Portodayken eden hazarda 25m euro vermıslerdi gerçi direk reddettim pazarlığa girsem belki 30 35 e çıkarlardı.
Portodayken eden hazarda 25m euro vermıslerdi gerçi direk reddettim pazarlığa girsem belki 30 35 e çıkarlardı.
127 m bir regenim vardı eski oyunumda bulabilirsem ss atarım bir de BJK'nin altyapısında Mehmet Şentürk vardır bilirsiniz 25 yaşına geldiğinde 48 m'e Braga'ya satmıştım.
30 M € Eden Hazard.
Fm 2008de regenimi 51M £ ya sattım
Fm 2011 60 M Cesc Fabregas Real e sattım
46 Mn $ teklif gelmişti Hummels için,Neuer için 30 MN € almıştım
Fm 2008 de David Silva 'yı 60 mn€+A.Hleb karşılığında Arsenal'e satmıştım.
74 milyon euro neymar'i barcelonaya satti baskan (galatasaraydim)
neymar'ı 64 milyon'a satmıştım 20 gol attıktan sonra 18 milyon dolar daha verceklerdi aldımda![]()
FM 2005
Shaun Wright Philips
Fenerbahçe -----> Chelsea
75.000.000 TL NAKİT
fm 2007 cem sultanı 82M€ ya Atl. Madrid'e sattım. Bu arada Mehmet Erkut gercekte cok ıyı bır futbolcudur ama oyunda iyi bir profili yok. 48M a iyi satmıssın.
eski fm serilerinde zaten milyon dolarlar havada ucusuyordu,bende konunun sadece fm 2011 i kapsamasi lazim
Aynen 2011 i kapsaması lazım 2008 de Fenerbahçedeyken altyapıdan çıkan regenimi 100 m euroya Barçaya satmıştım
2011 de Stocha Bordeaux 13 m euro teklif etti kabul etmedim birde 17 m euroya aldığım zapatayı 3 sene sonra 15 m euroya sattım en yüksek o sanırım
United'a De Gea'yı 19 milyon euroya almıştım sonra daha iyi bir regen bulunca peşin 39 a Fulham'a sattım.
75 milyon € bedel ile Dzeko'yu Arsenal'e satmıştımAma ortak kariyerdi Arsenal'in başında Murat vardı
Diğer türlü çok adam satarım 30 üzxeri.
estrada(regen):40 milyon euro
Marcinho(regen):25 milyon euro
milan badelj:17 milyon euro
Fm 2011, Fenerbahçe deyken Neymar'a 54 milyon € vermişti Barcelona ama satmamıştım.
Satmaması iyi yoksa sonra hep hata yapmış gibi hissediyorsunFM 2010'da Soldado 2 sezon çılgın atmıştı adamı 30 M € sattım sonra yerine aldığım adam dolduramadı orayı sonra Hep Soldado'yu takip ettim diğer kulüplerde ne yapıyor diye. Maçlara çıkarken bir boşluk hissettim hep. Bak duygulandım şimdi....
Epureanu ve Bassong'a 16şar M $lık teklifler almıştım.Oyuncunun yaşı, kalitesi ve performansı gelecek teklifin meblağsını belirleyen ana nedenler olduğu gibi, ilgilenen klübün maddi durumuda teklifi direkt olarak etkileyen önemli bir faktör.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
45mn euro hazard
fenerbahce--->man u
oyunun başında gerçek oyuncular olduğu için çok fazla oyuncu var. bu dönemde en fazla 50-60 civarı fiyatlara satabiliyoruz, onlar da neymar gibi genç yıldızlar. fakat daha sonra hem birçok oyuncunun futbolu bırakması hem de kulüplerin biriken transfer bütçesi dolayısıyla oyundaki çok az sayıdaki çok iyi oyunculara çok rahat şekilde 70-80 den başlayan paralar verebiliyorlar. ben iki kere peşin olarak 110 milyon euro üstü fiyata oyuncu satmıştım. bunlardan biri biraz erkendi, 2010 lu yılların sonunda man city'e, diğerinde de 2030 lu yıllarda barcelona ya bir stoper satmıştım.
Eren Derdiyok 18,5
Necip Uysal 18.25
Alexxis Sanchez 29 ( Satmadım)
Atilla Turan 21 ( satmadım)
Hazard için 65 M
Pastore için 55 M
Hulk içinde 40 civarı bişy verdiler aynı sezon![]()
an itibariyle 51 milyon dolar teklif aldım Ganso için Juventus'dan![]()
Taze,oyundan yeni çıktı,birkaç saat arayla
![]()
Last edited by nikootinn : 20.Temmuz.2011 at 15:06
Neymar için Imf başkanı devreye girdi galiba![]()
![]()
![]()
Sat artık şu adamı, sende kurtul bizde kurtulalım yahu (:
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."