Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'ye karşı oyunun üstünlüğünü verirsek mağlubiyet kaçınılmaz olur. Fernandes yokken de bunu her rakibe karşı verdik. Orta sahada Necip'i görmek istemiyorum bu maçta ancak mecburen oynayacaktır. Ernst'i ise bir ara Guti ve Fernandes yokken sanki daha hücuma yakın oynatmıştı ve etkili olmuştu. Ernst'İ bir adım önde oynatabilir.

Sağ bekte ben de Toraman'ın oynaması taraftarıyım. Sol bekte Ekrem oynamalı. Ekrem bu tarz önemli maçlarda farklı bir motivasyon ile oynuyor. Kesinlikle Tanju'nun maçı değil bu maç. İleride de Almeida ve Simao banko gibi duruyor.

Derbideki sürpriz yıldız oyuncum Edu.

GK- Cenk
    DR- Toraman
    DRC - Sivok
    DLC - Egemen
    DL - Ekrem
    DM - Necip
    MRC - Ernst
    MLC - Veli
    AML - Edu
    AMR - Simao
    FC - Almeida

2. Yarı da muhtemelen Pektemek ve Holosko oyuna girer. Aslında bu maçta bir süpriz yapıp Muhammed'i oynatsa ne güzel olur

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe'ye karşı oyunun üstünlüğünü verirsek mağlubiyet kaçınılmaz olur. Fernandes yokken de bunu her rakibe karşı verdik. Orta sahada Necip'i görmek istemiyorum bu maçta ancak mecburen oynayacaktır. Ernst'i ise bir ara Guti ve Fernandes yokken sanki daha hücuma yakın oynatmıştı ve etkili olmuştu. Ernst'İ bir adım önde oynatabilir.

Sağ bekte ben de Toraman'ın oynaması taraftarıyım. Sol bekte Ekrem oynamalı. Ekrem bu tarz önemli maçlarda farklı bir motivasyon ile oynuyor. Kesinlikle Tanju'nun maçı değil bu maç. İleride de Almeida ve Simao banko gibi duruyor.

Derbideki sürpriz yıldız oyuncum Edu.

GK- Cenk
    DR- Toraman
    DRC - Sivok
    DLC - Egemen
    DL - Ekrem
    DM - Necip
    MRC - Ernst
    MLC - Veli
    AML - Edu
    AMR - Simao
    FC - Almeida

2. Yarı da muhtemelen Pektemek ve Holosko oyuna girer. Aslında bu maçta bir süpriz yapıp Muhammed'i oynatsa ne güzel olur
    Bu kadro ile orta saha üstünlüğünü verebileceğine inanıyorum Beşiktaş'ın. Necip ve Ernst daha geride kalırken, Veli-Simao-Edu-Almeida fazla ileride kalırlar. Arada büyük bir boşluk oluşur, özellikle defansa hızlı dönüşlerde hissedilir. Eğer Fenerbaçe açısından işler kötü gitmezse Dia'nın ikinci yarıda girip kontratakta etkili olabileceğini düşünüyorum. Beşiktaş sırf bu yüzden tempoyu çok düşürmeye çalışacak ilk yarı, çok ağır ve basit paslar yapacak. Fenerbahçe topa hakim olarak çok pas yapmaya çalışıp topu ayağında tutarak üstünlüğü ele geçirebilir. Beşiktaş tempo yapamayacağı için ilk yarı pozisyon bulamayabilir, baskı yiyebilir.

Dahası Fenerbahçe önde pres ile başlayacak. Beklerin pasör olmaması, baskı yediklerine pas hatası yapabilmeleri, Necip ve Ernst'in ileride kalan orta sahaya çabuk top çıkaramamaları sonucunda top kaptırıp erken bir gol yiyebilir Beşiktaş.

Aykut Kocaman orta sahada savunma hatası yapmamak için sağda Mehmet ile başlar büyük ihtimalle. Dia'yı kullanmayı 2. yarı düşünür.

GK- Volkan
    DR- Gökhan
    DRC - Yobo
    DLC - Serdar
    DL - Ziegler
    MRC - Cristian
    MLC - Emre
    MR - Mehmet
    ML - Stoch
    AMC - Alex
    FC - Sow

Maçın içeride olması, Beşiktaş'In eksiklikleri, santrafor transferi maçı Fenerbahçe lehine avantajlı olarak çeviriyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri