1-1 oldu
1-1 oldu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Lig tv yayinimiz dondu gol olmus Almeida atmis. Nasil atti? assist kimden?
1-1 oldu 2.ci yari besiktas maci cevirir geri...
Sagolun arkadaslar umarim ikinci yari yayin geri gelir. ilk yari iyiki 1-1 bitti..
Heralde Camara serbest oyuncu istediğini yapıyor öyle tehlikeli bir bölgede bile çalıma girdi ilk yarıya bakılırsa bu maça çok iyi hazırlanmış Eskişehirspor Bjk ise ligde hiç hazır durmuyor ilk 3-4 hafta Bjk puan kayıpları yaşar.
Beşiktaş felaket oynadığı devreyi 1-1 kapadı. Allahın bir lütfu bu. Bakalım 2.yarı kendine gelicek mi Beşiktaş.
Beşiktaş bana göre Hilbert'i sağ bekte denemeli.Sanırım oda kadroda düşünülmüyormuş.Toraman sağ bekte yapamıyor.Mücadele felan eder ancak hücum kısmı zayıf.
Takım hiç beklemediğim kadar iyiydi ilk yarıda. Yanlız golde Ivesa lütfedip uçmadı bile.![]()
I'm back...
Hilbert oynayacağına Toraman oynasın daha mantıklı sağ bekte. Defansif olarak sıkınıt yaşamazlar ve Hilbert de orta açma konusunda sıkıntılı zaten.
Bizde bu kadar yıldız var 2.sezondur tek bi rahat maç izlemedim rezalet yahu
Ivesadan koselere ucmayi beklemeyin zaten 2 metrelik kaleciden...
Almeida ve Angelo'yu kadroya almıştım atmışlargüzeeel
![]()
batuhan 83. dk 2-1![]()
Püh beraberlik demiştik tahminde![]()
batuhan cok guzel gol atti diyorlar telloda iyi pas atmis, 2-1
Beşiktaştan olmaz bu sene bişey![]()
bu serdar ne biçim bi herif ya pas atsa bomboş gol olcak vursa gol olcak topu çekti çekti kaçırdı
Maç hakkını buldu.
2-1 kazandı eskişehir skibbe iyi başlangıç yaptı
Yürüye yürüye oynayınca olmuyormuş demekki. Almeida ve Necip dışında afedersiniz bir yerlerini yırtan yoktu takımda. Quaresma hayatının en kötü maçını oynamış olabilir. Hem O'na hem de bir tane dahi faul çalmayıp O'nu maça küstüren Sayın Gezer'e selam olsun.
Acilen toparlanmamız lazım vesselam.
Bir söz de Carvalhal hakkında etmek istiyorum. Ben şahsen beğendim kendisini. Oyunun gidişatını değiştirmek adına Pektemek'i kanada koyması Simao'yu ikinci forvet olarak Almeida'nın arkasına koyması vs yapılabilecek en mantıklı hamlelerdi zaten. Ancak şu kesinki bu takıma bir sağ bek lazım. Takımın en sağlam yeri olduğu halde yine gidip bir ton stoper alan stoperden de sağ bek yaratmaya çalışan teknik ekibimizi ayrıca kutluyorum.
Esese tebrikler hakdettiler kazanmayı bu sene iyi bir takım olmuşlar.BJK için ise bu sene beklenti büyük ama yine hüsran olacak gibi
Maçta E.Şehir çok iyi oynadı. Özellikle en büyük transferi Dede olmuş. Q7'ye nefes aldırmadı orada. Üstelik bindirmelerde yaptı. Demek ki 11 yıl boşuna oynatmamışlar Bundesliga'da... Daha sonra Diego savunmada iyiydi. Sezgin, Veysel'i beğenmedim şahsen. Kamara'nında performansını beğenmedim. 1 gol yedirdi + çok top kaybetti. Tello Dede'den sonra 15 dakikalık performansı ile maçın en iyi 2. oyuncusu oldu. Attığı ara toplarıyla maçı çevirdi. Bu arada Potuk'ada ayrı parantez açmalıyız. keşke biz elimizde tutsaydık şu çocuğu, çok güzel oynadı bugün. Orta sahada basmadık yer bırakmadı.
Maç ilk hafta maçına rağmen çok zevkliydi...
Tebrik ediyorum...
Last edited by SAİT71 : 10.Eylül.2011 at 20:53
Tebrikler Eses'e.
Biraz marjinal bir düşünce olabilir ama ben bjk teknik direktörü olsam çoğu maçta oynatmam Q7'yi hatta satardım sezon öncesi.Simao bir kanatta,Pektemek diğer kanatta oynatırım Fm diliyle Pektemek "gizli forvet" gibi oynayacak.Almeida boğuluyor defansın arasında.Bunun dışında genç oyuncular arasında var mı bilmiyorum ama İbrahim'in yerine bir sağ bek monte etmeleri gerek,büyük takımda olmuyor stoperden bozma sağ bek maalesef.
Eses çok disiplinli oynadı.Yani disiplinsiz oynama hakkı olan oyuncular vardı misal Kamara ama takım buna uyum göstermiş ve herkes kendi işine bakar gibiydi.Mehmet Yıldız fena değildi ilk yarı,çok da takip edemedim maçı zaten ama eski gücüne yaklaşırsa çok faydalı olur takıma.Ortalamanın üstünde bir takım eskişehirspor.5-8 arasında kalırlar yüksek ihtimal.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sezon başındaki maçlardan ve en son bu maçtan da anlaşılacağı üzere bu sene de yalanız.Yıllardır bize yaşattığın hüsranlar için teşekkürler Demirören...
So what?
Saike
Şemsi ben Demirören'le ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen Carvalhal'ın takımı tanımaması ve taktiki bilgi eksikliğinden kaynaklandı bence. Sağ back ağladı maç boyunca. Toraman'ı sağ back oynatırsın hadi neyse ama sağ açığa sürmek ne demek? Bu adam hayatında kaç kere açığa gidip orta açmış? Orta açmasını bilmez, tekniği yok, top sürüşü adam gibi yok. Carvalhal benim için teknik direktör değil. Korktuğum ve beklediğimi gördüm maçta.
Ayrıca Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Nedenine gelirsek; adamlar çalışmış. Bizi kanatlarda oynatmadılar. Simao ve Quaresma'ya top yaptırmadılar. Aldıkları anda topa iki kişi birden bastı.
Fernandes'e gelince, harika oynadı harika toplar attı aslında ama öyle baskı yaptılar ki adama kötü göründü. Carvalhal o kadar yük bindirmiş ki o kadar görev vermiş ki adama, adam hangi biriyle uğraşacağını şaşırdı.
Kısacası Tayfur içerden çıkmazsa bizim bu sene ilk 5'e girmemiz zor. Play off'ları geçtim yani. Eskişehirspor'un bu sene yolu açık.Cidden hazırlanmışlar, çalışmışlar. İlk üçü zorlar diye düşünüyorum. Alper Potuğu özellikle çok beğendim.
FM Gazetesi
Kötü oynadik yenildik, Tebrikler Eskisehirspor. Takimda birseyler eksik daha öncede dedigim gibi bu sezon gol atmakla zorlaniriz.