Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Aykut hocanın biz maç izleyicilerine eziyet çektireceğini düşünüyorum...1 handikapla alırız bu maçı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ın bu maçta nasıL puan çıkarabiLeceği konusunda hiçbir fikrim yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe'ye karşı oyunun üstünlüğünü verirsek mağlubiyet kaçınılmaz olur. Fernandes yokken de bunu her rakibe karşı verdik. Orta sahada Necip'i görmek istemiyorum bu maçta ancak mecburen oynayacaktır. Ernst'i ise bir ara Guti ve Fernandes yokken sanki daha hücuma yakın oynatmıştı ve etkili olmuştu. Ernst'İ bir adım önde oynatabilir.

Sağ bekte ben de Toraman'ın oynaması taraftarıyım. Sol bekte Ekrem oynamalı. Ekrem bu tarz önemli maçlarda farklı bir motivasyon ile oynuyor. Kesinlikle Tanju'nun maçı değil bu maç. İleride de Almeida ve Simao banko gibi duruyor.

Derbideki sürpriz yıldız oyuncum Edu.

GK- Cenk
    DR- Toraman
    DRC - Sivok
    DLC - Egemen
    DL - Ekrem
    DM - Necip
    MRC - Ernst
    MLC - Veli
    AML - Edu
    AMR - Simao
    FC - Almeida

2. Yarı da muhtemelen Pektemek ve Holosko oyuna girer. Aslında bu maçta bir süpriz yapıp Muhammed'i oynatsa ne güzel olur
    Bu kadro ile orta saha üstünlüğünü verebileceğine inanıyorum Beşiktaş'ın. Necip ve Ernst daha geride kalırken, Veli-Simao-Edu-Almeida fazla ileride kalırlar. Arada büyük bir boşluk oluşur, özellikle defansa hızlı dönüşlerde hissedilir. Eğer Fenerbaçe açısından işler kötü gitmezse Dia'nın ikinci yarıda girip kontratakta etkili olabileceğini düşünüyorum. Beşiktaş sırf bu yüzden tempoyu çok düşürmeye çalışacak ilk yarı, çok ağır ve basit paslar yapacak. Fenerbahçe topa hakim olarak çok pas yapmaya çalışıp topu ayağında tutarak üstünlüğü ele geçirebilir. Beşiktaş tempo yapamayacağı için ilk yarı pozisyon bulamayabilir, baskı yiyebilir.

Dahası Fenerbahçe önde pres ile başlayacak. Beklerin pasör olmaması, baskı yediklerine pas hatası yapabilmeleri, Necip ve Ernst'in ileride kalan orta sahaya çabuk top çıkaramamaları sonucunda top kaptırıp erken bir gol yiyebilir Beşiktaş.

Aykut Kocaman orta sahada savunma hatası yapmamak için sağda Mehmet ile başlar büyük ihtimalle. Dia'yı kullanmayı 2. yarı düşünür.

GK- Volkan
    DR- Gökhan
    DRC - Yobo
    DLC - Serdar
    DL - Ziegler
    MRC - Cristian
    MLC - Emre
    MR - Mehmet
    ML - Stoch
    AMC - Alex
    FC - Sow

Maçın içeride olması, Beşiktaş'In eksiklikleri, santrafor transferi maçı Fenerbahçe lehine avantajlı olarak çeviriyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet'in durumu kritik. Emre ve Gökhan'ın yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor. İşler sizin de sandığınız kadar kolay gitmeyebilir Cengiz abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Mehmet'in durumu kritik. Emre ve Gökhan'ın yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor. İşler sizin de sandığınız kadar kolay gitmeyebilir Cengiz abi
    Mehmet'te ödem varmış, yetişir.
    Gökhan'ın oynaması bekleniyor, Samsun maçında riske atılmadı. Emre ise havuz tedavisi görüyormuş, belli olmaz ama oynar bence.

Ertuğrul abi kesin konuşmayı sevmiyor, o yüzden öyle açıklamalar yapıyor belli ki.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk eğer oynayabilecek durumdaysa Cristian yerine Selçuk'u tercih ederim bu maçta. Orta sahada fiziğini kullanabilecek, sertliği sağlayabilecek bir oyuncu. Hem de maçın ilerleyen dakikalarında Emre'nin sakatlanması durumunda oyuna girecek oyuncu Dia olabilir. Dia'yı oyuna almak için başka yabancı çıkarmaya gerek kalmaz, Cristian oynamazsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gazetenin yalancısıyım valla abi. Neyse artık kime görev verilirse iki takımda da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacakların şüphe yok. He Fenerbahçe senin de dediğin gibi saha ve seyirci avantajı , bizim eksiklerimiz gibi vesilelerle bir adım öne çıkıyor. Ama biz o staddan kalecisiz de galip çıktık yeri geldi yarın da birşeyler yaparız

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Selçuk eğer oynayabilecek durumdaysa Cristian yerine Selçuk'u tercih ederim bu maçta. Orta sahada fiziğini kullanabilecek, sertliği sağlayabilecek bir oyuncu. Hem de maçın ilerleyen dakikalarında Emre'nin sakatlanması durumunda oyuna girecek oyuncu Dia olabilir. Dia'yı oyuna almak için başka yabancı çıkarmaya gerek kalmaz, Cristian oynamazsa.
    Selçuk öyle abudik gubidik pas hataları yapıyor ki bir süre pas vermekten korkar hale geliyor. Top ezip, geriye oynamaya başlıyor. Ağır kramp giriyor mideme. Baskı yediğinde korkuyor, bu maçın adamı değil.

Topuz'u ortaya çekip Dia'yı alır, bu problem değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyun içerisinde Emre'nin sakatlandığını düşünelim, oyuna girecek isim muhtemelen Özer olur. O nedenle umursamaz Cristian yerine ki, Cristian'ın da topu aldığında mükemmel işler yaptığını pek görmüyoruz, o atmosferde daha iyi motive olur muhtemelen Selçuk. Saydığın dezavantajlara karşı Cristian'ın umursamaz tavrı dengeliyor bence.

Ha Cristian kötü oyuncu mu, elbette hayır ama sahada istenilen şeyi yapabilecek oyuncu mu, bu net değil. Yoksa Cristian'ın çok iyi oynadığı maçlar da var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben Selçuk yerine Cristian'ı tercih ederdim. Umursamazlığı malum ancak büyük maçlarda farklı hazırlanıyor bu adam. Epey hırslı çıkacaktır. Selçuk öyle kritik yer ve anda o kadar çok pas hatası yapıyor ki delirmemek elde değil. Mehmet son haftalarda çok kötü olsa da Mehmet Topuz-Emre ikilisi daha iyi olabilir gibi geliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Evet Selçuk pas hatalaları yapıyor ama bunun sebebi denemesi.Cristian ne yapıyor? maçlarımızı izlerken dikkat edin sol kanatta atıyorum Stoch koşu yapıyor,atmıyor Stoch'a denemiyor bunu yavaş yavaş gidiyor sağ beke veriyor mesela topu ya da Alex'e vs. Bunun yanında sert değil,sanki bir ofansif oyuncuymuş gibi yalancı pres yapıyor. Bu takım çeyrek final oynadığında Selçuk ve Deniz oynuyordu Aurelio'nun yanında yani Selçuk-Emre ikilisi de o zamanki etkiyi gösterebilir, Cristian gibi oyunun iki yönünü de çok az oynayan oyuncuları sevmiyorum. Bu sene goller de attı evet ama çoğu şans golleriydi ve bir süredir de yapamıyor sanırım bunu.

Selçuk iyileşmişse Selçuk oynamalı,Dia mutlaka oyuna girmeli.Geçen seneki beşiktaş maçlarının en iyi oyuncusuydu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Pas hatası dedim de, Selçuk'un takım çıkarken gereksiz oynayarak kaptırdığı toplar da var. Ben Selçuk'un deneyip kaptırmasındansa, Cristian'ın denemeyip garanti oynamasını tercih ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almeida ve Rüştü'de sakatlıklardan dolayı kadroya alınmamış. İddia artık handikap ekler maça
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Q7,fernandes,almeida,rüştü,hilbert,ismail

tam fmdeki gibi olmuş önemli maç öncesi bir sürü sakatlık cezalı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Holosko bu tur maclari sever , besiktas kadro kurmakta SIKINTI cekicek.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

"Sezer Öztürk dışında oynayamayacak durumda olan futbolcumuz yok" demiş Aykut Kocaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cenk
    Toraman Sivok Egemen Tanju
    Necip Ernst
    Holosko Simao Veli
    Pektemek

Bence bundan başka seçenek kalmadı. Edu ile olmaz bu işler, umarım Carvalhal de benim gibi düşünür ve oynatmaz onu ilk 11'de. Yedek kulübesi de çok güç kaybetti. Yedek kalecimiz Umut Kaya olacak. Bunun haricinde; defanstan Ekrem, Ersan ve Sidnei, orta sahadan Alves ve forvetten de Edu ile beraber M.Akyüz olur gibime geliyor. İlk 11 etkili olamazsa hiçbir şey yapamayız yarın akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta bu kadar eksik varken puan alması çok zor.Fenerbahçe zorlanmayacaktır bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ruhsuz oynamasınlar da yenilgi önemli değil benim için. Koşsunlar, mücadele etsinler, derbiye yakışır top oynasınlar. Zaten bu maçtan puan almamız çok zor, en azından oyun olarak bir şeyler olsun sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın da oynamayacak olmasıyla beraber kadro kalitemiz bir hayli azaldı. Dile kolay Manu, Q7, Hilbert, İsmail , Almeida. Toplasan bir takım çıkıyor nerdeyse. Ama olsun Beşiktaş mucizelerin takımı. Bu akşam da sahaya çıkan 11 KARTAL ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar yeter. Yapacaklarından da şüphem yok açıkçası..

Ben sakatlığı falan geçtim de Fenerbahçe sahasında 35 maçtır yenilmiyomuş o_O

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

1- İlk dakikadan son dakikaya kadar sonuna kadar mücadele,istek
    2- Alex'in içeriye attığı gol paslarını bitirebilicek isim Sow bunu başarırsa.
    3- Kanatları en iyi ve hızlı biçimde kullanarak oradanda atakları geliştirebilirsek.

Bu maçın açıkcası şansa,mucizeye kalma ihtimalide olmaz ama bunlardan 1'ni yapamadığımız zaman bile ne durumlara düşüyoruz ortada...

En iyi örnek geçen sene ki Trabzonspor maçı 4 dakikada 2 gol bulduğumuz maç eğer gene bunun gibi bir olay olursa takımı geriye yaslamasın hoca....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carva eğer biraz düşünseydi bugünleri de Alves'e adam gibi bir iki maçta şans verseydi belki bugün Alves'imiz var diyecektik. Ama Alves bana Beşiktaşlı gibi bile gelmiyor açıkçası. Formayı 5-10 dakika ya giydi ya giymedi. Aynı şeyler Burak Kaplan için de geçerli. Şimdi bunları gelir de bu maç oynatırsa ve onlarda kötü oynarsa o baskıyla, hem futbolcuları harap eder hem kendini hem de bizi.

Maçın sonucuyla ile ilgili tahminime gelince, tamamen ortasahamıza güveniyorum. Ernst, Necip ve Veli'ye ortasahada çok iş düşüyor. Bıkmak, yorulmak bilmeden mücadele etmeleri gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük kozu Stoch olur. Son haftalarda çok formda. Bizimse formda oyuncumuz yok gibi bir şey. Bir de buna ek olarak bir çok as oyuncumuzdan yoksun çıkıyoruz. Ehh sonumuz hayır olsun.

Bugün yenilirsek üzülmem çünkü hazırladım kendimi buna. 3-4 farklı bir skora bile hazırlandım açıkçası. Ama yenersek de bir okadar çok sevinirim. Zaten Fenerbahçe bizi bu eksiklerle yenemezse çok büyük sorunlarla karşı karşıyalar demektir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaşlı yazar Fatih Doğan Carvalhal'in sürpriz yaparak Ersan'ı 11 oynatacağını söylüyor.Maç saati bir aksilik olmazsa bu kadro çıkacakmış;

----------------------------Cenk----------------------

Tanju-------------Sivok------Ersan-----Egemen

------------------------Toraman---------------------

-----------------Ernst-------------Veli---------------

Holosko---------------------------------------Simao

-----------------------Pektemek---------------------

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman'ın sağda oynaması daha mantıklı. Tanju'nun formsuz olduğunu geçen maç hepimiz gördük. Toraman hiç değilse büyük maçları bilen bir futbolcu her ne kadar kanat oyuncusu olmasada.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Toroman ------------Sivok------Ersan-----Egemen

bu 4"lu ile cikarsa besiktas hucumda kanat etkisi 0 olur ama defanstada olumlu isler yaparlar yalniz ersan"dan supheliyim bomba patlatabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan'ın böyle bir derbi maçında sahaya sürülmesi ne derece doğru bilmiyorum. Antrenmanlarda çok iyiyse sahaya sürer Carva. Yoksa 1 yıl top oynamayan adamın birden bire derbide oynaması sıkıntı verir gibi geliyor bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada sol bek Egemen değilde Ersan oynayacakmış.Ersan driplingleri iyi olan bir savunma oyuncucu aslında.Stoper oynadığı zamanda sık sık göbekten topla çıkışları var.Fakat büyük bir sakatlıktan yeni dönmesi büyük soru işareti.Ancak Sivok-Egemen ikilisinin bozulmaması açısından olumlu yorumlanabilir bu karar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon başından beri Sivok - Egemen ikilisi stoperde oynuyor. Emin olun bu bozulmayacaktır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan büyük bir kumar olur ama tutarsa da bomba olur. Ayağına çok hakim bir stoper orası doğru , dribblingi de iyi. Maç kondisyonu falan tamsa bence mantıklı bir hamle.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri