UEFA Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Maçları
UEFA Avrupa Ligi'nde Grubumuz Belli Oldu !
Eredivisie 1-2-3-4-5. Hafta
Lige çok kötü başladık. 5 haftada lig lideri Ajax ile aramızdaki puan farkı 10 oldu...
TariboWest
Avrupa Ligi grubu ortalama olmuş, ligde de toparlarsın diye düşünüyorum ama PSV'ye dikkatBir 10-0 vakası olmasın yine
![]()
Ajax zaten iyi bir kadroya sahip hollanda ligine göre yakalaman için baya bi uğrşman lazım kolay gelsin![]()
Eredivisie 6-7-8-9-10. Hafta
KNVB Beker 2. Tur
KNVB Beker 3. Tur
UEFA Avrupa Ligi Grup 1. Maçı
UEFA Avrupa Ligi Grup 2. Maçı
Ligde 5 haftalık seri galbiyetle biraz olsun nefes aldık. Ajax'ı takibimizi sürdürüyoruz. Şu anda aradaki puan farkı 4. Avrupa Ligi'ne ise süper bir başlangıç yaptık. Devamını getirebiliriz umarım. Hollanda Kupası'nda da 4. turda Den Haag ile eşleştik. Den Haag'ı eleyip çeyrek finale çıkmak hedefimiz...
TariboWest
Lerato Chabangu İle Röportaj
Muhabir: Öncelikle bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler. Feyenoord'a ilk geldiğinizde sizi eleştirenler vardı. Ama performansınızla herkesi şaşırttınız? Neler söyleceksiniz?
Lerato Chabangu: Güney Afrika'dan gelen bir isim olarak beni ilk etapta kabul etmeleri imkansızdı. Ama hoca bana güvendiğini ilk görüşmemizde söylemişti. Ben de bu güvenle buraya geldim ve formanın hakkını verdiğimi düşünüyorum.
Muhabir: Peki transferiniz nasıl gelişti? Çünkü Ümit Boğa da Türk. Afrika'daki futbolcular hakkında bilgi sahibi olması gerçekten ilginç.
Lerato Chabangu: Hocamız Feyenoord'un başına geçtikten sonra Afrika'dan isimler almak istediği için arkadaşı Muhsin Ertuğral ile bir görüşme yapmış. O da benim ve diğer arkadaşların isimlerini söylemiş. Daha sonra Mokotjo ile bağlantıya geçtim ve Feyenoord hakkında bilgi aldım. Böylece transferim gerçekleşti.
Muhabir: Şu anda Hollanda ve Avrupa basınında siz konuşuluyorsunuz. Attığınız gollerle hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u sırtlayan isimlerden birisiniz. Kariyerinizdeki planlamanız nasıl olacak?
Lerato Chanabgu: Bana bu şansı veren hocamıza ve Feyenoord taraftarına vefa borcum var. Beni bu kulüpte istemedekleri zaman giderim. Yoksa futbol hayatımı Feyenoord'da sürdürmek istiyorum.
Muhabir: Röportaj için teşekkürler. Umarım bu performansınızı uzun senelerce devam ettirirsiiniz.
Lerato Chabangu: Asıl ben size röportaj için teşekkür ederim.
TariboWest
Eredivisie 11-12-13-14-15-16. Hafta
UEFA Avrupa Ligi Grup 3. Maçı
UEFA Avrupa Ligi Grup 4. Maçı
Ligde 2. sıraya yükseldik ve orada kaldık. Ajax ile aramızdaki puan farkı yine 10 puana çıktı. Bu sene onları geçip şampiyon olmak zor olacak gibi. Avrupa Ligi'nde ise herşey istediğimiz gibi gidiyor. Villa deplasmanında 1 puan alabilirsek gruptan lider çıkabiliriz.
TariboWest
Ümit abi uefa da zor bir gruba düşmüşsün ama iyi başlamışsın tebrikler![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. ve 2. Tur Rakiplerimiz Belli Oldu.
İlk yarı sona erdi.
İlk Yarı Değerlendirmesi
Ligte büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ajax ile puan farkını 4'e indirmiştik. Ama ardarda alınan kötü sonuçlar sonrası puan farkı 15 oldu. PSV de bize fark açtı. 2. yarıda en az 10 maçlık seri yapmalıyız ki şampiyonluğa ortak olalım. Bu da biraz zor gözüküyor. Fakat Ajax, PSV ve AZ ile içerde oynayacağız. İnşallah şampiyonluk yarışına tekrardan ortak olabiliriz. Avrupa Ligi'nde ise süper işlere imza attık. Grubu lider tamamladık. Schalke'yi eleyebilirsek çeyrek finali de göreceğiz gibi. Hollanda Kupası'nda da çeyrek finale kadar gelmeyi başardık. Çeyrek finaldeki eşleşme şanssız olsa da tüm gücümüzle turu geçmeye çalışacağız.
TariboWest
Schalke'yi geçersek önümüz açık. Ajax'la aşırı derecede fark olmuş bu sene şampiyonluk zor gibi.
En az 1 kupa bekliyoruz bu sezon
Sezon sonunda kulübün borçlarını kapatması için de kaynak yaratmaya çalışıyorum. 2 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Rezerv takımdaki Jerson Cabral'ı as takıma çıkardık.
* Ayrıca Diego Biseswar sakatlığından dolayı 5 ay yeşil sahalardan uzak kalacak. Para harcamamak için yerine transfer yapmayacağız. Giden-gelenlerde de 9.000.000 € kulübün kasasına girdi. Ayrıca gelenlerin hepsi 48 ay ile geldiği için kulübü zora sokmayacak. Toulouse'dan kiralık olarak gelmiş olan Soren Larsen'in de sözleşmesini iptal ettik. Ona ödedeğimiz 1.300.000 m € maaş bütçesini transfer bütçesine aktaracağız. Sene sonunda yönetim para bulamazsa mevcut bütçemiz olan 3.600.000 € yu almaya çalışacağız.
TariboWest
İnşallah![]()
Eredivisie 21-22-23. Hafta
KNVB Beker Çeyrek Final
Çok iyi mücadele ettik. Maç bizim hakkımızdı fakat elimizde El Hamadoui gibi yıldızlar olmayınca mağlup olduk ve kupaya da veda ettik...
Ligde 2. lik şansını da kaybetmek üzereyiz. Ajax ile puan farkı 21 oldu. Bu sezon lig boşa geçti gerçekten.
TariboWest
Sen seneye bu Ajax ın canına okursun ya boşver![]()
Eredivisie 24-25. Hafta
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Maçları
2. Turdayız !
* Vaclav Kadlec 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacak ve sezonu kapattı.
* Lerato Chabangu 6 ay yeşil sahalardan uzak kalacak ve sezonu kapattı.
* Teko Modise 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacak.
TariboWest
Bu Chabangu neymiş be arkadaş. Toplam gol sayısı kaç oldu acaba?
Football is simple,but Football Manager is not
Eredivisie : 3. lük
UEFA Avrupa Ligi : 2. Tur
KNVB Beker : Çeyrek Final
1 sezonu geride bıraktık. Makul bir sezon geçirdik diyebiliriz.
TariboWest
Transferlere başla artık
Geçen sezon kar elde etmemiz sevindirici
Avrupa Kulüpler Sıralamasında 53 sıra yükselerek 73. sırada yer aldık.
Zengin Kulüpler Sıralamasında 22 Sıra Yükselerek 36. sırada yer aldık.
TariboWest