31 yaşındaki Milito'yu 30 Milyon €'ya Liverpool'a sattım. Yerine 45'e Agüero'yu aldım Inter'e. Oldukça mantıklı oldu bence.
31 yaşındaki Milito'yu 30 Milyon €'ya Liverpool'a sattım. Yerine 45'e Agüero'yu aldım Inter'e. Oldukça mantıklı oldu bence.
2011 yazında 40 milyon euroya Mesut'u almıştım United'a. Want a new challange diyince 2015 yazında Barça'ya 60 milyon peşine verdim.
Paolo henriqueyi 91 milyon peşin paraya sattım barcelonaya.![]()
35 M Euro Guiza2010
fm 2010 da piqueyi arsenale 94m ye satmıştım peşin
Fm 2007de Fenerbahçeyi çaılştırırken serbest kalma maddesinden yararlanarak 77.M Sterline Meksikalı (ismini hatırlayamadığım.) oyuncum istemeyerekte olsa çaresiz Real Maderide satmıştım
Matt Hummels
Liverpool kariyerimde oynarken matt hummels için barça 45 € teklif etmişti.
68M Pound'a Hazard'ımı Barca'ya satmıştı Udinese'li başkanım :/
Onun dışında FM 2008'de Fio ile oynarken Kaka'ya karşılık benden 168M Pound ve Daniel Alves'i istemişlerdi![]()
Essien için Real Madrid 61m £ teklif etti, ama satmadım.![]()
FM'de 80M Dolara bi regen satmıştım Barçaya ama onun haricinde CM oynarken Totti'yi 140M Dolara satmıştım ya Madridti yada yine Barça (: Hatırlamıyorum tam bayağı oldu oynamayalı. Zaten teklif edebilecekleri en yüksek bedel oydu galiba daha fazlası teklifte edilmiyodu (:
Babacar ı Barca ya 65mn a sattım Ben Fenerbahçeyim
Mustafa Sarp'ı 825K'ya sattım.![]()
FM 09'da Portekizin Leiria takımını yönetirken İran'ın Zob-Ahan (isim yanlış olabilir) takımından peşin 110 bin euro verip aldığım Mohsen Mosalman adlı golcüyü,4 sene sonunda Porto'ya peşin 9,5 milyon euroya kakalamıştım![]()
Ganso'yu BJK ile 3. sezonumda 94 milyon euroya Barçaya sattım.
FM Gazetesi