Sıbistan İtalya maçı var keşke onu verseydi NTVSpor.
Sıbistan İtalya maçı var keşke onu verseydi NTVSpor.
Ntvspor sadece bende mi gitti :/
Bende de yok.Şifre girdiler.Diğer odadaki uyduda şifre kırıcı var orda gösteriyor.Artık basket maçlarıda izleyemiyeceğiz heralde.
Uyduda şifre koymuş galiba NTVspor.Face'de küçük çaplı bir isyan varda![]()
Yok artıkdiyecek söz bulamıyorum bunlara.
İspanya hazirlik maciymis gibi bir ciddiyetle oynuyor. Polonya cirpiniyor. Keske Polonya'ya yerlessek su an milli takimdaydim resmenBir tek Kalati var.
Ntvspor milli takımın maçında da şifreye girerse bayram bayram gerçekten ağzımı bozdururlar.
biss şifrelemesiyle ilgili biraz araştırma yapsanız kolay çözersiniz şifreyi.
Maçlar malesef turnuva boyunca şifreli olacakmış. FIBA kaynaklı bir engelleme. Dreamboxla taşı delmeye çalışacağız artık
Alıntı .
D-Smart olduğundan yırttım bende hiç anlamazdım bu biss şifrelemeden .
83-78 maci kazandi İspanya. Polonya iman gucuyle cok zevkli bir mac izletti bize.İspanya'ya onemli bir ders oldu.
Beyler sifreyle ilgili sikintisi olan bana ozelden ulassin![]()
Enes kumaşını gösteriyor .
Şifre sorunu olanlar Digitürk webtv'ye üye olsun, izlesin. Yayın saatinden 10 saniye geç gösteriyor ama olsun. Üyelik ücretsiz bu arada![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aman Enes'e nazar değmesin .
Enes Kanter !!2.yarı İzzet'i de görürsek çok seviniriz
![]()
Enes Kanter ve PreLdzic iLavesi iLe takım resmen sınıf atLamış. Tek probLem şu kendisini guard sanan ve topu 524545454 saniye eLinde bırakmadan taşıyan Ender yerine bir guard buLamamak ve Memo nun oLmaması.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benim demek istediğim geçen yıL şu anda oynayan adamLarın yanı sıra Emir ve Enes yerine farkLı adamLar vardı ama bu tarz maçLarda o bekLenen katkıyı vermiyordu. Şimdi As takımın yanı sıra onLar dinLenirken o ritmi bozmayacak adamLarımız var. Enes ve Emir bu işi iyi yapıyor, bunu inkar edemeyiz. Artık her an sayı atabiLecek bir takım durumuna geLmiş gibi gözüksekte tabi bunu Portekiz gibi bir rakibe göre söyLemek aLdatıcı oLabiLir. Ama görünen benim dediğim gibi. Emir ve Enes in kaLitesi gerçekten çok iyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İzzet'e üzüldüm ya. Heyecanla attığı ilk şut hiçbir şeye değmedi. Umarım heyecanını yener ilerki maçlarda.
noldu maç yav ayrıca su biss şifreleme olayı nedir bizim uydu alıcısının sifre kırma özelliği yok galliba
Cenk Akyol smaç vurdu.Sığınaktan yazıyorum.
Elde var 1 . 23 sayı fark atarak turnuvaya başladık .![]()
Biraz daha dikkatli olsak 30-35 sayı fark olurdu maç sonunda. Bunun yanında İzzet'i çok beğendim. İlk maçta her oyuncunun ortalama 20 dakika şans bulmasıda önemli. Bu maç daha çok herkesi turnuvaya alıştırma, özgüven kazandırma maçı oldu. Zaten gençlerimizde iyi performans gösterdi. Yarın B.Britan'ya takımınıda yeneriz inşallah.
Arkadaşlar sizce İzzet yerine Furkan Aldemir tercihi daha mı doğru olurdu? Ben kararsızım bu konuda açıkçası.
Furkan'ın hiç hazır olmadığını düşünüyorum. Hatta geçen seneki Karşıyaka performansı ile ilerlemediği, kısmen gerilediğini bile düşünüyorum. Sırtı dönük oyun konusunda çok zayıf durumda hatta. İzzet'in ofansif yetenekleri ile her zaman turnuvalarda bulunması gereken yetenekli bir genç oyuncu rotasyonunu doldurması açısından iyi. Yoksa İzzet'ten şu aşamada çok fazla şey beklememek lazım.
Kerem Gönlüm'ün yerine Mehmet Okut olmuyorsa tek alternatif var, o da Kaya Peker şu an. İzzet'i alarak monte etmesi ilk başka hoşnutsuzluk yaratsa da bu turnuvada 2 adt 5 no(Ömer, Oğuz) ve 2 adt 4 no (Ersan, Enes) ile götürebileceğimiz görünüyor. Hatta Gasol kardeşlerin ikisinde de 4,5 no olmalarından ötürü kağıt üzerinde Ibaka tek pivotmuş gibi gözükse de hiç de uzun sıkıntısı çekmiyorlar. Bu noktada dışı şutu olan bir uzun rotasyona ekleyebilmek çok iyi olur, İzzet uyum sağlarsa mükemmel bir eksik parça birleşimi birleşimi olurdu. Yoksa Furkan'ın da pek performans verebileceğine de inanmıyorum, Semih gibi hareketli ama sadece fiziği ile oynayan bir altı versiyonu uzun. Temel tekniği konusunda ilerlemesi gerek çok mesafe var. Enes'in Semih'ten fazla katkı verebileceğini bile düşünmeye başladım bugün izledikten sonra.
Umarım bu performans Litvanya ve İspanya maçlarında da devam eder Hazırlık maçlarındaki gibi hareketsiz ve azimsiz dış şuta bağlı statik oyun geri dönerse rezil sonuçlar ile hemen geri döneriz. Hiç umudum yoktu ama bugün yine süpriz yaratmayı başardılar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlk yarı çok zevkliydi.
Al Jazeera Sports 6+'dan izledim ilk yarıyı. İkinci yarı İtalya'nın savunma direnci düşmüş demek ki, Sırbistan çok sert oynuyordu yine. Ekstra ekstra şutlar ile kafa kafaya götürdüler ilk yarı, Sırbistan çok formda.
İspanya yorgun gibiydi, ayrıca umursamayan küçümseyen tavırları yüzünden maç kaybediyorlardı az daha. O sondan önceki hücumda 3pt şut bulsa öne geçebilirdi Polonya, son atımlık savunma direnci ile maç bile kazanabilirdi. Guardların şut sorunu devam ediyor yine, Barcelona'yı Euroleague şampiyonluğundan etmişti guard problemi. İnanılmaz statik oynuyorlar, hep böyle kalsınlar. Kupa takımları grup sonuna doğru form tutmaya başlıyorlar, bu sefer İspanya öyle olmaz umarım. Havalarından geçilmiyor, şimdiden şampiyon ilan etmişler kendilerini.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Enes Kanter Begins demek istiyorum. 5-6 yıl sonraki bir turnuvada bu maç hatırlanacaktır. İLk resmi maçıydı Enes'in.
Cenk Akyol'u hala eleştirenler var. Adam milli takım topçusu olmuş artık ne deseniz boş. Efes'te istediği kadar oynamasın. Milli takıma gelip işini yapıyor. Koçların da bir bildiği var herhalde.
Lig maçları için ben de eleştiririm arada ama turnuvalar farklı oluyor.
Enes bugün cidden pasını attı. NBA düzeninde çok daha iş yapar. Çünkü face-up oynuyor ve NBA'de alanı daha açık. Hem güçlü hem atletik, çok iyi bu özelliği.
Cenk'i ben sabaha kadar eleştiririm. Tanjevic 3-4 sene önce karşısına alıp kulüplerinde oynamayan oyuncuları "500 alıyorsanız 250 alın ama oynayın." dediğinde onlara, Cenk önce Galatasaray'a sonra da İtalya'ya gitmişti. Geri döndüğünde fişek gibiydi. Hatta Amerika'yla oynanan hazırlık maçıydı yanılmıyorsam, inanılmaz oynamıştı. 2 senedir Efes'te yatıyor. İdmanlarda oynadığı kadar. Maç kondisyonu yok. Yapmak istediği bazı şeyleri yapamıyor, maç eksikliğinden. Basketbolcu oynamazsa üzerine koyamaz. Cenk'in bugünkü performansı bugün tamamen istekli olmasıyla, maçı ısırmasıyla geldi. Portekiz değil de bugünkü Polonya olsaydı zerresini yapamayacağına eminim. İnşallah yanıltır beni turnuvada ama, hiç sanmıyorum. Ben Barış Ermiş yerinde olsam yerime Cenk alınınca çıldırmıştım. Adam 2 senedir muhteşem sezonlar geçiriyor.
İzzet de Banvitli kontenjanından alındı kadroya ama hem 210 hem de böyle atletik oyuncumuz hiç olmamıştı. Yerine Furkan daha iyi giderdi. Çünkü Furkan bence İzzet'e göre daha hazır. Daha güçlü. İzzet monte edilir milli takıma ama ben daha zamanı olduğu görüşündeyim.
Digitürk 79. kanaldaki NTVspor kilitli fakat 78. kanalda Lig TV'nin yeni açacağı söylenen kanalın yerinde şifresiz NTVSpor'u koymuşlar. Avrupa şampiyonası için galiba...