Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

4 40.00%
  • Berabere biter

3 30.00%
  • Kayserispor kazanır

3 30.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: [6. Hafta] Beşiktaş - Kayserispor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yonetimin ne sucu var yahu adamlar hocanin istedigi veya istemedigi en iyi oyunculari getirdiler iste burda tek basarisizlik hocadadir bos bosuna para saciyorlar su yabanci hocalara dursaydi rolandh koch veya getirseydin m.denizliyi besiktas bu durumda olmazdi.

tebrikler kayseri artik ben yukselise gecceklerine inaniyorum.

2. Default

Dakika 77 aklıma takıldı benim. Emre Güngör topa elle müdahale etti, hakem serbest vuruşu verdi ama kartı gösteremedi oyuna hemen başladığı için Beşiktaş'lı oyuncular. Fernandes kullandı Edu kontrol edemedi topu kaptırdı, hakeme baktım devam diyor. Sonra birden karar değiştirdi, oyunu durdurdu, Emre'ye sarı kartı gösterip tekrar kullanılan serbest vuruşu Beşiktaş'a ikinci kez verdi...
    Sonrası Kayserispor savunmasında bir gol tehlikesi, İbrahim Toraman'ın burnu kırıldı, devamında Beşiktaş 10 kişiyken Kayserispor'un ikinci golü geldi. Ben mi çok ince düşünüyorum sizce? Bana göre ciddi bir hatanın oyuna etkisi bu.

Genel olarak maça baktığımda Simao'nun sezon başından beri kötü performansı devam ediyor, daha ne kadar sabredebilecek Carvalhal bilmiyorum ama hiç faydası yok takıma. Guti ilk yarı istekliydi ama ikinci yarı düştü oyundan, maç kondüsyonununn da eksikliği var tabi, pek etkili olamadı takımı gibi. Ama ilk yarıda çok iyi bir frikiği vardı, atlamayalım. Kayserispor takım olarak çok iyiydi. Sezon başından beri süregelen şanssızlığı bu kez kırdılar bence. Bu özgüvenlerini de tazeleyecek, gelecek haftalarda daha iyi bir Kayserispor izleyebiliriz. Amrabat zaten başlı başına bir olay Müthiş etkili, Quaresma'dan daha etkili ve faydalıydı bugün de. Genç kaleci Gökhan'da sonuca etki eden oyunculardan birisiydi, ekstra motivasyonla sahada hatasız bir maç çıkardı. Başı sağolsun, maç sonundaki halini görünce bende duygulandım çok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Dakika 77 aklıma takıldı benim. Emre Güngör topa elle müdahale etti, hakem serbest vuruşu verdi ama kartı gösteremedi oyuna hemen başladığı için Beşiktaş'lı oyuncular. Fernandes kullandı Edu kontrol edemedi topu kaptırdı, hakeme baktım devam diyor. Sonra birden karar değiştirdi, oyunu durdurdu, Emre'ye sarı kartı gösterip tekrar kullanılan serbest vuruşu Beşiktaş'a ikinci kez verdi...
    Sonrası Kayserispor savunmasında bir gol tehlikesi, İbrahim Toraman'ın burnu kırıldı, devamında Beşiktaş 10 kişiyken Kayserispor'un ikinci golü geldi. Ben mi çok ince düşünüyorum sizce? Bana göre ciddi bir hatanın oyuna etkisi bu.

Genel olarak maça baktığımda Simao'nun sezon başından beri kötü performansı devam ediyor, daha ne kadar sabredebilecek Carvalhal bilmiyorum ama hiç faydası yok takıma. Guti ilk yarı istekliydi ama ikinci yarı düştü oyundan, maç kondüsyonununn da eksikliği var tabi, pek etkili olamadı takımı gibi. Ama ilk yarıda çok iyi bir frikiği vardı, atlamayalım. Kayserispor takım olarak çok iyiydi. Sezon başından beri süregelen şanssızlığı bu kez kırdılar bence. Bu özgüvenlerini de tazeleyecek, gelecek haftalarda daha iyi bir Kayserispor izleyebiliriz. Amrabat zaten başlı başına bir olay Müthiş etkili, Quaresma'dan daha etkili ve faydalıydı bugün de.
    İlk anlattığın olay benim de dikkatimi çekti.. Avantaja falan da bırakmadı bildiğin bir faulü sırf topu kontrol edemedi diye 2. kez kullandırdı.. Bence bu kural hatası ama Kayseri kazandığığı için tekrar oynanmaz.. Ama futboldan anlıyorsam kural hatası olması lazım.. Bir faul 2 kez kullandırılmaz..

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Beşiktaş'lı futbolculara, teknik ekibinden başkanına herkese sesleniyorum;

Siz kimsiniz? Kimsiniz de Beşiktaşın kalitesini bu şekilde yerlere seriyorsunuz? Siz kimsiniz de Beşiktaş ruhunu böyle ayaklar altına alıyorsunuz? Siz kimsiniz de insanları takımlarından utandırıyorsunuz? Siz kimsiniz?

Şu ortasaha bir çok takımın hayali olan bir ortasaha. Biraz olsun anlam veremiyorum. Soğukkanlı olabilmeyi çok dilerdim "takımın başındakiler" kadar. Ama olunamıyor işte!

Tez zamanda defolun gidin. Adam gibi, futboldan anlayan insanlar gelsin benim takımımın başına. Bu kadar rezil rüsva bir oyun olmaz!
    Aramıza Hoşgeldin Kardeşim, Umutsuz Taraftarlar Derneği Tam Sana Göre

Ben Zaten Uzun Zamandır Takımdan Haz Alamıyorum Yönetim Sağolsun. Bir Zevkimiz Vardı Onuda Yok Etti

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bjk teknik direkltörü calvalyo yarın yüzde yüz futbola konuk oluyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bjk teknik direkltörü calvalyo yarın yüzde yüz futbola konuk oluyomuş
    Abi senin dediğin adam Ricardo Carvalho R.Madrid'te oynuyor Carvalhal olmasın o

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ikiside portekizli değilmi cnaım ne fark eder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi senin dediğin adam Ricardo Carvalho R.Madrid'te oynuyor Carvalhal olmasın o
    sanki başka carvalho yok. aklına sadece R.Madrid deki geliyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ligtv sitesinden sadece golleri izleledim amrabat hallaç pamuğuna çevirmiş beşiktaş defansını biz kapsak bunu süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk golden sonrasını seyretmedim.Sıkıldım sezon başından beri,hatta yıllardır aynı oyunu seyretmekten.Takım belki biraz toparlanır ilerleyen süreçte diye umut ediyordum ama milli takım arası girdi,hala değişen bir şey yok.Bu sezondan da umudumu kesmiş durumdayım şu an.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Beşiktaş gerçekten çok kötüydü.Kayseri çok iyi top oynamış.Adamlar ilk dakikadan beri önde baskı ile oynamışlar sanki kendi sahasında gibi.

Rüştü 2 Ay Yok TRT Spor'da Açıklandı...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bir Beşiktaş Takımı bu kadar fizik olarak çökmemeli,Bir Beşiktaş Takımı 55'ten sonra sahada yürümemeli,Bir Beşiktaş Takımının böyle kadroya böyle oyun yapma lüksü yok. Ve bir Beşiktaş Takımı,Baba Hakkı'nın takımı ruhunu kaybetmemeliydi. Utandım dün takımımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8-0 yenildiğimiz Liverpool maçında bile böyle ezilmemiştim. Amrabat 7-9 halısahaya gelmiş kafasına göre koşturdu oynadı attırdı gitti. Beşiktaş bu hallere düşmemeli hele ki bu kadroyla katiyen düşmemeli ama nedendir bilinmez takım yerlerde. Stoke maçında bizimkilerin içine Barça kaçmıştı dün de San Marino kaçmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Amrabat bizim maçtada dağıtmıştı valla orayı. Çok güçlü bir oyuncu. Bizim milli takımımızda bu oyuncuyu çok görmek isterdim. Büyük takımlardan birisi alırsa çok iş yapar bence.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri