Samsunda Samsun dover, Trabzonda Trabzonmantigi olmayan bi isin pesinde bu insanlar. Biri oldugundemi tatmin olunacak
Samsunda Samsun dover, Trabzonda Trabzonmantigi olmayan bi isin pesinde bu insanlar. Biri oldugundemi tatmin olunacak
Pankart guzel olmus![]()
Az önce dışarıdan gelen bağırma sesleri bu pozisyonaydı sanırımİnanılmaz bir gol kaçtı! Zenke'nin sol taraftan pozisyonunda top direkten döndü. Ayağının içiyle çıkarttığı plasede top direğe takıldı.
Edit : Yine bi bağırma sesi geldi. Gol mü oldu yoksa
Edit2 : Aha valla gol olmuşBurak atmış.
Edit3 : Trabzon öndeymiş. Sporx Samsun 1-0 önde olarak gösteriyordu yanılttı beni
Halil Altıntop'un pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Yılmaz, Samsunspor savunmasının arasında topu iyi sakladı. Topu sol tarafa çekip kaleye güzel bir vuruş yapınca Trabzonspor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ilk yarı fena oynamadık, kalemizde çok tehlikeli pozisyon vermedik 1-2 atak dışında. Halil 2 denemeden birinde atsaydı çok güzel bitecekti ilk yarı. İkinci yarıda 2. golü aramalıyız. Ama manisa maçındaki gibi hata yapmamalıyız.
tribün olaylarına gelirsek bu amaçsızlığı anlamak mümkün değil. Trabzonspor-Samsunspor maçlarını geren 3 maçı da hakem katletmiş, çığrından çıkarmıştı. Hakemler emekli oldu. Ama kinleri unutulmadı. Napalım, olmuyor.
Çok zayıf bir ilk yarı oldu. İkinci yarı maç daha da zevklenecektir ve karşılıklı en az 1'er gol olacağını düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sigmiyoruzbizimkilerde pankart acti
Şu açılan pankartların fotoğrafları yok mu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1-1 oldu sanırım. Dışarıdan yine sesler geliyor
Ergün Teber 85'
Gool Ergün Tebeer. Üst sıraları zorlicak takımların hepsi bu hafta puan kaybetti kaybediyodaHatta bu maç böyle biterse 3 ' üde 1-1 bitmiş olucak
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Allah'ım gole bak..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
trabzonda valla sans yok son dakikalar golu ile puan kaybediyor
1-1 bitti.Pal Lazar, düdükten sonra topa vurduğu için ikinci sarı kartı görüp oyundan atıldı.
Ergün Teber'de hayatının golünü atmıştır heralde.
valla bu kadar defansa gömülürsen, iki top yapamazsan inter deplasmanındaymışsın gibi gerim gerim gerilir golü de yersin. bu kadar kötü oynadığımız maç Şenol Hoca zamanında ilk kez oluyor. bir değişiklik şart. hücumda asla ve asla bir organizasyonumuz yok, rastgele oynuyoruz.
birde 3 dakika uzatma. iki sarı kart, bir kırmızı kart. kırmızı kart gören oyuncunun acıklı klip çekimi.. ve 3 dakikaya eklenen süre 4 saniye.
yapacak birşey yok. Karabük karşısında güzel bir oyunlar moral verici bir galibiyet alamazsak korkarım ki lige erken havlu atacağız.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İlk 3 hafta çok ilginç başladı, takımlar arasındaki güç farkı da oyun farkı da gün geçtikçe kapanıyor, artık hiç kimse sahaya kesin kazanırız, ya da kesin kaybederiz diyerek çıkmıyor, en sevindirici tarafı bu. Maçın kırılma anı kesinlikle Colman'ın karşı karşıya direğe nişanladığı toptu. O pozisyon sonrası 'atamayana atarlar' teorisi kanunlaştı resmenErgün 100 deneme yapsın öyle gol atamaz
Maçın ilk yarısını izlememiştim, kim nasıl oynadı bilmiyorum ama ikinci devrede Adrian'ın Kemal karşısında bir pozisyonu vardı, Kemal sert girdi ama Adrian'a dokunamadı. Bunu fırsat bilen Adrian ölmüş gibi yerlerde kıvrandı, hakem farkında rol yaptığının. Ardından oyundan çıktı...Burak'ın Trabzonspor'a geldiği ilk zamanlar geldi aklıma onu görünce, çok çirkin bir davranıştı, şanslıymış hakem sarı kart göstermedi. Onun yerine cezasını Şenol Güneş verdi sahadan alarak.
Kemal'e de değinmeden geçemicem, genç daha geliştirmesi gereken yönleri var tabiiki ama zamanlama ve kademeye girişleri çok iyi. Tam yerinde müdahalelerde bulunup birçok olası atağı engelledi. Ben çok beğendim.
Kariyerinin golünü atmış ergün bu soruşturma ts ye yaramadı.
Samsunspor'da yerli oyuncu sıkıntısı var bence. Hücum hattının çoğu yabancı ben eminim ki Bance ve Zenke yerine türk forvetler olsaydı (kim olduğu önemli değil ligimizin klasik anadolu takımı forvetleri) maç çok daha farklı olurdu.
Samsunspor'dan galibiyet bekliyordum açıkcası ama çok da iyi oynamadılar. Trabzonspor da keza öyle. Maça iyi başladılar, uygun posizyonları değerlendiremediler ve maç döndü sonrasında.
Maçın sonucunda her iki takım da 3 puanı alabilirdi ama bence maçın hakkı da beraberlikti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Uyum sorunu dedik ama bu kadar da olmaz.
Bu uyumsuzluk yetmiyor gibi her maçın son dakikalarında gol yer olduk buda fizik olarak maçın sounu getiremediğimiz anlamına gelir ki buda normal geliyor bana.Bugün maç yaptık Cumartesi yine yapacağız ardından hemen Salı bir maç daha sonra kesin Cuma'ya maç verirler.Bu ligin ertelenmesi zaten konsantrasyon bozukluğu yaratmışken sıkışık fikstür de hertürlü sonuca gebe maçlar oluyor.
Maç yapmaya alışsınlar diyoruz ama bir anda bu kadar sıkışma da kötü.
Rakip takım resmen karete yaptı maçta sürekli dayak yedik.
Maçta sevindiğim tek nokta, mental olarak eksik bir kalecinin formasını, alttan gelen genç bir kaleciye kaptırması oldu. Bence bundan sonra Ertuğrul daha çok şans bulur. Colman'ın şutunda ki müdahalesiyle maçın 2-0 olmasını engelledi ve ardından gol geldi. Milli takım kalesi için bir çok iyi kaleci adayı arasına girdi. Umarım Volkan'dan sonra Mert ile birlikte kalemizi sağlam bir şekilde koruyacak düzeye gelir.