliyor. Böylece, sezonu kapattı diyebiliriz veya en fazla son 2-3 maça falan yetişir. Bu durumda Holosko'yu değil de, Kerim Frei'i kullanmaya başlamalıyız artık.
    Last edited by footballer33 : 17.Mart.2014 at 21:02

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko'ya kaldıysak yandık geçmişler olsun bize. Kerim oynasın daha iyi. Hiç değilse takıma adapte olur ve gelecek yıllar için zemin hazırlanır. Holosko'dan kötü olacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.
    Haramzadeler'in yayınladıkları savcının dinledikleri. Başçalan hesabı ise yasadışı diye biliyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fikret Orman: "Tapelerde benimle ilgili konuşan şahıslar bir de gelsin benim yüzüme söylesinler."

Fikret Orman: "Biz siyasetin tamamen dışındayız ama şunu da açık şekilde söyleyelim, bu stat için Başbakan'ın çok büyük desteğini aldık."

basbakana laf kondurmamis...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Mamadou

habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @Mamadou

habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah
    Eğer kapasitesini her maç sahaya yansıtırsa kimse hayır demez diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @Mamadou

Bu adam üzerindeki en büyük belirsizlik sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olması. Bunu bilen basına çok iyi malzeme çıktı. Sezona 4'de 4 başlayıp kazandığımız maçların hepsinde bu adamın etkisi oldu. Mental olarak sorun yaşamayan Fernandes her türlü bu takımı götürür. Açıklamasında da kariyerimin sonlarına doğru doğru kararı vermek zorundayım demiş. Başka bir takıma transfer olursa Beşiktaş'taki gibi ön planda olmak yerine en fazla görev adamı olur. Sözleşme imzalar imzalamaz zaten Oğuzhan varken gitmesine fazla üzülmem. Ama ben taraftar olarak kalmasını isterim. Umarım yönetim ve Fernandes orta yolu bulur anlaşırlar. Sezon başında imzayı çoktan atması gerekiyordu.

Ayrıca zamanında Fernandes'in verdiği tepkiyi şimdi başka takımın dünya yıldızı oyuncuları veriyor. Fernandes en ufak tepkisinde yerin dibine sokuluyordu. Şimdi ise haberlere bakıyorum geçiştiriliyor Üstünde bile durulmuyor. Fernandes olduğunda konu paso haber.
    Last edited by Mamadou : 20.Mart.2014 at 13:55

Mesaj Yetkileri