...
Garip bir kadro seçimi yapmış hoca, umarım kazanırız..
Aykut Hoca hakaret etmeyin lütfen bende Bilica'dan nefret ediyorum ama bu camiamızı ayakta tutmayı büyük ölçüde başaran gerçek Fenerbahçeli Hocamıza hakaret etmeyi gerektirmez. Bilica adam olmayabilir ama biz onu sadece 90 dk. görüyoruz. Daha sonra neler oluyor idmanlarada kim neler yapıyor bilen yok. Bende dahil burdan Bilica'ya sıkmayı biliriz ancak. Arkasında durulması gereken biri varsa o da Aykut hocadır, Fenerbahçenin iyiliğini ondan çok düşündüğümüzü sanmıyorum.
Farklı konular... Aslında tüm FEnerbahceliler aynı şeyi düşünüyor. Aykut hocayı evet çok severiz ama eleştirmeyelim mı ? Bilica tercihi yanlış. Forvetsiz çıkmasını istiyordum bende ama inşallah alex i en uca koymaz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eleştirelim tabi ama ona söylenmemesi gereken şeyler söyleyenler var, bunları başka takım taraftarı söylese olay çıkar. Neyse bu mesajlar silinir heralde konuyla alakası yok.
Orhan eski takımnda zaman zaman stoperde de oynamıyor muydu? İyi de oynar sanki ama.
Yoo konuyla alakası var. Silinmesine gerek yok. Bilicadan açıldı konu çünkü![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
recep niyaz kulübede yine.
(/s)
Alex atti navarronun buyuk hatasi
Alex=Alex+HenriKralsınn kaptan.
kayseri çok acemice oynuyor. böyle farka bile gidebiliriz.
(/s)
Aynen kontrol bizde tam anlamıyla
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Rıdvan Dilmen maçtan önce Kayseri'nin kalecisini beğenmiyorum demişti.
Maçtan önce diyecektim de unutmuşum. Forvet yoksa Alex atar![]()
İkinci yarının başında 1 gol daha bulursak 15-20 dk Recep'i izleyebiliriz gibi geliyor.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Navarro çok çevik ve refleksleri çok iyi bir kaleci ama ayak tekniği rezalet.
Oyunun hakimiyeti bizde.İlk 25 dakika filan güzeldi ama sonra uykum gelmeye basladı maç rahat nasıl olsa biraz daha atak oynamalıyız.
Kadroda forvet bulunmayabilir ama Alex ve Stoch sanki çift forvet gibi oynuyor. İkisi de sık sık geri gelip oyun kurmaya çalışıyorlar ama hiç de forvetsiz gibi değiliz. Bunda Kayserispor'un etkisiz futbolunun da etkisi vardır muhakkak.
Bilica yerine; tecrübeli Orhan Şam'ı, geçtiğimiz sezondan beri A takımla idman yapan Hasan Erbey'i bırakın geçtiğimiz gün A takımla ilk kez idmana çıkan Berkay Can Değirmencioğlu bile oynayabilir. Hata yapsın, gol-goller yiyelim ama o çocuklar oynasın. Ben bu sezon başından beri maç kazanıp kaybetme derdinde değilim. Bu sezon benim için genç oyuncularımıza (Özer ya da Semih değil altyapıdan çocuklar) verilecek süreler ve bu sürelerin artması daha önemli.
Recep Niyaz'ı Manisa'da oynatmış, umarım Kadıköy'de de sokar oyuna Aykut Hoca.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Penaltıdan Alex attı.
Gole bak goleadamsın stoch
Bienvenu oynasa ne olur oynamasa ne olur ya..Zaten on dakika kalmış, maç 3-0.. al Hasan'ı al Recep'i adamlar atmosferi bari tatsınlar..
Recebin suçu ne dedi spikeraynen öyle.
Fenerbahçe 4 golle rahat bir galibiyet aldı.Alex farkını gösterdi yine.
Kayseri ise bugün kötüydü.Bu kadar kötü bir Kayseri kimse beklemiyordu heralde.
Maçın tamamında oyunun hakimiydik.Takımın kendine güveni gelmiştir bu maçla.Özellikle 2. yarı eğlenceli geçti.Sow'la beraber düsünemiyorum takımı.Ligin tozunu attırırız.
Bu arada Bienvenu 11de başlasa bence hat-trick yapardı.
Çok güzel oynadık her maç böyle oynasak .. Recebin girmesini çok istiyodum Orhan'ı almayabilirdi . Caner etkisizdi Özgürle değişmesi geç bile oldu . Bienvenu girip golünü attı her ne kadar kimse beğenmesede bence pişmesi gereken ve pişince iyi bi golcü olacağını düşündüğüm bi oyuncu sadece biraz tecrübesiz . Tebrikler Fenerbahçem
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kralsın Alex, bugün yine maça damga vurdu. Maça çok iyi başladık aslında, aynı geçen hafta olduğu gibi. 2. golün ne kadar önemli olduğunu gördük, sonrasında rakip çözülüyor çünkü. Alex'in gollerini geçti, araya gönderdiği paslarla Sow'u düşünemiyorum, Sow umarım gelir de görürüz bunu da, şimdiden heyecanlandım.
Kayseri geçen seneki Kayseri değil, bu da bu sonucun oluşmasında bir etken. Bienvenu son dakika yaptı yine şovunu.Takımda vasat diyebileceğim bir oyuncu yoktu, belki Ziegler ki onun da bu oyunu Caner'in geçen haftaki etkinliğinin olmamasından.
Zaman zaman göze çok hoş gelen paslaşmalar da izliyoruz, bu özgüven bazen basit hatalarla top kaybına sebep oluyor. Takım bu şekilde oynamaya devam ettikçe daha çok alışacaklardır birbirlerine. İyi bir Dia, gelme ihtimali olan Sow ile bu takım sınıf atlar. Alper olmadı, orta sahaya başka transfer düşünülmüyor ama olursa oraya da ligin 2. devresi için sorunsuz bir takım ortaya çıkar.
Ve Stoch, o ne goldü be, helal olsun.
"YÜCE ATATÜRK"
30-55. dakikalar arası haricinde maç tamamen Fenerbahçe'nin kontrolündeydi. Maç başladığında Fenerbahçe'nin maçı her türlü götüreceği anlaşılmıştı. Hücumda fazla adamla baskı yapıp Kayseri'ye rahat çıkma fırsatı vermedik. Kayserispor 30-55 arası etkin gibi gözükse de kalemizde pek tehlike yaşamadık. 2. golden sonra da iyice rahatlayıp 2 gol daha bulduk.
Bu akşam Fenerbahçe'de bence en olumlu durum; net forvetimiz olmamasına rağmen rakip yarı sahada yapılan ciddi baskı. Spiker bir pozisyonda 7 Fenerbahçeli Kayseri yarı sahasında dedi. Genelde Fenerbahçe rakibe orta sahaya kadar gelme fırsatı verirdi. Bugün ilerde baskı yaparak rakibin tüm direncini kırdık, Kayseri topları hep Fenerbahçe orta sahasında eridi.
Stoch müthiş oynuyor, nazar değmesin. Twente'de sergilediği performansı sergiliyor. Geçen sezonun ilk bölümlerindeki gibi kırılgan fiziki yapıda değil. İlk döneminde sert Türk ligi oyuncuları Stoch'u sindiriyordu. Ama yükselişe geçtiği geçen sezonun sonlarından itibaren ligimize uyum sağladı. Artık tekme yese de ayağa kalkıp devam etmeye çalışıyor, rakibiyle boğuşuyor. Stoch'un gelişimini sürdüreceğine inanıyorum.
4-0'lık net galibiyet için takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Stochun golü süperdi
volkan ın maç sonu konuşması çok iyi.. bu taraftar seni çok seviyor koca adam ...