Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 110 sonuç

Konu: S.T. Türkiye Kupası Fenerbahçe Ülker'in

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Son 20 sn. 5 Farkla öndeyiz. Sahaya ses bombası atılıyor 2 saniyede bir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray:74 - Fenerbahçe:69

Keyifli maçtı, Domercant ve Gordon gibi iki önemli eksiğe rağmen çok iyi oynadık, iyi mücadele ettik kazandık. Hawkins 30 sayı atarak yıldızlaştı.

Maçın son anları sahaya yabancı madde yağdıran Fenerbahçe taraftarları yüzünden durdu sıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hawkins 3'lü çektiriyor

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hawkins coşmuş diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hawkins insan değil valla.Böyle bir oyuncu kadromuzda olduğu için çok şanslıyız.Birde Domercant ve Gordon gibi 2 önemli eksiğimiz vardı.Galibiyet beklemiyordum ancak harika mücadele ettik.

hawkins yendi fenerbahçeyi , galatasaray değil

Ben bizim takımı çok beğendim savunma güzel yapıyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Maçlar ücretsiz mi adanadaki veya ücretliyse ne kadardır ve kapıda mı alınıyor biletler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu takıma Batiste geldiğinde ve Andersen takıma alıştığında her şey daha güzel olucaktır. Ayrıca Bogdanoviç ve Emir'in biran önce kendine gelmesi lazım çok kötü oynadılar. Bo ise insan dışı bir varlık yedek bir oyun kurucu almamız da lazım Barış Ermiş ile olucak iş değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bugun iyi oynadık ve kazandık. Artık Beşiktaş'ın kötü hucümları mı dersin bizim iyi savunmamı dersin rakibi 60'larda tutmak güzeldi. Finalde ki rakibi bekleyelim bakalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Başlığı değiştirelim de bari ilgi çekici olsun

20 dk sonra bizim maç başlayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Finale çıkmışız hayırlı olsun

81-68 yenmişiz uzatmalarda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiç de hayırlı değil. Ben hayatımda bu kadar kötü bir son çeyrek izlemedim yahu. 13 sayı önde girdik son çeyreğe ve kaybediyoduk az kalsın. Son çeyrekteki oyunla Fener bizi duman eder

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Hiç de hayırlı değil. Ben hayatımda bu kadar kötü bir son çeyrek izlemedim yahu. 13 sayı önde girdik son çeyreğe ve kaybediyoduk az kalsın. Son çeyrekteki oyunla Fener bizi duman eder
    Fenerbahçenin abartılacak bir şeyi yok andersen mi batiste miş bu adamlar savunma yapmaya üşenen adamlar bo'yu da serbest bıırakılır zaten şut isabeti çok düşük bir oyuncu ömer ve emir sakattı iyileşti mi bilmiyorum takımı sırtlayan adam bogdanovic iyi bir savunmayla etkisiz olursa fenerbahçe zor syaı üretir bir süre sonra bo da içeriye girmemeye başlıyor işler kolaylaşıyor tabi 13 sayıdan fark kapatmak olmamış ama şu gerçek de var bu sene banvit ve ksk çok iyi oynuyorlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fenerbahçenin abartılacak bir şeyi yok andersen mi batiste miş bu adamlar savunma yapmaya üşenen adamlar bo'yu da serbest bıırakılır zaten şut isabeti çok düşük bir oyuncu ömer ve emir sakattı iyileşti mi bilmiyorum takımı sırtlayan adam bogdanovic iyi bir savunmayla etkisiz olursa fenerbahçe zor syaı üretir bir süre sonra bo da içeriye girmemeye başlıyor işler kolaylaşıyor tabi 13 sayıdan fark kapatmak olmamış ama şu gerçek de var bu sene banvit ve ksk çok iyi oynuyorlar
    Bo'nun şut isabeti düşük mü? Dediğiniz gibi boş bırakırlar umarım, düşük mü görürüz.

Ömer düzeldi. Emir iğne ile oynuyor kırığa rağmen.

Şu maçları savunma ile kazandı finale kadar Fenerbahçe. Bence Galatasaray düşünmeli işin savunma kısmını. Bu sene hiç bir zaman hücumda problem yaşamadık Euroleague dahil. En son geçen gün baktığımda Euroleague'de en fazla sayı bulan 4. takımdık.

Batiste ve Andersen'in savunmada ağır kalması yüzünden problem yaşamıştık bu zamana dek, çabuk geçilmişlerdi ama kupada gayet iyi savunma yaptı takım ve özellikle Andersen. Andersen şutu çok iyi, istikrarlı olan uzundur. Onu nasıl savunacak Galatasaray çok merak ediyorum. Delmonte takımı çok dengeli götürüyor. Yeniden ritim buldu takım ve çok hırslılar. Bu kadro zaten ligin en iyi kadrosuydu. Double team ile top kaptık diye Barış ve Andersen birbirlerinin formalarını yırtıyorlardı hırstan.

Toplamda Galatasaray'dan geniş bir rotasyona sahip olduğumuz gibi, uzunlarda da daha geniş bir rotasyon var. Dudley, Macvan, N'Dong, Furkan'a karşılık Oğuz, Kaya, İlkan, Andersen, Batiste. Hiç de zaafiyet gösterileceğini söyleyemem. Oğuz, Kaya, İlkan amatör oyuncular değiller. Küçümsenmesini hiç anlayamıyorum. Ayrıca Galatasaray'da Ömer, Bojan, Emir gibi lider özellikli, takımı taşıyacak bir oyuncu da kalmadı David Hawkins gidince. Hawkins'in sırtında gidiyordu Galatasaray. Carlos Arroyo bireysel oynamaz, şut pozisyonu buldukça kullanır.

Fenerbahçe'nin ön alanı Efes'in yumuşak karnı gibi değil. Carlos Arroyo ve Jamont Gordon'un Bo, Ömer, Sato, Barış gibi özverili savunma yapan oyuncuları sık sık geçmesi pek mümkün değil. Bo'nun penetrelerini de göreceğiz, bu tek taraflı değil. Penetre işini Avrupa'da en iyi yapan guard olacak Galatasaray'ın karşısında. Özel bir önlem alamazsanız ciddi problem yaratır. Jamont Gordon, Ender ve Arroyo çok iyi yardımlaşmazlar da geçilirlese Bo bunu durdurulmaz hale getirir, maçın kontrolünü kaybedebilirsiniz. Biraz ritim bulduğunda çok yüksek isabette şut bulan takım Fenerbahçe. İçerden dışarı dönen toplar savunmanın dengesini darmadağın eder. Bo'nun penetrelerini etkisiz hale getirmek için üst düzey yardımlaşıyor takımlar, zone yapıyorlar hatta dış şutu riske edip. O kadar basit değil. O kadar kolay bırakmıyor bunu Bo. Bojan Bogdanovic'in üst düzey formundan, Euroleague TOP 16'da en iyi performansa sahip 3 numara (SF) olmasından bahsetmemiştim bile. Hawkins'in tek başına Galatasaray'ı tek başına ilerlettiğini düşünürseniz aynı mevkideki çok formda giden Bogdanovic'in ne kadar etki edebileceğini hayal edebilirsiniz.

Hawkins'i kaybettiğiniz an şampiyonluk ihtimalini de kaybetmiş oldunuz. Fenerbahçe'nin maçın ağır favorisi olduğunu düşünüyorum.
    Last edited by Cengo : 09.Şubat.2013 at 04:28
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bo'nun şut isabeti düşük mü? Dediğiniz gibi boş bırakırlar umarım, düşük mü görürüz.

Ömer düzeldi. Emir iğne ile oynuyor kırığa rağmen.

Şu maçları savunma ile kazandı finale kadar Fenerbahçe. Bence Galatasaray düşünmeli işin savunma kısmını. Bu sene hiç bir zaman hücumda problem yaşamadık Euroleague dahil. En son geçen gün baktığımda Euroleague'de en fazla sayı bulan 4. takımdık.

Batiste ve Andersen'in savunmada ağır kalması yüzünden problem yaşamıştık bu zamana dek, çabuk geçilmişlerdi ama kupada gayet iyi savunma yaptı takım ve özellikle Andersen. Andersen şutu çok iyi, istikrarlı olan uzundur. Onu nasıl savunacak Galatasaray çok merak ediyorum. Delmonte takımı çok dengeli götürüyor. Yeniden ritim buldu takım ve çok hırslılar. Bu kadro zaten ligin en iyi kadrosuydu. Double team ile top kaptık diye Barış ve Andersen birbirlerinin formalarını yırtıyorlardı hırstan.

Toplamda Galatasaray'dan geniş bir rotasyona sahip olduğumuz gibi, uzunlarda da daha geniş bir rotasyon var. Dudley, Macvan, N'Dong, Furkan'a karşılık Oğuz, Kaya, İlkan, Andersen, Batiste. Hiç de zaafiyet gösterileceğini söyleyemem. Oğuz, Kaya, İlkan amatör oyuncular değiller. Küçümsenmesini hiç anlayamıyorum. Ayrıca Galatasaray'da Ömer, Bojan, Emir gibi lider özellikli, takımı taşıyacak bir oyuncu da kalmadı David Hawkins gidince. Hawkins'in sırtında gidiyordu Galatasaray. Carlos Arroyo bireysel oynamaz, şut pozisyonu buldukça kullanır.

Fenerbahçe'nin ön alanı Efes'in yumuşak karnı gibi değil. Carlos Arroyo ve Jamont Gordon'un Bo, Ömer, Sato, Barış gibi özverili savunma yapan oyuncuları sık sık geçmesi pek mümkün değil. Bo'nun penetrelerini de göreceğiz, bu tek taraflı değil. Penetre işini Avrupa'da en iyi yapan guard olacak Galatasaray'ın karşısında. Özel bir önlem alamazsanız ciddi problem yaratır. Jamont Gordon, Ender ve Arroyo çok iyi yardımlaşmazlar da geçilirlese Bo bunu durdurulmaz hale getirir, maçın kontrolünü kaybedebilirsiniz. Biraz ritim bulduğunda çok yüksek isabette şut bulan takım Fenerbahçe. İçerden dışarı dönen toplar savunmanın dengesini darmadağın eder. Bo'nun penetrelerini etkisiz hale getirmek için üst düzey yardımlaşıyor takımlar, zone yapıyorlar hatta dış şutu riske edip. O kadar basit değil. O kadar kolay bırakmıyor bunu Bo. Bojan Bogdanovic'in üst düzey formundan, Euroleague TOP 16'da en iyi performansa sahip 3 numara (SF) olmasından bahsetmemiştim bile. Hawkins'in tek başına Galatasaray'ı tek başına ilerlettiğini düşünürseniz aynı mevkideki çok formda giden Bogdanovic'in ne kadar etki edebileceğini hayal edebilirsiniz.

Hawkins'i kaybettiğiniz an şampiyonluk ihtimalini de kaybetmiş oldunuz. Fenerbahçe'nin maçın ağır favorisi olduğunu düşünüyorum.

Bo'nun euroleague'de ne zaman %60-%70den fazla şut soktu acaba ne zaman iyi bir yüzdeyle 3lük atti

Savunmaya gelince savunma 1-2 maç iyi olunca düzenli olarak iyi olacak diye bir şey yok savunma hem tecrübe işidir hem de anlık kararlar etkilidir
    Batiste ve Andersenin kritik anlardaki hataları büyük ihtimalle maçın tamamında savunma seviyesini düşürebilir
    Ve fenerbahçenin kupada etkili olmasının sebebi artık euroleagude çıkma şansının olmamasıdır şunu söyleyeyim maçın adamı bogdanovic olacaktır attığı ya da kaçıracağı şutlarla

Bu arada Kaya Peker'i artık üst düzey oynayamıyor bana göre Oğuz ise benim izlediğim son euroleague maçlarında hiç zaman almadı pianigiani yerlilerden pek yararlanamıyor izlenimi uyandırdı

Ondan dolayı koçlar da etkili olacaktır Ergin Ataman'ın ben aynı rakibe 2 kere kaybettiiğini hatırlamıyorum cidden işine özveriyle çalışan bir koç

Çekişmeli ve zevkli bir maç olacağı kesin

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

http://s14.directupload.net/images/130207/68m4l3q6.swf
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bo,Euroleague'de bu sezon 38/10(%26.3)gibi düşük bir yüzdeyle oynuyor.Bo'yu genelde boş bırakıyorlar.Güvenilir bir dış şutu yok.En azından bu sezon izlediğim kadarıyla Bo'nun dış atışları tehdit değil.

Maça gelince Fenerbahçe Ülker favori.Ama bu derbidir belli olmaz.Ergin Ataman faktörüde önemli.Seviyor böyle maçları.Kazanırsakta bana göre Fenerbahçe Ülker'de istifa getiren bir galibiyet olur.Pianigiani'ye yol verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bo,Euroleague'de bu sezon 38/10(%26.3)gibi düşük bir yüzdeyle oynuyor.Bo'yu genelde boş bırakıyorlar.Güvenilir bir dış şutu yok.En azından bu sezon izlediğim kadarıyla Bo'nun dış atışları tehdit değil.

Maça gelince Fenerbahçe Ülker favori.Ama bu derbidir belli olmaz.Ergin Ataman faktörüde önemli.Seviyor böyle maçları.Kazanırsakta bana göre Fenerbahçe Ülker'de istifa getiren bir galibiyet olur.Pianigiani'ye yol verilir.
    2 maçtır takımın başında değil, muhtemelen yarın da takımın başında olmayacak, kaybedilirse fatura koça kesilmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı izlemedim zaten haberini gördüm öyle paylaştım.Oynadığımız oyuna gelirsek final ayrı bir havadır belli olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Jamont Gordon iki gündür çok iyi, final maçında da öne çıkarsa herşey mümkün.

Emeklerine yazık Banvit'in, Şafak Edge'nin... Ne zaman temiz spor izlicez acaba şu ülkede...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taraftarlar yine maçın önüne geçer.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kazanacagımızı düsünüyorum Bo gününde olursa penetrelerden iyi 3lükler atar Bogdanovic.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Koçun hastanede tedavisine devam edilsin, böyle iyi kupanın son maçında da olmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Piangiani'nin olmayısı etkisini gösteriyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ergin ataman faktoruyle kazaniriz tek bir oyuncuya bagli olmadigimizi gosterdik.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Luca Dalmonte acemi biri değil. Piangiani'den çok fazla deneyimli bir antrenör. Yıllarını vermiş biri.

http://it.wikipedia.org/wiki/Luca_Dalmonte
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Luca Dalmonte kalsa takımın başında keşke hep en azından savunma yapmayı az da olsa beceriyor takım. Jöle kafa Pianigiani Siena'da ki oyunun %10'unu oynatamadı bizde.

Nesil
    2006

Tarihlerinde ilk kez finalde karşılaşıyorlar, umarım keyifli bir maç olur. Bu kupada son üç yılda iki defa kazandık; umarım bir kez daha kupayı kazanabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İlk çeyreği Fenerbahçe 21-15 önde kapadı.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri