Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'yi en son 3,5 yıl önce yendik.Bu az bir süreç değil.Normalde bir hırs bir istek olur ama onuda göremiyorum ben.Artık her maça psikolojik olarak geride başlıyoruz.

Şu sezona baktığımızda tıpkı 2007-2008 sezonunu görüyorum o zaman da yeni bir takım vardı şimdide yeni bir takım var.Şu maçtan galip gelirsek taraftara o kadar büyük bir moral gelecektir ki bu takımada yansıyacaktır.Hep eski günler diyoruz artık eski günleri eskide bırakıp yeni günler demeliyiz yani eskisinden daha iyi bir Galatasaray olmalıyız.Eskisinden daha iyi olmak içinde bu maçı kazanmalıyız.

Şunu da açıkça belirteyim.Türkiye'de müzesinde avrupa kupaları olan tek kulüp Galatasaray olduğu için beklentilerde diğer takımlara göre daha yüksek oluyor.Bu maçı psikolojik olarak atlatabilirsek güle oynaya kazanırız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.

Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.

Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
    3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.

Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?

Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.

Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?

Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.
    Fenerbahçe balla yada şansla yıllardır kazandı demedim , sadece Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi bir oyun galibiyete bizi ulaştıracaktır dedim

Mesajımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum , kendi kendine cevap vermişsin orada

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Öncelikle forumda güzel ve tartışmasız bir konu diliyorum

Maç analizine geçersek eğer , takım gayet iyi durumda ancak oyun kurgusu anlamında hala eksiklerimiz var. Bu maçta Semih' in oynamasını mantıklı bulmuyorum çünkü yapacağı bir hata Semih' i min 3-4 hafta mental olarak kaybetmemize yol açacaktır. Fenerbahçe' nin sol kanadı bu maçta sorun yaratmayacaktır çünkü eboue gibi üst düzey bir oyuncumuz var, sağ kanatları ise eğer Dia oynarsa sıkıntı olacaktır çünkü Hakan Dia kadar çabuk bir oyuncu değil. Kendini unutturmayı başaran bir Alex sıkıntı yaratabilir gibi dursa da Melo' nun maçlara ne kadar konsantre olduğunu biliyoruz. Takımın açıklarını , kendini unutturan oyuncuları gayet iyi gözlemliyor o yüzden bu maçta Alex ten pek fazla korkmuyorum. Rakibin defans hattı sıkıntılı bana göre ve bu yüzden bu maçta gol buluruz diye düşünüyorum. Elmander ve Melo bizden gol atacak oyuncular , rakipten ise Stoch oynarsa atar oynamaz ise maç 2-0 Galatasaray lehine biter.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'ın savunma düzenini ve son haftalardaki form durumlarını ben beğeniyorum açıkçası. Hakan Balta bile düzeldi yahu Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan dörtlüsünün önünde Melo,Selçuk oynayacak sanırım. kanatların birinde Rieira garanti ama sağda Kazım varsa yine çok küfür ederiz Fenerbahçe'li arkadaşlar Stoch'dan lig sonuncusuna oynanan oyunu falan beklememeli bence. Eboue ve Melo'nun performansları maçın kaderini belirler. Fenerbahçe sol kanattan ve Alex ile ortadan pozisyon üretebiliyor. Bu 2 bölgeyi iyi kapatmak için Kazım yerine Eboue'ye yardım edecek bir kenar oyuncusu lazım ama o da bizde yok

Ben az pozisyonlu,az gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Fenerbahçe'de Emre,Alex ve sol kanatta oynayacak olan Caner ya da Stoch göze çarpar. Baroni'nin uzaktan şutları yine olacaktır, Muslera yerse Leo Franco gibi taraftarın gözünden düşer Galatasaray'da kim pozisyon üretecek derseniz cevap yok Elmander-Baros 2 forvet oynarsak ancak o zaman gol pozisyonuna gireriz.Yoksa ne solda Rieira ne sağda Kazım iş görmez. Emre Çolak iyi hoş ama ezilir böylesine bir maçta...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu macı Uefa kupasina bağladınız ya diyecek bir şey yok

Ne kadar zor dönemden gecersek gecelim Galatasaray i yeneriz diye dusunuyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Hadi len ordan Geçen yıl 2 maçta da biz iyi oynadık. Deplasmanda Volkan, bizim sahada ise bizim kaleciler kurtardı sizi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yersek Selçuk'tan yeriz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maç olaylı geçsin bak nerelere bağlanacak konu Aklının alabileceği her yere bağlanacak bak görürsün

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Süper Kupa'da var Şaka bir yana tam olarak bağlamadım.Her yenilgide taraftar büyük hayal kırıklığına uğruyor.Bu kadar büyük hayal kırıklığına uğramasının sebebi bence aldığımız avrupa kupalarıdır.Katılan olur olmayan olur ben ne demek istediğimi açıkça belirteyim de çarpıtılmasın sonra.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hadi len ordan Geçen yıl 2 maçta da biz iyi oynadık. Deplasmanda Volkan, bizim sahada ise bizim kaleciler kurtardı sizi
    hocam mesaj silinmesin diye o kadar hassas davranmaya çalışıyorum ki; ama gecen son maçta geriye düşmemize rağmen aldık. Söyle ya da böyle kazanmayı biliyoruz bir zafer daha ekleriz biz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Öncelikle forumda güzel ve tartışmasız bir konu diliyorum

Maç analizine geçersek eğer , takım gayet iyi durumda ancak oyun kurgusu anlamında hala eksiklerimiz var. Bu maçta Semih' in oynamasını mantıklı bulmuyorum çünkü yapacağı bir hata Semih' i min 3-4 hafta mental olarak kaybetmemize yol açacaktır. Fenerbahçe' nin sol kanadı bu maçta sorun yaratmayacaktır çünkü eboue gibi üst düzey bir oyuncumuz var, sağ kanatları ise eğer Dia oynarsa sıkıntı olacaktır çünkü Hakan Dia kadar çabuk bir oyuncu değil. Kendini unutturmayı başaran bir Alex sıkıntı yaratabilir gibi dursa da Melo' nun maçlara ne kadar konsantre olduğunu biliyoruz. Takımın açıklarını , kendini unutturan oyuncuları gayet iyi gözlemliyor o yüzden bu maçta Alex ten pek fazla korkmuyorum. Rakibin defans hattı sıkıntılı bana göre ve bu yüzden bu maçta gol buluruz diye düşünüyorum. Elmander ve Melo bizden gol atacak oyuncular , rakipten ise Stoch oynarsa atar oynamaz ise maç 2-0 Galatasaray lehine biter.
    Ben aksine Hakan Balta da 3-4 maçtır gözle görülür bir performans artışı oldugunu görüyorum , rakibiniz hızlı ve kilit isimleri dediğimiz (bkz.Hurşut,) 'u maç boyu kilitledi tabi ki üretken olamadı bindiremedi birde önünde Riera gibi biri varken ama Dia'ya karşıda iyi oynayacağını boş alan bırakmayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sunu da belirtiyim insallah mac sonunda hakemi konuşuyor olmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yarın okula buldum lig tv öğrencilerle okulun çok amaçlı salonunda projeksiyonu duvara yansıttım, dev ekranda izleyeceğiz. Ama şimdi ben Fenerbahçe gol atsa fena küfür sayarım, nasıl izleyeceğiz bilemiyorum İnşallah gol yemeyiz de küfür etmek zorunda kalmam .Normalde sigarayı da bıraktım ama lig maçlarında içiyoruz.Yarın 1 paket alalım yine de yanımıza, ne olur ne olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ayhan ve Kazım'ı sahada görmek istemiyorum.Bir de Aydın'ı Ama işte adam kalmıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben aksine Hakan Balta da 3-4 maçtır gözle görülür bir performans artışı oldugunu görüyorum , rakibiniz hızlı ve kilit isimleri dediğimiz (bkz.Hurşut,) 'u maç boyu kilitledi tabi ki üretken olamadı bindiremedi birde önünde Riera gibi biri varken ama Dia'ya karşıda iyi oynayacağını boş alan bırakmayacağını düşünüyorum.
    Umarım öyle olur Alican. Ben Hakan' ı çok severim iyi de oynasa kötü de oynasa ama maça odaklanırsa süper oynuyor odaklanamaz ise otoban oluyor. Umarım tam konsantre çıkar maça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ayhan ve Kazım'ı sahada görmek istemiyorum.Bir de Aydın'ı Ama işte adam kalmıyor.
    Aynen öyle hepsi kötü ama kötünün iyisini seçmeliyiz , sorarsanız Kazım mı Aydın mı , Kazım derim yine en azından 2-3 şut felan atıyor yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nerden geldi,nasıl geldi bu adamlar Galatasaray'a yahu? Mustafa Sarp,Barış falan vardı.Onlar gitti ,bunlar geldi bu seferde.Vallahi ben Rieira'nın o yavaş çalımlarını falan görünce mideme ağrılar giriyor.Hele Kazım'ın bomboş topu almasına rağmen rakibi bekleyip çalım denemeleri falan.Bu adamlara milyon € paraları veriyoruz.Yarın görücez bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadromuz geçen seneye göre daha dar, hücumdaki üretkenlik daha az ama oyuncularımız verdikleri mücadeleyle zirvedeler. Dolayısıyla kadro dezavantajımızın minimum seviyede hissederiz diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda değil. Derbilerde deplasmanlardan alınan 1 puan kötü değil. Deplasmanda kaybedip, evinde kazanırsan zaten 1 adım önde oluyorsun. Bundan dolayı Fenerbahçe oyuna dengeli başlar. Eğer Galatasaray erken gol bulursa asıl maç o zaman başlar.

Psikolojik olarak nasıl ki Türkiye kupası maçlarına 1-0 geride başlıyorsak derbilerde de tam aksine 1-0 önde başlıyoruz. Son 10 yılda derbilerde önemli bir üstünlüğümüz var ve bu psikoloji oyuncularımıza olumlu etki yapıyor. Geriye düşsek dahi ordan maçın çevrilebileceğini biliyorlar.

Teknik anlamda sakatlıklar can sıkıyor. Özellikle Mehmet Topuz gibi sadece kendi oyununu değil Gökhan'ın da oyununu etkileyen bir oyuncunun yokluğu bizim açımızdan çok kötü olur. Antremanlara katılmadığından son anda kadroya alınsa bile bildiğimiz Topuz olamaz gibi. Mehmet-Gökhan ikilisi sağda çok önemli uyum sağlamışlardı. Gökhan'ın ileri çıkışlarında Topuz defansif emniyet oluyordu. Ancak Topuz'un yerine oynayan oyuncular Gökhan'la bir türlü o uyumu sağlayamıyor. Gökhan ileri çıkıp ilerde kaldığında önünde oynayan oyuncu da ilerde kalmış oluyor. Son maç performansıyla Stoch kesinlikle solda başlamalı. Sağ tarafta ise Özer yerine ters ayaklı Caner tercihi bana daha mantıklı geliyor. Zaten en uçta Bienvenu olduğunda yan toplarda pek etkili olamıyoruz. Çizgiye inmek ne kadar fayda sağlar bilemiyorum. Bu yüzden de hem Stoch hem Caner içeri katederek kaleye çekecekleri şutlarla etkili olabilir. Tabi bu bir kumar ama bana göre iyi bir kumar olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Maçta 35 bin atkı dağitalacak. 1500 adet 2 metre boyunda bayraklar hazırlandı. Ayrıca 100x50 metrelik dev bayrak açılacak.

Kazım malesef bu maçta kötülerin iyileri olacak. Fb maçınada farklı motive olacağını biliyoruz. Kazım çok iyi oynarsada şaşırmayın. Anadolu maçlarında artık Mertanı koysunlarda görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu derbide olay olmasın, hakem konuşulmasın diyoruz da. Bu ikisinin birlikte konuşulmadığı bir derbi hatırlayan varmı.

ikisinden birisi mutlaka olacaktır.

Tarafsız bir gözle maçı izleyeceğim için hoş bir derbi olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Forumda maç sonrası bu konuda ne yorumlar silinecek ki biz sahada bir olay olmaz İnşallah diyoruz.
    Her derbide bir olay olur o olay buraya yansır ve buradaki yorumlar silinir ortalık karışır futbol tartışmalarında belli bir yerde durmayı bilemeyen bir toplumuz buna bende dahil
    Sahadan önce sosyal alanda birbirimize saygı duyamıyoruz ki sahada maç esnasında bişeyler umalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Genc Yetenek Dedigimiz Emre oynasa keske 10 numara pozisyonunda son gencler macinda girdiginde olumlu isler yapti gibi , ayhan yerine keske emreyi oynatsa terim. ve su kazim yerinede merthani veya oynatmasa bile yedege alsin su adamida 2.ci yari goruruz kazimin yerine.

Sağ kanatta Özer'i oynatmaz inşallah hoca. Her oynadığı maç kansere bir adım daha yaklaştırıyor beni. Maçın çok sıkıcı geçmesini bekliyorum. Küfürler, tepkiler havada uçacaktır. İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Umarım o golü atan ve kazanan taraf biz oluruz, hakeme de Allah'tan sabır diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hala bilet arıyorum maça gitmek için, çevresinde gören duyan olursa bana paslasın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak abi şansına 4 kişiye sordum dün bitirdiklerini söylediler Ama kovalamaya devam ediyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bugün Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasarayımız da hazırlıklar tamamlandı. Türk Telekom Arena'daki en önemli hazırlık ise olası cezaların önüne geçmek için sağduyulu mesajlar veren çıkartmaların koltuklara yapıştırılmasıydı. Tam 45 bin adet koltuğa, "Tahriklere kapılmayalım. Tek işimiz takımımızı desteklemek olsun. Küfürsüz derbi yaşayalım” yazılı çıkartma yapıştırıldı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak abi şansına 4 kişiye sordum dün bitirdiklerini söylediler Ama kovalamaya devam ediyorum .
    Sağolasın kardeşim. Ben de aramaya devam ediyorum bakalım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Htspor/erhan Telli

Galatasaray’da Fatih Terim, F.Bahçe derbisinde 4-1-4-1 sisteminden vazgeçip, takımını sahaya 4-2-3-1 dizilişiyle sürecek. Ön liberoda görev yapacak Melo-Ayhan ikilisi, tecrübeli teknik adamın bu maçtaki kilit isimleri olacak

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bugün oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz bir taktikle takımını sahaya sürme kararı aldı. Sezon başından beri Cimbom’u genellikle 4-1-4-1 düzeniyle sahaya süren, son maçlarda ise 4-4-2 sistemini benimseyen tecrübeli teknik adam, iki sistemden de vazgeçerek F.Bahçe maçına özel bir taktik uygulamaya karar verdi. Teknik adamın bugünkü mücadelede, derbiye özel 4-2-3-1 sistemiyle takımını oynatacağı, savunmanın önünde Melo ve Ayhan ikilisine görev vererek, orta sahayı daha güçlü tutmaya çalışacağı belirtildi.

Milan Baros’u yedek kulübesine çekerek forvette cezası biten İsveçli golcüsü Johan Elmander’i oynatacak olan teknik adam, 6. yabancı tercihini ise ‘son bir şans tanıdığı’ Albert Riera’dan yana kullanacak. Muslera, Ujfalusi, Eboue, Melo, Elmander ve Riera altılısı ile sahaya çıkacak olan Terim’in, ‘B planı’nda ise yedekte oturacak olan Çek golcü Milan Baros bulunuyor. Forvetin arkasındaki üçlüyü Kazım, Selçuk ve Riera ile oluşturacak olan Fatih Terim, maçın gidişine göre sistem ve taktik değişiklikler uygulayacak. Cimbom, derbinin hazırlığını tamamlayıp Florya’da kampa girerken, sakat Sabri ve Yekta ile cezalı Engin forma giyemeyecek.

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri