Eyvallah kardeşim çok sağol. Formaların yenilenmesini de ben yapacam dileyen olursa o haliyle de paylaşırım
Eyvallah kardeşim çok sağol. Formaların yenilenmesini de ben yapacam dileyen olursa o haliyle de paylaşırım
Link yenilendi.. v2 burada !
İNDİRMEK İÇİN TIKLA!!
Memnun oldugunuz olmadıgınız kısımları söylerseniz deneyen arkadaşlar, transfer döneminin sonunda yapılmış en iyi yamayı oluşturma şansım olur.
Tek tek ayrıntılı ayarlar ile uğraştım. Kendim için yapmaya başlamıştım yamayı fakat sizlerle de paylaşmak istedim.
Şu ana kadar yapılan değişiklikler;
- Çıkışta, düşüşte olan oyuncuların CA / PA güncellemeleri. Yasin Öztekin, Volkan Şen, Volkan Babacan, Volkan Demirel, Harun Demir, Bilal Kısa, Batuhan Karadeniz, Lionel Carole, Atınç Nukan, Oğulcan Çağlayan, Sinan Gümüş, Ozan Tufan gibi oyuncular..
- Bütün transferler (Bundesliga, EPL, La Liga, TSL, PTT 1. Lig, Serie A)
- Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da yabancı kuralı hatası düzeltildi.
- Forma numarası problemi giderildi.
- Milli takıma gurbetçi oyuncu alamama problemi giderildi.
- PTT 1.Lig'de yabancı sınırı düzenlendi.
- Süper Lig'de sıralamaya göre verilen para ödülleri oyuna eklendi.
- EPL, La Liga, Serie A, Ligue 1, TSL, PTT 1. Lig , Bundesliga, Portekiz liglerinde ki ligden düşen, çıkan takımlar ayarlandı.
Last edited by Nocna Mora : 09.Ağustos.2015 at 08:29
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok güzel çalışma ellerine sağlık.
Bu arada sadece son linki indirsek yeterli midir hepsini indirmek gerekir mi?
Eline emeğine sağlık kardeşim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
hocam ptt 1.ligde gelen gidenlerin tam listesini versem onları tamamlama şansın var mı? Valla bilsem kendim yaparım
Last edited by Nocna Mora : 09.Ağustos.2015 at 05:55
Futbolcu Bilgileri
Gerçekten müthişsin ya ellerine emeğine sağlık.
2 önemli sorun var kardeşim. Birincisi Super Kupa'da hala GS FB ile oynuyor, 2.si de fikstürde ligin 2.yarısı tam tersten devam ediyor. Yani ligin ilk yarısı son maçı yaptığınla ikinci yarı ilk maçı yapıyorsun ilk oynadığınla da son maçı.
Bir de bir kaç transfer sorunu var hala Lampard City'de, Kramer kiradan Leverkusen'e dönmemiş, Holmen kiradan dönmemiş. Nadir Çiftçi Celtic'de değil vs.
Gs Fb'yi farkettim. Ligi son bitirme sıralamalarını da düzenledim. Tekrar indirip denerseniz düzelmiş olması lazım onun.
Yanlışım yoksa Türkiye'de fikstür zaten öyle değil mi ? Bilerek öyle ayarladım fikstürü. Değilse düzeltirim hemen
Eksik transferleri yazarsanız eğer onlara da el atarım. Gözümden kacabiliyor :/
Futbolcu Bilgileri
Selamlar ben de şuan indiriyorum. İnceleyip yorum atıcam.
Sana önerim ise database in linkini yeni mesajlara koymanın dışında konunun ilk mesajını da güncellersen daha güzel olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Futbolcu Bilgileri
Yama için teşekkürler. Hatalar olsa da başladım artık sezona Gördüğüm en bariz hata ŞL kura çekiminde oldu. Portekizin (Sanırım) SWP veya SVP gibi bi takımı seri başı olarak katıldı kura çekimine. Nerden geldi, nasıl seri başı oldu anlamadım
Ek olarak bide ben 7 yıl sonra FM oynamaya başladım. GS'nin sadece 1 M$ transfer bütçesi var. Bu oyunun genelinde mi böyle ? Böyleyse çok saçma değil mi ? Transfer yapamıyorum hiç.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ufak bir uyarı; sanırım yeni transferlerin sözleşmelerinin kaç yıllık yapıldığına dikkat etmemişsin. Watford a baktım ve yeni transferlerin sözleşmeleri, önceki takımlarında ne zaman bitiyorsa yeni takımlarında da o zaman bitecek şekilde kalmış. Bu biraz sıkıntı yaratabilir.
Örnek : Swansea' de Andre Ayew' in sözleşmesi halen 2015' te sona erecekmiş gibi yine Watford takımında Prödl, City' de Patrick Roberts ve Enes 2016, liverpool Milner, Ings 2015 - Clyne , Henderson 2016
Football is simple,but Football Manager is not
Oyunun başında normalde daha azdı 300k gibi. ben 2 milyon euro civarına çektim onu yine de
Lige katılan o takım hangi ligden bakabilir misin bir kontrol edeyim. Ben de öyle bir sorun olmadı çünkü.
edit: Bende de seribaşı katıldı. SLB. Benfica yani. Lig şampiyonu oldukları için seribaşı olarak katılıyorlar. Porto ön elemeyle geliyor. Ön elemeyi geçerse katılıyor geçemezse Avrupa Ligi'ne gidiyor ligi 2. bitirdiği için. Normal dışı bir durum yok yani.
Last edited by Nocna Mora : 10.Ağustos.2015 at 01:54
Futbolcu Bilgileri
Şöyle dikkat ettim; 2015 olanları genelde en az 2016'ya çektim sene sonunda hemen bitmesin diye. Onun dışında hepsinin tek tek uzunluklarını yapmak cok uzun vakit alırdı ilk aşamada. Transfer döneminin sonuna doğru yamayı güncellerken bunları da yaparım.
Hepsine ek olarak FC Wil'i de ayarladım. Bir sonraki yamaya transferleri de tamamlanacak.
Futbolcu Bilgileri
En son gördüğüm linki ilk mesaja ekledim.
Kolay gelsin güzel bir çalışma.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Versiyon 3.
Fikstür tekrar düzenlendi.
Emekli olan oyuncular ve EPL transferleri gözden geçirildi, bahsettiğiniz eksik transferler tamamlandı.
Kontratlar yine düzenlendi.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacak.
Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir Avrupa Ligi'nde.
Mersin'in transfer yasağı eklendi.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Futbolcu Bilgileri
Versiyon 3 İlk Mesaja Eklendi. Ellerine Sağlık
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
veysel sarı hala Galatasaray'da
Ara transfere kadar gelip super ligde kupa maçlarında 11 kulupte yetişmiş oyuncu kuralına takıldım , bunu düzeltme şansım var mı yoksa oyun burda bitti mi benim için?
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
en son yamayı indirip oynasak sorun olmuyor değil mi
Futbolcu Bilgileri
Yama için teşekkürler. Beşiktaşla oyun açtım, ufak tefek transfer hatalarına takılmam ama Avrupa ligine ilk elemelerden başlıyor takım. 17 temmuzda ön eleme maçı oynadım. Toplam 3 eleme maçı yapıp katıldım lige.
Futbolcu Bilgileri
son durum nedir
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi olayını düzelttim. Gördüğüm bir kaç transferi daha yaptım. Bir kaç gün içinde detaylı bir gözden geçirme yaparım tekrar. Son gündede yayınlanır. Bence yamanın en önemli özelliği profillerdeki gelistirmeler, düzeltmeler. Normal database ile karsılastırırsanız TSL'deki profilleri demek istedigimi farkedeceksiniz.
Futbolcu Bilgileri