Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Türksportal Masaüstü 2012 bekliyorum,bekliyoruz.
    katılıyorum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkçe yama isteklerinden Türkiye'de ciddi bir yabancı dil sorunu olduğu anlaşılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Türkçe yama isteklerinden Türkiye'de ciddi bir yabancı dil sorunu olduğu anlaşılıyor
    İngilizceyi bilip ingilizce oyun oynayan kimse de pekala oyunu Türkçe oynamak isteyebilir.Ben bu oyunu cm 01-02'den beri İngilizce oynuyorum ama 40$ verip aldığım bir oyunda kendi dilimin olmaması açıkçası hakkımın yeterince savunulmadıgını düşündürüyor bana tabi bu görüşmeleri kimler yapıyorsa.

Sonuçta bu oyun insanlardan upper advanced seviyesinde ingilizce istemiyor.İngilizce kelime dağarcığı az çok iyi olan herkes zaten bu oyunu rahatlıkla anlayabiliyor,ki klişeleşmiş 60-70 kelimeyi muhtemelen bu oyunu uzun yıllardır oynamış herkes biliyordur.

Yani demek istediğim Türkçe isteklerine bakarak yabancı dil sorunu oldugunu söylemek biraz abes.Sorun olsa da olmasa da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orjinal olmayan oyunların çalıştırılmaması. Bunu sağlatabilirse Turksportal devrim olur.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Orjinal olmayan oyunların çalıştırılmaması. Bunu sağlatabilirse Turksportal devrim olur.
    Bu sene tüm oyunlar STEAM'den aktivasyon yapılarak oynanabileceği için bir nevi güvenlik sistemi geliştirildi. STEAM'in online güvenliği kırılır mı orasını bilemem ama STEAM üzerinden kimler orijinal kullanmış öğrenilebiliyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Sevgili Arkadaşlar;

Son olarak, TR liginde "Türk statüsü" için benim bildiğim kadarı ile 5 sene oynamak yetiyor..
    Bu oyunda neden 10 sene?

Eğer oyuncu başka bir ülkenin milli takımlarında hiç oynamamışsa 5 yıl ama milli takımlarda oynadıysa 10 yıl.

Tabi ki Türkçe yama bekliyorum ki göğüsümü gere gere orjinal alayım

türkçe dil desteğine ihtiyacım olmasada bu çağrıyı yapan arkadaşlara katılıyorum bugun konamı bile pes'i türkçe yapıyo ki gerek bile yok aslında ama yıllardır bu oyunu oynayan biri olarak türlçe dil desteğinin olmasından yanayım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim Turksportal'dan beklentim, şu gerileme devrinden bir an evvel kurtulmasıdır.

Aslında bu biraz da kendimden beklentim.

Uyuyan birkaç deviz, ve bu devler bir ateşleme enerjisi bekliyor.

Turksportal'dan bıktık mı? Tabii ki hayır.

Turksportal bizim babamız.

Turksportal bizim çocuğumuz.

Turksportal sevgilimiz.

Turksportal, arkadaşımızdı bizim.

Eski arkadaşa bu kez vefa göstermek gerekiyor...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Türkçe yama bekliyorum

bunların çıkaracagı yok turkçe dil seçenegını sizden bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

fm 2012'de turksportaldan şişirince patlamayan ciklet istiyorum. kafa mı yapıyorum? evet. turksportal oyunla alakalı hataları ve eksikleri ilgililere bildirip,oyuna ek enstrümanlar üretmekten başka ne yapabilir ki burada neler isteniyor.bi askerden gelecek oğluna iş isteyen teyze eksik

ağırlıklı olarak ve benim de ihtiyaç duyduğum türkçe yama.oyunun genel hatlarında bir sıkıntım yok ama uzun ve karmaşık cümlelerde devrelerim yanıyor arkadaş.basın açıklamaları ezbere gidiyor."1. sıradaki olumlu son sıradaki olumsuzdu demi lan" şeklinde kararlar verebiliyorum.oysa oyun moral motivasyon oyunu ve yabancı dil eksik olunca oyunu da eksik oynamış oluyorum.basın konuşmalarını yardımcıma yaptırıyorum,transfer açıklamalarını yardımcıma yaptırıyorum.maç arası,maç sonu yada maç esnasında yardımcı tavsiyelerine anlamadığım için bakmıyorum.ve daha birçok şey var yapmak isteyip de yapamadığım.bunlarla alakalı rehberler,çeviri metinleri paylaşılıyor ancak oyun esnasında kullanmak yada hepsini ezberlemek mümkün olmuyor.

anlayın işte olm ingilizcemiz kıt

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkçeden başka ne isteyebiliriz ki... Türkçe bir fm tadından yenmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu sene tüm oyunlar STEAM'den aktivasyon yapılarak oynanabileceği için bir nevi güvenlik sistemi geliştirildi. STEAM'in online güvenliği kırılır mı orasını bilemem ama STEAM üzerinden kimler orijinal kullanmış öğrenilebiliyor.

call of juarez:the cartel de steam destekli çıktı fakat steam korumasından çıkarılıp kurulabiliyor.eğer bütün oyunlar için aynı şey geçerli ise bir ***** le oyunu steam siz kurup oynamak mümkün.

ayrıca steam hesabı güvenilir bir arkadaşla paylaşılabilir,ve oyunu aynı zamanda değil de farklı zamanlarda bir kaç kişi oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yüzde 70 80 civarıbitürkçe yama yeterli hatta diyaloglar falan türkçe olsun oda yeter oyuncularla sallama muhabbetlere girmek istemiyoruz sonuçta

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Steam'dan aktivasyon yapanlar için Türkçe Dil Seçeneği muhabbeti patlamazsa yapılabilir aslında.

Gerçi yapımcılar bi kere Türkçe çıkarsalar oyunu orjinal satışta patlama olacak bi kumar oynasalar hiç fena olmaz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

FM 2012 Demo başlıgı 3 sayfada kalmış..En önemli başlıklarda 10 kişiden fazlası hayal..Bence yukarıda bir arkadaşın yazdıgı gibi üzerindeki ölü toprağını atmalı öncelikle..bunun yolunu bilen biliyordur zaten..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oyunu orjinal alcam tabiki ama benim tek beklentim turkce yama ingilizcem 0 , o yuzden turkce yamayi bekliyorum insallah olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

font boyutunu biraz büyütseler fena olmaz. 23 inch ekranda oynuyorum ve yazı boyutu küçük,eğer bir ayarı varsa da bulamadım.

İngilizcemiz gayet iyi seviyede lakin benimde beklentim Türkçe Yama neden derseniz?
    Crysis oyununu çok sevmemiz oyunun harika olmasından değil Türkçe seslendirme ve yazılandırma olduğundan ötürü. Çünkü kendini onlara ait hissediyorsun. Bundan dolayı KONAMI bu alanı görüp Türkçe sürdü, bir şey kaybetti mi? Tabii ki hayır. Ama emin olun çok şey kazandı.

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    kırılacağına dair en ufak şüphem yok. muhakkak bir yolunu bulacaklardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demoyu görünce Türkçe yamanın çok gerekli olacağını anladım maalesef.

Bu steam üye olmak için extra birşeyler gerekli mi? Sadece siteye girip üyelik aldımı işlem bitiyor mu?

Türkçe yama istiyorum başka birşey değil

türkçe yama.%80 civarı.özelliklede oyuncu görüşmeleri

Açıkça sölemek gerekirse bu güne kadar original fm aldım mı hayır. Fakat crysis aldım mı? tabiki evet. Özellikle bu oyun gibi metni bol bi oyunda tamamen türkçe olması hem çok önemli hemde göze çok hoş gelen bişey. Turksportal Türkçeyi yapsın ister steam üzerinden aktivasyonlu yapsın isterse yama ücreti alsın steam üzerinden oyun alıyor gibi hiç fark etmez ama demoyu oynadıktan sonra anladım ki bu oyuna türkçe şart. Türkçe olursa alır mıyım? o anda. ve benim gibi düşünen binlerce kişi vardır eminim. ama bu yamaya umarım başlanmıştır hatta umarım bitmeye yakındır oyunun çıkmasına bişey kalmadı dört gözle tamamen türkçe yamayı bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Türkçe yama bekliyorum birisinin bizi bilgilendirmesi lazım.Türkçe yama ile ilgili çalışmalar varmı ?

Laptopa uygun güzel temalar ve güzel grafik paketleri çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Yaklaşık 2 senedir Turksportal ın Türkiyedeki Fm severler uzerındeki etkisi çok aza indi. Bunun nedeni türkçe yamaların yapılmaması artık takım incelemelerinin olmaması forumla daha az ilgilenilmesi vb. yaklaşık 4 senedir üyeyim son 1.5 senedir forum tambir çöküşte kanımca.
    Last edited by okartal : 12.Ekim.2011 at 18:41 Reason: İmla yanlışı .

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Yaklaşık 2 senedir Turksportal ın Türkiyedeki Fm severler uzerındeki etkisi çok aza indi. Bunun nedeni türkçe yamaların yapılmaması artık takım incelemelerinin olmaması forumla daha az ilgilenilmesi vb. yaklaşık 4 senedir üyeyim son 1.5 senedir forum tambir çöküşte kanımca.
    Doğru, 40bin tekil hitlerden 10bin tekil hitlere düşüş var. Bunun çeşitli sebepleri var. Site geliştirme ekibi bir kişi üzerinde, yönetim kadrosunda özel sebeplerle ayrılanlar nedeniylede sıkıntılar yaşandı. Bunlara özel yaşamımızdaki yoğunluğuda katarsak zor oluyor tabi. Ama toparlanıyoruz geçen seneye göre daha aktif olacağımıza söz veriyoruz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri