Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.
Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bizde hiç sakatlanmayan dany de sakatlandıysaolan sizin antrenman tesislerinde bitiyodur bence![]()
Sakatlık olduğu için kötü bir şey yazmak istemiyorum; ancak iyileşince de oynamasın mümkünse. Bu arada Almeida'nın sakatlığı dışında Necip ve Atiba'yı da kart cezalısı olduğu için izleyemeyeceğiz Eskişehir'e karşı. Sağ bekte tek alternatif Serdar Kurtuluş kaldı mecburen.
quaresma gollerine devam ediyor portodabesiktasda basarili olurdu ama iste yanlis yonetim yanlis hoca...
http://www.tvgolo.com/jogo-showfull-1394389631---39
Yanlış yönetim yanlış hocadan çok,yanlış hareketler,fazla maaş Querasma'nın gitmesine neden oldu.Bana göre yanlış bir karardı ancak mali açıdan mantıklı bir hamle oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ömer şişmanoğlu sakatlanmış 2-3 hafta yokmuş.Yine bir Beşiktaş maçı yine sakatlık.
Yine mi sakatlık. Tam kanser bu iş.
Portekiz ligi Türkiye ligi gibi değil.Orada top geniş alanda oynanıyor, rakiper Süperligdeki gibi kapanmıyor haliylede Quaresma gibi geniş alan bulduğunda oynayan oyuncuların önemi artıyor.
Hadi ulan, doğru olsun bu haber be!
--------------------------------------------------------
Medya Departmanında Flaş Karar
Beşiktaş Yönetimi İletişim ve medya departmanında flaş bir karar aldı.
Beşiktaş Medya ve iletişim koordinatörü Tuğrul Yenidoğan'ın görevine son verildi.
BJK Yönetimi, Komite başkanlığına başarılı gazeteci Erdoğan Aktaş'ın geleceği öğrenildi. Erdoğan Aktaş ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.
BJK Kongre Üyesi olan Erdoğan Aktaş'ın bu görevi ücret almadan yapacağı bildirildi.Görevine son verilen Tuğrul Yenidoğan'a Beşiktaş'ta yeni görev verilip verilmeyeceği merak konusu.
BJK TV'nin yeni haber müdürü Beşiktaş taraftarlarının yakından tanıdığı isim Hakan Gündoğar ismi konuşuluyor
Erdoğan Aktaş'ın Genel Yayın Yönetmeni olacağı BJK TV'de Beşiktaş yönetimi Hakan Gündoğar'a haber müdürü olarak görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.
Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber
doğru haber abi çok şükür![]()
yeri değil o yüzden linkini vermiyorum ama malum tapeyi dinlediniz mi ? şu stad işini durdurma ile alakalı olan
Bence bir süre bu başlıkta küfür serbest olmalı. Zira Ahmet Hamdi Çamlı ve Reyisine ben ağır bi gitmek istiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
http://tr.eurosport.com/futbol/super...74/story.shtml
fikret orman dan bir şamar bekliyorum artık
Çomak sokmaya başladılar yine, bu stadı istediğiniz kadar yırtının bitireceğiz! Fikret Orman'ı BJK Başkanı olarak görmek istemiyorum, bilen bilir; ancak o da bu stadın bitiminde, o koltukta oturmaya devam edecek. Gidecekse de stad bitince gider! Siz ne yaparsanız yapın, emellerinize ulaşamayacaksınız!!!
Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.
Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.
Küfrü eden şahsın ismi hiç önemli değil. Sen 111 yıllık kulübün başkanına o küfürleri nasıl edersin? Sorulması gereken o. Lafım sana değil, yanlış anlama. Sadece sorgulanması gereken olayı atlamayalım, onun derdindeyim.
En geç pazartesi günü, Fikret Orman'dan çok sert bir açıklama ve akabinde ''mahkeme önünde hesaplaşacağız, ne olursa olsun o stadı da bitireceğiz'' demesini bekliyorum.
Küfrü eden şahıslara da en derin muhabbetleri yolluyorum gece gece, kulakları çınlasın hepsinin ve güçleri yetiyorsa da durdursunlar stadın yapımını, o zaman görürler işte o pis ağızlarına aldıkları çArşı'nın ne olduğunu! Hadi bakalım, hodri meydan!
Sabrımızı sınıyorlar..
Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.
Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gökhan Töre de sakatlanarak gerçek Beşiktaşlı oldu
Şaka bir yana üzüldüm ya,
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...khan-tore-soku
İki ay yok deniliyor. Böylece, sezonu kapattı diyebiliriz veya en fazla son 2-3 maça falan yetişir. Bu durumda Holosko'yu değil de, Kerim Frei'i kullanmaya başlamalıyız artık.
Last edited by footballer33 : 17.Mart.2014 at 21:02
Holosko'ya kaldıysak yandık geçmişler olsun bize. Kerim oynasın daha iyi. Hiç değilse takıma adapte olur ve gelecek yıllar için zemin hazırlanır. Holosko'dan kötü olacağını zannetmiyorum.
Fikret Orman: "Tapelerde benimle ilgili konuşan şahıslar bir de gelsin benim yüzüme söylesinler."
Fikret Orman: "Biz siyasetin tamamen dışındayız ama şunu da açık şekilde söyleyelim, bu stat için Başbakan'ın çok büyük desteğini aldık."
basbakana laf kondurmamis...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ta-kalabilirim
Hadi inşallah.
@Mamadou
habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah![]()
Bu adam üzerindeki en büyük belirsizlik sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olması. Bunu bilen basına çok iyi malzeme çıktı. Sezona 4'de 4 başlayıp kazandığımız maçların hepsinde bu adamın etkisi oldu. Mental olarak sorun yaşamayan Fernandes her türlü bu takımı götürür. Açıklamasında da kariyerimin sonlarına doğru doğru kararı vermek zorundayım demiş. Başka bir takıma transfer olursa Beşiktaş'taki gibi ön planda olmak yerine en fazla görev adamı olur. Sözleşme imzalar imzalamaz zaten Oğuzhan varken gitmesine fazla üzülmem. Ama ben taraftar olarak kalmasını isterim. Umarım yönetim ve Fernandes orta yolu bulur anlaşırlar. Sezon başında imzayı çoktan atması gerekiyordu.
Ayrıca zamanında Fernandes'in verdiği tepkiyi şimdi başka takımın dünya yıldızı oyuncuları veriyor. Fernandes en ufak tepkisinde yerin dibine sokuluyordu. Şimdi ise haberlere bakıyorum geçiştiriliyorÜstünde bile durulmuyor. Fernandes olduğunda konu paso haber.
Last edited by Mamadou : 20.Mart.2014 at 13:55