En iyi özelliği duran toplar olan, uzun boylu bir takım olan Stoke'a karşı Hilbert'i oynatmak hata bence bu adam kornerlerde hep adamını kaçırıyor, taç açışları da korner gibi olacak bu maç.
En iyi özelliği duran toplar olan, uzun boylu bir takım olan Stoke'a karşı Hilbert'i oynatmak hata bence bu adam kornerlerde hep adamını kaçırıyor, taç açışları da korner gibi olacak bu maç.
Delapin tac atislara dikkat aman aman ..
Aksine Çift Forvet Olarak Oynamalıydık Çünkü Savunma Göbeğindeki Shawcros, Upson Gibi Kuvvetli Aygır Oyuncu Tabirindeki Adamlara Karşı Edu Mücadeleyle Holosko Hızıyla Baş Edebilirdi. Kanatlarda Q7 ve Simao Bindirmeleri Bu İkiliyi Beslerdi. Orta Alanda Fernandes ve Ernst Düşünülmeliydi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
GOOOOLLL Hilbert atti 0-1 ondeyiz
goooooooooooooool
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre Tilev çoştu yalnız çok fena
1-1 oldu Crocuch
Stokede hic birsey yok adamlar full yan top vallahi ve kaleci rustuyede baya bi engelleme oluyor
1-1 Crouch Ah Ulen Tam Belalımız Oldu Bu Herif![]()
yok artık ya![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre Tilev'in Beşiktaş'ın attığı golden sonra ki sevinçi efsane olur o nasıl gol demektir öyle.
Biz Kıravç'tan kurtulamayacak mıyız ?
Fazla sıkılmamak gerek.Beşiktaş Stoke City'yi yenebilecek kalitede bir takım.Bugün yeneceğinede inanıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Azman Delap Adam Hayatında Hep Taç Atışı Çalıştı Heralde![]()
İngilizler sakin sakin maç izliyor bizimkiler yerinde duramıyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İ.Y Sonucu 1 - 1
ilk yarı iyiydik. Böyle oynarsak golü buluruz. İlerde çok iyi pas yapıyoruz. Stoke bize gol atarsa anca duran topdan atar. Yoksa sittin sene atamaz.
Bence iyi oynadık ilk yarıda.Ah şu attığımız golden hemen sonra kornerden yemesek daha iyi olacaktı ama şansızlık.Tam hatırlamıyorum ama sanırım Rüştü o pozisyonda bizim takımdan birisiyle çarpışıp topa hamle yapamadı.Neyse ikinci yarıdan umutluyum.En kötü beraberlikle ayrılırız gibi geliyor ama tabii futbol bu,ne olacağı belli olmaz.
Bilmiyorum Beşiktaş'ı ne kadar takip ediyorsun Arif,ama Ernst yeni sakatlıktan çıktı ve Antalyaspor maçında pek iyi bir görüntü sergiyelemedi zaten.Onu geç Aurellio yakın zamanda en formda oyuncularımızdan bir tanesi ki bugün maçta da şu ana kadar iyiydi bence.
So what?
Saike
Aurelio'ya Nazar Değmesin Aman Maçın En Kısa Adamı, En Uzun Adamından Crouch'tan Hava Topu AlıyorHep Böyle Sürer İnşallah
![]()
Maşallah, o Fernandes ne biçim adam yahu helal olsun valla
İçimden bi ses 2. yarı Beşiktaş 2 gol atacak ve golleri Fernandes,Edu atacak diyo![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaş ne top oynuyormuş arkadaş. Acayip zevk alıyorum izlemekten. Bilhassa Aurelio-Fernandes-Necip 3lüsü hayran etti beni kendilerine.
Necip Biraz Zayıf Kalıyor Hamlelere Hareketlenemiyor Ama Pişecek Daha
Beşiktaş maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum sırf Fernandes içinadam her maç döktürüyor
Stoke'nin taçlarına dikkat etmek lazım adamlar Rüştü'nün kafasına çarptırıp gol bile atarlar
![]()
Korner ve Frikiklere dikkat etmesi yeterli taçlardan henüz çok net bi pozisyon olmadı ama onlarda riskli![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Edu çok etkisiz kalıyor ya. Bi an önce Almeida'nın iyileşmesi lazım
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
edu bu takimin forveti degil Mehmet akyuze sans tanisalar daha iyi.
Egemen Cikicak galiba sakatlandi
Hilbert o pas hatasını nasıl yaptı anlamadım
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
edu yerine holoskonun girmesi lazım