Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 13.04%
  • Berabere biter

12 52.17%
  • Beşiktaş kazanır

8 34.78%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: [1. Hafta] Eskişehirspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1-1 oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Lig tv yayinimiz dondu gol olmus Almeida atmis. Nasil atti? assist kimden?

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kamara kaptırdı İsmail'e. O kesti soldan, Almeida bomboş dokundu arka direkte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail topu kapıp yerden sert,arka direğe Almeida'ya attı.Oda boş kaleye.

İkinci yarı iki takımında gol bulucağını düşünüyorum.2-2 ya da 3-2 bir takım kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kamara kaptırdı topu İsmail'e. İsmail kesti Almeida boş kaleye yolladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-1 oldu 2.ci yari besiktas maci cevirir geri...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Sagolun arkadaslar umarim ikinci yari yayin geri gelir. ilk yari iyiki 1-1 bitti..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Heralde Camara serbest oyuncu istediğini yapıyor öyle tehlikeli bir bölgede bile çalıma girdi ilk yarıya bakılırsa bu maça çok iyi hazırlanmış Eskişehirspor Bjk ise ligde hiç hazır durmuyor ilk 3-4 hafta Bjk puan kayıpları yaşar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beşiktaş felaket oynadığı devreyi 1-1 kapadı. Allahın bir lütfu bu. Bakalım 2.yarı kendine gelicek mi Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bana göre Hilbert'i sağ bekte denemeli.Sanırım oda kadroda düşünülmüyormuş.Toraman sağ bekte yapamıyor.Mücadele felan eder ancak hücum kısmı zayıf.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Takım hiç beklemediğim kadar iyiydi ilk yarıda. Yanlız golde Ivesa lütfedip uçmadı bile.
    I'm back...

Hilbert oynayacağına Toraman oynasın daha mantıklı sağ bekte. Defansif olarak sıkınıt yaşamazlar ve Hilbert de orta açma konusunda sıkıntılı zaten.

Bizde bu kadar yıldız var 2.sezondur tek bi rahat maç izlemedim rezalet yahu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ivesadan koselere ucmayi beklemeyin zaten 2 metrelik kaleciden...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almeida ve Angelo'yu kadroya almıştım atmışlar güzeeel

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

batuhan 83. dk 2-1

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Püh beraberlik demiştik tahminde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

batuhan cok guzel gol atti diyorlar telloda iyi pas atmis, 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaştan olmaz bu sene bişey

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu serdar ne biçim bi herif ya pas atsa bomboş gol olcak vursa gol olcak topu çekti çekti kaçırdı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maç hakkını buldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

2-1 kazandı eskişehir skibbe iyi başlangıç yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yürüye yürüye oynayınca olmuyormuş demekki. Almeida ve Necip dışında afedersiniz bir yerlerini yırtan yoktu takımda. Quaresma hayatının en kötü maçını oynamış olabilir. Hem O'na hem de bir tane dahi faul çalmayıp O'nu maça küstüren Sayın Gezer'e selam olsun.

Acilen toparlanmamız lazım vesselam.

Bir söz de Carvalhal hakkında etmek istiyorum. Ben şahsen beğendim kendisini. Oyunun gidişatını değiştirmek adına Pektemek'i kanada koyması Simao'yu ikinci forvet olarak Almeida'nın arkasına koyması vs yapılabilecek en mantıklı hamlelerdi zaten. Ancak şu kesinki bu takıma bir sağ bek lazım. Takımın en sağlam yeri olduğu halde yine gidip bir ton stoper alan stoperden de sağ bek yaratmaya çalışan teknik ekibimizi ayrıca kutluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Esese tebrikler hakdettiler kazanmayı bu sene iyi bir takım olmuşlar.BJK için ise bu sene beklenti büyük ama yine hüsran olacak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçta E.Şehir çok iyi oynadı. Özellikle en büyük transferi Dede olmuş. Q7'ye nefes aldırmadı orada. Üstelik bindirmelerde yaptı. Demek ki 11 yıl boşuna oynatmamışlar Bundesliga'da... Daha sonra Diego savunmada iyiydi. Sezgin, Veysel'i beğenmedim şahsen. Kamara'nında performansını beğenmedim. 1 gol yedirdi + çok top kaybetti. Tello Dede'den sonra 15 dakikalık performansı ile maçın en iyi 2. oyuncusu oldu. Attığı ara toplarıyla maçı çevirdi. Bu arada Potuk'ada ayrı parantez açmalıyız. keşke biz elimizde tutsaydık şu çocuğu, çok güzel oynadı bugün. Orta sahada basmadık yer bırakmadı.

Maç ilk hafta maçına rağmen çok zevkliydi...

Tebrik ediyorum...
    Last edited by SAİT71 : 10.Eylül.2011 at 20:53

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tebrikler Eses'e.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biraz marjinal bir düşünce olabilir ama ben bjk teknik direktörü olsam çoğu maçta oynatmam Q7'yi hatta satardım sezon öncesi.Simao bir kanatta,Pektemek diğer kanatta oynatırım Fm diliyle Pektemek "gizli forvet" gibi oynayacak.Almeida boğuluyor defansın arasında.Bunun dışında genç oyuncular arasında var mı bilmiyorum ama İbrahim'in yerine bir sağ bek monte etmeleri gerek,büyük takımda olmuyor stoperden bozma sağ bek maalesef.

Eses çok disiplinli oynadı.Yani disiplinsiz oynama hakkı olan oyuncular vardı misal Kamara ama takım buna uyum göstermiş ve herkes kendi işine bakar gibiydi.Mehmet Yıldız fena değildi ilk yarı,çok da takip edemedim maçı zaten ama eski gücüne yaklaşırsa çok faydalı olur takıma.Ortalamanın üstünde bir takım eskişehirspor.5-8 arasında kalırlar yüksek ihtimal.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon başındaki maçlardan ve en son bu maçtan da anlaşılacağı üzere bu sene de yalanız.Yıllardır bize yaşattığın hüsranlar için teşekkürler Demirören...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezon başındaki maçlardan ve en son bu maçtan da anlaşılacağı üzere bu sene de yalanız.Yıllardır bize yaşattığın hüsranlar için teşekkürler Demirören...
    Şemsi ben Demirören'le ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen Carvalhal'ın takımı tanımaması ve taktiki bilgi eksikliğinden kaynaklandı bence. Sağ back ağladı maç boyunca. Toraman'ı sağ back oynatırsın hadi neyse ama sağ açığa sürmek ne demek? Bu adam hayatında kaç kere açığa gidip orta açmış? Orta açmasını bilmez, tekniği yok, top sürüşü adam gibi yok. Carvalhal benim için teknik direktör değil. Korktuğum ve beklediğimi gördüm maçta.

Ayrıca Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Nedenine gelirsek; adamlar çalışmış. Bizi kanatlarda oynatmadılar. Simao ve Quaresma'ya top yaptırmadılar. Aldıkları anda topa iki kişi birden bastı.

Fernandes'e gelince, harika oynadı harika toplar attı aslında ama öyle baskı yaptılar ki adama kötü göründü. Carvalhal o kadar yük bindirmiş ki o kadar görev vermiş ki adama, adam hangi biriyle uğraşacağını şaşırdı.

Kısacası Tayfur içerden çıkmazsa bizim bu sene ilk 5'e girmemiz zor. Play off'ları geçtim yani. Eskişehirspor'un bu sene yolu açık.Cidden hazırlanmışlar, çalışmışlar. İlk üçü zorlar diye düşünüyorum. Alper Potuğu özellikle çok beğendim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kötü oynadik yenildik, Tebrikler Eskisehirspor. Takimda birseyler eksik daha öncede dedigim gibi bu sezon gol atmakla zorlaniriz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri